-
Grup:
Members
-
Postari:
470
-
Inregistrat:
22-November 09
Postat 09 December 2009 - 10:16 PM
[quote="arcadia"
tu femeie, merci de grija, dar chiar nu ma doare nik! (doar popoul de la injectii
-
Grup:
Members
-
Postari:
15,652
-
Inregistrat:
08-December 09
Postat 09 December 2009 - 10:21 PM
AM POSTAT DAR NU-MI APARE !!OARE DE CE??
NU STIU CE NU FAC BINE
CA NU PREA MA PRICEP LA ''IT''
-
Grup:
brown
-
Postari:
539
-
Inregistrat:
24-November 09
-
LocationMelbourne
Postat 09 December 2009 - 10:27 PM
piscotel a spus:
Tu fata amu ma enervez yo !
Unde ai mai auzit tu sa doara plamanul ?Ha?
Pai de aia e perfid,ca treci din pneumonie,in pleurezie si faci apa si mai stiu eu ce ...
Intreaba medicul.Nu ai voie efort ! NIC
Cooru poate sa te doara ca se repara.
Te pup si stai blanda !
Asa, bine ca o urechezi tu ca eu nu-mi prea permit

.
E si asa destul de nasol ca ai ajuns la pneumonie dar nu te juca cu sanatatea ta

. Trebuie sa stai in pat cu odihna, mancare , somn, nu sa te fredonezi prin casa, si inca prin curte....
-
Grup:
Members
-
Postari:
214
-
Inregistrat:
28-November 09
Postat 09 December 2009 - 10:31 PM
Multa sanatate!
-
Grup:
Members
-
Postari:
15,652
-
Inregistrat:
08-December 09
Postat 09 December 2009 - 10:33 PM
Scuze,draga Maya,eu va urmaresc de mult timp din umbra,si abea azi am avut inima sa-ti scriu
pt. ca-mi pare f rau pt ce ai patit!!!!
si eu moldoveanca fiind din ''BACAU''
stiu de leacul''babesc''cu varza,sotul meu e leu si nus''daca e nimereala da am citit la zodia lui ca-i predispus la entorse etc.sa stii ca-i adevarat aici s-a nimerit chiar a avut de cind il stiu entorse la miini picioare.
DR.i-au prescris ''LASONIL''''VOLTAREN EMULGEL''SPER SA-TI TREACA,CIT MAI REPEDE ca stiu cit de dureroase sunt entorsele astea.BUN GASIT INCA O DATA TUTUROR

- Moderator
-
-
Grup:
Moderators
-
Postari:
14,143
-
Inregistrat:
24-November 09
-
Postat 09 December 2009 - 10:57 PM
Arcadia, sanatate multa! Si incearca sa pui maliguta sarata pe chept (ori numa' maliga, ori numa' sare grunjoasa incalzita), ca sa-ti treaca mai repede pneumonia! Si cu popou' plin de gaurele e nasol, da' trece si asta!! Stiu cum e sa faci 'jde injectii pe zi, de ajungi sa nu mai ai loc sa infigi acu'

da' toate tre pana la urma!
Maya, sa te refaci repede si sa nu ramai cu "sechele"! Stiu de la cineva din Israel c-ar fi niste bandaje cu diclac (diclofenac) ce se pun pe zonele dureroase si dispare repede durerea..... Dicoplast se numeste si se poate aplica pe spate, la incheieturi ori in zonele afectate de entorse (cum ai patit tu). Efectu' se vede rapid. De unde stiu? De la jupan... Acu' jde ani, in facultate, juca baschet si-a binevoit sa se-ntoarca acasa cu glezna cat o banita, dupa ce aterizase stramb pe piciorul drept. O vecina, asistenta de meserie, a venit cu un astfel de bandaj (de care nu mai vazusem pana atunci si abia dupa cativa ani am aflat ce si cum...) si i l-a pus jupanului pe zona cea mai umflata (laba piciorului arata nasol de tot!!!!!). N-a avut prea mult bandaj de ala (e ca un fel de leucoplast), asa ca zona pe care n-a fost bandaj a fost vinetie vreo saptamana, iar cea pe care a avut bandaj 24 h n-a avut nici pe naiba!!! Totul s-a retras (si colorit si umflatura) peste noapte!!!! La propriu! Aici n-am cautat Dicloplast, dar poate gasesti tu pe undeva ori iti pune medicul asa ceva!
Sanatate multa!

- Site Admin
-
-
Grup:
Administrators
-
Postari:
10,234
-
Inregistrat:
22-November 09
-
LocationGermany
Postat 09 December 2009 - 11:17 PM
Geany a spus:
Scuze,draga Maya,eu va urmaresc de mult timp din umbra,si abea azi am avut inima sa-ti scriu
pt. ca-mi pare f rau pt ce ai patit!!!!
si eu moldoveanca fiind din ''BACAU''
stiu de leacul''babesc''cu varza,sotul meu e leu si nus''daca e nimereala da am citit la zodia lui ca-i predispus la entorse etc.sa stii ca-i adevarat aici s-a nimerit chiar a avut de cind il stiu entorse la miini picioare.
DR.i-au prescris ''LASONIL''''VOLTAREN EMULGEL''SPER SA-TI TREACA,CIT MAI REPEDE ca stiu cit de dureroase sunt entorsele astea.BUN GASIT INCA O DATA TUTUROR

Multumesc ,si ma bucur ca ai prins curaj,si scrii

Din pacate,cum spuneam,nu am varza murata,si daca as avea as face sarmale

Dureros într-adevar,dar eu am antrenament la entorse de genul asta(si-s taur

),si asta este un chiar e o varianta usoara,pe lînga una mai dedemult unde am reusit sa-mi rup si tendonul

..atunci nu a mai mers cu noroi
Bun venit,Geany

- Site Admin
-
-
Grup:
Administrators
-
Postari:
10,234
-
Inregistrat:
22-November 09
-
LocationGermany
Postat 09 December 2009 - 11:18 PM
Foxy,merci

Sînt deja pe calea ce buna,imi revin relativ usor.Mocirla asta,chiar si-a facut jobul!Nu as fi crezut ca e chiar asa buna
-
Grup:
Members
-
Postari:
15,652
-
Inregistrat:
08-December 09
Postat 10 December 2009 - 12:33 AM
-
Grup:
Members
-
Postari:
1,534
-
Inregistrat:
27-November 09
Postat 10 December 2009 - 01:57 AM
Maya si Cara eu nu am sfaturi sa va dau ca nici de mine nu stiu sa am grija uneori

dar va doresc sa va faceti bine repejor, sa va gaseasca sarbatorile fortoase si voioase.
brain loading....please wait....
-
Grup:
Green
-
Postari:
2,370
-
Inregistrat:
21-November 09
-
LocationParis, France
Postat 10 December 2009 - 07:28 AM
Maya a spus:
...Din pacate,cum spuneam,nu am varza murata,si daca as avea as face sarmale

...
De ce nu spui? Cîte vrei? 8-)
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
-
Grup:
Green
-
Postari:
2,872
-
Inregistrat:
08-December 09
-
LocationFRO
Postat 10 December 2009 - 07:52 AM
Maya a spus:
Foxy,merci

Sînt deja pe calea ce buna,imi revin relativ usor.Mocirla asta,chiar si-a facut jobul!Nu as fi crezut ca e chiar asa buna

BUNA MAYA
Este o carte minunata scrisa de JEAN vALNET cu leacuri din legume etc....
Varza cruda este minunata pt ffff multe ologeli dureri etc...
In cazul gleznei tale se ia frunza ,se pune pe masa, se taie nervura princ ca sa nu mai fie in relief si cu facaletul se zdrobeste sa iasa sucul.Mai multe frunze astfel preparate se infasoara in jurul gleznei.Cam la 24 de ore se schimba acest bandaj
Cineva mai sus se plingea ca face injectii....si locul doare
Acelasi remediu este minunat.....am folosit acest remediu ca sa scap de operatie aveam flegmon caci in ro injectia de calciu mi au facut o in fese.....
Calitatea serviciului medical romanesc -printre multe altele de pe o mare lista-m au facut sa plec demult din ro
SI BINE AM FACUT
sanatate multa si pas usor.
CM
Arata acest topic
5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi