Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#981 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 12:16 PM

Atîta as putea sa ma enervez,de sa scriu juma de forum...pîna zboara tastele laptopului!As putea sa ma dau si cu curu de pamînt de draci,dar am hotarît sa ies în gradina,sa admir bobocii grasi ai bujorilor care încep a pocni si albinutele care zumzaie nerabdatoare asteptînd marea deschidere!So!

De ce sa ma enervez pentru niste aparaturi stricate care mi-au umplut casa de apa,podele umflate,sau de costurile care urmeaza,sau de oameni prosti cu care din pacate am de a face...si daca mai pun si sfîrsitul de saptamîna trecut,ar trebui sa încep sa scriu romanul...Mai bine ma întind pe sezlong,ma conectez la o sticla de cola(ce daca e daunatoare?...viata si-asa e scurta),si cum spuneam,admir albinutele zumzaitoare care abia asteapta sa se îmbete cu nectarul bujorilor grasi!
Cred ca ma duc sa scot pompoanele,ca soarele e cam rusinos! Imagine postata

La vita è bella!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#982 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 17 May 2011 - 12:31 PM

Vezi postareaMaya, la 17 May 2011 - 12:16 PM, a spus:

..si daca mai pun si sfîrsitul de saptamîna trecut,ar trebui sa încep sa scriu romanul...M

Of Maya descarca-te, varsa-ti nervii.Dar vad ca deja esti pozitiva, iti faci auto terapie. :D

#983 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 May 2011 - 12:58 PM

Doamne sorella, sper sa fie mult mai putin grav decit pare :D

#984 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 May 2011 - 01:43 PM

Atîta as putea sa ma enervez,de sa scriu juma de forum...pîna zboara tastele laptopului!As putea sa ma dau si cu curu de pamînt de draci,dar am hotarît sa ies în gradina,sa admir bobocii grasi ai bujorilor care încep a pocni si albinutele care zumzaie nerabdatoare asteptînd marea deschidere!So!

De ce sa ma enervez pentru niste aparaturi stricate care mi-au umplut casa de apa,podele umflate,sau de costurile care urmeaza,sau de oameni prosti cu care din pacate am de a face...si daca mai pun si sfîrsitul de saptamîna trecut,ar trebui sa încep sa scriu romanul...Mai bine ma întind pe sezlong,ma conectez la o sticla de cola(ce daca e daunatoare?...viata si-asa e scurta),si cum spuneam,admir albinutele zumzaitoare care abia asteapta sa se îmbete cu nectarul bujorilor grasi!
Cred ca ma duc sa scot pompoanele,ca soarele e cam rusinos! Imagine postata

La vita è bella!

Nu suna bine ce zici tu acolo, se pare ca ai problemute, da' io te sustin daca vrei sa te relaxezi. Mai ai un sezlong si pentru mine? :biggrin:

#985 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 May 2011 - 01:46 PM

Vezi postareaizuk, la 17 May 2011 - 11:51 AM, a spus:

Vezi postareaboni, la 17 May 2011 - 11:24 AM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 17 May 2011 - 10:47 AM, a spus:

Acum , veste soc , in iulie socrii mei ne fac o vizita , cu masina :biggrin: Atunci nu le va fi prea greu , prea lung si obositor drumul , pentru ca vin sa stea degeaba , la pun'te masa , ia-te masa , la plimbat si distrat.

izuk, voi cand mergeti in concediu? aveti deja bilete? fa un schimb/rocada de perioade si scapi Imagine postata

He -he Boni , as vrea eu , biletele sunt deja luate.Ei ar fi vrut sa vina la jumatatea lunii iunie , dar cum noi pe 16 plecam in concediu , au amanat pentru iulie.Pe langa fatul ca ma enerveaza ca atunci cand am avut nevoie nu au vrut sa ne ajute , ma streseaza la maxim faptul ca trebuie sa stau cu socrii intr-un apartament cu doua camere si o baie , timp de o saptmana.Eu nu am locuit cu ei nici macar o zi pana acum , nu-mi place modul lor de a gandi si de a trai , socrul meu e enervant de cicalitor , soacra mea e asa o "pisicuta" .Pe scurt , daca scap vie si nevatamata psihic dau de baut.

Hai, ca poate n-o fi dracu' chiar asa de negru.... Capu' sus si-ai sa vezi ca o saptamana trece repede! Oricum, cel mai bine ar fi sa nu te gandesti la ce te-asteapta, iti faci sange rau de pomana. Intai sa ajunga ei acolo si abia apoi vezi ce si cum. :toothy6:

#986 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 17 May 2011 - 01:55 PM

...De ce sa ma enervez pentru niste aparaturi stricate care mi-au umplut casa de apa,podele umflate,sau de costurile care urmeaza,sau de oameni prosti cu care din pacate am de a face...

Mdeh, daca nu ai folosit Calgon... :biggrin:
Lasa, totul se repara, numai sanatosi sa fim :toothy6: :boohoo:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#987 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 May 2011 - 02:00 PM

Haoleeoo ca nici eu nu am folosit calgon :biggrin: Maya e grave?! :toothy6:

#988 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 02:14 PM

Vezi postareaEataly, la 17 May 2011 - 12:31 PM, a spus:

..si daca mai pun si sfîrsitul de saptamîna trecut,ar trebui sa încep sa scriu romanul...M

Of Maya descarca-te, varsa-ti nervii.Dar vad ca deja esti pozitiva, iti faci auto terapie. :biggrin:

Da,sînt pe unda de autoterapie :toothy6:

Vezi postareaAdriana, la 17 May 2011 - 12:58 PM, a spus:

Doamne sorella, sper sa fie mult mai putin grav decit pare :hungry:

Sorella,nu,nu e asa grav cum pare.Atîta timp cît ai mei sînt ok,nu ma mai poate scoate nimic din sarite :boohoo:

Doar niste nervi acumulati de-a lungul sfîrsitului de saptamîna prelungit,în tara.Stres si nopti nedormite din mai multe motive,si ieri s-a gîndit sa cedeze si masina de spalat vase.Si nu a vrut sa crape asa în liniste,a trebuit s-o faca cu alai!
Sa tîsneasca apa din ea,sa umple casa cu apa,sa provoace un scurt circuit atunci cînd eu sînt singura acasa,si eu sînt tare panicoasa la probleme de curent electric,dar m-am descurcat cu multe suluri de hîrtie de bucatarie,si toate prosoapele si cîrpele posibile...etc,etc...

Dupa ce a ajuns si Dan acasa,si a scos masina de vase afara-surpriza,surpriza!Cine stie de cînd tot picura ea asa în liniste.În orice caz,a mai umflat si podelele pe sub mobila de bucatarie,apa s-a prelins pîna în Estrich,ma rog.Acum avem tot scos de pe dedesubt,si o sa lasam asa deschis pîna se usuca.
Am fost deja sa vedem de alta masina de vase,alti bani-alta distractie care pica taman bine dupa toate cheltuielile din tara...si iaca asa,sper,ca asta e incheierea capitolului nervos care a început în urma cu cu cîteva zile,si n-are de a face cu masina de vase.Dar asta e alta poveste...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#989 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaFoxyy, la 17 May 2011 - 01:43 PM, a spus:

Mai ai un sezlong si pentru mine? :biggrin:

L-am dus la gradina din afara,dar fug sa-l aduc!În spate!Deci,da,am! :toothy6:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#990 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaAlexandru, la 17 May 2011 - 01:55 PM, a spus:

...De ce sa ma enervez pentru niste aparaturi stricate care mi-au umplut casa de apa,podele umflate,sau de costurile care urmeaza,sau de oameni prosti cu care din pacate am de a face...

Mdeh, daca nu ai folosit Calgon... :biggrin:
Lasa, totul se repara, numai sanatosi sa fim :toothy6: :boohoo:

Mai,eu am folosit nu numai calgon,ci si tabsurile lor alea ultra-mega-super-tari,si sarea lor,si curatata periodic cu solutia aia din sticluta ce vine în cosul de tacîmuri,si,si...dar cîndva le vine si aparatelor rîndul..
În rest,exact cum spui,noi sa fim sanatosi :hungry:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#991 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 02:20 PM

Vezi postareaGeany, la 17 May 2011 - 02:00 PM, a spus:

Haoleeoo ca nici eu nu am folosit calgon :biggrin: Maya e grave?! :toothy6:

...eu folosit-am,dar nici aparaturile astea nu-s facute pentru vecie :boohoo:
Mai mult ma supara daunele colaterale provocate de aparat,nu aparatul în sine :hungry:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#992 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 02:32 PM

Foxxy , ai dreptate , nu ar trebui sa-mi macin nervii de pe acum.
Maya , imi pare rau pentru daunele tale , eu cred ca as sta si as plange ca un copil mic de nervi

#993 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 May 2011 - 02:33 PM

Maya, compatimesc si eu.

#994 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 May 2011 - 02:39 PM

Vezi postareaMaya, la 17 May 2011 - 02:15 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 17 May 2011 - 01:43 PM, a spus:

Mai ai un sezlong si pentru mine? :((

L-am dus la gradina din afara,dar fug sa-l aduc!În spate!Deci,da,am! :D

Iau niste beri si ma prezentez in gradina! :toothy6:

Iar despre draci si nervi... sa-i lasam pentru altii, ca n-are rost sa facem noi riduri si sa-mbatranim inainte de vreme. Eu asa incerc sa fac. Ca nu-mi iese nici mie pasenta, nu conteste! :biggrin:
Ce daca vin diversi omuleti si-ncep sa zica: pai de ce faci aia? ar trebui sa faci aialalta... (da' alta grija nu mai ai de-acu'? ti-ai rezolvat toate problemele si ti-au ramas ale mele pe suflet??? :boohoo:)
Sau vine cate careva in casa (mea) si zice: eu vreau sa fac aici asa si pe dincolo.... Haaaaaaa???? :hungry: Fa la tine-n casa, daca esti asa mester! Da' sa ma fereasca sfantu' sa zic asta-n gura mare..... ca mie mi se sparg toate in cap, normal!
Asa ca.... ia mai luati-va si duceti-va care-ncotro stiti si ma descurc io cum oi sti mai bine. Paguba-n ciuperci de nu v-o placea ce fac. De grija voastra nu dorm io noaptea! Precis! :D

#995 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 May 2011 - 02:41 PM

Vezi postareaizuk, la 17 May 2011 - 02:32 PM, a spus:

Foxxy , ai dreptate , nu ar trebui sa-mi macin nervii de pe acum.
Maya , imi pare rau pentru daunele tale , eu cred ca as sta si as plange ca un copil mic de nervi

Chiar asa,nu-ti mai macina nervii de pe acum! :biggrin:

Daunele mele se rezolva.Cu un an în urma,poate m-as fi agitat mai mult,cel putin as fi înjurat si as mai fi trîntit cu ceva...mai faceam si eu vreo dauna pe lînga :boohoo:
Azi,am alt motiv sa plîng...si totusi nu plîng înca.Dar stiu ca o sa plîng mai încolo...

Vezi postareastella, la 17 May 2011 - 02:33 PM, a spus:

Maya, compatimesc si eu.

:toothy6: Stelluta.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#996 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 May 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaMaya, la 17 May 2011 - 02:41 PM, a spus:

Azi,am alt motiv sa plîng...si totusi nu plîng înca.Dar stiu ca o sa plîng mai încolo...

Nasol cu bocitu'. Oricum, n-o sa treaca niciodata! Daca si tu dai la soricei... io ce sa mai zic? :biggrin:

#997 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 17 May 2011 - 02:56 PM

..daca ai nevoie de un umar, ma ofer....dar sper sa nu ai nevoie. :biggrin:

#998 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,772
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 17 May 2011 - 03:58 PM

Imagine postata

#999 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 May 2011 - 03:59 PM

Maya si Izuk :toothy6: sus moralul, ca nu ajuta nervii si supararea sa remediati daunele/problemele deja create. Faceti niste eforturi de relaxare si auto-destresare. Stiu ca e usor de spus, dar greu de facut, dar trebuie sa invatam sa ne conservam nervisorii.

Izuk fa pe nesimtitoarea si la momentul vizitei lasa-i sa se descurce cu toate ...fa-te ca ploua ... si ca ai multe treburi de rez cu fetita, cu casa, cu acte, cu una, cu alta ... Le pui casa la dispozitie, le spui sa profite cum si cat vor de frigider, lenjeria noua de pat, baia si la revedere. Sotul ce zice?

Maya multumesc :biggrin: ca ai scris la topicul ma enervez si din masina mea de rufe iese de ceva timp apica pe sub ..., acu am sunat pe iubi sa schimbe furtunul de evacuare val vartej (la noi e pe sub mobile si nu putem sa actionam robinetul on/off la fiecare utilizare ...). Maya sper sa nu fie si ceva mai grav! E bine si ce spunea Scarlet O'H: o sa ma gandesc maine la asta...pana maine poate trece. Doar stiti ca peste 90% dintre temerile noastre nu se adeveresc.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1000 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 May 2011 - 04:44 PM

Dani , sotului nu prea ii pasa , ca nu sta el la corvoada , poate ca nici nu va fi mereu acasa , ca el are servici .Inca nu l-am intrebat daca intentioneaza sa-si ia concediu ca vin ai lui in vizita.A comentat si el ceva de genul "acu' poate veni " , dar asta e tot.
Poate se razgandeste socrelul din nou ...speranta moare ultima.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul