Eataly, la 17 May 2011 - 12:31 PM, a spus:
Maya, la 17 May 2011 - 12:16 PM, a spus:
..si daca mai pun si sfîrsitul de saptamîna trecut,ar trebui sa încep sa scriu romanul...M
Of Maya descarca-te, varsa-ti nervii.Dar vad ca deja esti pozitiva, iti faci auto terapie.
Da,sînt pe unda de autoterapie
Adriana, la 17 May 2011 - 12:58 PM, a spus:
Doamne sorella, sper sa fie mult mai putin grav decit pare
Sorella,nu,nu e asa grav cum pare.Atîta timp cît ai mei sînt ok,nu ma mai poate scoate nimic din sarite
Doar niste nervi acumulati de-a lungul sfîrsitului de saptamîna prelungit,în tara.Stres si nopti nedormite din mai multe motive,si ieri s-a gîndit sa cedeze si masina de spalat vase.Si nu a vrut sa crape asa în liniste,a trebuit s-o faca cu alai!
Sa tîsneasca apa din ea,sa umple casa cu apa,sa provoace un scurt circuit atunci cînd eu sînt singura acasa,si eu sînt tare panicoasa la probleme de curent electric,dar m-am descurcat cu multe suluri de hîrtie de bucatarie,si toate prosoapele si cîrpele posibile...etc,etc...
Dupa ce a ajuns si Dan acasa,si a scos masina de vase afara-surpriza,surpriza!Cine stie de cînd tot picura ea asa în liniste.În orice caz,a mai umflat si podelele pe sub mobila de bucatarie,apa s-a prelins pîna în Estrich,ma rog.Acum avem tot scos de pe dedesubt,si o sa lasam asa deschis pîna se usuca.
Am fost deja sa vedem de alta masina de vase,alti bani-alta distractie care pica taman bine dupa toate cheltuielile din tara...si iaca asa,sper,ca asta e incheierea capitolului nervos care a început în urma cu cu cîteva zile,si n-are de a face cu masina de vase.Dar asta e alta poveste...