Avem nevoie pt. coca de:200ml. apa,1 lingurita sare,1 lingura de otet,faina cat cuprinde,2 linguri de ulei.
Pentru umplutura 250 gr carne tocata(eu am pus porc cu vita),cateva frunzulite de menta proaspata(eu am pus putina uscata,ca n-am avut altfel,a fost super),100 ml. iaurt gras si gros(sau smantana),patrunjel verde,o ceapa mica,sare si piper negru.

Din toate ingredientele pt. coca se framanta un aluat mai consistent,uleiul l-am pus la urma sa-mi pot desprinde aluatul de pe maini(otetul e vital ca sa nu se sparga la prajit)

L-am acoperit cu o folie de plastic si l-am dat la rece.
Din ingredientele pt. umplutura (menta doar cateva frunzulite)am framantat un
''aluat''consistent si l-am dat la rece 20 de min...
Din aluat ajutandu-ma de putin ulei am facut bilute(11 mi-au iesit mie)

Am intins cu sucitorul ,ajutandu-ma de faina un disc in centrul caruia am pus 1 lingura de umplutura

Am umezit marginile cu apa si am pliat marginile formand un ''raviolo''piscand un pic bordul cu vf. degetelor..

Am prajit in ulei profund incins ca la gogosi

Iata si o sectiune:

Au fost f. buni noua ne-au placut f. mult cu siguranta ii voi mai face.