Forum Culinar: Bounty-Praline de cocos cu ciocolata - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bounty-Praline de cocos cu ciocolata

#21 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 November 2009 - 06:55 PM

julix_2007 a spus:


Am inteles, saru'mana. Trebuie sa le fac si eu, dar ma gandesc sa le fac pentru revelion, ca de Craciun bantui prin Europa (jur ca nu's eu stafia comunismului) si ma multumesc cu ce face prietenuica mea (adica mama).


Daca-ti place combinatia de cocos si ciocolata,le vei adora :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#22 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 November 2009 - 06:56 PM

dani_ela a spus:

foarte bune. m-am laudat `dincolo` cu ele ,aici cand le-oi ma face(curand se pare ).preferatele mele sunt cele `scaldate` in ciocolata alba

Tura viitoare fac si eu jumatate de portie cu cioco alba,ca nici eu nu-s asa cu ciocolata cu cacao :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#23 Useril este offline   Cabiria 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationCanada

Postat 02 December 2009 - 09:17 PM

Le-am facut si eu in weekend.
Multumiri Nico pentru reteta si prezentare si Maya pentru prezentare :-)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 164_8451e3bcad469dce4d93f00f726c4fe6.jpg


#24 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 December 2009 - 09:50 AM

Cabiria,noi ne bucuram ca le-ai facut,si ca ti-au placut! :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#25 Useril este offline   duchess 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 December 2009 - 04:50 PM

As vrea sa fac si eu de Craciun aceste bomboane , cam cat tin ? nu stiu cand sa le fac ..
as vrea sa le fac cu cateva zile inainte . ..rezista? :roll:

#26 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 December 2009 - 05:18 PM

duchess a spus:

As vrea sa fac si eu de Craciun aceste bomboane , cam cat tin ? nu stiu cand sa le fac ..
as vrea sa le fac cu cateva zile inainte . ..rezista? :roll:

Da,in frigider sigur!Sau in camara daca este rece :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#27 Useril este offline   duchess 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 December 2009 - 06:53 PM

sa vad daca or sa mai ajunga pana acolo :pupic:
multumesc pentru promtitudine ,Maya :pupic:

#28 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 December 2009 - 02:36 PM

Pai fa multe,sa ajunga :lol:
Dar sa stii ca ies multe!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#29 Useril este offline   criss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 14 December 2009 - 02:05 PM

offf.... :D
Ma gandesc sa le fac de saptamana asta pt Craciun dar tare ma ten , ca in 1 saptamana trebuie sa ma apuc iar de ele..
Maya multumim pt prezentare :?: .. nico pt reteta :)
Deci in frigider stau... daca nu se atinge numieni de ele...hm :porc:
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#30 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2009 - 04:05 PM

criss a spus:

offf.... :salut:
Ma gandesc sa le fac de saptamana asta pt Craciun dar tare ma ten , ca in 1 saptamana trebuie sa ma apuc iar de ele..
Maya multumim pt prezentare :( .. nico pt reteta :(
Deci in frigider stau... daca nu se atinge numieni de ele...hm :(


Cu placere,Cris :(

Daca ai amatori mari de cocos prin jurul frigiderului..nu prea tin..se "strica" repede :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31 Useril este offline   criss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 22 December 2009 - 08:30 AM

Intrebare fulger....
Nu imi iese glazura de ciocolata... adica
initial am topit 300 gr ciocolata cu 2 lg ulei, si a inceput sa se branzeasca, de spaima am pus o lg de apa si ciocolata mea s-a transformat in caramea... apoi am incercat sa imi topesc restul de cioco in microunde si mi-i s-a branzit....
Am crezut ca arunc cu vasele pe geam :violent1: .. mai ales ca nu e prima data cand patesc asta cu ciocolata..
Recunosc ca am cumparat cioco menaj, dar din aceea scumpa.. adica 11 lei o tabla...
Ce sa fac ca doamnele Bounty imi stau in frigi..
Ceva secret de reusita a glazurei? Va rogggggg :notworthy:
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#32 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 December 2009 - 09:23 AM

criss a spus:

Intrebare fulger....
Nu imi iese glazura de ciocolata... adica
initial am topit 300 gr ciocolata cu 2 lg ulei, si a inceput sa se branzeasca, de spaima am pus o lg de apa si ciocolata mea s-a transformat in caramea... apoi am incercat sa imi topesc restul de cioco in microunde si mi-i s-a branzit....
Am crezut ca arunc cu vasele pe geam :violent1: .. mai ales ca nu e prima data cand patesc asta cu ciocolata..
Recunosc ca am cumparat cioco menaj, dar din aceea scumpa.. adica 11 lei o tabla...
Ce sa fac ca doamnele Bounty imi stau in frigi..
Ceva secret de reusita a glazurei? Va rogggggg :notworthy:

Nu ma speria, ca si bounty meu e in frigi...neglazurate inca :clown:

#33 Useril este offline   rym 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 December 2009 - 09:36 AM

cris31,cumpara ciocolata obisnuita-amara si sa fie o marca buna.

#34 Useril este offline   criss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 22 December 2009 - 09:54 AM

rym... nu sunt cris31.. dai un purcel? :roll:
De buna calitate? milka? heidi? poiana? ufff.. nu mai stiu ce sa cred,,,

Iulia.. stai linistita.. gasim noi o hainuta potrivita..
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#35 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 22 December 2009 - 10:28 AM

criss a spus:

rym... nu sunt cris31.. dai un purcel? :roll:
De buna calitate? milka? heidi? poiana? ufff.. nu mai stiu ce sa cred,,,

Iulia.. stai linistita.. gasim noi o hainuta potrivita..


cu primola amaruie ai incercat?

#36 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 December 2009 - 10:53 AM

criss a spus:

Intrebare fulger....
Nu imi iese glazura de ciocolata... adica
initial am topit 300 gr ciocolata cu 2 lg ulei, si a inceput sa se branzeasca,


de care ciocolata ai topit?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#37 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 December 2009 - 10:56 AM

Maya a spus:

dani_ela a spus:

foarte bune. m-am laudat `dincolo` cu ele ,aici cand le-oi ma face(curand se pare ).preferatele mele sunt cele `scaldate` in ciocolata alba

Tura viitoare fac si eu jumatate de portie cu cioco alba,ca nici eu nu-s asa cu ciocolata cu cacao :notworthy:


Fa asa: o tura cu ciocolata cu lapte, o tura cu ciocolata alba. Imparti turele in jumatate. Recombini o jumatate de tura ciocolata cu lapte cu ju,atate de tura ciocolata alba => o tura intreaga. Iei tura asta si o pui frumos intr-o cutie pe care o impachetezi frumos, adaugand si o scrisorica draguta inauntru. Apoi trimiti pachetul pe adresa mea.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#38 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 December 2009 - 10:57 AM

dragos a spus:

Maya a spus:

dani_ela a spus:

foarte bune. m-am laudat `dincolo` cu ele ,aici cand le-oi ma face(curand se pare ).preferatele mele sunt cele `scaldate` in ciocolata alba

Tura viitoare fac si eu jumatate de portie cu cioco alba,ca nici eu nu-s asa cu ciocolata cu cacao :notworthy:


Fa asa: o tura cu ciocolata cu lapte, o tura cu ciocolata alba. Imparti turele in jumatate. Recombini o jumatate de tura ciocolata cu lapte cu ju,atate de tura ciocolata alba => o tura intreaga. Iei tura asta si o pui frumos intr-o cutie pe care o impachetezi frumos, adaugand si o scrisorica draguta inauntru. Apoi trimiti pachetul pe adresa mea.

Da' ai fost cuminte??? :violent1:

#39 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 December 2009 - 11:04 AM

iulia nicoleta a spus:

Da' ai fost cuminte??? :violent1:


Depinde de unde si din ce unghi privesti :notworthy:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40 Useril este offline   criss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 22 December 2009 - 11:11 AM

dragos a spus:

criss a spus:

Intrebare fulger....
Nu imi iese glazura de ciocolata... adica
initial am topit 300 gr ciocolata cu 2 lg ulei, si a inceput sa se branzeasca,


de care ciocolata ai topit?


menaj .. ceva da nu stiu marca.. stiu insa ca nu a fost cea mai ieftina.. ma gandeam ca de e menaj , asta nu da gres ca e special destinata pt asa ceva..
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi