ce bine semana Sasha cu Roxy, catelusa prietenei mele, soacra-mica de la nunta, stiti voi!
pe Roxy a gasit-o nasul meu in piata din Focsani, a stat la ei o saptamana, a incercat sa-i gaseasca stapanul - nimic! era pui atunci si cum prietena mea voia un caine, Roxy a intrat in familia lor, cu drepturi
mai depline decat oricine altcineva. cate trasnai n-a facut, numai eu cate i le stiu!
intre timp ei au vandut apartamentul si si-au facut o casuta, nu departe de vechea adresa de la bloc. si atat timp cat se construia casa, o catelusa de la bloc si de care ei aveau grija, se tinea dupa ei pe drumul aprtament-noua constructie. cand a fost gata casa, a fost ca de la sine -inteles ca aici va fi locuinta catelusei maidaneze, pe numele ei acum - Galbioara. Roxy nu o iubeste, dar nici nu se detesta. Se accepta reciproc.
Cand Galbi a fost adoptata, s-a construit si-o cusca de lux care s-a instalat pe terasa. Galbi era f fericita cu noua ei casuta, in casa, dupa Roxy nici nu voia sa intre. Dar prietenii mei au castrat-o intre timp pe Galbi si cat a fost suferinda au luat-o in casa, s-o poata ingriji mai bine si noaptea. Si, iar bineinteles, ca n-au mai putut s-o lase singura pe terasa dupa ce s-a inzdravenit, asa ca Roxy domneste pe patul stapanilor, iar Galbi e stapana bibliotecii, o camera mai mica.
Si-asa s-au facut prietenii mei cu doua domnisoare f pretentioase. Domnisoare de onoare la nunta, vreau sa zic!
DSC07734 (Small).JPG (96.32K)
Number of downloads: 0