Noi l-am luat de la cineva a carei catea facuse 8 pui si dupa parerea mea, acu judecind la rece, abia astepta sa se debaraseze de ei.
Avea aproape 2 luni si de la tipa asta am mers direct la veterinar care a inregistrat-o punindu-i microcipul si i-a luat toate masurile, ne-a spus tot ce trebuia sa facem ca noi eram ca la primul copil

Imediat i-a facut examenul si avea tenia deci a trebuit sa ii dam pastile, i-am facut primele vaccinuri.
Ca virgula costuri prima vizita ne-a costat 40 de euro, si era pe 12 decembrie, pina la sfirsitul lunii aceleia am ajuns la 226

Anul urmator din cauza ca am si sterilizat-o si am facut un curs cu ea cifra anuala s-a ridicat la 1600, in anul urmator 1000 si anul asta pina acum peste 600. Eu aici includ tot ce o cuprinde, adica veterinar (vaccinurile obligatorii plus facultative cum ar fi antirabic care aici nu e obligatoriu dar noi i l-am facut mereu, mi se pare ca in zona ta e obligatoriu daca-mi aduc bine aminte, patut, jucarele, mincare tot ceea ce cheltuim pentru ea, mai putin cele 2-3 mere pe care le maninca zilnic

)
Am auzit ca poti merge direct la Asl si iti dau acolo microcipul, doar ca stii ce program au ei pentru noi e imposibil, dar se pare ca costa foarte putin, daca ai timp ziua poti face chestia asta. Eu la Asl am fost doar pentru pasaport dar am telefonat inainte si am mers la ora la care m-au programat, din fericire dupa-amiaza.
Dar pentru mine veterinara e ca doctorul, cind am vreo problema direct la ea ma duc, si doar ca sa o intreb chestii comportamentale, mai ales la inceput cind ea era mica si zvapaiata si noi nestiutori.
Daca ai luat decizia asta cred ca stii si ce raspunderi implica, iarta-ma ca-mi permit sa-ti zic

O sa aiba Darius cu cine se juca, dar trebuie si invatat ce poate si ce nu poate sa faca, eu ti-o zic mai ales din prisma unora carora au avut un pui agitat si neinstruit suficient de mama lui si a trebuit sa o "invatam" noi, si acu ii scrie veterinara in caietel la fiecare vizita "agitata"
Si Adrian ce-o sa zica?