Giorgiana, la 03 December 2012 - 10:22 AM, a spus:
Este o scumpa, Mica si sunt sigura ca a fost o "domnisoara de onoare" pe cinste!
iulia nicoleta, la 03 December 2012 - 06:37 PM, a spus:
frumos catel, frumose poze, Lori...
sa va traiasca si sa va bucurati multi ani de ea....
Multumesc tare mult fetili, asa ce o iubesc de nu mai pot. De fapt, toata lumea e terminata dupa ea!!! Io is mai stricta si mai rea cu ea cand vin acasa...bai si vin dupa ani si ani. Ea sta si se labarteaza in tot patu' nene, ca doar nu mai e decat ea cu ai mei acasa, fetele is plecate. Bon, ea stie ca nu imi place sa o vad in pat si cand am fost acum nici Roland nu ii da voie. Doamne, nici nu e nevoie sa ii spui ca stie. Pune o fata din aia sucarita dar tot se da jos. Eh, si daca vrea sa doarma cu noi in dormitor, apai n-o mai scoti nici cu tunul. No, si unde este ea dimineata?? In jurul capului meu, asa doarme. Io ii fac jos culcus cu perna moale, saii fie fetei bine, ti-.ai gasit! In sufletul tau de-ar putea sa se bage, acolo-i!
Ei, vreau sa va spun ca desi trec ani, cand vin si ma dau jos din masina si ea aude din casa si o strig, stie. Ii da mama drumu la usa si vine glont mah, si e terminata de fericire. Deci eu nu am mai vazut caine din asta. Ii dau lacrimile va jur si stam si plangem si radem toti. Eh, in bucatarie la mama sunt doua fotolii, acolo se petrece toata actiunea cand vine cineva doar. Si ma asez in fotoliu, nu mai e loc de fapt. Vine se pune in fata mea, ca sa o las pe fotoliu si pe ea, si se baga pe dupa mine si se inghesuie acolo, nici nu stiu cum poa's a respire. Cand a reusit trage un oftat din ala de om multumit si sta acolo pan-ai terminat de vorbit. Asta e ritualul ei de bun venit.
Pe scara locuieste si ma-sa si o sora de-a ei, Gipsy. Aia e neagra ca smoala si e mai zuza, mai salbatica, dar si aia o haioasa. Is asa de jucause si traznite de nu se poate. Ce imi place iar la cateii astia e ca nu lasa deloc par, eu nu am vazut caini mai curati, se spala ca o mata.
Lor nu le place apa de nici o culoare, insa a noastra s-a obinsnuit la baie. Ce imi place de ea ca, atunci cand e noroi afara si se duce mama ori tata cu ea, merge singura la baie si asteapta sa o spele careva pe laboante.