
Pentru blat:
200 gr ciocolata minim 70% cacao
150 gr zahar
3 oua
100 gr faina
150 gr unt
1 lingurita praf de copt
Pentru "crema":
600 ml lapte gras
4 oua
80 gr zahar
3 linguri cacao
Pentru "glazura":
200 gr nutella
O forma de silicon diametru 24 cm.Se pare ca in forma normala, nutella ar ramane lipita si nu ar forma acea glazura lucioasa deasupra tortului.Eu am ascultat si am folosit forma mea de silicon in forma de stea.
Pentru inceput am pus laptele la fiert cu zahar si cacao si am topit ciocolata cu untul pe baie de aburi.Le-am lasat la racit.

Am batut cele 4 oua pentru crema si am adaugat laptele cu cacao si zahar, dupa ce s-a racit complet.Am lasat deoparte.
Am batut bine cu zaharul, cele 3 oua pentru blat.

Am adaugat treptat ciocolata topita cu unt si am amestecat bine.

Am adaugat si faina amestecata cu praful de copt.

Am pus forma de silicon, intr-o tava mai mare si am turnat cele 200 gr de nutella.Am nivelat bine.

Deasupra stratului de nutella, am turnat compozitia pentru blat.

Iar deasupra, compozitia de lapte, oua si cacao.

In tava cea mare, am turnat apa mai mult de jumatate si am acoperit forma de silicon, cu folie de aluminiu.
Am copt la 200 de grade pentru 20 de minute.Dupa care am scos folia de aluminiu si am copt la 180 de grade inca 40 de minute.
Am lasat in forma, pana s-a racit, dupa care l-am rasturnat.

Si monoportii de servit prietenii.

Daca nu v-am convins...inca una!

Ultima bucatica.
