Forum Culinar: Rulada cu crema de ciuperci - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulada cu crema de ciuperci

#21 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2012 - 08:11 PM

Desigur, Any, e chiar recomandat sa il umpli cu o zi inainte si sa il lasi la odihnit. Spor mare!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2012 - 08:20 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 April 2012 - 08:11 PM, a spus:

Desigur, Any, e chiar recomandat sa il umpli cu o zi inainte si sa il lasi la odihnit. Spor mare!


Te pupez!!!!!!

#23 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 14 April 2012 - 10:19 AM

Vezi postareaany_annette, la 13 April 2012 - 02:56 PM, a spus:

Imi place biscuitul


Cred ca este cea mai buna reteta de "biscuit" dintre toate retetele intalnite!!! Sigur merge ffff bine si la rulada dulce...
Trebuie incercata...sigur nu dau gres cu asta.

:occasion14:
ex Aninita

#24 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 April 2012 - 04:00 PM

Super fain blatul asta Lori, uite si dovada. Eu am folosit reteta lui Lili de pateu, dar tu nu te superi, asa-i :) ?
Merci mult :-*

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13345847706328.jpg

#25 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 06 May 2012 - 09:56 PM

Am comis si eu rulada asta si e super buna, multumesc de reteta, a extaziat pe toata lumea care a gustat-o!
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1400-13363341921602.jpg

#26 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 May 2012 - 04:04 PM

Laponel, da la ce temperatura se incalzeste domnul cuptior? Multumesc mult! B)
Sorina

#27 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 June 2012 - 11:37 PM

Ups, ma scuzati fetelor, dar nu am fost atenta si va raspund cu intarziere :(

Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!

Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#28 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 02 June 2012 - 02:41 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 June 2010 - 08:24 PM, a spus:

Infasurati bine rulada in folie de celofan si o dati la frigider pentru o noapte. Se taie inainte de a fi servita.

Et voilà. Pofta buna!
Atasament p2.jpg

Chestia asta arata absolut superb!!
Imagine postata
Imagine postata

#29 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2012 - 10:29 AM

:floare:Tenchiu ! E un lucru simplu si foarte gustos! Eu evit sa o fac, pentru ca stiu ca o mananc singura :angryfire:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#30 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 02 June 2012 - 03:15 PM

Acum abia am descoperit reteta asta. Am trecut-o pe meniul de ziua sotului.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 June 2012 - 10:34 PM

Saru' mana! M-am gandit eu, dar cum nu eram sigura am zis ca mai bine intreb. :)
Sorina

#32 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2012 - 10:55 PM

Vezi postareaaura, la 02 June 2012 - 03:15 PM, a spus:

Acum abia am descoperit reteta asta. Am trecut-o pe meniul de ziua sotului.


Ma bucur, Aura! Sper sa va placa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#33 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2012 - 10:55 PM

Sorina, cu mare placere!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#34 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 03 June 2012 - 08:33 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 June 2012 - 11:37 PM, a spus:

Ups, ma scuzati fetelor, dar nu am fost atenta si va raspund cu intarziere :snorting:

Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!

Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.

Eu am facut-o cu pateu home-made si ciuperci din conserva, a fost super totul!

#35 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 June 2012 - 02:24 AM

Rulada mea :71: Foarte buna.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-341-13399790603932.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#36 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 November 2012 - 02:13 PM

Ah, Aura, ma ierti ca nu am mai dat pe aici, abia acum vad ca ai facut-o. Ti-a iesit tare frumos! Buna ideea cu rosii si alte verzeturi langa ea, eu pana acum am mancat-o solo. Se preteaza de minune la un bufet rece ori ca antreu la un meniu.
Acum o fac si eu iar, o bucatica mica. Tot cu blatul asta fac un alto combinatione, sper sa imi asa. Oricum, blatul asta e minunat, e asa de maleabil si pufos!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#37 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 November 2012 - 02:15 PM

Mama, Any ce bine ii sta pe platoul ala! Trebuie sa gasesc si eu unul, ca oricum de sarbatori e nelipsita =)) Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.

Edit: cuvantul "rubata" :lol: inca nu a fost introdus in patrimoniul lingvistic national =)) Era vorba de "turbata".
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#38 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2012 - 01:28 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 November 2012 - 02:15 PM, a spus:

Mama, Any ce bine ii sta pe platoul ala! Trebuie sa gasesc si eu unul, ca oricum de sarbatori e nelipsita :71: Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.


Nu ma pricep Lori, pe aici pe la mine nici n-am vazut.

#39 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 November 2012 - 02:20 PM

Hm, tare as vrea niste sfaturi de la un cunoscator caci tin neaparat sa iau ceva trufe pentru revelion si sa fac rulada cu cateva lamele de trufa. Am luat candva asa zisul unt cu arome de trufe albe...un borcanel minuscul, la pret de 4 euro si a fost o mare porcarie!!! Avea gust de gaz metan, pe cuvant!
Cand am facut reteta cu foie gras am cautat intai in supermarketurile normale pasteta de foie gras si erau niste chestii miiiici, gen recipiente cu marmelada la micul dejun la 3 eur0. Cand m-am uitat pe ingrediente 2% era foie gras si restul carne de porc, zgarciuri de gasca si alte rahaturi :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 January 2013 - 01:21 AM

Demult timp pofteam la o reteta buna de rulada sarata,caci cea dulce o am de la Gela.Si-am si avut norocul s-o gasesc!E foarte buna si a placut si gazdelor la care am fost musafiri si la care a plecat platoul,dupa ce i-am facut poza.Ce i-am adaugat de la mine,a fost o cutie mica de branza philadelphia cu verdeata,care trebuia consumata si nu mi-a parut rau,dar deloc.Eu am s-o mai repet cu siguranta si poate ca si cu alte umpluturi,desi e excelenta la gust si asa!

Multumesc mult,Lori, :toothy9; pentru reteta pe care o am pusa 'bine'.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1267-13574280161796.jpg

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi