Rulada cu crema de ciuperci
				
						#21
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 13 April 2012 - 08:11 PM
 
				
						#23
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 14 April 2012 - 10:19 AM
 any_annette, la 13 April 2012 - 02:56 PM, a spus:
any_annette, la 13 April 2012 - 02:56 PM, a spus: 
Cred ca este cea mai buna reteta de "biscuit" dintre toate retetele intalnite!!! Sigur merge ffff bine si la rulada dulce...
Trebuie incercata...sigur nu dau gres cu asta.
 
						
						
				
						#24
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2012 - 04:00 PM
 ?
 ?Merci mult
 
  
						
						#25 Guest_Gelutza_*
Postat 06 May 2012 - 09:56 PM
 
						
						
				
						#26
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 May 2012 - 04:04 PM
 
						
						
				
						#27
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 01 June 2012 - 11:37 PM

Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!
Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.
 
				
						#29
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 June 2012 - 10:29 AM
 Tenchiu ! E un lucru simplu si foarte gustos! Eu evit sa o fac, pentru ca stiu ca o mananc singura
Tenchiu ! E un lucru simplu si foarte gustos! Eu evit sa o fac, pentru ca stiu ca o mananc singura   
						
						 
				
						#30
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 June 2012 - 03:15 PM
				
						#31
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 June 2012 - 10:34 PM
 
						
						
				
						#32
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 02 June 2012 - 10:55 PM
 aura, la 02 June 2012 - 03:15 PM, a spus:
aura, la 02 June 2012 - 03:15 PM, a spus: 
Ma bucur, Aura! Sper sa va placa!
 
#34 Guest_Gelutza_*
Postat 03 June 2012 - 08:33 PM
 Lapona Enigel, la 01 June 2012 - 11:37 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 01 June 2012 - 11:37 PM, a spus: 

Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!
Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.
Eu am facut-o cu pateu home-made si ciuperci din conserva, a fost super totul!
				
						#35
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 18 June 2012 - 02:24 AM
 Foarte buna.
 Foarte buna. 
						
						
				
						#36
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 24 November 2012 - 02:13 PM
Acum o fac si eu iar, o bucatica mica. Tot cu blatul asta fac un alto combinatione, sper sa imi asa. Oricum, blatul asta e minunat, e asa de maleabil si pufos!
 
				
						#37
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 24 November 2012 - 02:15 PM
 Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.
 Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.Edit: cuvantul "rubata"
 inca nu a fost introdus in patrimoniul lingvistic national
 inca nu a fost introdus in patrimoniul lingvistic national   Era vorba de "turbata".
 Era vorba de "turbata".
						
						 
				
						#38
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 26 November 2012 - 01:28 AM
 Lapona Enigel, la 24 November 2012 - 02:15 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 24 November 2012 - 02:15 PM, a spus: 
 Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.
 Bravo!! Eu as vrea sa o fine-tune putin cu ceva trufe, dar niciodata nu m-am incumetat sa cumpar trufe aici pentru ca mereu risti sa iei teapa. Da-mi si mie niste sfaturi in privinta lor daca te pricepi. Eu sunt rubata dupa trufe si cred ca ar da tare bine in rulada asta.Nu ma pricep Lori, pe aici pe la mine nici n-am vazut.
				
						#39
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 26 November 2012 - 02:20 PM
Cand am facut reteta cu foie gras am cautat intai in supermarketurile normale pasteta de foie gras si erau niste chestii miiiici, gen recipiente cu marmelada la micul dejun la 3 eur0. Cand m-am uitat pe ingrediente 2% era foie gras si restul carne de porc, zgarciuri de gasca si alte rahaturi
 
						
						 
				
						#40
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 06 January 2013 - 01:21 AM
Multumesc mult,Lori,
 pentru reteta pe care o am pusa 'bine'.
 pentru reteta pe care o am pusa 'bine'. 
						
						
 Ajutor
 Ajutor
 
			
		






 
 


