Rulada cu crema de ciuperci
#21
Postat 13 April 2012 - 08:11 PM
#23
Postat 14 April 2012 - 10:19 AM
any_annette, la 13 April 2012 - 02:56 PM, a spus:
Cred ca este cea mai buna reteta de "biscuit" dintre toate retetele intalnite!!! Sigur merge ffff bine si la rulada dulce...
Trebuie incercata...sigur nu dau gres cu asta.
#24
Postat 16 April 2012 - 04:00 PM
Merci mult
#25 Guest_Gelutza_*
Postat 06 May 2012 - 09:56 PM
#26
Postat 17 May 2012 - 04:04 PM
#27
Postat 01 June 2012 - 11:37 PM
Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!
Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.
#29
Postat 02 June 2012 - 10:29 AM
#30
Postat 02 June 2012 - 03:15 PM
#31
Postat 02 June 2012 - 10:34 PM
#32
Postat 02 June 2012 - 10:55 PM
aura, la 02 June 2012 - 03:15 PM, a spus:
Ma bucur, Aura! Sper sa va placa!
#34 Guest_Gelutza_*
Postat 03 June 2012 - 08:33 PM
Lapona Enigel, la 01 June 2012 - 11:37 PM, a spus:
Geluta, ma bucur mult ca ai incercat-o! Este intr-adevar excelenta la gust. Personal nu as schimba nimic la ea, pentru ca in combinatia asta e extrem de reusita!
Sorina, la 175-180°C, ca orice blat de rulada/biscuit.
Eu am facut-o cu pateu home-made si ciuperci din conserva, a fost super totul!
#35
Postat 18 June 2012 - 02:24 AM
#36
Postat 24 November 2012 - 02:13 PM
Acum o fac si eu iar, o bucatica mica. Tot cu blatul asta fac un alto combinatione, sper sa imi asa. Oricum, blatul asta e minunat, e asa de maleabil si pufos!
#37
Postat 24 November 2012 - 02:15 PM
Edit: cuvantul "rubata" inca nu a fost introdus in patrimoniul lingvistic national Era vorba de "turbata".
#38
Postat 26 November 2012 - 01:28 AM
Lapona Enigel, la 24 November 2012 - 02:15 PM, a spus:
Nu ma pricep Lori, pe aici pe la mine nici n-am vazut.
#39
Postat 26 November 2012 - 02:20 PM
Cand am facut reteta cu foie gras am cautat intai in supermarketurile normale pasteta de foie gras si erau niste chestii miiiici, gen recipiente cu marmelada la micul dejun la 3 eur0. Cand m-am uitat pe ingrediente 2% era foie gras si restul carne de porc, zgarciuri de gasca si alte rahaturi
#40
Postat 06 January 2013 - 01:21 AM
Multumesc mult,Lori, pentru reteta pe care o am pusa 'bine'.