Forum Culinar: Dieta Montignac - Alte retete prezente pe forum... - Forum Culinar

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Alte retete prezente pe forum...

#61 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 13 June 2011 - 01:40 PM

 Eataly, la 13 June 2011 - 10:46 AM, a spus:

Vad ca pesmetul e o problema pentru voi.Dar daca dati prin masina de tocat sau la robot, feliile de paine Wasa obtineti un pesmet legal Monty, nu?

da, asa este. e corect.

doar ca la mine, din lipsa acuta de timp, daca e sa folosesc pesmet mai bine pun amestec de faina-tarate decat sa-mi fac paine pe care apoi o toc :idea:
daca e wasa de cumparat e mai rapid. eu nu am gasit inca la noi wasa aceea cu >24% fibre.

#62 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 June 2011 - 02:24 PM

Imortant e ca e legal pesmetul din wasa, ca am vazut ca sunt o gramada de retete cu pesmet.Inclusiv dulciuri.

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 June 2011 - 04:18 PM

 Eataly, la 13 June 2011 - 02:24 PM, a spus:

Imortant e ca e legal pesmetul din wasa, ca am vazut ca sunt o gramada de retete cu pesmet.Inclusiv dulciuri.

Bravissima :D

#64 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 June 2011 - 10:46 AM

 Adriana, la 13 June 2011 - 04:18 PM, a spus:

 Eataly, la 13 June 2011 - 02:24 PM, a spus:

Imortant e ca e legal pesmetul din wasa, ca am vazut ca sunt o gramada de retete cu pesmet.Inclusiv dulciuri.

Bravissima :pupic:


Grazie Adriana, m-am gandit la savarinele cu pesmet.Au oua, pesmet si fructoza.Siropul apa+fructoza.Si frisca si gem, stiti voi mai bine decat mine.

#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2011 - 11:10 AM

Cind am timp o sa incerc sa-l fac cum ai zis tu cu wasa in Thermomix, daca face pesmet din piine uscata sigur tre sa-l faca si pe asta.

#66 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 14 June 2011 - 11:52 AM

Merge perfect wasa 24% facuta pesmet, eu am folosit la galusti cu prune si au iesit perfecte :D

LE: mie mi au iesit super bune savarinele, fara pesmet, doar cu faina monti.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#67 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 July 2011 - 02:13 PM

Merge aici omleta Mayei?
Omleta cu dovlecei la cuptor

#68 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 July 2011 - 07:52 AM

 Adriana, la 09 July 2011 - 02:13 PM, a spus:

Merge aici omleta Mayei?
Omleta cu dovlecei la cuptor

da, se potriveste.


am vazut ca tu ai batut ouale cu lapte. sa fie lapte monti, smantana sau iaurt :love7:

#69 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 July 2011 - 11:06 AM

 boni, la 10 July 2011 - 07:52 AM, a spus:

am vazut ca tu ai batut ouale cu lapte. sa fie lapte monti, smantana sau iaurt :love7:

da, exact, uitasem sa zic ca era diferenta asta

#70 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 July 2011 - 12:47 PM

Merge puiul de aici?
http://artaculinara....__1
evident fara vin si servit cu morcovi cruzi sau alta leguma permisa

#71 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 July 2011 - 12:57 PM

 Adriana, la 11 July 2011 - 12:47 PM, a spus:

Merge puiul de aici?
http://artaculinara....__1&#entry80948
evident fara vin si servit cu morcovi cruzi sau alta leguma permisa

da, da, suna foarte bine :)

#72 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 July 2011 - 12:57 PM

 boni, la 11 July 2011 - 12:57 PM, a spus:

da, da, suna foarte bine :)

ok mersi :)

#73 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2012 - 06:15 PM

Galani di Carnevale, eu le-am facut deja de F2. O bunatate ...
Tort de ciocolata (fara oua) si pe asta am facut-o de F1... alta bunatate.
Tiramisù si pe acesta l-am facut de F1.
Mucenici muntenesti de F2... deabia i-am terminat. Bine ca se fac o data-n an.
Sos caramel... mancati si plangeti. Bun a mai fost. Nu mai tin minte de cand nu am mai mancat caramele. Un vis.
Placinta cu mere/branza de F1... exceptionala.
Cornurile moi le-am facut de F2. Am ajuns sa le fac o data pe saptamana.

Toate aceste retete le-am facut deja, iar varianta montificata o gasiti pe topicurile respective. Sigur am mai scapat cate ceva... le gasesc eu si le aduc la locul lor.

Editez...

Tarta cu zucchine si gulie de F1.
Tarta sarata fara blat de F1.
Scrambled eggs, by Gordon Ramsey am facut-o deja de cateva ori pana acum (de F1).
Sorina

#74 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 16 May 2012 - 02:31 PM

Hai sa pun sus topicul :lol:

Fetele,nu mai retin si nici nu am timp sa recitesc,dar cred ca tarta ce o facui astazi e Monti Imagine postata :

tarta cu zuchinni si sparanghel

Daca scriu prostii,imi cer scuze
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#75 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 May 2012 - 04:06 PM

Da, ai dreptate, e monti... si ce bine arata. Brava!

Editez... Wasa trebuie sa fie cea cu 24% de fibre ca tarta sa fie de F1.
Sorina

#76 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 16 May 2012 - 04:49 PM

 sorinadaniela, la 16 May 2012 - 04:06 PM, a spus:

Da, ai dreptate, e monti... si ce bine arata. Brava!

Editez... Wasa trebuie sa fie cea cu 24% de fibre ca tarta sa fie de F1.


Deci bine am retinut,mersi Sorina!Wasa e din aia cu 24% .
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#77 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 January 2013 - 05:37 PM

 Adriana, la 01 January 2013 - 04:52 PM, a spus:

Tort cu alune (sau si cu ciocolata)

A doua varianta, cu ciocolata in loc de unt

Ingrediente

200 gr alune... eu am avut anacardi dar alunele sunt in regula
200 gr zahar... 120g fructoza
3 oua
100 gr ciocolata amaruie... min 70% cacao
o lingura de ulei din seminte
1 ceasca de cafea de lapte... lapte monti
200 gr faina... eu faina de migdale
+15 gr praf de copt





O bunatate! Exceptionala! Ca sa va faceti o idee, am facut-o de doua ori in aceeasi zi. S-a batut poporul si pe firmituri.
Multumesc muuuult, Adriana!

Reteta o gasiti aici... http://artaculinara...._0
Sorina

#78 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 April 2013 - 05:39 PM

 Gelutza, la 28 March 2013 - 01:45 PM, a spus:


350 ml. apa minerala
270 gr. zahar tos... 135g fructoza
500 gr. faina monti
180 ml. ulei
2 linguri cacao
coaja de la o lamaie
un pliculet praf de copt
150 gr. fructe uscate:curmale, caise, merisor, ananas, stafide (atentie la zahar)
100 gr. nuci pentru deasupra ... eu, migdale
seminte dintr-o pastaie de vanilie, sau 2 pliculete de zahar vanilat
un praf sare




Am facut-o aseara. Buna!

Reteta o gasiti aici .
Editez, ca-s ametita: prajitura e a Gelutzei si se cheama "Prajitura de post cu fructe uscate".
Sorina

#79 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 January 2014 - 02:53 PM

Branzoasa reteta furata de la Dana@.

- 3 Lg de zahar tos ...2 linguri de fructoza
- 4 oua
- 1 lg coaja de portocala rasa ... aroma de portocala
- 1 lg esenta de rom
- 250 g mascarpone ... merge mascarpone doar ca eu nu aveam asa ca am folosit branzica perline/fiocchi/cottage cheese
- 300 g quark cu aroma de vanilie... merge quark doar ca eu nu aveam in casa asa ca am folosit ceva gen Philadelphia
... eu am adaptat cantitatile de branzeturi la ochi, ceva tip 600g cottage cheese si 200-300g branza tip Philadephia
- si clatite monti F1

Cu alte cuvinte, am plecat la razboi fara sa vad ce am in frigider.
O bunatate! A disparut imediat.
Sorina

#80 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 January 2014 - 03:06 PM

Bulete de cascaval la cuptor furate de la Narnia.


- 150 g cascaval ras... eu am folosit scamorza
- 150 g faina... faina monti
- 2 oua,
- 100 ml apa,
- 80 g unt,
- putina sare

De obicei fac reteta dubla. Dispar cu viteza luminii.
Sorina

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi