Daniella, la 24 February 2011 - 01:35 PM, a spus:
Pisoi la tine cel mai imp e sa ii mearga bine lui bebitza cu pielea. El nu e diversificat, papa doar laptic? Nu cred ca e cazul sa iti faci probl cu greutatea. Mai rau e la mine, ca desi sanatoasa nu ia in greutate decat tare greu, ori are arderi mari, ori suge prea putin pt ca nu e mancacioasa, inclin sa cred ca e a doua varianta.
Mutii, e teama de separare cred ... si Bea e mai agitata de cand am inceput serviciul si a inceput sa se trezeasca peste noapte, dar dupa 2 sapt si.a revenit, acum nu se mai trezeste.
Daniella, asa e, important e sa ii treaca pielea - acum suntem pe antibiotic pentru o infectie la ureche si toata eczema a revenit, iar nu mai dormim noptile.
El nu mai e diversificat. Eu am inceput sa-i dau fructe pe la 4 luni nestiind ca nu ar trebui, neavand un diagnostic pentru pielea lui. Dupa ce am primit diagnostic si am citit despre (ca doctora nu s-a deranjat sa-mi spuna!), am aflat ca bebeii cu intoleranta la lactoza nu trebuie introdusi la solide ca ceilalti bebei, ci cat mai tarziu

. I-am facut mai mult rau decat bine. A primit solide vreo doua saptamani, dar f putin, seara. In sfarsit, curand trebuie sa re-incepem si noi pt ca el saracu e disperat sa mamance, trebuie sa-l tin cu spatelel la noi cand mancam ca asa tare pofteste

.
Nici tu nu ar trebui sa-ti faci griji cu greutatea ei daca e sanatoasa, vesela si activa. Fiecare bebel e diferit si fetele in general sunt mai finute asa, papa si mai putin.