Da, probabil nu trebuia sa-i dau lapte de capra (eu am mers pe ideea ca acolo unde nici cele mai antalergice formule de lp nu functioneaza, aici se ofera lapte de capra). Inca nu stiu daca reactia lui a fost de la lapte sau de la ovaz sau doar o reactie intarziata de la altceva.
Ai dreptate cu saptamana si alimentul, nu inteleg de ce aici medicul chiar a insistat sa tin regula de doua zile si sotul meu a zis sa merg pe mana doctorului. Toate astea impreuna cu foamemea lui Cris m-au determinat sa fac ce-am facut, dar gata, de acum merg pe instinctul meu!
Imi place de tine cum te tii de program si bine faci.
Asa fac, incerc sa-i ofer organic ce gasesc: merele le am organice si chiar diferite soiuri, pastarnacul organic (sper sa mai gasesc!) si cartofii normali ii gasesc organici. Doar cartoful dulce nu l-am vazut organic, dar o sa mai caut.
Nici mie nu-mi mai e teama sa merg pe o dieta asa restransa - in definitiv e la inceput, inca nu digera cine stie ce si are totusi ceva variatie. Are vreme sa incerce si restul alimentelor mai tarziu. Probabil o sa ramana pe o dieta minimalista pana dupa un an pentru ca reactioneaza asa rau si ne e foarte greu sa il ingrijim si sa-l vedem suferind in felul in care o face. Nu e usor sa ii schimbi un pempers, poate dura si jumatate de ora si imagineaza-ti ca sunt multi pempersi pe zi. De unul singur trebuie multe trucuri ca sa nu il lasi sa se scarpine nici o clipa. Asa urata e afectiunea asta ca scarpinatul, desi ii aduce confort momentan, ii face iritatia si mai mare si mai mancaricioasa dupa aceea. Si cum se poate scarpina cu mainile amandoua si cu picioarele intre ele, pur si simplu trebuie mereu sa ii tii mainile prinse in ceva sau macar ocupate cu ceva, un picior tot la fel prins cumva astfel incat cu o mana sa il tii de un picior si cu cealalta sa il cureti la pemp. AL fel cremuitul obligatoriu de cel putin 3 ori pe zi e un chin. Eu am tendinta sa il mai las sa se scarpine pentru ca stiu ca il face sa se simta mai bine, dar e gresit. E greu. Cand suntem amandoi acasa il schimbam, cremuim impreuna si e mai usor asa si mai rapid. hai ca m-am intins...