Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#201 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 16 November 2010 - 11:17 AM

ma bucur sa vad ca nu santeti fete cu nasul pe sus, va pup....cunosc persoane din anturajul meu, care stiu ca fetele mele poarta bine si nu au vrut sa primeasca, vor totul nou :lol:
eu am primit si inca primesc pt fete(de la cumnata cel mai mult, dar si de la prietene)nu dau mai departe pe cele patate, doar ce e bn, multe nefolosite mai mult de 1 data....copii cresc repede si este intr-adevar un ajutor la cat sant de scumpe in ziua de azi. am luat sandale si opincute la fete, 68$ o pereche, 48 $ cealalta....disper cand vad ce scoruri au....

eu am dat cui a vrut si mai am de dat de la sara ce e mic...sant rochite si pantaloni, bluzite care nu arata purtate, nu le vrea nimeni :(....sant esprit, pumpkin patch, next, adams, etc...ada are si dkny primite cadou, ralph laurent...nu inteleg de ce nu le-ar vrea cineva cand termin cu ele? eu cataloghez asta drept snobism, parere personala....
sefa sotului mi-a dat 4 saci cu toale de la 7 ani la 10 :?:...sant f mari de ale mele, i le-am dat nepoatei care are 9 si desi cumnata mea are o situatie materiala f buna s-a bucurat nespus...se schimba brianna non stop =))

daca ati fi mai aproape cu placere le-as da, inclusiv jucarii :D

#202 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2010 - 11:39 AM

Eu am mai zis de o suta de ori ca aici si in anturajul meu si al cunostintelor mele se poarta datul hainelor si a tot ceea ce folosesc copiii, evident vorbim de lucuri in stare buna si/sau perfecta. Eu ani de zile i-am cumparat lui Marco cite ceva nou doar de mers la ocazii "mondene" :?: In rest a trait in haine primite si mai ales s-a jucat de n-a avut aer, le-a rupt pe unele de cit le-a purtat. La rindul meu am trimis haine in Romania, in Kenya, in Italia si oriunde a fost nevoie fara ca nimeni sa se supere. Mi se pare un mare pacat sa nu facem chestia asta mai ales ca aceste haine sau lucruri din cauza ca ei cresc cu asa o rapiditate n-apuca deloc sa se uzureze (sper ca asa se zice).
Imi pare rau ca acu nu-mi mai da nimenea, mai am numai niste geci foarte bune, in rest dupa ce cresc e mai greu, ca el de exemplu e slab de tot si ce primisem era de la un baiat mai grasut asa ca am dat si eu mai departe. Noroc ca la virsta asta foloseste mereu aceeasi pereche de Munich, vreo 2 perechi de blugi si vreo 3 bluze :lol:
I-am luat o pereche de Geox dar normal, creste si erau ca noi, i le-am dat matusii care de cite ori ploua se bucura ca tare-s bune.
Prietena unei prietene isi cumpara haine de firma mare de tot si periodic le schimba, i le da fetei prietenei mele care e mai mult decit fericita pentru ca maica-sa nu i-ar cumpara in vecii vecilor astfel de haine.
Asta ca sa subliniez faptul ca nu e nimic injositor si nici o rusine. Da' na, nu toti suntem la fel.

#203 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 November 2010 - 12:00 PM

Si la mine Vale a purtat intr-o veselie haine de la fetele prietenelor, haine care apoi le-am trimis verisoarei ptr fiisa, dupa ce am intrebat-o delicat daca accepta...si a fost mai mult decat happy, in special fiisa care era mereu la moda :lol:)
nu am sa-i inteleg niciodata pe cei ce nu accepta haine de la cunostinte , dar na, asta este.
ba chiar mi se parea super, ca fiimea dadea si din jucarii pentru alti copii; i se parea normal, ca si ea primea de la altii...

#204 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 22 November 2010 - 04:25 PM

A pus careva balsam in masina cand atzi spalat hainele copiilor?

#205 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 22 November 2010 - 04:30 PM

Vezi postareadark angel, la 16 November 2010 - 11:17 AM, a spus:

ma bucur sa vad ca nu santeti fete cu nasul pe sus, va pup

Dark , nu e vb de nasul pe sus , cine nu accepta o face din prostie!!!
Eu asa ma bucur cand ma ma intreaba cineva: Am asta sau asta , vrei????

Pai , de ce sa nu vreau??? Daca deja am ce-mi ofera spun , si daca nu , multzumesc frumos!!!

#206 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 November 2010 - 10:12 PM

eu nu am pus balsam, ca v-am auzit pe voi contra si nu am mai avut timp sa cercetez, insa din chimicale industriale e si detergentul

la maternitate mi-au spus asa:
  • detergent cantitate mica
  • balsam ori deloc, ori cu miros cat mai suav (chiar exista balsamuri pentru copii)
  • dubla limpezire

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#207 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 November 2010 - 11:55 PM

Vezi postareasimonaro29, la 22 November 2010 - 04:25 PM, a spus:

A pus careva balsam in masina cand atzi spalat hainele copiilor?

Nein!
E una dintre cauzele de alergii la copii, si de ce sa-l pui? Doar hainutele lor nu-s din pinza tare, is toate molcute.
Balsamul asta e un moft si nu-i gasesc nici un motiv pentru a-l folosi, sa ma iertati =))

#208 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 23 November 2010 - 01:30 AM

e am pus intotdeauna, de cand erau nou nascute...n-am avut nici o pb si nici acum nu au....am folosit si de copii si de-al nostru cand se nimerea.....ale mele stau bine cu pielea =))

#209 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 23 November 2010 - 09:01 AM

Nu pun balsam la hainele copiilor si cam de 1an nu mai pun nici la rufele noastre

#210 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 November 2010 - 09:45 AM

Da' avetzi Trockner? Ca ale mele ies uscate ca naiba fara Trockner , acum imi dau seama de diferentza... :tongue3:
E vb de babetzici , prosoape...cand o sterg cu ele sunt aspre...

#211 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 23 November 2010 - 11:21 AM

Vezi postareasimonaro29, la 23 November 2010 - 09:45 AM, a spus:

Da' avetzi Trockner? Ca ale mele ies uscate ca naiba fara Trockner , acum imi dau seama de diferentza... :tongue3:
E vb de babetzici , prosoape...cand o sterg cu ele sunt aspre...

daca nu vrei balsam deloc, calca prosoapele si babeticile ei...se inmoaie sigur

#212 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 November 2010 - 11:27 AM

am incercat , nu se inmoaie :tongue3:

#213 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 November 2010 - 02:48 PM

Frate , ce-o durut-o burtica pe asta mica aseara.......... urla saraca , nu stiam ce are...pana a dat cateva partzuri bune si apoi a respirat usurata , draga de ea.

#214 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 November 2010 - 03:43 PM

Acu vad la ce topic am scris , Isuse , is dusa rau.....

#215 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 26 November 2010 - 03:45 PM

Vezi postareasimonaro29, la 26 November 2010 - 03:43 PM, a spus:

Acu vad la ce topic am scris , Isuse , is dusa rau.....

Unde vrei sa mutam postarea?

#216 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 November 2010 - 04:51 PM

la off-topic pt cei mici....te rog , foxulica :occasion14:

#217 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 December 2010 - 09:13 PM

P-aci nu mai scrietzi?

La pitica mea incep sa-i dea dintzii , roade tot ce prinde , cred ca o sa avem Spaß urmatoarele 2 luni ca am auzit ca atata dureaza pana ies.

Inelul ala rece nu-l vrea, ori nu-i place ori nu-l poate tzine-n gura. I n schimb , isi roade degetele , cateodata nimereste manecile de la hainutze si e uda leoarca!!!!

Mi-am luat deget d-ala cu perie de spalat copiii pe dintzi , nu ca sa o spal :help: ci ca sa-i bag detul in gura , sa nu roada pe degetul meu direct. Mama , ce ma clantzane!

A invatzat si ca se poate ridica in fund , dacá o tzin de maini , e asa de incantata! Nu o las decat f. rar si pt 5-10 sec ca are sirea spinarii prea slaba.

De Craciun avem voie sa papam morcovi.

Am trecut cu bine si a doua tura de vaccine , fara figuri si adormit in bratze de data asta.

#218 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 December 2010 - 10:19 PM

Vezi postareasimonaro29, la 12 December 2010 - 09:13 PM, a spus:

P-aci nu mai scrietzi?

La pitica mea incep sa-i dea dintzii , roade tot ce prinde , cred ca o sa avem Spaß urmatoarele 2 luni ca am auzit ca atata dureaza pana ies.

Pîna ies ce? 2 dinti...ca pîna ies toti dureaza mult :hug:
Eu astept sa vad caciulita,fularasul si bineînteles si rochita cînd e gata!
Si eu i-am tricotat Denisei bluzite,caciuli si fulare...altceva nu stiu,si nici nu le am cu modelele...eu le facem colorate :help:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#219 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 December 2010 - 10:34 PM

Buna fetele, dragele! Mi-a fost dor de voi!
Si Beatrice roade manutele de o luna si saliveaza abundent si face balonase. Am intrebat pediatra vineri si mi-a spus ca nu e de la o eruptie dentara, ci rosul manutelor probabil e din pricina ca nu se satura, iar salivatul cu balonase e ca are nasucul infundat si de aceea ar trebui sa-i pun ser de 5-6 ori pe zi. Urasc sa chinui copilul!!! :violent1:

In rest a luat doar 600g in luna a 3-a si m-a pus sa o trezesc noaptea din 3 in 3 ore (doarme noaptea 12-14 ore si se trezeste doar 1 data, dupa circa 7-9 ore), ca ar fi trebuit sa ia minimum 750g. A avut doar 5,080kg la controlul de 3 lunite. Altfel, a spus ca toate sunt bune. Eu am decis sa nu o trezesc noaptea, mai las si luna asta. Apoi mi-a spus ca poate am prea putn lapte si sa beau ceaiuri de alaptare si galactogene. Hmmmm...

La noi rapelul la vaccin se face la 4 si la 6 luni. Deci pentru moment am scapat.
Tocmai ne-am intors de la munte. Am fost la Moeciu si bebelusa a vazut prima zapada din viata ei si acele peisaje mirifice de sus de la Fundata si de pe valea Moeciu de sus. Au fost -16 grade azi dimineata. Brrr.... Ca si datile trecute, Bebelusa s-a comportat foarte bine in excursie. Si am invatat-o :rolleyes: sa doarma cu noi in pat. Am lasat-o si in seara asta :tongue4: pentru ca era fff frig cand am ajuns acasa. Sper ca de maine sa ne reluam vechile si bunele obiceiuri de a ne culca devreme fiecare in patutul ei :tongue3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#220 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 December 2010 - 10:44 PM

Daniela,nici eu nu am trezit fata noaptea.Mi se pare aiurea sa trezesti bebelina în toiul noptii sa-i dai sa manînce.Mai bine încearca peste zi sa o faci sa manînce mai bine.Nu mai e asa mult si începi diversificarea,si atunci va fi altfel.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13