Daniela, dragelor si dragilor, sunt inca 1% prezenta pe aici

.
Rezumat: suntem ocupati la maxim, fiecare zi e plina ochi, atata doar ca apucam sa facem ce trebuie in fiecare zi - mancare, curatenie, rufe, hranit si spalat copiii, jucat cu copiii. In rest mai apucam sa vedem cate un film in timp ce mai facem si altceva - desenat cu cati, hranit bebel sa.
Bebelino are probleme de piele, ii apar si dispar niste iritatii si niste bubite fara sa intelegem de ce. I-am aplicat diferite tratamente - creme, ceaiuri, bai, uleiuri, dar se pare ca e ceva mai serios si trebuie sa mergem la un dermatolog. de doua ori pe zi il spalam si il ungem cu creme pe unde e nevoie - asta ia destul timp si in general o facem cand 'ne odihnim'.
De exemplu de aseara pana azi dimineata s-a intamplat asa: i-au reaparut iritatiile la gat, dupa urechi, la incheieturi si i-au crescut cojile in cap f mult (! desi ieri erau ff putine). Sunt cumva descurajata.
In schimb bebe e bine, nu pare sa sufere, doarme bine si mananca bine, creste si e un copil tare vesel, orice ii faici, rade.
Intre timp am ramas cu f putin lapte si a trebuit sa-l trec pe sticluta. Asta a fost munca pentru ca la inceput nu voia biberonul. Pana la urma l-a luat si am inceput sa-i dau mai multe sticlute pe zi. Inca il alaptez de deoua ori pe zi, dar nu-i mai ajunge nici de o masa.
Deci tot timpul asta cat am lipsit a fost o perioada de ajustari continue. Sunt multumita ca am facut fata si acum deja bebe nu mai are decat 8 mese pe zi si incepe sa-si faca un program.
Am avut o vreme dificila aici in Dublin, a fost zapada cat n-a fost de dinainte sa ma nasc eu. Dublinul s-a cam blocat, aici nu sunt pregatiti pentru zapezi asa ca si mersul la cumparaturi a fost dificil. Tot in perioada cu zapada si frig am avut copiii bolnavi, am fost eu bolnava si sotul a avut o operatie. Tot in perioada aia nu am reusit sa incalzim aparatamentul corespunzator pentru ca pur si simplu nu facea fata sistemul nostru de incalzire irlandez, neproiectat pentru temperaturi de -15.
Pe 17 ma intorc la servici.
Va urez un an nou bun si linistit langa cei dragi! Si pupici multi la bebelici!
P.S. Ieri am avut o surpriza, am aflat ca azi e revelionul. Deci nu-s pregatita pentru revelion.
O sa servim mici la pranz si friptura cu ciuperci deseara. E bine ca avem mancare in casa!!