Forum Culinar: Shopping alimentar - Forum Culinar

Salt la continut

  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Shopping alimentar :D

#161 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,015
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 November 2014 - 03:10 AM

cu cea mai mare plăcere

#162 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 November 2014 - 04:21 PM

Veronica, multumesc de linkuri.
Va invidiez :) pt kale pe toate deocamdata, ca inca nu m-am decis sa cumpar, pretul fiind oarecum piperat (+transport).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#163 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 May 2015 - 11:14 AM

Piata mea de azi, direct de la "tarani":

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328906623757.jpg

In ordinea de pe bon: varza dulce noua, 1 kil dovlecei cu floare, un caserola de cirese si ultima e salata tip iceberg(jumatate de kil).

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328907813209.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328907680752.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328907944554.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14328908050811.jpg

#164 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 05 June 2015 - 12:05 PM

Azi :

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-14334985650159.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-14334986453459.jpg

Un kil de fasole verde, 4 castraveti si caise in ordinea de pe bon.Tot direct de la producator.

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-9-14334996369801.jpg

Ps.
Telefonul meu a luat-o razna trimite pozele sucite, cum vrea el. :scratch:

#165 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 October 2015 - 11:08 AM

Azi am gasit Pak Choi!

Imagine atasata: monthly_10_2015/post-9-14452457116445.jpg

#166 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2015 - 07:17 PM

Am gatit si eu ieri cu usturoi si ardei iute

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2015/post-16-14452750554426.jpg


#167 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 November 2015 - 05:51 PM

Daca data trecut a ma laudam cu Pak Choi, azi ma laud cu kale:

Imagine atasata: monthly_11_2015/post-9-14469114170835.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2015/post-9-14469114654904.jpg

#168 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,015
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 November 2015 - 08:10 PM

dacă-s frunzele tinere, poți încerca salata toscană, eu încă nu m-am săturat de ea.

#169 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 November 2015 - 11:17 AM

Daca o mai gasesc o sa incerc si asa. :thumleft:
Ma surprins textura, e tare interesanta plantuta asta.
Sper sa se extinda si in Europa, ca practic aici e "rara avis".Si scumpa, doi euro si ceva buchetul prezentat de mine.
Dar eram curioasa.
Eu am "tras-o" la tigaie.

#170 Useril este offline   floricica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 November 2015 - 07:50 PM

Vezi postareaEataly, la 08 November 2015 - 11:17 AM, a spus:

Daca o mai gasesc o sa incerc si asa. :thumleft:
Ma surprins textura, e tare interesanta plantuta asta.
Sper sa se extinda si in Europa, ca practic aici e "rara avis".Si scumpa, doi euro si ceva buchetul prezentat de mine.
Dar eram curioasa.
Eu am "tras-o" la tigaie.


La canadezi e foarte la moda. Mie imi place mult facuta chips,la cuptor sau in smoothies.
The more I see, the less I know.

#171 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 November 2015 - 11:21 AM

Vezi postareafloricica, la 08 November 2015 - 07:50 PM, a spus:



La canadezi e foarte la moda. Mie imi place mult facuta chips,la cuptor sau in smoothies.


Da, de aici si curiozitatea mea.
Am vazut-o la Dex, am vazut-o in multe retete de peste ocean.
Macar acum stiu si ce gust, textura are.

#172 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 January 2016 - 12:37 PM

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-9-14525085824125.jpg

Am gasit curcuma prospata

#173 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2016 - 03:12 PM

eu consum masiv praful
pe asta cum o folosesti?

#174 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 January 2016 - 04:10 PM

Am inteles ca aroma e mult diferita la asta proaspata, dar sa vedem ce zice Lili!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#175 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 January 2016 - 04:44 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 January 2016 - 03:12 PM, a spus:

eu consum masiv praful
pe asta cum o folosesti?


Si eu foloseam praf.
Pai m-am gandit la fel ca praful. :thumleft:


Vezi postareazerda, la 11 January 2016 - 04:10 PM, a spus:

Am inteles ca aroma e mult diferita la asta proaspata, dar sa vedem ce zice Lili!


Ca aroma as zice la fel, dar de 10 ori mai puternica.

#176 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2016 - 05:02 PM

Pai praful il pun in risotto de exemplu mereu, pe asta cred ca al trebui sa-l rad si sa-l pun, o sa ma uit dupa el, noroc ca pe esselunga on line nu-l au inca :)
In schimb mi-am luat Saitaku Sushi ginger, sa speram ca e precum cel pe care l-am mincat vineri la restaurant, din toate platourile :thumleft:

#177 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 January 2016 - 05:45 PM

Eu il puneam la hamburgarii de linte, quinoa, orez, orezoconopida, etc.
Eu le-am gasit la Carefourr Certosa.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-9-14525269336102.jpg

Si pentru ca erau o multime de bucatele vreau sa le pun la incoltit.

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-9-14525269904355.jpg

Am gasit un video:

http://www.youtube.c...h?v=NpvV1F578DM

#178 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2016 - 06:17 PM

Vrei sa devii producatoare de curcuma :thumleft:

Arata acest topic


  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi