Gogosari marinati...Geany Nu da gresh niciodata
#121
Postat 29 May 2013 - 07:23 PM
#122
Postat 29 May 2013 - 07:32 PM
zerda, la 29 May 2013 - 07:23 PM, a spus:
Hi hi hi! le-o mai treci' (vb. lui bunica-mea d-zeu s-o odihneasca)
Sa aiba in vedere reteta pt. la toamna!
Paii nu trebuia sa vii sa dai cu subsemnatu' pe aici,cum s-au pastrat/conservat,peste iarna,cum ti s-au parut etc...?!
Eu ma bucur nespus cand imi spuneti ca ati facut si ca v-au placut
#123
Postat 29 May 2013 - 08:41 PM
#124
Postat 29 May 2013 - 09:06 PM
Asta ca sa nu vina careva sa spuie' ca nu a fost avertizat
#125
Postat 10 September 2013 - 11:40 AM
Si bineintzeles ca am facut si o boacana , i-am oparit cam moi....gustul e divin ,mie-mi place si textura , dar ma gandesc sa nu se strice....
Sa nu-i dinstui intr-o cratitza cu apa pe aragaz? Oare se inmoaie prea tare?
#126
Postat 10 September 2013 - 01:37 PM
Mutti, la 10 September 2013 - 11:40 AM, a spus:
Si bineintzeles ca am facut si o boacana , i-am oparit cam moi....gustul e divin ,mie-mi place si textura , dar ma gandesc sa nu se strice....
Sa nu-i dinstui intr-o cratitza cu apa pe aragaz? Oare se inmoaie prea tare?
Daca ai pus sare neiodata otet bun de muraturi de 9 grade,ai sterilizat borcanele si sunt inchise ermetic,ii depozitezi la loc racoros si intunecos ,ar trebui sa nu ai probleme !
Daca ai emotii tostusi si vrei sa fii sigura poti sa-i mai pui o tura si la baie de aburi pe aragaz(Daniela asa a facut si i-au tinut f. bine) mai ales daca nu te deranjeaza textura,ca si mie imi plac sa nu fie chiar tari crocanti,da mna' acu' e chestie de gust...
Deci daca ai respectat tot ce am mentionat mai sus nu ar trebui sa fie probleme ,daca ai emotii pune-i la baie de abur ca sa fii sigura(desi eu nu am facu-o niciodata dar ce-i drept i-am tinut la frigider ca nu am pus cantitati mari ca ai mei nu halesc)
Sa ma tii la curent!
#127
Postat 11 September 2013 - 11:07 AM
#129
Postat 13 October 2013 - 09:07 PM
#130
Postat 13 October 2013 - 09:18 PM
iarna trecută am avut murături in permanență că reciclai sosul rămas in borcan cu cîte o tură nouă de căpiați.
#131
Postat 13 October 2013 - 10:14 PM
Eu daca asi avea si hunii fani ar putea sa ma coste un ochi si o mana si tot asi pune,dar asa numai pt. mine nu ma indur
#132
Postat 14 October 2013 - 09:57 AM
#133
Postat 14 October 2013 - 12:20 PM
#134
Postat 14 October 2013 - 03:06 PM
#135
Postat 14 October 2013 - 08:17 PM
#138
Postat 15 October 2013 - 08:39 AM
Am sa-i fac mereu, sunt pe gustul nostru
#139
Postat 15 October 2013 - 08:59 AM
oanaC, la 15 October 2013 - 08:39 AM, a spus:
Am sa-i fac mereu, sunt pe gustul nostru
Ma bucur nespus!
Asa ca sa vedeti strategie!

Ajutor









