Am o pisicuta, de aseara.
O sa radeti sigur,si-o sa ziceti c-am luat-o pe ulei,dar Doamne-Doamne mi-a trimis-o.
Stiu ca pare complet aiurea ,dar sa va povestesc;
Aseara ,adica pe data de 16 nov 2010 ,la ora 10,sotu a iesit in fata casei sa prinda semnalul la un GPS.achizitionat vineri.
Tot baga adrese pe la favoriti ,orscum e incantat foarte.
de obicei iesea in gradina undeva langa poarta,da nush,cum aseara a iesit in fata .
Eu abia venisem de la serv,si ca de obicei ,facusem o cafea si-mi ridicasem un pic picioarele obosite.
Aud deodata,-NIC,NIC-WATCH-WATCH,DA ` STRIGA
N-am reusit sa vaz mare lucru,decat ca o sageata ceva a intrat in bucatarie,care e situata langa usa de la intrare ,si el mai departe butona magaoaia.
Ma ridic in fuga ,s-am zis ca e o broasca mare c-am mai avut surprize din astea,mai fetelor si dragi baieti,era o MATZA.
Sa cad jos,aici toata lumea are grija de petu lui,il duce la medic ,hrana buna etc.
Mieuna la greu,sar la frigi .ii dau niste pateu,il haleste tot,sotu vine ii da lapte il bea tot,si se apuca la tors,mai nene,da tare ,tare de tot.
Zic ,ce facem acu?
N-are nume la gat ,nici nr de tel,zic;- eu nu mai las matza sa plece.
Zilele astea am fost necajita tare de-un motiv,si atat am mai bocit...
Ma rog,... nu eram pregatiti nici cu nisip,cu nik
Sotu zice,las-o daca se cere afara,daca-i e sa stea aici se intoarce,zice,poate o fi fost alungata,sau cine stie motivu`?cine stie de cate zile e pe strazi?adica pe ici pe colo ,ca asa matze pe strada nu vezi pe-aici, vine imediat RSPCA si ii colecteaza.
In fine,sa ma fi vazut azi-noapte la 12.30 pe burta pe hol,cand matza se ceruse afara,la pishu,eu di colo,pis pis pis pis,
numa vad ca fuge de departe di tufisuri direct in casa.Va rog sa ma credeti,atat ne iubeste,toarce,numa` printre picioarele noastre,
Azi de dimineata,sotu a fost liber,numa` vad ca se urca in masina sa mearga sa-i cumpere mancare.
Am ramas interzisa ,se intampla cateodata sa-l mai rog sa fuga repede sa ia ce-am uitat eu sa cumpar,si...comenteaza,da` pt minunea asta de pisicuta a fugit mintenas
Sa murim de ras ca desi era la noi de cateva ore bune nu stiam daca e o ea sau un el.
Zic hai c-o tin eu uita-te tu,ma rog dupa niste comentarii hazlii,gata zice e pisicuta,tre sa megem la vet.sa facem toate necesare.
Azi am plecat la serv cu cateva ore inainte,i-am cumparat ce are nevoie si acu sta langa noi,si parca sincer,da sincer ,ne mangaie sufletele,e ceva...ce n-am mai patit,am mai avut eu asa intamplari ciudate ,dar poate la un alt topic am sa le dezvalui,
Zilele astea atat m-am mai cainat ca n-am si eu o pisicuta ,un catel,as mai vorbi romaneste,cateodata ma trezesc vorbind jumi-juma,iaca acu am ,va zic sincer si cu mana pe inima,sunt tare fericita,e absolut superba si desteapta,numa` tre` sa-i fac baie urgent,are o coada groasa si stufoasa,va pun cateva poze facute azi-noapte,n-a prea fost de acord cu flash-ul ,etc,da dupa aia i-a placut grozav,numa` ca inchidea ochii.Azi dupa ce-am venit de la treaba zic bine,bine,da cum o sa-i zicem? Pai zice sotu,sa ne gandim la un nume ,zice tu n-ai vreun nume romanesc,nu mi-a venit nici unu in minte,sincer,zic LOLY-POLY,s-apoi am strigat-o, dintr-un motiv de sonor ,cred, a si raspuns si zic ,gata, Loly,asa ca iat-o,
pissi2.JPG (68.59K)
Number of downloads: 3
pissi7.JPG (86.9K)
loly1.JPG (82.6K)
pissi1.JPG (84.2K)
Number of downloads: 4
pissi9.JPG (78.54K)
Aici se ascundea de aparat,
pissi8.JPG (75.91K)
pissi13.JPG (94.27K)
loly2.JPG (71.33K)
Eu inca mai cred ca am mintea la purtator,da pisicuta asta a fost exact ca un dar,aproape ca nici nu-mi vine sa cred,si pup si eu boticuri umede de pisicei si pisicute,ca-n fiecare seara rasfoiam topicu`