Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1101 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 November 2010 - 05:33 PM

sssttt, ca-mi fac siesta

Fisier atasat  IMG_5583.JPG (52.87K)
Number of downloads: 3
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1102 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2010 - 08:54 AM

Ssss si la noi, dar cu capul pe caiete sa ne intre lectia aia odata in cap!!! :((

Fisier atasat  IMG_0827.JPG (99.63K)
GEORGIA

#1103 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 November 2010 - 09:40 PM

Filmulet primit pe mail. Nu stiu cine-s protagonistii, dar sunt superbi...... :occasion14:

Fisier atasat  That\'s_love_(c).wmv (2.77MB)
Number of downloads: 21

#1104 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Locationuk

Postat 18 November 2010 - 02:33 AM

Am o pisicuta, de aseara.
O sa radeti sigur,si-o sa ziceti c-am luat-o pe ulei,dar Doamne-Doamne mi-a trimis-o.
Stiu ca pare complet aiurea ,dar sa va povestesc;
Aseara ,adica pe data de 16 nov 2010 ,la ora 10,sotu a iesit in fata casei sa prinda semnalul la un GPS.achizitionat vineri.
Tot baga adrese pe la favoriti ,orscum e incantat foarte.
de obicei iesea in gradina undeva langa poarta,da nush,cum aseara a iesit in fata .
Eu abia venisem de la serv,si ca de obicei ,facusem o cafea si-mi ridicasem un pic picioarele obosite.
Aud deodata,-NIC,NIC-WATCH-WATCH,DA ` STRIGA
N-am reusit sa vaz mare lucru,decat ca o sageata ceva a intrat in bucatarie,care e situata langa usa de la intrare ,si el mai departe butona magaoaia.
Ma ridic in fuga ,s-am zis ca e o broasca mare c-am mai avut surprize din astea,mai fetelor si dragi baieti,era o MATZA.
Sa cad jos,aici toata lumea are grija de petu lui,il duce la medic ,hrana buna etc.
Mieuna la greu,sar la frigi .ii dau niste pateu,il haleste tot,sotu vine ii da lapte il bea tot,si se apuca la tors,mai nene,da tare ,tare de tot.
Zic ,ce facem acu?
N-are nume la gat ,nici nr de tel,zic;- eu nu mai las matza sa plece.
Zilele astea am fost necajita tare de-un motiv,si atat am mai bocit...
Ma rog,... nu eram pregatiti nici cu nisip,cu nik
Sotu zice,las-o daca se cere afara,daca-i e sa stea aici se intoarce,zice,poate o fi fost alungata,sau cine stie motivu`?cine stie de cate zile e pe strazi?adica pe ici pe colo ,ca asa matze pe strada nu vezi pe-aici, vine imediat RSPCA si ii colecteaza.
In fine,sa ma fi vazut azi-noapte la 12.30 pe burta pe hol,cand matza se ceruse afara,la pishu,eu di colo,pis pis pis pis,
numa vad ca fuge de departe di tufisuri direct in casa.Va rog sa ma credeti,atat ne iubeste,toarce,numa` printre picioarele noastre,
Azi de dimineata,sotu a fost liber,numa` vad ca se urca in masina sa mearga sa-i cumpere mancare.
Am ramas interzisa ,se intampla cateodata sa-l mai rog sa fuga repede sa ia ce-am uitat eu sa cumpar,si...comenteaza,da` pt minunea asta de pisicuta a fugit mintenas
Sa murim de ras ca desi era la noi de cateva ore bune nu stiam daca e o ea sau un el.
Zic hai c-o tin eu uita-te tu,ma rog dupa niste comentarii hazlii,gata zice e pisicuta,tre sa megem la vet.sa facem toate necesare.
Azi am plecat la serv cu cateva ore inainte,i-am cumparat ce are nevoie si acu sta langa noi,si parca sincer,da sincer ,ne mangaie sufletele,e ceva...ce n-am mai patit,am mai avut eu asa intamplari ciudate ,dar poate la un alt topic am sa le dezvalui,
Zilele astea atat m-am mai cainat ca n-am si eu o pisicuta ,un catel,as mai vorbi romaneste,cateodata ma trezesc vorbind jumi-juma,iaca acu am ,va zic sincer si cu mana pe inima,sunt tare fericita,e absolut superba si desteapta,numa` tre` sa-i fac baie urgent,are o coada groasa si stufoasa,va pun cateva poze facute azi-noapte,n-a prea fost de acord cu flash-ul ,etc,da dupa aia i-a placut grozav,numa` ca inchidea ochii.Azi dupa ce-am venit de la treaba zic bine,bine,da cum o sa-i zicem? Pai zice sotu,sa ne gandim la un nume ,zice tu n-ai vreun nume romanesc,nu mi-a venit nici unu in minte,sincer,zic LOLY-POLY,s-apoi am strigat-o, dintr-un motiv de sonor ,cred, a si raspuns si zic ,gata, Loly,asa ca iat-o,

Fisier atasat  pissi2.JPG (68.59K)

Fisier atasat  pissi7.JPG (86.9K)

Fisier atasat  loly1.JPG (82.6K)

Fisier atasat  pissi1.JPG (84.2K)
Number of downloads: 4

Fisier atasat  pissi9.JPG (78.54K)

Aici se ascundea de aparat,

Fisier atasat  pissi8.JPG (75.91K)

Fisier atasat  pissi13.JPG (94.27K)

Fisier atasat  loly2.JPG (71.33K)

Eu inca mai cred ca am mintea la purtator,da pisicuta asta a fost exact ca un dar,aproape ca nici nu-mi vine sa cred,si pup si eu boticuri umede de pisicei si pisicute,ca-n fiecare seara rasfoiam topicu` :) :)

#1105 Useril este offline   Ria 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 18 November 2010 - 03:21 AM

Vezi postareaNico, la 18 November 2010 - 02:33 AM, a spus:

Am o pisicuta, de aseara.
O sa radeti sigur,si-o sa ziceti c-am luat-o pe ulei,dar Doamne-Doamne mi-a trimis-o.
Stiu ca pare complet aiurea ,dar sa va povestesc;
Aseara ,adica pe data de 16 nov 2010 ,la ora 10,sotu a iesit in fata casei sa prinda semnalul la un GPS.achizitionat vineri.
Tot baga adrese pe la favoriti ,orscum e incantat foarte.
de obicei iesea in gradina undeva langa poarta,da nush,cum aseara a iesit in fata .
Eu abia venisem de la serv,si ca de obicei ,facusem o cafea si-mi ridicasem un pic picioarele obosite.
Aud deodata,-NIC,NIC-WATCH-WATCH,DA ` STRIGA
N-am reusit sa vaz mare lucru,decat ca o sageata ceva a intrat in bucatarie,care e situata langa usa de la intrare ,si el mai departe butona magaoaia.
Ma ridic in fuga ,s-am zis ca e o broasca mare c-am mai avut surprize din astea,mai fetelor si dragi baieti,era o MATZA.
Sa cad jos,aici toata lumea are grija de petu lui,il duce la medic ,hrana buna etc.
Mieuna la greu,sar la frigi .ii dau niste pateu,il haleste tot,sotu vine ii da lapte il bea tot,si se apuca la tors,mai nene,da tare ,tare de tot.
Zic ,ce facem acu?
N-are nume la gat ,nici nr de tel,zic;- eu nu mai las matza sa plece.
Zilele astea am fost necajita tare de-un motiv,si atat am mai bocit...
Ma rog,... nu eram pregatiti nici cu nisip,cu nik
Sotu zice,las-o daca se cere afara,daca-i e sa stea aici se intoarce,zice,poate o fi fost alungata,sau cine stie motivu`?cine stie de cate zile e pe strazi?adica pe ici pe colo ,ca asa matze pe strada nu vezi pe-aici, vine imediat RSPCA si ii colecteaza.
Ma rog ,sa ma fi vazut azi-noapte la 12.30 pe burta pe hol,cand matza se ceruse afara,la pishu,eu di colo,pis pis pis pis,
numa vad ca fuge de departe di tufisuri direct in casa.Va rog sa ma credeti,atat ne iubeste,toarce,numa` printre picioarele noastre,
Azi de dimineata,sotu a fost liber,numa` vad ca se urca in masina sa mearga sa-i cumpere mancare.
Am ramas interzisa ,se intampla cateodata sa-l mai rog sa fuga repede sa ia ce-am uitat eu sa cumpar,si...comenteaza,da` pt minunea asta de pisicuta a fugit mintenas
Sa murim de ras ca desi era la noi de cateva ore bune nu stiam daca e o ea sau un el.
Zic hai c-o tin eu uita-te tu,ma rog dupa niste comentarii hazlii,gata zice e pisicuta,tre sa megem la vet.sa facem toate necesare.
Azi am plecat la serv cu cateva ore inainte,i-am cumparat ce are nevoie si acu sta langa noi,si parca sincer,da sincer ,ne mangaie sufletele,e ceva...ce n-am mai patit,am mai avut eu asa intamplari ciudate ,dar poate la un alt topic am sa le dezvalui,
Zilele astea atat m-am mai cainat ca n-am si eu o pisicuta ,un catel,as mai vorbi romaneste,cateodata ma trezesc vorbind jumi-juma,iaca acu am ,va zic sincer si cu mana pe inima,sunt tare fericita,e absolut superba si desteapta,numa` tre` sa-i fac baie urgent,are o coada groasa si stufoasa,va pun cateva poze facute azi-noapte,n-a prea fost de acord cu flash-ul ,etc,da dupa aia i-a placut grozav,numa` ca inchidea ochii.Azi dupa ce-am venit de la treaba zic bine,bine,da cum o sa-i zicem? Pai zice sotu,sa ne gandim la un nume ,zice tu n-ai vreun nume romanesc,nu mi-a venit nici unu in minte,sincer,zic LOLY-POLY,s-apoi am strigat-o, dintr-un motiv de sonor ,cred, a si raspuns si zic ,gata, Loly,asa ca iat-o,

Aici se ascundea de aparat,

Eu inca mai cred ca am mintea la purtator,da pisicuta asta a fost exact ca un dar,aproape ca nici nu-mi vine sa cred,si pup si eu boticuri umede de pisicei si pisicute,ca-n fiecare seara rasfoiam topicu` :D :)

Nico, ce frumoasa e Loly!!! :)
Dragutza de ea! Uite, se pare ca ati fost destinati sa va aveti unii pe altii si imi pare bine ca v-ati "gasit". Sa stii ca animalutele adoptate sunt mult mai afectuoase, parca ar vrea sa arate cat sunt de recunoscatoare celor care le-au adoptat.
Va doresc sa va bucurati de ea!
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1106 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Locationuk

Postat 18 November 2010 - 03:42 AM

Saru-mana,uite si acu stam impreuna,eu mananc bors de cartofi,haha,ea,peste tot,noi doua ,ca niste zurle,incercam sa ne cunoastem mai bine,
Ai dreptate,e foarte afectuoasa,cine stie de unde o fi venit ce-o fi fost de ea,ca i se cam simt oscioarele
Afost o intamplare absolut fericita,practic mi s-=a dovedit parca ,inca o data ca exista o lege a compensatiei, :)

#1107 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 November 2010 - 05:19 AM

Nico, chiar ca v-a fost trimisa pisica asta. Si tare frumoasa e. Daca-mi dai voie sa-mi dau cu parerea, ai grija cu baia sa n-o sperii, unor pisici nu le place deloc apa da probabil ca asta stiti si voi. Ma bucur tare mult pentru voi si pentru ea.
brain loading....please wait....

#1108 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2010 - 09:16 AM

E chiar foarte frumoasa Nico, ma bucur pentru tine :)

#1109 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 November 2010 - 09:37 AM

Nico,e scumpa foc,Loly a ta! :)
Cum zice si Kitty,ai grija cu spalatul,sa nu o sperii.Da drumul la putina apa calduta în cada cînd e si ea dupa tine în baie,si lasa sa curga asa un firicel subtire...poate o tenteaza si intra cu joaca la îmbaiat.Daca vezi ca nu vrea,nu o spala!Las-o în pace,ca se curata ea.
Important e sa o duci la vet,sa o deparaziteze intern cît si extern,si sa vezi daca e castrata...si restul dupa aia.

Sper sa mai vii pe aici sa ne povestesti de ea,si sa ne-o arati bineînteles :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1110 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 18 November 2010 - 11:15 AM

Ce frumoasa eeeeeee :) !

#1111 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 November 2010 - 11:38 AM

Vai Nico ce frumusetet ai acolo, sa va traiasca si sa ramana mult cu voi sa va umple sufletele de bucurie.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1112 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 18 November 2010 - 03:20 PM

NICO, este foc de dragalasa Loly, sa va traiasca si sa va incante cu dragalaseniile ei!!!
Auzi si nu mai zi de sotul tau, sa-l vezi pe al meu ca a ajuns atat de mult sa-l iubeasca pe blanos, ca ma intreaba si la telefon (cand este plecat cu treaba vreo zi-doua) ce face baiatul lui cu codita. Asa ca.... si ala blanos cand vine el acasa sa vezi cat se poate bucura si ce-l mai pupaceste.
Si cand o sa vii franta de la servici Loly o sa fie ca un medicament pt.oboseala, eu asa simt, parca le uit pe toate cand se pisiceste pe langa mine si asta imi face tare bine.
Pupicei pt.blanoasa!!!
GEORGIA

#1113 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 18 November 2010 - 03:50 PM

Ce minunatie de prietena mica ai tu acolo! Bun venit Loly :floare:

Asa zic si eu ca Maya, nu o stresa cu spalatul..eventual ia o carpa moale, moale, umezeste-o si da-i pe blanita (sa o incurajezi sa se spele singura) Eu nu am spalat-o niciodata pe Maya (doar la fund cand a facut in pantalonii bufanti :-*)
A cat is a friend fur-ever !

#1114 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 19 November 2010 - 11:10 AM

Nico,daca vad copiii mei pisicuta ta nu o sa mai am scapare deloc.Vai ce dulcica e :happy1:

Da,ai mei copii,Patrick,mai mult tot zice ca ar vrea o pisicuta :)
Mie imi plac animalele,dar nu sunt in stare sa am grija de ele.Cand mergem in Romania nu-l mai iei de la pisica si de la caini.Si cand vorbeste la telefon cu ai mei intreaba si de caini.
Oare ar trebui sa ma gandesc ca sunt o mama rea pentru ca nu-i iau pisica?Sau e bine sa nu iau daca stiu ca nu o sa pot sa ma ocup de ea.E mai bine sa nu iau,asa-i ?!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1115 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 19 November 2010 - 04:37 PM

Petunel, eu zic ca atunci cand adopti un animalut il adopti pe viata si stii ca mai e un suflet care depinde de tine. Un pisic e mai usor de intretinut -are nevoie de apa, mancare, cutiuta cu nisip si o gramada de iubire :scratch: Insa, trebuie sa ai cu cine sa-l lasi cand pleci in concediu, trebuie sa fi dispus sa cheltuiesti bani pentru mancare de calitate, vet, nisip, etc...Pentru un copil e un prieten minunat - si tu te-ai atasa repede, asta e sigur (mama care nu ne-a lasat sa avem animale in casa, s-a trezit cu o matzuca adusa de fratelo si acea matzuca a ocupat locul celui de-al treilea copil pentru ea!)
Deci e minunat sa adopti un suflet, sa le faci copiilor o bucurie....dar pana la urma adevarul e ca tu trebuie sa fi dispusa sa ai grija de el..
Insa...dragostea pe care copiii o arata animalelor..prietenia lor dincolo de cuvinte..eu zic ca merita ;)
DAR , evident ca e decizia ta pana la urma :D
A cat is a friend fur-ever !

#1116 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 19 November 2010 - 06:59 PM

Nico, nu ne mai povestesti nimic de Loly?

#1117 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 19 November 2010 - 09:46 PM

Nico, e superba pisicuta! Sincer, parca-i geamana motanului jupanului meu:

Imagine postata

#1118 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Locationuk

Postat 19 November 2010 - 11:32 PM

Fetelor,sincer nici acu nu-mi vine sa cred ca am pisicuta si citind mesajele de la voi,primul gand a fost ca sunteti tare de treaba si saritoare,si intr-un fel imi fac mia culpa,ca eu n-am fost prezenta poate, de fiecare data,in fine,poate am mai omis topicuri si... etc.
Nu-i nimic ,se mai intampla, asa mai capat si eu incredere si sincer simt ca am prieteni,si VA MULTUMESC!din suflet
Pai sincer eu tot de asta vorbesc,cum a aterizat pisica la usa noastra,?de unde ? cum? ca doar va spun cu mana pe inima asta e purul adevar,Doamne ce intamplare -fericita!
Acum parca e aici dintotdeauna,deschid usa cand vin acasa ,e in capul,scarilor se uita la mine cu ochisorii aia sinceri si parca ma-ntreaba,-Da nu mai veneai?
Mananca foarte bine,doarme cand e de dormit,dar in general e un exemplar foarte activ,se joaca cu ce-apuca,bine eu m-am scobit repede de vreo 40 de lire sa-i cumpar din ala de ascutit ghiarele,jucarici,da ea tot cu ce prinde,sau mai bine zis cred ca ,cu ce-i face placere mai mult,nu am poze da poate fac in seara asta ,maiine-s libera.
Agera ,foarte,foarte, si foarte curata,il iubeste pe Les grozav,da si el e topit ,cand vin aseara acasa,el cu matza in brate,asa au iesit in intampinarea mea,bine ,nu se compara daca iesea Viana in calea mea ,dar e bine si asa.
Asa cum a zis si black _cat ,sunt sigura ca ne-a fost trimisa ,si nu cad in ocultism,simt ca asa a fost.poate vi s-a intamplat si voua in viata cate o chestie din asta si atunci chiar realizati ce-nseamna.
Nu i-am facut baie inca,am spalat-o la poponetz,ca deh!
Ce-mi place la ea stie sa multzumeasca,e foarte recunoscatoare ,dupa ce primeste mancare sau atentie,foarte nou pentru mine ,ca desi am crescut-o pe Cookie in Ro(pisica de acasa),o persana,niciodata nu s-a gudurat sa inteleg ca-i fericita c-am hranit-o ,sau spalat-o,era asa mai aristrocrata,
A,A,A! se teme de aspirator grozav,n-o mai gaseam,pis, pis,am crezut c-a sarit pe geam,cand colo,pisa sub copertinele de la canapea,e ghidusha,e dulce,si se vede ca are nevoie de dragoste,si asta ma bucura,
Ca un aspect negativ-cand incercam sa ne jucam cu ea ,poate din dragoste ,sau nu stiu sigur,...musca,...dar nu o muscatura din aia sa te raneasca ,totusi are dintii ascutiti,si-atunci, sotu zice ca ,foarte posibil matza a fost chinuita pe unde a stat,ori trasa de coada ,ori dupa gat ,ma rog am ridicat tonul si a inteles ,dar nu stiu daca s-o dezobisnui.
Voi cum va corectati pisicutele?
Se vede ca-i sanatoasa,ca face shotii,e cumplit de hazlie,se ascunde s-apoi numa vezi o labuta.ce mai,o iubesc de nu mai pot,s-asa imi plac mie animalutele,,,,si-o strang in brate,si-asa se lipeste de mine,nu mai pot de dragul ei.
Va pup si pe voi si pe mieunicii vostrii,..,si revin :scratch:
Foxxy,ai dreptate,Doamne! ce frumusete ai si tu,mancal-ar mama!ptiu!

#1119 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 19 November 2010 - 11:44 PM

Vezi postareaNico, la 19 November 2010 - 11:32 PM, a spus:

o iubesc de nu mai pot,s-asa imi plac mie animalutele,,,,si-o strang in brate,si-asa se lipeste de mine,nu mai pot de dragul ei.

:scratch:

#1120 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 November 2010 - 12:00 AM

Ria, ai una din cele mai cool pisici!! Deci mor de expresia ei, iar cu coltul ala peste buza zici ca e The Godfather! :lol:
Hai mah Girogi, ca bufnitele nu sunt deloc urate. Eu le iubesc nespus, alaturi de corbi.

Elin, al tau e dulce rau, ce ciufulici e! Seamana cu cactusul meu! =))

Nico, noua ta colocatara imi pare o pisica foarte inteleapta si foarte blajina. M-ati facut nostalgica. Acum, in momentele astea, mi-as dori macar un sufletel cu blanita care sa imi aline serile. Sufletel...imi aduc aminte de "Singur pe lume" si ma ia cu altecele :pupic:

Ioana, am o slabiciune pentru pisicile negre...alaturi de corbi si de bufnite :scratch:

Foxyy, si unde e mai bagabondu'? Sa nu zici ca ii tine de urat jupanului tau?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou