Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 25 May 2012 - 12:48 PM
Postat 25 May 2012 - 12:49 PM
Maya, la 25 May 2012 - 12:12 PM, a spus:
Exact (mama soacra stie

Deci "catel" nu e o jignire, e doar o acceptare a faptului ca am pisic-catel. Verisoara mea are un mioritic - e al doilea. Ei bine, daca primul era fioros si nu intra nimeni la ei in curte, papusa asta noua e prietenoasa si singura data cand latra e la ei, daca nu se joaca cu ea sau nu-i dau ce vrea ea. Verisoara o "jigneste" spunandu-i ca e pisica nu e caine

Postat 25 May 2012 - 01:04 PM

Giorgiana, chestia cu dormitul pe terasa e cea mai blinda amenintare ca o tin un pic sa se usuce pe balcon si ea sta in fata usii cu o fata de te face sa mori asa ca dupa 10 minute intra in casa, nu e o problema sa mai trec o data cu o cirpa pe jos. Da' na, cum ziceam mai sus io-s cea care tre' sa-i certe citeodata.

Postat 25 May 2012 - 01:14 PM

Postat 25 May 2012 - 02:23 PM
Adriana, la 25 May 2012 - 01:04 PM, a spus:

Giorgiana, chestia cu dormitul pe terasa e cea mai blinda amenintare ca o tin un pic sa se usuce pe balcon si ea sta in fata usii cu o fata de te face sa mori asa ca dupa 10 minute intra in casa, nu e o problema sa mai trec o data cu o cirpa pe jos. Da' na, cum ziceam mai sus io-s cea care tre' sa-i certe citeodata.

Eu n-as fi buna de mama de catel..sunt extrem de permisiva cu patrupezii si la pisici e simplu, poti sa le zici tu nu e voie pana se muta gura la spate, cum ai intors capul ele acolo se duc

La noi la munca vin colegii cu catei si evident ca fac ce fac si ajung sa doarma in biroul meu :)Pana si ei ma "miros".
Apropos de muscat, jucandu-ma cu un catel mic si tolomac, care m-a muscat un pic, mi-am dat seama ca e mult mai dureros sa te muste un catel, ca el te apuca bine cu dintii din fata. A mea ma composteaza cu cate un canin, nu e asa de rau :)Bine, dar daca nu fac "auuuu" atunci ma si iepureste cu picioarele din spate...deh' pisic-porc-catel

Postat 25 May 2012 - 09:49 PM

Eu la ai mei le mai spun scrofuleana mica

Postat 25 May 2012 - 10:25 PM

Postat 26 May 2012 - 03:17 AM
zerda, la 25 May 2012 - 10:25 PM, a spus:

Corect. O intreb pe mama lui nepotu' (fratele Mayei) tu cum ii zici mandrului cand nu e cuminte - raspuns - "tampisor".
Postat 30 May 2012 - 07:52 AM

Cand nu sunt cuminti sunt maimute sau maimute nesimtite sau uratanii

Postat 30 May 2012 - 10:06 AM
Maya, la 11 April 2012 - 12:39 PM, a spus:
Clau, da, a început de o perioada sa manînce mai "nemestecat". Ma gîndesc ca si de acolo i se trage, dar totusi mai si crontane cu dintii pe crochete, deci nu le înghite pe toate. Sa-mi spui si mie daca ajuta praful ala, si despre ce este vorba, ca nici nu vreau sa ma gîndesc la o alta narcoza.
Merci

Merci de uraturi, fetelor!

Am revenit si eu cu raspunsul la intrebarea ta Maya, scuze de intarziere. Deci praful asta se numeste Plaque Off Cat, producator ProDen, ei ii fac reclama ca este impotriva respiratiei rau mirositoare si tartului . Eu ii dau lui Mister de aprox 2 luni , deocamdata ce am observat este ca respiratia nu mai este mirositoare deloc, in trecut cand facea depozite de tartru pe dintii din spate avea un miros greu...Mai continui cam 1 luna cu chestia asta sa vad ce rezultate o avea, mi s-a spus ca rezultatele vor aparea dupa cel putin 1.5 luni, deci...mai astept un pic si revin cu detalii.
Postat 30 May 2012 - 11:59 AM

Si ca sa nu vin cu mîna goala, va pun o poza cu Mike pe rola. Cînd fac patul, asa cîteodata, urc rola deasupra, peste restul pernelor.
Da, noi avem o gramada de perne prin pat

apoi o roleaza în locul în care vrea sa se culce, îsi pune capul pe ea, si... somn de voie!

Baiat destept are mama! Ce-mi face putin griji, se cam ia la hartza cu motanii de prin vecini.
A devenit stapîn pe gradina, si nu sufera niciun intrus de sex masculin. Fetele blanoase primesc viza de tranzit

Number of downloads: 0
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 May 2012 - 12:30 PM
Maya, la 30 May 2012 - 11:59 AM, a spus:

[center]Si ca sa nu vin cu mîna goala, va pun o poza cu Mike pe rola. Cînd fac patul, asa cîteodata, urc rola deasupra, peste restul pernelor.
Da, noi avem o gramada de perne prin pat

apoi o roleaza în locul în care vrea sa se culce, îsi pune capul pe ea, si... somn de voie!

Baiat destept are mama! Ce-mi face putin griji, se cam ia la hartza cu motanii de prin vecini.
A devenit stapîn pe gradina, si nu sufera niciun intrus de sex masculin. Fetele blanoase primesc viza de tranzit

Deci Mike este un "mascul vero", vorba unui clasic in viata, se stie el, daca pe blanoase le lasa sa treaca prin gradina unde el este sef. Si viza in ce consta, in natura, in bani?!?!
Sa-i pup eu nasucul lui de somnoros!
Postat 30 May 2012 - 12:43 PM
Postat 30 May 2012 - 12:47 PM
[quote name='Maya' date='30 May 2012 - 12:59 PM' timestamp='1338371995' post='150875']
Deci Mike este un "mascul vero", vorba unui clasic in viata, se stie el, daca pe blanoase le lasa sa treaca prin gradina unde el este sef. Si viza in ce consta, in natura, in bani?!?!
Sa-i pup eu nasucul lui de somnoros!
[/quote]
Hhahaa, nu deci fetele îl lasa se le mai alerge cîteodata, sau sa le miroase la fund. Na, acum te-am lamurit

(Bine ca nu preluam si noi, oamenii, în acest fel... informatii!!!!!!!!!!!

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 May 2012 - 12:50 PM
zerda, la 30 May 2012 - 12:43 PM, a spus:
Da, din Big Mike s-a transformat în Big Alfa... dar serios, nu-i sta bine! Nu-s obisnuita cu el în acest fel. El era puiutul mic care voia iubit si dragalit, pupaceala, lenevea cu burta la soare, asteptînd sa auda cum desfac cutiuta cu pernute umplute cu brînza (cat treats)

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 May 2012 - 12:54 PM
O sa vad daca gasesc la PetShop, daca nu, comand de pe net.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 May 2012 - 01:00 PM
Maya, la 30 May 2012 - 12:50 PM, a spus:
Da, din Big Mike s-a transformat în Big Alfa... dar serios, nu-i sta bine! Nu-s obisnuita cu el în acest fel. El era puiutul mic care voia iubit si dragalit, pupaceala, lenevea cu burta la soare, asteptînd sa auda cum desfac cutiuta cu pernute umplute cu brînza (cat treats)

Nu are ce face, e instinctul, o sa vrea iubit si dragalit in continuare, dar el e stapan pe curte! si toti trebuie sa stie asta!
Postat 30 May 2012 - 03:35 PM
Maya, la 30 May 2012 - 12:50 PM, a spus:

Este Big Alfa acum pentru ca a ramas sef in casa...atata timp cat si-a permis sa fie bebe mic, a invatat de la un mare sef

Pupam copilul somnoros

Postat 30 May 2012 - 03:37 PM

Domnul meu dupa ce i-am pus zgardita noua(o avea doar pe aia de pureci si am dat-o jos ca i-am dat cu solutie pe amandoi) dupa nici o saptamana a venit fara ea.La cateva zile distanta a venit si domsoara fara,desi ea o are pe a ei de 3 ani.Pana la asta a pierdut vreo 3.Acum i-am lasat fara,desi imi plac mai mult cu,sunt mai elegantei

Domsoru Schatzi in schimb de cateva zile parca ar fi ragusit,azi a dormit pana acum juma de ora si nu miauna decat cand vine in casa si eventual aduce ceva.
Amandoi sunt pasari de noapte

Domnu aseara mi-a adus cel mai mare soarece de pana acum, bine mort,da sa fac cu inima, am tipat la al meu sa vina sa-l ia, eu doar i-am dat matura si forasu si i-am deschis usa sa il arunce direct in tomberon.
Oricum domnu e mai bine, parca a mai pus ceva pe el, uneori se mai duce si o pupa pe Mitzi ea il lasa, alteori il fugareste si ii trage scaltoace.
si daca va era dor de noi :