Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2661 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 May 2012 - 12:48 PM

Lui Pisi ii zic porc ca manaca tot ce prinde, inclusiv salata de varza etc. Veve e porc cand roade florile, Squeaky e porc cand ma miauna cand vorbesc la telefon, Cafe nu prea e porc, ea e mai cuminte de fel, e porc numai cand se tavaleste pe balcon si eu mor de grija ca se rostogoleste si cade!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2662 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 25 May 2012 - 12:49 PM

Vezi postareaMaya, la 25 May 2012 - 12:12 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 25 May 2012 - 08:05 AM, a spus:

Porc inteleg dar catel de ce? :lol:

Mușca! :(

Mike face baie de pamînt uscat sub tuia. Se umple, clar, cu praf, pamînt, tzepi uscati si scuturati din tuia... Intra în casa si se scutura. Atunci eu îl numesc firav: "Porcotan mic!" :((

Exact (mama soacra stie :rolleyes: ) De cand a trecut de prima tinerete se transforma din ce in ce mai tare in catel muscator. Pana acum daca nu-i convenea ceva ma atentiona cu un miau usor, acum se repede la mana mea si ma rontaie plina de entuziasm...si cum ea de cand era mica avea tendinte de catel (ii aruncam biluta si o aducea inapoi)acum a luat obiceiuri de catelus (la pisic te astepti sa te zgarie mai degraba..a mea sare direct cu caninii :floare:)

Deci "catel" nu e o jignire, e doar o acceptare a faptului ca am pisic-catel. Verisoara mea are un mioritic - e al doilea. Ei bine, daca primul era fioros si nu intra nimeni la ei in curte, papusa asta noua e prietenoasa si singura data cand latra e la ei, daca nu se joaca cu ea sau nu-i dau ce vrea ea. Verisoara o "jigneste" spunandu-i ca e pisica nu e caine :( Eu o ador. De primul mi-era frica.
A cat is a friend fur-ever !

#2663 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 May 2012 - 12:49 PM

Deci este clar toti blanosii sunt: "porci"!!! :rolleyes:
GEORGIA

#2664 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 May 2012 - 01:04 PM

Nu, nu ma gindeam deloc ca e jignire, doar ca nu pricepeam de ce, din fericire Puffy acu ca a trecut de adolescenta si se indreapta spre tinerete nu mai musca decit extrem de rar, desi musca e mult spus e doar un prins intre dinti. Prefera, daca nu e bagata in seama cind vrea ea, sa faca ceva ce stie prea bine ca ii e interzis. Si-atunci de la mine o ia peste botic, cu un deget numai :floare: ca deh, io-s aia cea mai rea in casa :((
Giorgiana, chestia cu dormitul pe terasa e cea mai blinda amenintare ca o tin un pic sa se usuce pe balcon si ea sta in fata usii cu o fata de te face sa mori asa ca dupa 10 minute intra in casa, nu e o problema sa mai trec o data cu o cirpa pe jos. Da' na, cum ziceam mai sus io-s cea care tre' sa-i certe citeodata. :rolleyes: De fapt deunazi ca ma dusei si eu in parc cu ea veni uscata acasa ca a incercat sa se apropie de 2 ori de balti si eu am oprit-o :lol:

#2665 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 May 2012 - 01:14 PM

Adriana, asta cu fata de te face sa mori, ai dreptate, au cate o mutritza, de nu le rezisti! :rolleyes:
GEORGIA

#2666 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 May 2012 - 02:23 PM

Vezi postareaAdriana, la 25 May 2012 - 01:04 PM, a spus:

Nu, nu ma gindeam deloc ca e jignire, doar ca nu pricepeam de ce, din fericire Puffy acu ca a trecut de adolescenta si se indreapta spre tinerete nu mai musca decit extrem de rar, desi musca e mult spus e doar un prins intre dinti. Prefera, daca nu e bagata in seama cind vrea ea, sa faca ceva ce stie prea bine ca ii e interzis. Si-atunci de la mine o ia peste botic, cu un deget numai :(( ca deh, io-s aia cea mai rea in casa :(
Giorgiana, chestia cu dormitul pe terasa e cea mai blinda amenintare ca o tin un pic sa se usuce pe balcon si ea sta in fata usii cu o fata de te face sa mori asa ca dupa 10 minute intra in casa, nu e o problema sa mai trec o data cu o cirpa pe jos. Da' na, cum ziceam mai sus io-s cea care tre' sa-i certe citeodata. :lol: De fapt deunazi ca ma dusei si eu in parc cu ea veni uscata acasa ca a incercat sa se apropie de 2 ori de balti si eu am oprit-o :(

Eu n-as fi buna de mama de catel..sunt extrem de permisiva cu patrupezii si la pisici e simplu, poti sa le zici tu nu e voie pana se muta gura la spate, cum ai intors capul ele acolo se duc :( Dar stiu ca, cateii trebuie educati si sa le inspiri ca tu esti seful lor si nu invers..ei bine eu asta la bipezi pot face fara probleme, insa la patrupezi le suflu prea tare in fund :rolleyes:
La noi la munca vin colegii cu catei si evident ca fac ce fac si ajung sa doarma in biroul meu :)Pana si ei ma "miros".

Apropos de muscat, jucandu-ma cu un catel mic si tolomac, care m-a muscat un pic, mi-am dat seama ca e mult mai dureros sa te muste un catel, ca el te apuca bine cu dintii din fata. A mea ma composteaza cu cate un canin, nu e asa de rau :)Bine, dar daca nu fac "auuuu" atunci ma si iepureste cu picioarele din spate...deh' pisic-porc-catel :floare:

#2667 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 May 2012 - 09:49 PM

Si mitzi musca, da ca asa a invatat-o al meu :occasion15:
Eu la ai mei le mai spun scrofuleana mica :71: , nu conteaza ca e el sau ea.Desi de cele mai multe ori sunt printzul/printzesa sau sufletelele lui mami :105:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2668 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 May 2012 - 10:25 PM

Cred ca trebuie sa schimbam titlul blanoasele noastre care ne fac viata mai frumoasa , chiar si cand sunt porci :occasion15:

#2669 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 26 May 2012 - 03:17 AM

Vezi postareazerda, la 25 May 2012 - 10:25 PM, a spus:

Cred ca trebuie sa schimbam titlul blanoasele noastre care ne fac viata mai frumoasa , chiar si cand sunt porci :occasion15:

Corect. O intreb pe mama lui nepotu' (fratele Mayei) tu cum ii zici mandrului cand nu e cuminte - raspuns - "tampisor".

#2670 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 30 May 2012 - 07:52 AM

La mine Smokey e purcel, porcusor, porculete si alte derivate, chiar si cand e cuminte. Asta pentru ca e grasun ca un purcel :(
Cand nu sunt cuminti sunt maimute sau maimute nesimtite sau uratanii :(

#2671 Userul este online   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,015
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 30 May 2012 - 10:06 AM

Vezi postareaMaya, la 11 April 2012 - 12:39 PM, a spus:

Clau, da, a început de o perioada sa manînce mai "nemestecat". Ma gîndesc ca si de acolo i se trage, dar totusi mai si crontane cu dintii pe crochete, deci nu le înghite pe toate. Sa-mi spui si mie daca ajuta praful ala, si despre ce este vorba, ca nici nu vreau sa ma gîndesc la o alta narcoza.
Merci :)

Merci de uraturi, fetelor! :105: :)

Am revenit si eu cu raspunsul la intrebarea ta Maya, scuze de intarziere. Deci praful asta se numeste Plaque Off Cat, producator ProDen, ei ii fac reclama ca este impotriva respiratiei rau mirositoare si tartului . Eu ii dau lui Mister de aprox 2 luni , deocamdata ce am observat este ca respiratia nu mai este mirositoare deloc, in trecut cand facea depozite de tartru pe dintii din spate avea un miros greu...Mai continui cam 1 luna cu chestia asta sa vad ce rezultate o avea, mi s-a spus ca rezultatele vor aparea dupa cel putin 1.5 luni, deci...mai astept un pic si revin cu detalii.

#2672 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 30 May 2012 - 11:59 AM

Clau, merci. O sa ma uit si eu imediat sa vad daca gasesc. :notworthy:

Si ca sa nu vin cu mîna goala, va pun o poza cu Mike pe rola. Cînd fac patul, asa cîteodata, urc rola deasupra, peste restul pernelor.
Da, noi avem o gramada de perne prin pat :D Baiatul se catara pe muntele de perne si-si trage rola jos,
apoi o roleaza în locul în care vrea sa se culce, îsi pune capul pe ea, si... somn de voie! :D
Baiat destept are mama! Ce-mi face putin griji, se cam ia la hartza cu motanii de prin vecini.
A devenit stapîn pe gradina, si nu sufera niciun intrus de sex masculin. Fetele blanoase primesc viza de tranzit :rolleyes:

Fisier atasat  Mike nani.jpg (316.81K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2673 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 May 2012 - 12:30 PM

Vezi postareaMaya, la 30 May 2012 - 11:59 AM, a spus:

Clau, merci. O sa ma uit si eu imediat sa vad daca gasesc. :notworthy:

[center]Si ca sa nu vin cu mîna goala, va pun o poza cu Mike pe rola. Cînd fac patul, asa cîteodata, urc rola deasupra, peste restul pernelor.
Da, noi avem o gramada de perne prin pat :D Baiatul se catara pe muntele de perne si-si trage rola jos,
apoi o roleaza în locul în care vrea sa se culce, îsi pune capul pe ea, si... somn de voie! :D
Baiat destept are mama! Ce-mi face putin griji, se cam ia la hartza cu motanii de prin vecini.
A devenit stapîn pe gradina, si nu sufera niciun intrus de sex masculin. Fetele blanoase primesc viza de tranzit :rolleyes:

Deci Mike este un "mascul vero", vorba unui clasic in viata, se stie el, daca pe blanoase le lasa sa treaca prin gradina unde el este sef. Si viza in ce consta, in natura, in bani?!?!
Sa-i pup eu nasucul lui de somnoros!
GEORGIA

#2674 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 May 2012 - 12:43 PM

Nepotul meu pufos !! Se ia, ca pana acum nu trebuia, acum restabileste teritoriul! Mike is the chief aici!

#2675 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 30 May 2012 - 12:47 PM

[quote name='Giorgiana' date='30 May 2012 - 12:30 PM' timestamp='1338373807' post='150893']
[quote name='Maya' date='30 May 2012 - 12:59 PM' timestamp='1338371995' post='150875']

Deci Mike este un "mascul vero", vorba unui clasic in viata, se stie el, daca pe blanoase le lasa sa treaca prin gradina unde el este sef. Si viza in ce consta, in natura, in bani?!?!
Sa-i pup eu nasucul lui de somnoros!
[/quote]
Hhahaa, nu deci fetele îl lasa se le mai alerge cîteodata, sau sa le miroase la fund. Na, acum te-am lamurit :sleepy1:
(Bine ca nu preluam si noi, oamenii, în acest fel... informatii!!!!!!!!!!! :105: )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2676 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 30 May 2012 - 12:50 PM

Vezi postareazerda, la 30 May 2012 - 12:43 PM, a spus:

Nepotul meu pufos !! Se ia, ca pana acum nu trebuia, acum restabileste teritoriul! Mike is the chief aici!

Da, din Big Mike s-a transformat în Big Alfa... dar serios, nu-i sta bine! Nu-s obisnuita cu el în acest fel. El era puiutul mic care voia iubit si dragalit, pupaceala, lenevea cu burta la soare, asteptînd sa auda cum desfac cutiuta cu pernute umplute cu brînza (cat treats) :sleepy1:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2677 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 30 May 2012 - 12:54 PM

Clau, asta este, da? http://www.medicanim...n=de_googlebase
O sa vad daca gasesc la PetShop, daca nu, comand de pe net.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2678 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 May 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaMaya, la 30 May 2012 - 12:50 PM, a spus:

Da, din Big Mike s-a transformat în Big Alfa... dar serios, nu-i sta bine! Nu-s obisnuita cu el în acest fel. El era puiutul mic care voia iubit si dragalit, pupaceala, lenevea cu burta la soare, asteptînd sa auda cum desfac cutiuta cu pernute umplute cu brînza (cat treats) :sleepy1:

Nu are ce face, e instinctul, o sa vrea iubit si dragalit in continuare, dar el e stapan pe curte! si toti trebuie sa stie asta!

#2679 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 May 2012 - 03:35 PM

Vezi postareaMaya, la 30 May 2012 - 12:50 PM, a spus:

Da, din Big Mike s-a transformat în Big Alfa... dar serios, nu-i sta bine! Nu-s obisnuita cu el în acest fel. El era puiutul mic care voia iubit si dragalit, pupaceala, lenevea cu burta la soare, asteptînd sa auda cum desfac cutiuta cu pernute umplute cu brînza (cat treats) :pupic:

Este Big Alfa acum pentru ca a ramas sef in casa...atata timp cat si-a permis sa fie bebe mic, a invatat de la un mare sef :scratch:
Pupam copilul somnoros :floare:

#2680 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 May 2012 - 03:37 PM

Maya, Mike e un scump :scratch:

Domnul meu dupa ce i-am pus zgardita noua(o avea doar pe aia de pureci si am dat-o jos ca i-am dat cu solutie pe amandoi) dupa nici o saptamana a venit fara ea.La cateva zile distanta a venit si domsoara fara,desi ea o are pe a ei de 3 ani.Pana la asta a pierdut vreo 3.Acum i-am lasat fara,desi imi plac mai mult cu,sunt mai elegantei :floare: , dar dupa ce Mitzi a venit fara am vazut-o zgariata si am spus ca pana la toamna daca e ii las fara.

Domsoru Schatzi in schimb de cateva zile parca ar fi ragusit,azi a dormit pana acum juma de ora si nu miauna decat cand vine in casa si eventual aduce ceva.

Amandoi sunt pasari de noapte :pupic: de pe la 1 vor afara si ori vin pe rand la diferenta de jumade ora- o ora, ori ca aseara impreuna.El sta 1-2 ore afara apoi vrea in casa.De acum cred ca am sa le las usa deschisa cu riscul ca-mi aduc soareci in casa,dar sunt dimineata zombi, ma trezesc pe noapte de 4-5 ori si cand suna ceasu sunt terminata.

Domnu aseara mi-a adus cel mai mare soarece de pana acum, bine mort,da sa fac cu inima, am tipat la al meu sa vina sa-l ia, eu doar i-am dat matura si forasu si i-am deschis usa sa il arunce direct in tomberon.

Oricum domnu e mai bine, parca a mai pus ceva pe el, uneori se mai duce si o pupa pe Mitzi ea il lasa, alteori il fugareste si ii trage scaltoace.
si daca va era dor de noi :
Fisier atasat  Mitzi Schatzi.jpg (64.96K)

Fisier atasat  Mitzi.jpg (75.59K)

Fisier atasat  Schatzi.jpg (111.61K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 132
  • 133