Adriana, sa sti ca m-am gandit la musetele, dar mai stiam si chestia ca n-ar fi indicat.E cu dus si intors, oricum eu l-am curatat cu tampoane de vate inmuiate in apa calduta si e ok, defapt a vazut si dr ca are ochii curati, probabil e el mai sensibil.
Uneori si stranuta cnad intra in casa.Are sistemul imunitat cu totul dat peste cap.
Azi dimineata de ex,a mancat mancarica lui preferata , numai carnita in zeama, la nici 5 minute, dupa ce mancase si portia lui si ce ii ramasese lui Mitzi a vomitat tot.Si toata ziua n-a mai vrut sa manance nici macare conservele de la Cosma care ii plac mult, nici carnita in zeama, in schimb cand am facut supita se tot plimba pe langa mine , tocmai taiam morcovul, i-am dat sa miroasa sa vada ca e morcov, vreau sa va spun ca a mancat.Apoi i-am dat radacina de patrunjel, a mancat si asta, apoi tija de telina, si pe asta a halit-o

)
Si am inchiat cu mancatul unei sarmalute in foi de vita cu tot cu vita.
Mananca tot ce mancam noi, plus ca desi nu e in casa, parca are senzor cand pun masa el e primul, tb sa stea cu noi si sa manance si el.A mancat pana si salata verde, ridiche, ceapa.
Zilele trecute am vazut o mutrita draguta in fata geamului, m-am dus afara si era dansul care a si intrat in casa sa inspecteze
2012-06-01 16.25.08.jpg (94.18K)
Number of downloads: 0
dar a zbughit-o repede cand l-a vazut pe Schatzi care statea in transporter(nu apucasem sa-l duc in pod si lui ii place la nebunie sa stea acolo)
2012-06-01 16.25.05.jpg (121.01K)
azi dupa ploaie au iesit la plimbare
2012-06-04 19.05.59.jpg (259.6K)
nu stiu ce vazuse da se uita cu o mutrita mirata
2012-06-04 19.08.42.jpg (250.86K)
scuzati pozitia, da ne facem manechiura:-p
2012-06-04 19.09.23.jpg (167.85K)