Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2721 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 June 2012 - 01:03 PM

Maya, bun venit in fameleon lui Samy!!!!
Este tare dragalas si daca este si iubaret....
Si eu zic ca se vor adapta pana la urma, asa este la inceput sau la orice inceput.
Pupici la baietii tai mustaciosi!!! -_-

V-am zis ca Cody al meu este lungan, multe persoane mi-au spus, ca nu este catel, vazandu-l asa mare sau mai degraba el este mai mare decat anumite rase de caini. :)
GEORGIA

#2722 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 June 2012 - 01:26 PM

Maya, e superb noul vostru membru al familiei! :)
Hazel, Giorgiana, Ioana, Clau_Ash - v-am admirat puisorii iar si iar.... -_-
Olgutza sunt tare dragalasi puisorii. Cel albisor pare a fi birmanez.... O sa intreb si eu pe ici-colo daca vrea cineva pisicute.

#2723 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 June 2012 - 09:05 PM

Merci, fetelor!
Azi nu i-am facut nicio poza, ca am fost lesinati. Nu am dormit toata noaptea. Pe Mike l-a durut în slapi. El s-a întins pe canapea si a dormit, iar noi am umblat toata noapte adupa Sam. Am redecorat casa la 3 dimineata. Mutat rame cu poze, vazutze, statuetele le-am fixat, ghivecele cu flori le-am lipit de geamuri sa nu se poata baga dupa ele.... Înca le am pe toate întregi! :D E foarte curios si se catara peste tot. Ma mir ca înca n-a rupt nici o orhidee, ca s-a bagat pe dupa ele de zeci de ori! Locul de refugiu e în sifonier. Spre dimineata a adormit acolo, Doamne Ajuta!, si noi cu el, dar noi în pat :D , ca eram cu totii rupti dupa 16 ore de zbenguiala. Noroc ca avem liber, vacante la scoala... etc. Asa ca pîna la prînz am dormitat.
Azi am fost la Fressnapf sa luam lopatica (pt. litiera), ca nu am gasit-o pe cea care o avem... pe undeva, si Toys :D Adora mingiutele, le poarta dupa el ca un catel.
Cu Mike nu prea a interferat azi, pentru ca el a fost în continuare rupt de oboseala si a cam lenevit în dulap pîna acum spre seara. Afara înca nu îl las, dar el ar vrea tare de tot! Se uita prin usa dupa Mike cum sta cu burta la soare în iarba, apoi merge la clapita si trage de ea cu toata puterea!

Prea multe despre el nu stim. Nici data de nastere. Se presupune ca are cam un an si jumatate. Femeia care l-a dus în adapost în urma cu o luna, nu a dat nicio informatie. Ei l-au castrat si l-au vaccinat partial. Ultima parte a vaccinului trebuie sa o faca în urmatoarele doua saptamîni. Mergem acum la we cu el la vet.

În rest, e foarte jucaus si un zbenguit, cara toate jucariile mici dupa el, manînca foarte putin... si are 3,5 kg. Juma' de Mike :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2724 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 06 June 2012 - 09:38 PM

Maya sa va traiasca noul memmbru al familiei si sa aveti parte de cat mai multe bucurii
Bineinteles transmit :D :D pe mustetele matosilor.

#2725 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 June 2012 - 04:06 PM

Samy, e maricel, al meu Schatzi are 3,7 la aproape 5 ani :)

De azi vad ca a inceput iarasi sa manance crantanei si mancare speciala dupa ce aseara a mancat stiksuri cu mozzarela facute de mine, e un fenomen si ma minuneaza pe zi ce trece.
Cand o sa se faca si el macar de 4 kg si eventual Mitzi nu o sa-l mai cafteasca am sa fiu cea mai fericita.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2726 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 June 2012 - 04:40 PM

Ioana si Pisi a mea mananca sticksuri cu ce-or fi ele si am lasat o data pateuri cu branza nesupravegheate nu vrei sa stii ce-a facut din ele, prin toata casa!
Eu tot cred ca ea se considera om!! :)
daca mananca si salata de fructe? doar putin asa sa roada si ea!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2727 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 June 2012 - 06:36 PM

Ultimele niuzuri la noi:
Aseara, Mike îl sfida cu privirea dintr-o cutie, dar a coborît tonul la 10 procente în comparatie cu prima zi. Cînd ne-am dus în pat, Sam a venit cu noi, iar ceva mai tîrziu Mike ni s-a alaturat. Prima data s-a urcat pe noptiera mea si îi arunca priviri taioase rau, dar nu bombanea deloc. Cred ca i se taiase glasul cind l-a vazut între noi. Micurezul a simtit privirea si s-a facut una cu plapuma. Cred ca prefera sa-l "miorlaie" decît sa-l taie cu privirea. Asa încet încet a cobrît lînga mine, apoi a plecat la Dan. Sam s-a dus spre el, iar Mike a deschis gura si i-a arat cei trei colti foarte mari ai lui, de Sam a fugit lînga mine. Si-au mai tras ei priviri, dar au adormit, s-au întins si relaxat. Noi nu am mai putut dormi si am plecat sa sarbatorim cu o licoare trimisa de cuscra. Uma, cin-cin, draguta mea! :D
Baietii au continuat sa doarma ca doi porumbei în dormitor. Pe la 3 dimineata, noi înca ne uitam la TV, s-au trezit si venit amîndoi în sufragerie, adormiti. Au halit cîte o crantanea. Mike s-a întins pe canapea, bebita a venit cu noi. Spre dimineata, l-am azvîrlit pe sarmanul pitic de pe mine fara sa vreau. Nu am simtit ca dormea pe mine. Sînt obisnuita cu pufosi mai dolofani :D A plecat în dulap, si a dormit mai departe pîna la prînz.

Azi, dupa 48 de ore, Mike nu îi mai "cînta", ci sta si îl admira de la distanta. S-au pupacit nas în nas deja e cîteva ori, însa azi Sam a vrut sa preia si restul de informatii de la poponeata, si Mike l-a hîsîit! A uitat cum îl termina pe Felix! Toata ziua i-ar fi stat cu nasu' la fund! :D
În rest, Sam tînjeste sa mearga afara. Se uita dupa Mike prin gradina, se ridica în doua labute si da pe geam cu ea: "Hei, ma vezi, lasa-ma si pe mine afara, ia-ma cu tine!" Si Mike vine în fata usii, si eu cred ca îl vrea afara. Din pacate înca nu îl pot lasa. Oricum trebuie finalizat vaccinul, dar si asa, consider ca înca nu e pregatit pentru afara. Seamana bine cu Mike, iar caracterul ne aminteste enorm de Felix. E tare jucaus, se catara si pe capurile noastre, un vorbaret fara pereche, e extrem de pupacios si limburez :(

Acum va mai ametesc si cu cîteva poze. Sper ca în curînd sa îi pot posta pe amîndoi împreuna. Big Mike & Little Sam :(

Fisier atasat  Sam, la joaca (1).jpg (312.44K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Sam, la joaca (2).jpg (312.22K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (3).jpg (311.07K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (4).jpg (318.54K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (5).jpg (320.86K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (6).jpg (320.28K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (7).jpg (322.29K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (8).jpg (316.75K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (9).jpg (342.65K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (10).jpg (327.95K)

Fisier atasat  Sam, la joaca (11).jpg (336.78K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2728 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 June 2012 - 06:50 PM

Pui pufos!! incet, incet iti gasesti tu locul! Eu astept poze, ca doar ce sa puna matusa la clasor?

#2729 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 June 2012 - 08:45 PM

ooo, lume noua! noroc ca citii la nunti!
Samy draga, mai bine de-atat nu puteai nimeri, ai fericit pe toata lumea - sau aproape, ma rog!
trece si perioada de acomodare, deja voi astia bipezi ati intrat sclavi la doi stapani. sa va traiasca si sa v-aduca multe bucurii!

#2730 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 07 June 2012 - 09:59 PM

=)) Cin-cin cuscra draga =))

Eu sunt sigura ca Mike o sa-l accepte...inca vrea sa-i intre bine piciului in cap ca el e sef..dar cum piciul stie asta, ca maine o sa-i vad dormind intr-o imbratisare!

Mor de drag sa-l vad jucandu-se cu bilutele..si acum gasesc bilute prin toata casa cand vin de la serviciu. Mayei mele da-i o biluta si e fericita =))
A cat is a friend fur-ever !

#2731 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 June 2012 - 10:27 PM

Oau !Inca un tarcat !Imagine postata
Bine ai venit Samy !

Acuma sa te tii numai de nazbatii si sa nu-i lasi pe stapanii tai sa puna geana,pe geana ,ca asa-i sta bine unui matz tanar.
Nu de alta ,dar au cam uitat cum e cu matz mic in casa .Imagine postata

Imi aduc aminte de Mousie .Matzul prietenei mele ,pe care mi l-a lasat anul trecut doua saptamani sa am grija de el .
A trebuit sa adun toate pozele ,vazele si restul obiectelor de pe mobila .
In fiecare seara il apuca " nebunia " . Imagine postata
Se urca pe dulapul care are 2,5 m ,pe semineu ,care-i si mai inalt .dadea ture ca turbatul in cea mai mare viteza prin casa,chiar daca stingeam lumina ....si doamne cate prostii mai facea .Dar numai seara .Peste zi dormea si era un inger .

Asa ca Samy ,da-i bataie ,ca pe urma vor veni multi ani de leneveala .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#2732 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 June 2012 - 10:48 PM

Apropo de matzi tineri, v-am spus cum am avut fractura de pomete?? Simplu! Erau domnisoarele in plina energie, eu eram in pat incercam sa le ignor, intre timp, moment de pauza... deschisesera usa de dulap cumva , se jucau acolode-a insula comorilor dupa care se iau la cafteala, eu abia ce adormisem, am sarit ca arsa drept in usa de la dulap, pe muchie! A doua zi cand m-am vazut, m-am speriat, zic: tata, seful, toata lumea o sa zica ca mi-am luat un pumn in pomete!
M-am dus la doctor , ala ca sa cheme politia sa dau declaratie... deci circ! Cum naiba sa dau declaratie: am patru pisici care se alearga noaptea si ma mai sperie si dau cu capul in usa! Am plecat de acolo , m-am dus la stomatologul meu, mi-a facut radiografie a confirmat ca e fractura a zis ca trece in vreo luna!
cam atat a durat si vanataia de sub ochiul meu, ca seful meu mi-a zis ca chema el politia daca vedea ca am si ochiul umflat!
Deci aventuri va asteapta pe toti, ca nu-s animale de plus!

#2733 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 08 June 2012 - 12:02 PM

Zerda, :D . Noi am avut parte de chestii usurele. De exemplu, o corniza daramata la 1 noaptea (nu spun cum am sarit), ca fetele mele erau pe corniza ca Nadia la barna. Plus cat se tot atarnasera de perdele si draperii, i-a ajuns sarmanei cornize. Noroc ca nu le-a cazut in cap.

Maya, nu pot sa va urez decat... sa va stapaneasca sanatos Sam! :-*

#2734 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 05:10 PM

Fetelor ajutor de tip HEEEEEEEELP!
Azi Pisi s-a apucat sa vomite, cu simtul raspunderii cum le face pe toate, dupa vreo ora am cedat nervos am sunat un amic veterinar, ala mi-a zis sa o duc la cel mai apropiat cabinet veterinar sa-i faca No-spa subcutanat s-o scoatem din voma, pe urma analize si restul!
Am bagat monstrul in cusca( are aproape 7 kile) noroc ca am un cabinet destul de aproape, de fapt doua, dar unul se deschide numai dupa masa dupa nu stiu ce ora, ca eu il vad mereu inchis!
Pisi si-a facut numarul pe drum, 7 kile saltarete si mieunatoare, ajung acolo, abia am scos-o din transportor! Se pare ca ar fi gastrita acuta, daca pana la urma nu o lasa vomatul, trebuie s-o duc la perfuzii, s-o hidrateze.
Ne-a zgariat si incercat sa muste si pe mine si pe doctorita, dar si-a luat 3 injectii, cu ranitidina si No-spa si un antibiotic usor.
Maine la 10 trebuie s-o duc la control.
Acum, in prima jumatate de ora dupa ce am venit acasa a varsat de 2 ori, dar doctorita a zis ca dureaza pana isi fac efectul medicamentele, logic, si la mine e la fel! Plus cat a saltat in cutie, numai de la asta si avea rau!
Dar sa-i spun daca varsa dupa 2 ore, eh bine, taman la doua ore a mai varsat. Acum s-a potolit ca era foarte agitata, ii hasaia pe toti mieuna amarnic, poate si-or fi facut efectul medicamentele.
La orele 19.00 trebuie sa sun doctorita sa-i zic ce face, ce sa-i zic?? singurul lucru notabil, in afara de cele doua varsaturi este ca se tot ducea la ladita, am urmarit-o si se scremea si nu facea nimic!
Daca nebuna a inghitit ceva??
Doctorita i-a facut tuseu rectal, a zis ca e normal.... eu ce sa mai zic!!
Adica eu am reflux gastroesofagian, dar nu ma duc la baie ,daca ma intelegeti, o fi ceva blocat acolo??
A patit cineva asa ceva??
Eu am doar doua banuieli, s-a stricat masina de spalat si evacueaza o parte din apa cu detergent pe la supapa de rezerva si poate a intrat cu labele in detergent si s-a lins, si vecinii isi repara casa si mi-au umplut florile de un praf alb si cand am spalat florile de praf a fost si ea pe balcon si se tavalea ca era cald cimentul. Altfel nimic schimbat si celalalte nu au nimic!

#2735 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 June 2012 - 05:52 PM

Of Cafeluta, nu imi dau seama ce ar putea fi . Bietul pui...biata Cafeluta :drool:

De cand nu a mai facut kk? Sau pisu?

#2736 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 06:05 PM

Acum a adormit, sta cuminte si nu se mai ascunde de mine, ca pe mine asta m-a innebunit ca se ascundea prin cotloane ca si cum ii era prea rau sa mai aiba chef si de noi!
Ma lasa s-o mangai, i-am luat hrana speciala, ii iau piept de pui si fierb, numai s-o vad ca mananca, sunt cu atat mai suparata cu cat o parte din problema se poate sa nu fie de natura celesta, ci contributia unei persoane careia i-am spus de o mie de ori sa nu-i dea prajeli, mezeluri, etc.
Dar important e ca uite n-a mai vomat, poate am scos-o din criza, pe urma analizele, pe urma dieta. Asta era prima faza.
De cand n-a eliminat ceva nu stiu ca eu abia azi am pandit-o si cum sunt si celelalte e greu sa stii care , cum!

#2737 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 June 2012 - 06:50 PM

Of, draga de ea. Din pacate nu am nici cea mai mica idee. Sa ne tii si pe noi la curent si urmareste-o ce face la ladita. Sper sa se faca bine cît mai repede! A mîncate ceva? De baut, a baut? Eu va pup si va tin pumnii sa treceti cu bine peste asta :drool:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2738 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 07:10 PM

Nu a mancat, nu a baut, nu s-a mai dus la ladita, doar doarme!! Oricum mi-a zis doctorita ca e epuizata de atatea varsaturi, cand da semne e atentie o tentez cu mancare gastric de la RC.
Am vorbit cu doctorita la 7 i-am zis, a spus ca e de bine, ca se reface. Maine la control. Sper ca n-a inghitit vreo tampenie!
Febra nu avea!

#2739 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 June 2012 - 07:15 PM

Da bataie celui care ii da mezeluri si alte prostiute! Maya mea face imediat bubite pe ureche si la barbita si uite ca i-am dat friptura de vacuta facuta la gratar si tot a reactionat - a avut un botic roz bombon si s-a scarpinat in barba pana a facut rana :drool: Acum cand mananc eu si ii e pofta, ii dau sa miroasa ce nu o tenteaza...

Sper ca nu s-a deshidratat puiuta! Sa ne tii la curent Cafe!

#2740 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 08 June 2012 - 07:44 PM

Zerda, ce a vomat? Doar mancare/mancare si lichid/doar lichid (daca da, ce culoare?)?

Impotriva vomei are efect 1/4 de metoclopramid (asa mi-a zis veterinaru'). Eu ii dadeam un pic mai putin, gandidu-ma ca la mine are efect 1/2 de pastila, si am aproape 50 de kile.

Imi pare mai simplu sa-i bagi pe gat o firimitura de pastiluta inaite sa manance decat s-o duci s-o perfuzeze. Invelesti pastiluta in putin unt, o lasi un pic la frigider dupa, sa se-ntareasca bine untu', c-altfel i se dizolva pe limba si o scuipa. Bafta la prima incercare, ca daca nu reusesti din prima, nu te mai poti apropia de ea dupa.
Ca sa fii sigura, intreaba si veterinarul inainte.

Voma nu-i musai semn de gastrita, poa' sa aiba si probleme la ficat sau (mai rau, varianta horror), la pancreas. Plus cate n-oi mai sti eu. Va tin pumnii sa va iasa bune analizele.

La diete noi am preferat hill's, cred ca la momentul respectiv erau mai multe recomandari pentru hill's decat pt RC. Oricum, daca a vomat mult azi, nu-i da multa mancare uscata, da-i fie pliculet de dieta (dac-ai apucat sa iei), fie piept de pui fiert, or sa-i pice mai usor.

si completare: cred ca pe-ale tale le-am vazut prin poze pe langa ceva flori de apartament, e posibil sa fi agatat vreo floare?

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul