Merci, fetelor!
Azi nu i-am facut nicio poza, ca am fost lesinati. Nu am dormit toata noaptea. Pe Mike l-a durut în slapi. El s-a întins pe canapea si a dormit, iar noi am umblat toata noapte adupa Sam. Am redecorat casa la 3 dimineata. Mutat rame cu poze, vazutze, statuetele le-am fixat, ghivecele cu flori le-am lipit de geamuri sa nu se poata baga dupa ele.... Înca le am pe toate întregi!

E foarte curios si se catara peste tot. Ma mir ca înca n-a rupt nici o orhidee, ca s-a bagat pe dupa ele de zeci de ori! Locul de refugiu e în sifonier. Spre dimineata a adormit acolo, Doamne Ajuta!, si noi cu el, dar noi în pat

, ca eram cu totii rupti dupa 16 ore de zbenguiala. Noroc ca avem liber, vacante la scoala... etc. Asa ca pîna la prînz am dormitat.
Azi am fost la Fressnapf sa luam lopatica (pt. litiera), ca nu am gasit-o pe cea care o avem... pe undeva, si Toys

Adora mingiutele, le poarta dupa el ca un catel.
Cu Mike nu prea a interferat azi, pentru ca el a fost în continuare rupt de oboseala si a cam lenevit în dulap pîna acum spre seara. Afara înca nu îl las, dar el ar vrea tare de tot! Se uita prin usa dupa Mike cum sta cu burta la soare în iarba, apoi merge la clapita si trage de ea cu toata puterea!
Prea multe despre el nu stim. Nici data de nastere. Se presupune ca are cam un an si jumatate. Femeia care l-a dus în adapost în urma cu o luna, nu a dat nicio informatie. Ei l-au castrat si l-au vaccinat partial. Ultima parte a vaccinului trebuie sa o faca în urmatoarele doua saptamîni. Mergem acum la we cu el la vet.
În rest, e foarte jucaus si un zbenguit, cara toate jucariile mici dupa el, manînca foarte putin... si are 3,5 kg. Juma' de Mike