Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2741 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 08 June 2012 - 07:46 PM

Vezi postareazerda, la 08 June 2012 - 07:10 PM, a spus:

Nu a mancat, nu a baut, nu s-a mai dus la ladita, doar doarme!! Oricum mi-a zis doctorita ca e epuizata de atatea varsaturi, cand da semne e atentie o tentez cu mancare gastric de la RC.
Am vorbit cu doctorita la 7 i-am zis, a spus ca e de bine, ca se reface. Maine la control. Sper ca n-a inghitit vreo tampenie!
Febra nu avea!

Imi pare rau ca matilina ta nu se simte bine.

Daca imi permiti un sfat? pisica mai ales ca are 7 kg, poste sta si 2-3 zile fara sa manance, nu este important si nici nu o sa pateasca nimic. cel mai important este sa bea. ia cateva castroane care sa fie din portelan si umple-le cu apa si pune prin toata casa, dar sa fie pline ca sa-ti poti da seama daca bea. cea mai mare grija a ta acu este sa se apuce sa bea singura, si dupa aceea nr 2-3 este sa urmaresti sa faca pipi si kk.
daca ar fi inghitit ceva, si face un blocaj, der ar trebui sa-si dea seama cand o palpeaza pe burta.
cand a facut ultima oara pipi si kk?
si inca cava : iti poti da seama daca pisica este deshiratata daca o apuci de pielea de pe ceafa ( de unde ii apuca mama lor pe mati cand sunt mici) si pielea nu isi revine. daca pilea ramane in sus, inseamna ca este deshidratata si tre sa bagi ceva lichide in ea urgent

multa sanatate

#2742 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 09:47 PM

Deci acum am prins-o ca bea apa, am pliculet cu hrana uda speciala, poate o sa-i faca analizele si o avea ceva la pancreas, e mai vioaie, a dormit pana acum vreo 4 ore, raspunde la numele ei, ca inainte nici pomeneala! Deci nu-i mai face perfuzii ca vad ca bea, acum sa vedem ce se intampla dupa ce bea!
Nu puteai sa-i dai nimic pe gura, varsa absolut tot, la inceput galben, dupa 3 varsaturi, doar alb ca o spuma! Am inteles ca e secretie gastrica. Poate sa fi fost ceva de la ficat ca inceput galben...oricum ii facem analize, doar sa-si revina acum!
I-am dat pliculetul, il devoreaza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2743 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 08 June 2012 - 09:55 PM

Zerda ,

Tin pumnii stransi sa se faca bine mitzu tau .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#2744 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 June 2012 - 09:58 PM

Vezi postareazerda, la 08 June 2012 - 09:47 PM, a spus:

Deci acum am prins-o ca bea apa, am pliculet cu hrana uda speciala, poate o sa-i faca analizele si o avea ceva la pancreas, e mai vioaie, a dormit pana acum vreo 4 ore, raspunde la numele ei, ca inainte nici pomeneala! Deci nu-i mai face perfuzii ca vad ca bea, acum sa vedem ce se intampla dupa ce bea!
Nu puteai sa-i dai nimic pe gura, varsa absolut tot, la inceput galben, dupa 3 varsaturi, doar alb ca o spuma! Am inteles ca e secretie gastrica. Poate sa fi fost ceva de la ficat ca inceput galben...oricum ii facem analize, doar sa-si revina acum!
I-am dat pliculetul, il devoreaza!

Pupam puiut necajit. Sper sa nu fie nimic grav si sa-si revina repede :drool: !
A cat is a friend fur-ever !

#2745 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 08 June 2012 - 10:39 PM

Uf! Eu sper ca bautul si pofta de mîncare e un semn bun :drool:

Noi am fost azi cu Sam la vet sa-i finalizeze vaccinarea. În masina spre vet a plîns într-una si îmi pupa si lingea degetele. A tipat la vaccin ca un bolînzel. Abia ce l-a atins vetul cu acul în piele a sarit în sus! L-a lasat sa se linisteasca, apoi l-am tinut mai bine si a reusit sa-l vaccineze... tot cu urlaturi. In drum spre casa m-a certat si bombanit într-una! Tare s-a mai suparat. Pîna si Mike l-a compatimit si l-a lasat sa-l pupeze pe nas. Îi era mila, cred ca si-a dat seama, ca si el vine de la vet, dupa miros si frica piciului :-*
Nu îi mai cînta deloc, doar cînd îi sta cu nasul în fund, se supara si îl hîsîie. Mike a uitat cum îl termina pe Felix cu nervii, fiind-ui cît e ziua de mare cu nasul în fund! :( Din cauza ca Sam înca nu are acces afara, preia si el informatii de ultima ora de la partea dorsala a lui frate-su :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2746 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 10:45 PM

Ma bucur ca ati reusit operatiunea! Am uitat s-o laud pe Pisi, cat de rea a fost la palpat, verificat colti, tuseu rectal, pe atat de cuminte a fost la injectii!! Se mira doctorita, ce ne-a facut pe maini la amandoua cand n-o intepa nimeni( zis ca ii taie gherutzele) cand a intepat-o trei injectii, a stat cuminte!
Acum s-a mutat langa mine, pare ok.Pana acum ma evita!

#2747 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 08 June 2012 - 11:06 PM

Vezi postareazerda, la 08 June 2012 - 10:45 PM, a spus:

Acum s-a mutat langa mine, pare ok.Pana acum ma evita!

Acum te rasplateste ca ai dus-o la doctor.

Eu zic ca lui Sam ii era teama ca nu cumva sa-l duci inapoi...debea astept sa vad cum ii e afara puiului. Si cred ca Mike va fi in delir ca va avea prieten de joaca permanent.
Sper ca si el sa ramana pe langa casa ca si Mike si sa nu plece lelea ca Cicilica ..nici macar ca Fel...

#2748 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2012 - 11:29 PM

Nu-mi iese din cap, daca nu eram acasa, daca eram plecata....uf tare e greu! Acum doarme infasurata intr-o paturica exact ca un pui!

#2749 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 09 June 2012 - 01:39 AM

Vezi postareazerda, la 08 June 2012 - 11:29 PM, a spus:

Nu-mi iese din cap, daca nu eram acasa, daca eram plecata....uf tare e greu! Acum doarme infasurata intr-o paturica exact ca un pui!

Oh da...stiu foarte bine ce zici...insa bine ca ai fost si sper sa se simta mai bine curand! Pupa mustetile din partea noastra! :drool:

#2750 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 June 2012 - 09:03 AM

Zerda, toate bune si frumoase la voi?

Later Edit: Da un semn.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2751 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 June 2012 - 01:59 PM

Licurici, Morcovel, Rîsu' lu' mama, adica Sam, e cuminte, se catara tot mai putin/rastoarna tot mai putin. Considera ca a terminat de sters praful de pe dulapuri. Cum zicea si Pisco, asa si Sam se catara pe dulapuri pîna la tavan! In ferestre i-am facut loc între orhidee, si nu le mai taxeaza. Baiatul încerca sa-si faca loc :D
Se joaca de nebun, iar în fiecare noapte între 2 si 3, are o problema cu nervii! O ia la goana draceste cu coada încovoiata si umflata, si alearga pe diagonala în tim ce mîrîie ca un catel. Dupa ce si-a terminat runda si da cu toate cele de toate tocurile usilor, sare pe noi in pat, se arunca într-un loc comod, se linge si se culca. Are înca un program tîmpit de somn si joaca... fata de al nostru. Apoi joaca în pat noaptea! Uiuiui! Se baga pe sub plapuma si ne agata cu gherutele de fund, picioare, ne pitiga cu dintii de degetele picioarelor :D
Ieri a mai primit un set de mingiuci moi care se ascund într-un cub si trebuiesc cautate. Cubul nu prezinta nici cel mai mic interes, dar mingile le adora! Toate le adora, dar astea îi aduc cea mai mare satisfactie. O se le blitzui cindva sa vi le arat.
De ieri nu a mai bombanit Mike deloc. L-a lasat chiar pe el primul sa vada ce i-am pus în castron. Manînca dupa el, îl lasa chiar si sa-i miroase poponeata, dar scurt, altfel îi trage un "cîhhh" de atentionare.
Sîmbata dupa masa l-am purtat în brate, prin gradina. Mammamia!, ce s-a mai bucurat Mike cînd ne-a vazut. A venit si l-a pupat pe botic. Sam avea palpitatii, dar nu din cauza sarutului, ci a gradinii. Nu l-am lasat jos. Poate azi, dar nu stiu sigur.
Am descoperit ca adora morcovii cruzi. A si mîncat, dar cît s-a mai frecat si "spalat" cu el pe cap!!! A reactionat ca Mike la Catnip! :D

O poza de acu' vreo 2 zile. Primele încercari de joaca în casa :P

Fisier atasat  Mike and Sam.jpg (499.32K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2752 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 June 2012 - 03:10 PM

Deci Sam are doua chestii ca Maya - in primul rand cu jucatul-iubitul de noapte. Maya ma striga de multe ori din sufragerie cu mingiuta in gura sa ne jucam! Era insa 1-2 noaptea! Acum daca nu ma scoala la 2-3 sa-mi dea o tura de iubire, ma sperii, ma uit cu grija dimineata daca e fata bine!

Iar cu radacinoasele, exact asa face Maya - nu numai ca se iubeste de ele, dar se iubeste de mainile mele dupa ce le-am curatat. Face exact ca la catnip!

Dragul de Mike, ca usor nu i-o fi..dar inca o saptamana si sa vezi tu iubire mare!

Privirea lui Mike zice tot -bai piciule, eu sus, tu jos! :D

#2753 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 June 2012 - 03:17 PM

Vezi postareaUma, la 10 June 2012 - 03:10 PM, a spus:

Deci Sam are doua chestii ca Maya - in primul rand cu jucatul-iubitul de noapte. Maya ma striga de multe ori din sufragerie cu mingiuta in gura sa ne jucam! Era insa 1-2 noaptea! Acum daca nu ma scoala la 2-3 sa-mi dea o tura de iubire, ma sperii, ma uit cu grija dimineata daca e fata bine!

Iar cu radacinoasele, exact asa face Maya - nu numai ca se iubeste de ele, dar se iubeste de mainile mele dupa ce le-am curatat. Face exact ca la catnip!

Dragul de Mike, ca usor nu i-o fi..dar inca o saptamana si sa vezi tu iubire mare!

Privirea lui Mike zice tot -bai piciule, eu sus, tu jos! :D

Daca nu ar fi fost asa frig si ploios l-as fi lasat azi în gradina. Mike sigur s-ar fi bucurat, cu toate ca Sam sigur ar fi mirosit toate colturile timp de cîteva ceasuri, la fel cum a facut si în casa, si nu ar fi avut prea mult timp de joaca :D
Azi dimineata Mike voia sa doarma, Sam sa se joace. Si a cam sarit prin pat de nebun, ceea ce-l enerva pe Mike. La un moment dat a sarit pe dolofan, iar asta s-a speriat. Chiar atipise. I-a tras un "cîhhhh" si s-a culcat mai departe. Al mic s-a potolit. A vazut ca e nani time, nu ora de scandal :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2754 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 June 2012 - 04:06 PM

Vezi postareaMaya, la 10 June 2012 - 03:17 PM, a spus:

Daca nu ar fi fost asa frig si ploios l-as fi lasat azi în gradina. Mike sigur s-ar fi bucurat, cu toate ca Sam sigur ar fi mirosit toate colturile timp de cîteva ceasuri, la fel cum a facut si în casa, si nu ar fi avut prea mult timp de joaca :D
Azi dimineata Mike voia sa doarma, Sam sa se joace. Si a cam sarit prin pat de nebun, ceea ce-l enerva pe Mike. La un moment dat a sarit pe dolofan, iar asta s-a speriat. Chiar atipise. I-a tras un "cîhhhh" si s-a culcat mai departe. Al mic s-a potolit. A vazut ca e nani time, nu ora de scandal :D

O sa mai fie momente din astea de ne-coordinare la somnica :D Si cum Samy e mai micurez el inca e pe baterii "Duracell". Adica energie non-stop :P

Deci la voi e inca o zi de primavara nebuna cu ploaie...la noi s-au anuntat 35C. Cumva as prefera ploaia decat umiditatea unei zile cu 35C..

#2755 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 June 2012 - 08:25 PM

Avem una bucata de pisic rupt de oboseala. Am stat cu el prin gradina. La început mai timid, fugea la fiecare zgomot în casa. Dupa ce l-am dus înapoi, circul de pe lume. Tragea de clapa blocata de am crezut ca va reusi s-o scoata din tzîtzîni. Cu inima tremurînda i-am deblocat-o si i-am spus sa vina n-apoi. L-am mai urmarit cum circula în gradinile din stînga si dreapta, apoi nu-l mai vedeam, îl chemam... mai venea, dar nu totdeauna, apoi a început circulatia. Înauntru-afara-înauntru-afara. De fiecare data cînd intra în casa, mergea peste tot si mirosea, se uita... sa se asigure ca totul e asa cum a lasat, dar se asigura mereu ca poate iesi pe clapa. Dupa un catralion de ori - de frecat clapa si mirosit tot ce se putea mirosi, a mai dat o raita prin camere, baie, chiar si camara, si s-a lungit rupt pe canapea. E praf!

Afara, cînd era Sam interesat de Mike, asta era total nepasator, cînd Sam pleca, Mike îl urmarea... si tot asa. Totusi, Mike nu s-a dus dupa el cînd a depasit limita pe care el n-o trece. L-a urmarit doar cu privirea, si cînd nu l-a mai vazut a ramas în mijlocul gradinii asteptînd.

Pozele sînt anapoda, ca mie îmi tremura curu ca fuge si se pierde :D

Fisier atasat  Sam afara (1).jpg (893.94K)

Fisier atasat  Sam afara (5).jpg (884.2K)

Fisier atasat  Sam afara (2).jpg (462.73K)

Fisier atasat  Sam afara (3).jpg (773.17K)

Fisier atasat  Sam afara (4).jpg (439.88K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2756 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 June 2012 - 09:52 PM

Curiosul meu iubit :D Ce faci la noapte, ii lasi trapa deschisa?

Teama mea e sa nu plece departe ca Felix sau Cicisor :D Sper sa fie de-al casei ca Mike.

#2757 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 June 2012 - 11:01 AM

Zerda, sper sa fie totul in regula cu Pisi! Am trecut si eu cu Cody prin asta si de abia dupa doua saptamani de regim si o saptamana de tratament si-a revenit complet. Pupici la mustacioasa!

Maya, ce imi plac baietii tai! Si vad ca dau semne sa se ataseze unul de altul si sa se inteleaga. Dar asta cu joaca si alergatul noaptea, eu nu am avut parte de la Cody, asta doarme linistit in fiecare noapte.
Pupici la mustaciosi!

Si acum sa va arat pe Cody si inaripatul, sa va mai inveselesc putin!

Fisier atasat  IMG_1557.JPG (140.5K)
Fisier atasat  IMG_1558.JPG (128.97K)
Fisier atasat  IMG_1559.JPG (126.42K)
GEORGIA

#2758 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 June 2012 - 01:10 PM

Giorgiana, superbe pozele! De revista! :biggrin:

Pentru mine nu e nimic nou, partidele de joaca la 2-3 noaptea de la Felix, doar ca Sam, înca n-are un "program". E înca agitat de la tot si exagereaza cu toate, apoi pica de oboseala, dar e atît de stresat si nu doarme nici macar bine. Exact ca bebeii cînd sînt obositi, numai ca el nu se plînge, ci ridica mereu capul si se uita, tresare la zgomote, e nervos, dragastos si praf... toate deodata :D
Felix, cu toate ca încerca sa ne respecte somnul, cîteodata avea "crizele" de joaca - atunci alerga de nebun si trezea toata casa :D , sau de iubire... sau cîteodata doar se plictisea, si voia atentie, si se miorlaia pîna ne ridicam vreunul si-l mîngîiam, schimbam doua trei cvinte cu el, dadeam doi pupici pe ochisori, si atunci era multumit. Alta data doar venea si se aseza în pat lînga unu din noi si ne "cozonacea" Atunci avea crize de iubire... dragu meu. Of!

Mike, e un cuminte. E un copil mare cu mut bun simt. Rar cînd trage un "miau" mititel ca vrea ceva papica sau altceva. Dar si el vine la cersit dragoste, doar ca el nu ne cheama miorlaind prin casa, ci vine direct la noi si se arunca în zonele unde ni-s întinse mîinile si asteapta ca noi sa dam din degete :D Stie ca ne trezeste usor, si-l tragem la piept si-si primeste portia de pupaturi si mîngîieri.

Uma, cu clapita voiam sa procedez în functie de cum se comporta Sam. Dar pentru ca atunci cînd am mers la culcare a venit acasa si s-a azvîrlit în pat, si dupa cum arata stiam ca nu reuseste sa mai plece, am lasat-o deschisa. Pîna dimineata la 7 nici s-a miscat doar de colo-colo în pat, în somn :D . La 7 cînd s-a trezit Denise, a tot umblat prin casa dupa ea, apoi s-a dus putin în gradina dupa care a intrat din nou, iar de atunci doarme în dulap. Înca :D

Stiti ceva de Zerda? Sper ca totul e în regula, iar Pisi e bine.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2759 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 June 2012 - 12:50 PM

Pisie bine, se pare ca a facut o gastrita, numai suturi sa-i dau eu aluia care i-a dat mizerii de mancat, am scris mai sus! :thumleft:
Pisi e lacoma, e pisica Garfield, mananca ca porcul, deci si mizerii tot ca porcul o fi mancat!
A facut injectii 3 zile, acum e ca noua, dar trebuie si azi s-o duc la o tura de tratament, mi-e si mila, ca azi e jucausa si are chef de mancare.
in continuare ii( de fapt le dau) mancare speciala de la R/C si o s-o tin asa o vreme sa vad cum se manifesta.
M-a speriat rau ca mieuna sfasietor si zacea pe o parte si avea crampe... se straduia sa verse dar nu mai avea ce...ufff, bine ca a trecut, am prins-o repede, poate de aia si-a revenit asa de bine.
S-a jucat cu celelalte si nu se satura sa fure mancarea celorlalte.

Giorgi, tare frumosi sunt asa imbratisati!

#2760 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 12 June 2012 - 02:15 PM

Vezi postareazerda, la 12 June 2012 - 12:50 PM, a spus:

Pisie bine, se pare ca a facut o gastrita, numai suturi sa-i dau eu aluia care i-a dat mizerii de mancat, am scris mai sus! :toothy6:
Pisi e lacoma, e pisica Garfield, mananca ca porcul, deci si mizerii tot ca porcul o fi mancat!
A facut injectii 3 zile, acum e ca noua, dar trebuie si azi s-o duc la o tura de tratament, mi-e si mila, ca azi e jucausa si are chef de mancare.
in continuare ii( de fapt le dau) mancare speciala de la R/C si o s-o tin asa o vreme sa vad cum se manifesta.
M-a speriat rau ca mieuna sfasietor si zacea pe o parte si avea crampe... se straduia sa verse dar nu mai avea ce...ufff, bine ca a trecut, am prins-o repede, poate de aia si-a revenit asa de bine.
S-a jucat cu celelalte si nu se satura sa fure mancarea celorlalte.

Giorgi, tare frumosi sunt asa imbratisati!

Ma bucur ca e bine pufoasa :sad3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139