Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 12 June 2012 - 07:46 PM

Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful!
Postat 13 June 2012 - 08:57 AM
zerda, la 12 June 2012 - 07:46 PM, a spus:

Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful!
Gata, de acum i-a trecut!
La mine este simplu, se stie cine este seful, Cody, le aminteste asta in fiecare dimineata si lui Rita si lui Ursula, se duce la fiecare in parte si le da cate o laba sau doua, dupa cum are chef, si dupa aceea se aseaza frumos la masa.
Postat 13 June 2012 - 04:12 PM

Mi-am dat seama de la început ca va fi un vînator iscusit, dupa cum prindea toate insectele de afara si le aducea mîndru în casa. Ieri a adus primul soricel acasa si a facut un show a la carte. L-a scapat prin dormitor, apoi prin sufragerie. A venit si Mike în ajutor, dar în final a trebuit Dan sa-l prinda si sa-l arunce afara. Amîndoi au fugit sa-l caute, dar se pare ca soricelul a fost mai rapid. Amîndoi au intrat în casa si l-au tot cautat

O problemuta avem cu ladita. Primul kk l-a facut în cada, iar pishu la litiera. Zilele urmatoare la fel, pisu la locul lui - la ladita, iar pe lînga, zilnic, cîrnaciorul în cada, mereu în acelasi loc

Oare de ce nu face si kk afara? Nu înteleg de ce poate pisha în gradina dar kk nu?

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 June 2012 - 05:28 PM

Postat 13 June 2012 - 06:23 PM

Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.
La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund

Piciul Sam o fi facut la cealalta casa in cada si a ramas asa?
Postat 13 June 2012 - 08:22 PM

Dar vad ca pe zi ce trece, ne întelegem tot mai bine. Cînd face tîmpenii, ridic tonul, îi dau de înteles ca nu e ok, si eu spun ca întelege tot mai mult. Deja nu se mai baga în masina de vase, daca îl suflu putin sau trag un "auauauauau" în timp ce el îmi mesteca degetele se opreste. Începe sa înteleaga cum ne jucam fara sa ne întepam, desi nu o face agresiv, ci de buiac ce este. Acum ca iese afara, îmi lasa si florile in pace... de canapea înca îi place

Sper ca si kk în cada sa fie în curînd la trecut. Acu vreo doua ceasuri i-am mutat litiera în cada, exact în locul unde el facea cu asa mare placere. Asa ca azi a facut caca în litiera

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 June 2012 - 08:54 PM
Postat 13 June 2012 - 08:57 PM
clau_ash, la 13 June 2012 - 08:54 PM, a spus:
E de înteles. El le face pe toate la litiera, dar Sam face pisulica în gradina si caca înautru

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 June 2012 - 09:04 PM
Uma, la 13 June 2012 - 06:23 PM, a spus:
Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.
La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund

Parca vorbesti de fostul meu pisoi

Postat 13 June 2012 - 09:41 PM

Si Maya stie de nu si de au au au ma doare puiu'...dar cateodata nu-i pasa. Si atunci facem pisicul magar si catel muscacios si nu vorbim cu el..pret de 10 secunde

De aia nu pot sa fiu eu mama de catel ..nu stiu sa pedepsesc (cum nici pe copchii nu poc...pe aia ii bat la cap cu teoria si cu explicatii ca prefera sa nu mai faca a doua oara

Izuk ai avut si tu pui paros

Postat 13 June 2012 - 10:01 PM
Uma, la 13 June 2012 - 09:41 PM, a spus:

Pai si eu sînt de aceeasi parere, dar uite ca altii l-au dat! Altii îi rezerva

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 June 2012 - 11:20 PM
Postat 14 June 2012 - 08:04 AM
Postat 14 June 2012 - 02:26 PM

Oricum am o vaga banuiala, dar nu vreau sa ma bucur prea repede. Nu am vazut, dar cred ca dom'sorul si-a efectuat deja treaba pe astazi, în gradina!

A iesit si la noi soarele, iar Samy îl savureaza. Vine tot la 5-10 minute înauntru si vrea mîngîiat si pupat... cred ca înca vrea sa se asigure ca toate sînt la locul lor, ca nu i-au fugit mingiucile si undita. Face controlul

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 June 2012 - 02:55 PM
Asa dormeau mititeii intr-o dimineata. Seara se culca la picioarele copilului, pe masura ce se dezveleste Darius, vine si se cuibareste langa el, se incalzesc.

Mi se pare atat de uman piticul asta pufos:)

Valiza e o chestie care-i place taaare mult:)

Postat 14 June 2012 - 03:03 PM
alimocanu, la 14 June 2012 - 02:55 PM, a spus:
Mi se pare atat de uman piticul asta pufos:)
Valiza e o chestie care-i place taaare mult:)
Superbe poze!!!

Postat 14 June 2012 - 03:17 PM

Cred ca la toti pisoii le plac geamantanele, gentile, sacosele

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 14 June 2012 - 03:28 PM

Si-mi place si cum si-au impartit patu': unu' la margine, celalalt la perete.

Postat 14 June 2012 - 03:44 PM