Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2761 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 12 June 2012 - 02:31 PM

Si eu ma bucur ca este bine pufoasa Pisi! :toothy6:
GEORGIA

#2762 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 June 2012 - 07:46 PM

Am mai facut 2 injectii, azi, e bine, i-au admirat ochii verzi care-i plac si Mayei, au zis ca si-ar dori albastrele e Rusia asemenea culoare si marime!! :toothy6:
Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2763 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 June 2012 - 08:57 AM

Vezi postareazerda, la 12 June 2012 - 07:46 PM, a spus:

Am mai facut 2 injectii, azi, e bine, i-au admirat ochii verzi care-i plac si Mayei, au zis ca si-ar dori albastrele e Rusia asemenea culoare si marime!! :lol:
Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful!

Gata, de acum i-a trecut!
La mine este simplu, se stie cine este seful, Cody, le aminteste asta in fiecare dimineata si lui Rita si lui Ursula, se duce la fiecare in parte si le da cate o laba sau doua, dupa cum are chef, si dupa aceea se aseaza frumos la masa.
GEORGIA

#2764 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 June 2012 - 04:12 PM

A trecut saptamîna de cînd îl avem pe Sam în sînul familiei. Ne e drag, ne-am obisnuit cu el si el cu noi, de parca am fi împreuna de cînd lumea. Dupa cum stiti iese deja la plimbare. În prima zi a fost mai curios si l-am mai scapat din priviri, dar de atunci iese doar pe terasa, în gradina si prin gradinile vecine. Ma bucur ca nu pleaca departe, e foarte sperios cînd e afara... si sper sa ramîna asa. E un dulce jucaus, dar nu prea stie a se juca. Ne cam zgîrie pe toti 4 :D Cu Mike se pupa, se saluta, se miros, dorm în pat amîndoi, dar mai la distanta. Piciul e cam nebunatic si tot sare pe Mike, îl trage de coada, si astuia nu-i convine deloc. Îl mai hîsîie, dar nu-l loveste, nu-l agata, iar asta ma bucura. Chiar îi cedeaza castronelul fara probleme, dar îl enerveaza în continuarea mirositul de fund, cu toate ca deja îl lasa. Dar Sam ar sta calare pe curu lui :D Dupa ce se termina ploaia asta enervanta sigur ies la alergat prin gradina, dar asa, stau doar pe masa de pe terasa sau pe scaune si se uita cum ploua...
Mi-am dat seama de la început ca va fi un vînator iscusit, dupa cum prindea toate insectele de afara si le aducea mîndru în casa. Ieri a adus primul soricel acasa si a facut un show a la carte. L-a scapat prin dormitor, apoi prin sufragerie. A venit si Mike în ajutor, dar în final a trebuit Dan sa-l prinda si sa-l arunce afara. Amîndoi au fugit sa-l caute, dar se pare ca soricelul a fost mai rapid. Amîndoi au intrat în casa si l-au tot cautat :D
O problemuta avem cu ladita. Primul kk l-a facut în cada, iar pishu la litiera. Zilele urmatoare la fel, pisu la locul lui - la ladita, iar pe lînga, zilnic, cîrnaciorul în cada, mereu în acelasi loc :) Catsanul e mereu curat, adica îi curatam fiecare pipilica, iar la 3 zile am schimbat totul + curatat litiera, si pus catsan nou. Apoi a iesit afara. Acum întra în ladita doar sa se joace! Adica se tavaleste în catsan ca o gaina în nisip! Kk face în continuare în cada, iar pisulica afara...
Oare de ce nu face si kk afara? Nu înteleg de ce poate pisha în gradina dar kk nu? :) Si de ce pana mea se joaca în litiera? :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2765 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 13 June 2012 - 05:28 PM

Maya cred ca sunt mate si mate, fiecare cu tacaneala ei. Mister trateaza litiera ca exact ce e - wc, dupa ce-si face necesitatile are intotdeauna grija sa-si scuture picioarele cand iese din litiera...In schimb o am pe Fifi afara, care imediat cum prinde usa de la terasa deschisa intra si se duce glont la litiera si se tavaleste in ea, nu face nici pipi , nici kk, doar se tavaleste pe toate partile... :floare: si cateodata incepe sa arunce nisipul afara din litiera de parca ar fi in gradina intr-o groapa de nisip :floare: - iti dai seama cum arata baia mea dupa asta, mai ales ca acu Thalia merge deabusilea si e superincantata sa se joace si ea in nisipilul ala ca doar vede matele acolo.... :floare:

#2766 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 13 June 2012 - 06:23 PM

Maya mea, cu care ma mandresc ca in 12 ani nu a facut niciodata in alt loc decat ladita ei (spre deosebire de frate-su care a facut de cateva ori in pat :floare: ) are alta pasiune.
Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.
La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund :floare:)

Piciul Sam o fi facut la cealalta casa in cada si a ramas asa?
A cat is a friend fur-ever !

#2767 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 June 2012 - 08:22 PM

Pai bun, o fi facut el la alta casa prin alte parti, dar în adapost a stat peste o luna, acolo nu avea cada. Momentan ma bucur ca nu face altundeva, prin pat de exemplu :floare: Ma gîndesc ca e si el înca ametit. Cine stie în ce conditii a stat la femeia respectiva sau cît timp, si daca a stat doar la o singura persoana. Poate a fost si altundeva înainte. Multi renunta rapid la pisoi mici/tineri. Îi iau cînd sînt de 8-10 saptamîni, cind sînt înca micurezi si cumintei, apoi în cîteva luni îi apuca nebuneala si zgîrie si musca tot. Asta mai fac înca o parte mare din tinerete, pîna vin "educati". In faza asta, multi renunta la ei pantru ca înainte nu s-au gîndit, ca mitzicii îsi ascut ghearele de mobila, se baga pe sub patura si ne zgîrie cracii goi :floare: , ne ataca degetele de la mîini si picioare în timp ce dormim, posibil sa mai faca pe lînga, etc, etc =)) Pisicile nu se pot dresa, dar totusi cu vorba buna se pot educa, daca e nevoie. Si daca sarmanu a stat la mai multe persoane si tot a fost dat, apoi in adapost, acum la noi... o fi si el înca cu capu'n nori. În orice caz, egal ce face, noi nu l-am da pentru nimic în lume. Deja ne-a taxat canapeaua în mai multe locuri, ne-a zgîriat si muscat pe toate membrele, si din joaca, si din greseala, de nebuneala, de dragaleala. Se baga în masina de spalat vase în timp ce eu bag vasele :D Mi-a azvîrlit o orhidee pe jos, s-a rupt... face/a caca în cada...
Dar vad ca pe zi ce trece, ne întelegem tot mai bine. Cînd face tîmpenii, ridic tonul, îi dau de înteles ca nu e ok, si eu spun ca întelege tot mai mult. Deja nu se mai baga în masina de vase, daca îl suflu putin sau trag un "auauauauau" în timp ce el îmi mesteca degetele se opreste. Începe sa înteleaga cum ne jucam fara sa ne întepam, desi nu o face agresiv, ci de buiac ce este. Acum ca iese afara, îmi lasa si florile in pace... de canapea înca îi place :D
Sper ca si kk în cada sa fie în curînd la trecut. Acu vreo doua ceasuri i-am mutat litiera în cada, exact în locul unde el facea cu asa mare placere. Asa ca azi a facut caca în litiera :D Deci am trecut în faza doi. Sper sa-l tina, ca apoi îi mut litiera pe terasa :floare: Banuiesc ca, cîndva o sa-si dea seama ca asa cum face pisu în gradina, poate face si kk tot acolo :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2768 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 13 June 2012 - 08:54 PM

Ha ha , Mister pana acu daca sta in gradina 3-4 ore urla la usa sa intre in casa sa faca pipi. El nu face nimic in alta parte decat la litiera. chiar si cand am mers cu el in Romania, in total sunt vreo 7 ore de calatorit, nu a facut nimic, insa cand am ajuns in Bucuresti si a vazut litiera a napadit pe ea...

#2769 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 June 2012 - 08:57 PM

Vezi postareaclau_ash, la 13 June 2012 - 08:54 PM, a spus:

Ha ha , Mister pana acu daca sta in gradina 3-4 ore urla la usa sa intre in casa sa faca pipi. El nu face nimic in alta parte decat la litiera. chiar si cand am mers cu el in Romania, in total sunt vreo 7 ore de calatorit, nu a facut nimic, insa cand am ajuns in Bucuresti si a vazut litiera a napadit pe ea...

E de înteles. El le face pe toate la litiera, dar Sam face pisulica în gradina si caca înautru :floare: Nu înteleg de ce le desparte? :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2770 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 13 June 2012 - 09:04 PM

Vezi postareaUma, la 13 June 2012 - 06:23 PM, a spus:

Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.
La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund :floare:)

Parca vorbesti de fostul meu pisoi :floare:

#2771 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 13 June 2012 - 09:41 PM

Auzi vorba, cum sa-l dai :floare: Ce e luat, e luat pe viata :floare:

Si Maya stie de nu si de au au au ma doare puiu'...dar cateodata nu-i pasa. Si atunci facem pisicul magar si catel muscacios si nu vorbim cu el..pret de 10 secunde =)))

De aia nu pot sa fiu eu mama de catel ..nu stiu sa pedepsesc (cum nici pe copchii nu poc...pe aia ii bat la cap cu teoria si cu explicatii ca prefera sa nu mai faca a doua oara :floare: )

Izuk ai avut si tu pui paros :D?

#2772 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 June 2012 - 10:01 PM

Vezi postareaUma, la 13 June 2012 - 09:41 PM, a spus:

Auzi vorba, cum sa-l dai :floare: Ce e luat, e luat pe viata :floare:

Pai si eu sînt de aceeasi parere, dar uite ca altii l-au dat! Altii îi rezerva :floare: Ce le-as da eu la aia! ( Cu varguta peste ochi! )
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2773 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 13 June 2012 - 11:20 PM

Vezi postareaMaya, la 13 June 2012 - 10:01 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 13 June 2012 - 09:41 PM, a spus:

Auzi vorba, cum sa-l dai :) Ce e luat, e luat pe viata :)

Pai si eu sînt de aceeasi parere, dar uite ca altii l-au dat! Altii îi rezerva :) Ce le-as da eu la aia! ( Cu varguta peste ochi! )

Numai? Eu as fi mai dura :biggrin: :lol: si asa mai departe!

#2774 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 June 2012 - 08:04 AM

M-am distrat asa de dimineata citind ce ati scris voi pe aici. Cody face pisu in chiuveta din baie si kk in cada. Asa era educat si degeaba i-am pus litiera, nu face in ea. Acum m-am obisnuit, ma anunta cand face kk, ma duc si curat dupa el, altcineva din familie nu curata. Si daca se joaca pe afara sau este in plimbare pe la vecini vine intr-o fuga nebuna si se duce tot la locurile lui, adica in baie. Asa ca.....
GEORGIA

#2775 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 June 2012 - 02:26 PM

Giorgi, eu sper ca la noi sa se schimbe situatia. Daca sîntem plecati în concediu, ar fi aiurea sa faca caca în cada si sa trebuiasca sa curete careva dupa el. Mai ales ca kktelul ar putea sta pîna a doua zi în cada! Ar parfuma toata casa :)
Oricum am o vaga banuiala, dar nu vreau sa ma bucur prea repede. Nu am vazut, dar cred ca dom'sorul si-a efectuat deja treaba pe astazi, în gradina! :)
A iesit si la noi soarele, iar Samy îl savureaza. Vine tot la 5-10 minute înauntru si vrea mîngîiat si pupat... cred ca înca vrea sa se asigure ca toate sînt la locul lor, ca nu i-au fugit mingiucile si undita. Face controlul :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2776 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 14 June 2012 - 02:55 PM

Ma bucur de cunostinta Sam. Imi plac tare mult pisicile de culoare lui, de fapt imi plac toate pisicile. Iar pe Adrian al nostru, il ador. La inceput a stat numai in casa, pentru ca imi era teama ca o sa fuga si o sa se piarda. Acum... hoinareste. Are la activ deja o noapte in care n-a venit acasa. Cunoaste toate gradinile, are iubite... eheehehe, mare gagicar:)Si lui ii placea sa se tavaleasca in letiera dupa care facea un strop de pipi... dar un strop si nu se mai atingea de ea, imi facea in bidet... acum face pe-afara, nu ii mai am grija.Adora sa ma coafeze... pe mine in mod special probabil pentru ca am parul lung, dar oricum.. spala in cap pe oricine prinde si ii aranjeaza coama:) Doarme cu Darius... de regula, insa are noptile lui de rasfatat in care se cuibareste in coastele mele, adora sa se lafaie in patura pufoasa a cumnatei mele si mancarea e mai buna cand i-o da Darius. Nu se mai urca pe masa, a fost scurta perioada si e tare .. rafinat:)Va las 2-3 poze cu motanii mei:)
Asa dormeau mititeii intr-o dimineata. Seara se culca la picioarele copilului, pe masura ce se dezveleste Darius, vine si se cuibareste langa el, se incalzesc.
Imagine postata
Mi se pare atat de uman piticul asta pufos:)
Imagine postata
Valiza e o chestie care-i place taaare mult:)
Imagine postata
Imagine postata

#2777 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 June 2012 - 03:03 PM

Vezi postareaalimocanu, la 14 June 2012 - 02:55 PM, a spus:

Asa dormeau mititeii intr-o dimineata. Seara se culca la picioarele copilului, pe masura ce se dezveleste Darius, vine si se cuibareste langa el, se incalzesc.
Mi se pare atat de uman piticul asta pufos:)
Valiza e o chestie care-i place taaare mult:)

Superbe poze!!! :rolleyes:

#2778 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 June 2012 - 03:17 PM

Tareee frumosi motanii tai! :rolleyes:
Cred ca la toti pisoii le plac geamantanele, gentile, sacosele :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2779 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 14 June 2012 - 03:28 PM

:rolleyes: Is minunati, sa-ti traiasca amandoi!
Si-mi place si cum si-au impartit patu': unu' la margine, celalalt la perete. :)

#2780 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 June 2012 - 03:44 PM

Alina, tare mandrii sunt motaneii tai :rolleyes: Dragii de ei :)

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic