Alina, sunt superbi si motanul si pustanul;), sa-ti traiasca.
alexandra, Fitze e superb.
Maya, la 13 June 2012 - 04:12 PM, a spus:
O problemuta avem cu ladita. Primul kk l-a facut în cada, iar pishu la litiera. Zilele urmatoare la fel, pisu la locul lui - la ladita, iar pe lînga, zilnic, cîrnaciorul în cada, mereu în acelasi loc

Catsanul e mereu curat, adica îi curatam fiecare pipilica, iar la 3 zile am schimbat totul + curatat litiera, si pus catsan nou. Apoi a iesit afara. Acum întra în ladita doar sa se joace! Adica se tavaleste în catsan ca o gaina în nisip! Kk face în continuare în cada, iar pisulica afara...
Oare de ce nu face si kk afara? Nu înteleg de ce poate pisha în gradina dar kk nu?

Si de ce pana mea se joaca în litiera?

Maya, o sa se obisnuiasca, sti ca am spus si eu la inceput ca facea pisu afara si kk in laditza, apoi s-a obisnuit.Desi are ladita in casa pt orice eventualitate, nu mai face.Doar intr-o seara cand era frig si usa de la terasa era inchisa a facut, in rest numai afara.
Maya, la 17 June 2012 - 02:58 PM, a spus:
alimocanu, la 17 June 2012 - 10:48 AM, a spus:
Sa va traiasca si voua tuturor blanoasele si sa le iubiti cel putin tot atat cat le iubesc si eu!
De dragoste nu se pune aici problema. Toti sîntem amorezati de blanoaselel noastre, si nu le suflam în cur doar la figurat, ci si la propriu
Am si eu o nedumerire. Cînd l-am înregistrat pe Sam în banca de date ale animalelor, la completarea formularului se cere printre altele codul chip-ului sau seria/tatuajele... etc. In acel formular era prevazuta si o rubrica care cerea seria tatuajelor de pe interiorul suncutelor. Ati vazut/auzit vreodata de tatuaje în acest loc? Care le este rostul, ca eu nu înteleg? Cum se mai poate citi o serie tatuata între picioare cînd acolo e plin cu blana? Aici pisoii se tatueaza în urechi, sau li se pune chip. Mike si Sam sînt tatuati în urechi , le fel a fost si Felix (asa au fost din adapost). Eu nu le-am mai pus chip, pentru ca nu îi vad rostul, din moment ce are seria tatuata. Nici chip-ul nu îndeplineste alt rol, decît cel al identificarii printr-un cod/serie.
Pe vremea lui Felix si Mike operatiunea asta de înregistrare o facea adapostul, acum nu mai. Pe Samulici l-am înregistrat eu.
Eu cand am inregistrat-o pe Mitzi acum 4 ani la ei nu mi-au cerut decat datele ei si nr. Tatuaj/ cip, atat.Domsoara e cipata fiinca mi se pare barbar tatuajuj,si dr. de acum ne-a recomandat tot cip pt dl..Pe Schatzi inca n-am apucat sa-l inregristrez ca nu e microcipat, trebuie sa ajung si cu elda am zis ca sa-l pun putin pe picioare ca sa nu-l traumatizez atat cu mersul la dr.
Eu acum am o problema(Maya stie), acum 2 zile am descoperit o capusa pe gatul lui Mitzi, nu m-a lasat sa ma uit cum tr, am vazut doar ca o boaba mica si parca niste craci.Seara abia pe la 11 si ceva am reusit sa o ademenesc in casa ca sa ma ajute al meu sa-i scoatem capus.Eu o tinem, el a incercat cu penseta sa o scoata.Deja dupa atatea ore, lighioana nu se mai aplatizaze(habar n-am cum e cu capusele, n-am mai avut d-a face pana acum cu ele), al meu incercat sa o prinda, da Mitzi dadea sa muste, n-am reusit sa facem nimic, soatei ii era mila cand o vedea cum face.Pana la urma am infasurat-o in patura si am incercat eu sa o scot.Mi se rupea sufletul cum o vedeam ca sufera,aia era infipta(va dati seama ca statea de ore acolo).Dupa cateva incercari am reusit sa o prind, am tras fara sa rasucesc, dar s-a rupt capul inauntru.Ieri era doar o unflatura, azi nu stiu,poate se si udase ca a ploua,dar in locul ala mi s-a parut a fi putin sange.
Poate s-a scarpinat, nu stiu.Acum chiar nu stiu ce sa fac.Dansa e o ok, acum doarme ca afara tuna de mama focului, e in forma, azi mi-a adus un sobolan si sper ca lighioana aia sa nu fi fost purtatoare de ceva boli.
Voi ati trecut prin asa ceva?