Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2821 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 16 June 2012 - 09:36 PM

Vezi postareaalimocanu, la 16 June 2012 - 09:24 PM, a spus:

Sunt prea concentrat, nu ma deranjati!

Mortal blanosul, foarte expresiv, sa-ti traiasca :)
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#2822 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 16 June 2012 - 09:48 PM

Bine ai venit Fitze, sa va aduca bucurii multi ani de acum incolo Alexandre!

Alina is mortali baietii tai, mor dupa ei de cate ori pui poze! :)
Imagine postata

#2823 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 June 2012 - 09:54 PM

Alina, sînt simpatici foc baietii tai! Fericiti amîndoi! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2824 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 June 2012 - 10:52 PM

Foarte draguti baietii, dar saltimbancul blanos nu a cazut niciodata in cada?? Ca Pisi a mea a cazut si sa vedeti ce respect poarta cand vede cada plina!! :rolleyes:
Poate-i fac o data poze cum ma pazeste de pe masina de spalat de la distanta!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2825 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 16 June 2012 - 11:07 PM

Alina, pufosul face la wc? Un prieten a avut un motan care isi facea nevoile in wc. Dragul de el nu stia sa traga si apa, dar nu a dat niciodata pe langa ! Motan de motan.

Maya era curioasa sa vada ce e in cada..dar a reusit sa nu cada. In schimb frate-su a alunecat de cateva ori, dar tot nu se invata minte.
A cat is a friend fur-ever !

#2826 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 17 June 2012 - 10:24 AM

Pot sa vad si eu ce faceti.. pot?pot?pot???????
M-am mai apropiat putin
Dariuuusss, ia te uita la mine cum stau!!!!
Cu putin curaj... m-arunc!
O fi calda?

sa ti traiasca nostimii si dragalasii!! :rolleyes:

#2827 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 17 June 2012 - 10:48 AM

Da Uma, mai facea si la wc, cand inca nu descoperise gradina noastra.. sau pe cele ale vecinilor. Eu sunt cel mai fericit om ca l-am adus acasa pe Adrian, imi tot zicea amica meaq de vreun an.. hai sa-ti dau o pisica, ea avand 9, si eu tot o dadeam din colt in colt, pana cand eram intr-o zi foarte suparata pe ceva.. si m-am tratat de suparare cu pisoiul, eu acasa la mine am avut si pisici si catei...pana m-am casatorit si cuiva... nu ii suraqdea deloc ideea de animalut in casa.. pana la Adrian, care din prima seara s-a culcusit langa el si bonus.. l-a si lins in cap:)) Acum sincer va spun... as mai lua unul, ca prea se ingrasa asta de unul singur:))
Sa va traiasca si voua tuturor blanoasele si sa le iubiti cel putin tot atat cat le iubesc si eu!
Imagine postata

#2828 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 June 2012 - 02:58 PM

Vezi postareaalimocanu, la 17 June 2012 - 10:48 AM, a spus:

Sa va traiasca si voua tuturor blanoasele si sa le iubiti cel putin tot atat cat le iubesc si eu!

De dragoste nu se pune aici problema. Toti sîntem amorezati de blanoaselel noastre, si nu le suflam în cur doar la figurat, ci si la propriu :hungry:

Am si eu o nedumerire. Cînd l-am înregistrat pe Sam în banca de date ale animalelor, la completarea formularului se cere printre altele codul chip-ului sau seria/tatuajele... etc. In acel formular era prevazuta si o rubrica care cerea seria tatuajelor de pe interiorul suncutelor. Ati vazut/auzit vreodata de tatuaje în acest loc? Care le este rostul, ca eu nu înteleg? Cum se mai poate citi o serie tatuata între picioare cînd acolo e plin cu blana? Aici pisoii se tatueaza în urechi, sau li se pune chip. Mike si Sam sînt tatuati în urechi , le fel a fost si Felix (asa au fost din adapost). Eu nu le-am mai pus chip, pentru ca nu îi vad rostul, din moment ce are seria tatuata. Nici chip-ul nu îndeplineste alt rol, decît cel al identificarii printr-un cod/serie.

Pe vremea lui Felix si Mike operatiunea asta de înregistrare o facea adapostul, acum nu mai. Pe Samulici l-am înregistrat eu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2829 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 18 June 2012 - 11:33 PM

Photo session... favourite location :rolleyes:

"Cît e ceasul?"

Fisier atasat  Sam pe terasa (1).jpg (316.47K)
Number of downloads: 0

"Aaaaaaa, am atipit putin..."

Fisier atasat  Sam pe terasa (2).jpg (313.68K)

"Hai, ma pupi?"

Fisier atasat  Sam pe terasa (3).jpg (326.85K)

"Nuuuu?" :)

Fisier atasat  Sam pe terasa (4).jpg (330.8K)

"Ma pupi. Da, stiu ca ma pupi! Hai pune aparatul pe masa, si pupa-ma odata!"

Fisier atasat  Sam pe terasa (5).jpg (326.58K)

... si eu am executat! :)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2830 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 18 June 2012 - 11:48 PM

Normal!!

Pup nasuc de pui mic :rolleyes:
A cat is a friend fur-ever !

#2831 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2012 - 08:24 AM

Eram gata sa vin sa-l pup eu!! un alintat frumos! :rolleyes:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2832 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2012 - 08:41 AM

Vezi postareaAlexandru, la 15 June 2012 - 06:29 PM, a spus:

Vi-l prezint pe Fitze :rolleyes:

Al treilea motan care a hotarît sa locuiasca la noi.

Vai, cat este de scump! Sa-ti traiasca trio-ul mustacios!
GEORGIA

#2833 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2012 - 08:46 AM

Pot sa vad si eu ce faceti.. pot?pot?pot???????
M-am mai apropiat putin
Dariuuusss, ia te uita la mine cum stau!!!!
Cu putin curaj... m-arunc!
O fi calda?

Alina, este mortal blanosul vostru si educat, pe deasupra, face si la WC! Nu ca al meu in cada, ca sa vina cineva dupa el sa curete. Si imi place cum sta ca popandaul, dragul de el! Sa-ti traiasca baietii!!!!
GEORGIA

#2834 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2012 - 08:49 AM

Vezi postareaMaya, la 18 June 2012 - 11:33 PM, a spus:

Photo session... favourite location :rolleyes:

"Cît e ceasul?"
"Aaaaaaa, am atipit putin..."
"Hai, ma pupi?"
"Nuuuu?" :)
"Ma pupi. Da, stiu ca ma pupi! Hai pune aparatul pe masa, si pupa-ma odata!"
... si eu am executat! :)

Cum sa nu te executi cu un pupic, chiar cu mai multe! Pe nasucul lui dulce!
GEORGIA

#2835 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 June 2012 - 04:46 PM

Alina, sunt superbi si motanul si pustanul;), sa-ti traiasca.

alexandra, Fitze e superb.

Vezi postareaMaya, la 13 June 2012 - 04:12 PM, a spus:

O problemuta avem cu ladita. Primul kk l-a facut în cada, iar pishu la litiera. Zilele urmatoare la fel, pisu la locul lui - la ladita, iar pe lînga, zilnic, cîrnaciorul în cada, mereu în acelasi loc :D Catsanul e mereu curat, adica îi curatam fiecare pipilica, iar la 3 zile am schimbat totul + curatat litiera, si pus catsan nou. Apoi a iesit afara. Acum întra în ladita doar sa se joace! Adica se tavaleste în catsan ca o gaina în nisip! Kk face în continuare în cada, iar pisulica afara...
Oare de ce nu face si kk afara? Nu înteleg de ce poate pisha în gradina dar kk nu? :D Si de ce pana mea se joaca în litiera? :D

Maya, o sa se obisnuiasca, sti ca am spus si eu la inceput ca facea pisu afara si kk in laditza, apoi s-a obisnuit.Desi are ladita in casa pt orice eventualitate, nu mai face.Doar intr-o seara cand era frig si usa de la terasa era inchisa a facut, in rest numai afara.

Vezi postareaMaya, la 17 June 2012 - 02:58 PM, a spus:

Vezi postareaalimocanu, la 17 June 2012 - 10:48 AM, a spus:

De dragoste nu se pune aici problema. Toti sîntem amorezati de blanoaselel noastre, si nu le suflam în cur doar la figurat, ci si la propriu =))

Am si eu o nedumerire. Cînd l-am înregistrat pe Sam în banca de date ale animalelor, la completarea formularului se cere printre altele codul chip-ului sau seria/tatuajele... etc. In acel formular era prevazuta si o rubrica care cerea seria tatuajelor de pe interiorul suncutelor. Ati vazut/auzit vreodata de tatuaje în acest loc? Care le este rostul, ca eu nu înteleg? Cum se mai poate citi o serie tatuata între picioare cînd acolo e plin cu blana? Aici pisoii se tatueaza în urechi, sau li se pune chip. Mike si Sam sînt tatuati în urechi , le fel a fost si Felix (asa au fost din adapost). Eu nu le-am mai pus chip, pentru ca nu îi vad rostul, din moment ce are seria tatuata. Nici chip-ul nu îndeplineste alt rol, decît cel al identificarii printr-un cod/serie.

Pe vremea lui Felix si Mike operatiunea asta de înregistrare o facea adapostul, acum nu mai. Pe Samulici l-am înregistrat eu.

Eu cand am inregistrat-o pe Mitzi acum 4 ani la ei nu mi-au cerut decat datele ei si nr. Tatuaj/ cip, atat.Domsoara e cipata fiinca mi se pare barbar tatuajuj,si dr. de acum ne-a recomandat tot cip pt dl..Pe Schatzi inca n-am apucat sa-l inregristrez ca nu e microcipat, trebuie sa ajung si cu elda am zis ca sa-l pun putin pe picioare ca sa nu-l traumatizez atat cu mersul la dr.

Eu acum am o problema(Maya stie), acum 2 zile am descoperit o capusa pe gatul lui Mitzi, nu m-a lasat sa ma uit cum tr, am vazut doar ca o boaba mica si parca niste craci.Seara abia pe la 11 si ceva am reusit sa o ademenesc in casa ca sa ma ajute al meu sa-i scoatem capus.Eu o tinem, el a incercat cu penseta sa o scoata.Deja dupa atatea ore, lighioana nu se mai aplatizaze(habar n-am cum e cu capusele, n-am mai avut d-a face pana acum cu ele), al meu incercat sa o prinda, da Mitzi dadea sa muste, n-am reusit sa facem nimic, soatei ii era mila cand o vedea cum face.Pana la urma am infasurat-o in patura si am incercat eu sa o scot.Mi se rupea sufletul cum o vedeam ca sufera,aia era infipta(va dati seama ca statea de ore acolo).Dupa cateva incercari am reusit sa o prind, am tras fara sa rasucesc, dar s-a rupt capul inauntru.Ieri era doar o unflatura, azi nu stiu,poate se si udase ca a ploua,dar in locul ala mi s-a parut a fi putin sange.
Poate s-a scarpinat, nu stiu.Acum chiar nu stiu ce sa fac.Dansa e o ok, acum doarme ca afara tuna de mama focului, e in forma, azi mi-a adus un sobolan si sper ca lighioana aia sa nu fi fost purtatoare de ceva boli.
Voi ati trecut prin asa ceva?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2836 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 20 June 2012 - 05:20 PM

Vezi postareaIoana, la 20 June 2012 - 04:46 PM, a spus:

Eu da, o data. Barbat-miu a zis ca-mi face o favoare (pe mine ma trec frisoanele cand vad capuse) si o scoate singur, dar, la fel, i-a ramas capul inauntru. Am dat-o apoi, preventiv, c-un unguent cu antibiotic, de 2 ori/zi, 3 zile, sa nu se infecteze (chit ca de-a doua zi deja se cicatrizase bubita.)
Daca nu vezi nicio umflatura, nu apar semne de infectie locala, nu-i cazul sa te-ngrijorezi.

Cate ore a stat capusa pe ea? Daca a stat peste 5 ore, e posibil sa-i fi transmis ceva bacterii (la mine cca. 20% din capuse-s purtatoare de borrelii, nu stiu daca la voi is mai "sanatoase".)
Ideea e nu sa te panichezi, ci sa tii minte si, in caz ca apar simptome ciudate (peste luni, sau chiar an/i), sa nu omiti sa-i spui vetului despre capusa.

#2837 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 June 2012 - 05:53 PM

Vezi postareaMyra, la 20 June 2012 - 05:20 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 20 June 2012 - 04:46 PM, a spus:

Eu da, o data. Barbat-miu a zis ca-mi face o favoare (pe mine ma trec frisoanele cand vad capuse) si o scoate singur, dar, la fel, i-a ramas capul inauntru. Am dat-o apoi, preventiv, c-un unguent cu antibiotic, de 2 ori/zi, 3 zile, sa nu se infecteze (chit ca de-a doua zi deja se cicatrizase bubita.)
Daca nu vezi nicio umflatura, nu apar semne de infectie locala, nu-i cazul sa te-ngrijorezi.

Cate ore a stat capusa pe ea? Daca a stat peste 5 ore, e posibil sa-i fi transmis ceva bacterii (la mine cca. 20% din capuse-s purtatoare de borrelii, nu stiu daca la voi is mai "sanatoase".)
Ideea e nu sa te panichezi, ci sa tii minte si, in caz ca apar simptome ciudate (peste luni, sau chiar an/i), sa nu omiti sa-i spui vetului despre capusa.

De stat, a stat ceva, eu am vazut dimineata si abia seara am scos-o(vreo 10 ore tot a stat).Sincer habar n-am cat de "sanatoase " sunt prin zona.
Pe mine ma enerveaza ca atunci cand i-am spus vet-ei ca acum 3 ani cand stateam in K dr de acolo ii punea picaturi in nas pt prevenirea virusilor purtati de soareci,a zis ca ei n-au asa ceva.Iar pe mine ma dispera,fiinca in fiecare zi imi aduc soare.Acum Mitzi mai putin, dar el nu doar ca-i aduce,da l-am si prins ca-i mananca.Dupa ce ca-i slab mort, mai mananca si scarboseniile alea.
Ieri dimineata imi zicea al meu ca gasise pe trepte 2, un sobolan(Sau soarece mutant ce era el) si unul micut.
Azi Mitzi a mai venit cu un mutant din ala si mi l-a lasat pe hol ca sa vad ce fata harnica e ea. =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2838 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 June 2012 - 06:49 PM

Eu v-am mai scris si spus, si o sa ziceti ca va piscalesc si plictisesc, dar cumparati-va mini levier/ cîrlig cu sant... nu-sh cum i-o zice româneste =)) La noi sînt asa multe capuse, de nici nu mai reactionam la ele! Eu îi mai dau cu ulei de cocos, mai cu frontline, si e ok, dar cîte 1-2 dot mai au cînd si cînd. Nimic nu e mai bun pe lumea asta decît sculele astea care vin înset de doua. Una mare si una mica.
Orice cap si cornite, fie ele cît de mici, la fel si capusele, chiar si cele aplatizate, orice scoateti cu sculele astea! Am avut tot felul de scule, dar niciuna nu e ca asta.

Imagine postata

Aici se vede mai bine, se baga capusa în sant si se roteste. Iese fara a fi trasa, smulsa... etc.
Info : http://www.topfit24....aken/index.html
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2839 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 20 June 2012 - 07:40 PM

Maya , sa-ti triasca noul venit si sa va bucurati de el !
Ce voiam sa zic, e ca la noi, in Romania, e isterie nationala cu capusele. aproape ca nu-si mai scot parintii copii in parc de teama sa nu "culeaga" vreo capusa si sa faca borelioza.

#2840 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 June 2012 - 08:19 PM

Multumesc, Iuliana. Uite aici am mai discutat noi olecuta despre capuse http://artaculinara....t/page__st__300
E adevarat ca e aiurea, dar cu putina atentie nu se întîmpla nimic. Capuse au existat totdeauna, dar nush ce le veni acu si la Români cu speriatul. O fi la moda =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144