Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2781 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 14 June 2012 - 03:59 PM

Offf da, sunt adorabili. Par exagerata cand spun ca pisica i-a schimbat viata lui Darius, dar asa e... il cauta peste tot, ii da de mancare, are grija sa fie curat, uscat... ma cearta daca tip la el.. Am zis intr-o zi catre pisoi.. off dormi ca un porc... Asta mic al meu a zis... maaami nu vezi bine, e un pisoi:)) l-am luat de spinare sa-l bag in casa ca statea in ploaie si si asa are un suflu mai special cand respira, motanul, si iar m-a certat copilul... ii bine-asa mami ca acum o sa planga? il doare ca e mic si dragalas:) Intr-o seara m-am amuzat teribil, Adrian era deja in patut si Darius ii tot zicea sa se dea mai incolo, asta nimic, era rege, pe mijloc, l-a impins copilul spre perete, dupa care l-a luat in brate si l-a rotit spre margine si ii zice.. na, asa ca sa fii tu primul dupa care i-a aratat pumnul, eu eram pe jos, la care imi zice Darius.. pai trebuie sa stie cine-i seful in patutul asta=))
O singura data i-a dat o palma pisicii, cand l-a muscat. Iar a doua zi s-a intamplat sa treaca pe la noi persoana de la care l-am luat, cand a auzit cine era la poarta, a inceput sa planga disperat si isi ascundea matza in cutia lui cu jucarii si-l indesa de zor sa incapa...plangea si ii spunea: "Nu te mai bat ,iti promit, nu pleca de la casuta mea.. au venit astia sa te ia inapoi!" Mi-a fost mila de el insa l-am lasat putin sa dispere ca sa inteleaga ca nici noi nu facem educatie cu palma, nici el nu trebuie sa incerce sa faca asta cu pisica.
In noaptea cand a hoinarit prin mahala patrupedul, cand a mers la somn Darius a cerut sa ii fie pisica in casa... si i-am explicat ca nu e de gasit dar ca o sa vina el(nici eu nu eram sigura, asa ca nu am prea dormit, in plus am iesit afara pe la 4 de dimineata, ca sa il mai strig o data, desi nu ies niciodata singura dupa ce se intuneca.. experiente neplacute) si ii tremura buza a plans si mi-a zis: "Da' eu nu pot sa dorm fara el...!".
Animalutele astea sunt.. fascinante!
Imagine postata

#2782 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 14 June 2012 - 07:59 PM

Ali, m-au topit pozele cu cele doua comori ale tale. :(
DA, SUNT FASCINANTE SI ATIT DE INTELIGENTE ANIMALUTELE, pacat ca eu am descoperit asta abia acum, am irosit atita amar de ani!

#2783 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 June 2012 - 08:24 PM

Mike, se multumeste momentan cu plimbat unu dupa celalalt, cu pupacit de nas, dormit în acelasi pat, dar mascariciului de Sam nu-i ajunge si îl mai iau dracii din urma, si se mai azvîrle pe Mike. Asta îl avertizeaza, iar Sam fuge repede de lînga el, dar vine imediat 'napoi. Tare curioasa sînt ce iese de aici. Motto lui Sam : "Vrei, nu vrei, eu tot ma joc cu tine!" Ieri cînd Mike dormea în pat, s-a dus lînga el si l-a lins într-o ureche. S-a trezit dolofanul si s-a uitat urît, dar n-a bombanit. Cred ca i-a placut :(

Azi s-au "jucat" împreuna :(
Mike se dezmierda, se întindea si cu un "miaaau" l-a invitat la soare...
Sam, e dupa tufa :(

Fisier atasat  Sam and Mike 14 Iunie (1).jpg (533.03K)
Number of downloads: 0

... Sam a mers încet spre el, si cînd a ajuns lînga Mike a sarit pe el. În joaca bineîntels.
L-a întors Mike cu cracii în sus pe Samulici :(
Samulici a luat notite - Nu, nu e bine sa sar ca un tzap, calare pe Mike! :(

Fisier atasat  Sam and Mike 14 Iunie (2).jpg (555.93K)
Number of downloads: 0

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2784 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 June 2012 - 09:08 PM

Nepotii mei dragi!
Auzi ce-mi zice vet-a!! Aveti o pisica cat un catel, , cat doi motani! Bine e ca e sanatoasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2785 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 15 June 2012 - 04:44 AM

Vezi postareazerda, la 14 June 2012 - 09:08 PM, a spus:

Nepotii mei dragi!
Auzi ce-mi zice vet-a!! Aveti o pisica cat un catel, , cat doi motani! Bine e ca e sanatoasa!

Ma bucur mult de tot sa aud ca e bine :occasion14:

Maya, in a doua poza ai zice ca e unchiul cu nepotul :thumleft: Se vede diferenta de talie. Sunt curioasa daca capritul de Sam o sa creasca la fel de mare ca Mike.
A cat is a friend fur-ever !

#2786 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 June 2012 - 06:04 AM

Am admirat motanii si m-au topit pozele Alinei cu cei doi flacai.
Eu sunt in sud acum, dar fiocco a ramas acasa cu Vale, care invata pentru sesiune...
m-am gandit ca 2800 de km in 12 zile e cam mult pentru el.
Nu ii lipsim deloc, oricum marea lui iubire ( si reciproca) e val, asa ca e sigur happy.
Din nefericire, aici am aflat ca micia noastra nu mai este :occasion14: , tare m-a intristat, ca eram sigura ca o gasim in fata usii.
pup mustaciosii.

#2787 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 15 June 2012 - 08:35 AM

Buna
Intru pe fuga ca sa va semnalez ca litiera de la LIDL e f buna
Costa aproape nimic, se aduna in bolovani, e usor de curatat!Eu de fiecare data pun si putin bicarbonat.... asa de moft!
Asta dupa ce mi am exterminat buzunarul cu litiera aia de 10E
:thumleft:

#2788 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2012 - 08:44 AM

Alina si pe mine m-au topit copiii tai (blanos si neblanos)!!!! Scumpii de ei!

Maya, deci pe zi ce trece incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine mustaciosii tai. Baieti buni!

Zerda si noua ne-au spus multi ca Cody este cat un catel, daca stau bine sa ma gandesc este si mai mare decat anumite rase de caini. :thumleft:

Stella, imi pare rau de "micia" voastra! :hug:

Si eu pup toti mustaciosii!
GEORGIA

#2789 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2012 - 09:11 AM

Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun!

#2790 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 15 June 2012 - 09:29 AM

Ma bucur sa aud ca Pisi, "catelul", e bine :thumleft:

Iar pe cei doi copii din patut, unul blond si unul pufos, nu m-as mai opri din smotocit! :71:

Maya baietii tai sunt superbi!

Stella imi pare rau de mica voastra, uofffff :hug:

Pup toti blanosii si pe mamicile lor!
Imagine postata

#2791 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2012 - 09:36 AM

Vezi postareazerda, la 15 June 2012 - 09:11 AM, a spus:

Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun!

Imi permit sa raspund eu, cred ca se refera la nisipul pentru litiera de la Lidl, un sac are 10 kg si costa aproape 10 lei, e bunicel dar tl cumpar doar cind are cine sa-mi care sacul citeva etaje pina in casa. Mai nou am descoperit ca cel de la Lidl amestecat cu alt tip, parca bentonita, Mitzura...ceva cu miros de lavanda, SUNT O COMBINATIE IDEALA.

#2792 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 15 June 2012 - 10:15 AM

Multumesc GORGONAKI!
Da ziceam de nisipul COSHIDA.
In rest al meu se flendureste pe afara....amaritul va avea parte de carcera(pensiune pisiceasca )asa ca l las si ii fac poftele!!
:thumleft:

#2793 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2012 - 11:48 AM

Vezi postareaGorgona, la 15 June 2012 - 09:36 AM, a spus:

Imi permit sa raspund eu, cred ca se refera la nisipul pentru litiera de la Lidl, un sac are 10 kg si costa aproape 10 lei, e bunicel dar tl cumpar doar cind are cine sa-mi care sacul citeva etaje pina in casa. Mai nou am descoperit ca cel de la Lidl amestecat cu alt tip, parca bentonita, Mitzura...ceva cu miros de lavanda, SUNT O COMBINATIE IDEALA.

Mai nou, pana fac ceva cu balconul, sa nu poata evada la vecini, sa pun o plasa sau altceva ca nu e clar ce ar trebui sa fac, litierele stau in baie, cu care ocazie m-am despartit definitiv de nisipul cu aglomerare, pentru ca dupa o luna s-a infundat sifonul de la baie, cel din pardoseala, ca atunci cand dau ele din labute zboara si s-a blocat pe acolo. Acum folosesc numai din ala cu cristale care se poate dizolva si vad ca nu mai am probleme cu infundatul.

#2794 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 15 June 2012 - 12:01 PM

Vezi postareazerda, la 15 June 2012 - 11:48 AM, a spus:

Vezi postareaGorgona, la 15 June 2012 - 09:36 AM, a spus:

Mai nou, pana fac ceva cu balconul, sa nu poata evada la vecini, sa pun o plasa sau altceva ca nu e clar ce ar trebui sa fac, litierele stau in baie, cu care ocazie m-am despartit definitiv de nisipul cu aglomerare, pentru ca dupa o luna s-a infundat sifonul de la baie, cel din pardoseala, ca atunci cand dau ele din labute zboara si s-a blocat pe acolo. Acum folosesc numai din ala cu cristale care se poate dizolva si vad ca nu mai am probleme cu infundatul.

Zerda da,uite poti pune ^plasa verde si ghivece agatate cu volubilis sau altceva(planta va urca pe plasa )..;ca sa stea si ele la aer...plus ca pui acolosi wc urile

#2795 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2012 - 12:14 PM

Aia vroiam si eu, dar pana acum au evadat de doua ori la vecini! Ceea ce nu ar fi grav ca nu urasc pisicile, dar de la ei de pe balcon se poate sari pe un acoperis al unei case mai mici ca e la nivel( frati-miu sarea cu o alta vecina asa de amuzament, cand erau copii, iti dai seama, pisicile...) :71:

#2796 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 15 June 2012 - 01:21 PM

Vezi postareazerda, la 15 June 2012 - 12:14 PM, a spus:

Aia vroiam si eu, dar pana acum au evadat de doua ori la vecini! Ceea ce nu ar fi grav ca nu urasc pisicile, dar de la ei de pe balcon se poate sari pe un acoperis al unei case mai mici ca e la nivel( frati-miu sarea cu o alta vecina asa de amuzament, cand erau copii, iti dai seama, pisicile...) :71:

Grilaj pe toata suprafata deschisa a balconului si pus strins!
Asta ca sa nu evadeze....
Pup!

#2797 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2012 - 01:44 PM

Beleaua mica si blanoasa, brontozaurul, de, cica ma ajuta sa-mi fac bagajul!
Am scos din sifonier haine pentru vacanta, ca de obicei nu ma hotarasc ce sa-mi iau dar is constienta ca trebuie sa ramin doar cu strictul necesar ca eu trag de geanta plus ca o sa shopingaiesc si pe acolo si nu am bagaj de cala. E in fibrilatii, se tavaleste pe haine, eu il usui, el chiraie a injuratura si e fooooooarte frustrat ca nu-l las sa se desfasoare, ii explic ca mi le umple de par dar se pare ca nu-i pasa.
Am asa o teama fiindca e prima data cind plec si-l las in grija cuiva, nu o sa stau mult, citeva zile dar mi se rupe sufletul si imi tot fac griji. :71:

#2798 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 15 June 2012 - 01:52 PM

Vezi postareaGorgona, la 15 June 2012 - 01:44 PM, a spus:

Beleaua mica si blanoasa, brontozaurul, de, cica ma ajuta sa-mi fac bagajul!
Am scos din sifonier haine pentru vacanta, ca de obicei nu ma hotarasc ce sa-mi iau dar is constienta ca trebuie sa ramin doar cu strictul necesar ca eu trag de geanta plus ca o sa shopingaiesc si pe acolo si nu am bagaj de cala. E in fibrilatii, se tavaleste pe haine, eu il usui, el chiraie a injuratura si e fooooooarte frustrat ca nu-l las sa se desfasoare, ii explic ca mi le umple de par dar se pare ca nu-i pasa.
Am asa o teama fiindca e prima data cind plec si-l las in grija cuiva, nu o sa stau mult, citeva zile dar mi se rupe sufletul si imi tot fac griji. :71:

Draga mea te inteleg si noi plecam 6 zile si apoi eu mult timp si omu se peregrineaza..;acum in aceasta ultima perioada o sa vedem daca o sa l pun in cusca la pensiunea englezeasca sau il i au cu mine...da cine sta cu el cind sunt plecata din oras citeva zile????
Dificil =)) :(( :)

#2799 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2012 - 02:02 PM

Eu pana la 4 zile le las singure. Le-am mutat la mama de vreo doua ori, se streseaza asa de tare, ca mai bine ma milogesc de ea sa treaca pe la ele!
Aici, unde stau acum, am o vecina in care am toata increderea sa treaca macar o data pe zi, desi daca plec pana in 4 zile cum ziceam, le las eu de toate si se descurca singurele.E drept ca ele se joaca impreuna.
Daca plec peste 4 zile merge cineva la 2 zile, sa verifice apa si sa puna mancare, litierele le curata numai mama daca merge, dar recunosc ca in 6 ani nu am plecat mai mult de 6 zile, ca nu am liniste. Pe Pisi cand era mica, 4 luni, am lasat-o la mama 10 zile, aia a fost ultima mea vacanta adevarata. Mi-au rasfatat-o ingrozitor! Se trezea tata la 2 noaptea si se juca cu ea, ii arunca mingiute, baterii, circul de pe lume! cel mai mult am stat despartite cand am fost eu in spital, m-a pedepsit crunt pentru absenta, o luna nu m-a bagat in seama!

#2800 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2012 - 02:12 PM

Nu stau decit patru zile, a venit fratele meu din Canada in vizita pentru trei saptamini, nu a mai venit in tara de peste sapte ani si am hotarit noi, surorile, sa-i facem cadou o minivacanta la Roma, o sa mergem doar noi trei si-mi doresc sa fie o vacanta de vis dar nu ma pot bucura 100% din cauza grijilor pe care mi le fac cind ma gindesc la pisoi. El e invatat cu mine, cind plec pentru citeva ore de-acasa ma cearta la intoarcere si vrea sa-l tin numai in brate, suntem doar noi doi si mi-e sa nu-i fie foarte greu, sa nu sufere, plus ca e si razbunator, ma taxeaza pentru orice nu-i convine, nici nu vreau sa ma gindesc ce intimpinare imi va face la intoarcere.

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul