Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 30 September 2012 - 09:53 AM
Maya, m-am uitat si eu pe cutiutele de Miamor de criozitate sa vad daca contin zahar,dar vad ca nici astea(eu le iau pe cele in sos propriu mai ales pui cu sunca ,peste nu mananca) nici cele de dieta nu au.Habar n-aveam ca RC are.
La crantanei mananca aproape orice, le-am dat RC, Orijean, Purina, doar dl nu a mancat Almo Nature si tot asa una de dieta de la Animonda, in rest de dieta de la Kattovit a mancat.
Apropo de mancare, fetele din De vedeti ca iarasi au de la RC oferta 400+400, iar cosma mancare umeda e in oferta de weekend 9+3 gratis.
Ca si calitate cum este ProPlan?Am comandat ceva si mi-au trimis gresit.Trimit inapoi sau pastrez?e vb de mancare uscata.
Postat 30 September 2012 - 11:56 AM
Eu, cum am zis, le dau de toate prin rotatie, asa ca si Proplan le-am dat si n-au facut niciun moft, n-au avut deloc probleme.Se vede si la pret ca nu e chiar whiskas.
Postat 30 September 2012 - 12:00 PM
Ioana, la 30 September 2012 - 09:53 AM, a spus:
Ioana ...asa e ...ai dreptate.....
Postat 01 October 2012 - 08:55 AM
Ioana, ce frumos este albiciosul, ce ochi are si eu l-as fi smotocit! Pupici la taciuneii tai!
De odrasla mea va era dor!

Number of downloads: 0

Si el este prietenul lui Cody, Tomitza, pisoiul vecinului care in fiecare dimineata vine intr-o scurta vizita si am reusit cu greu sa-i fac o poza:

Postat 01 October 2012 - 12:27 PM
L a retinut pt perfuzii si ii recolteaza singele de abia in seara asta la ora 20.30....ca am facut prostia si i am dat vitamine la ora 8.30 dimineata.Zice ca hotareste daca trebuie sa i faca alte cele dupa rezultatele analizelor.L a cintarit are 4.66 kile....tot pierde:(
Ma duc miine sa l vad sau sa l iau
Nimic de pozitiv pt azi si pt mine am vesti ff proaste(apropos de 'sanatatea' mea)
Nimic in rest is cam neagra ,sper sa treaca
pup fetele mele!
Postat 01 October 2012 - 12:33 PM
Stiu ca te necajesti si tu, nici tie nu-ti face bine la sanatate!
Daca ii face totusi perfuzii cu glucoza ce relevanta o sa mai aiba glicemia?? Bine el o sa se simta mai intremat, probabil e si deshidratat!
Nu dispera, uite si alti pisoi de aici sunt mai delicati si se joaca, sunt vioi, daca nu sunt bolnavi!
Important este sa afle ce are, pe urma mai vezi tu ce ai de facut!
Va pupam si noi!
Postat 01 October 2012 - 02:11 PM
Ii trimitem un prieten care se roaga pentru sanatate lui:

Postat 01 October 2012 - 02:16 PM

aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineata
La 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama
Postat 02 October 2012 - 11:01 AM
verber, la 01 October 2012 - 02:16 PM, a spus:

aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineata
La 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama
Te asteptam cu vesti bune despre baietu'lu'mama!!!!

Postat 02 October 2012 - 11:46 AM
Giorgi, de ochisori albastri ca cerul intotdeauna mi-e dor. Pupam nasuc de Cody. Ce frumos e Tomitza!
Smokey al meu s-a dus azi in sfarsit la castrat. L-am tinut nemancat de aseara si mi se rupea sufletul de mila lui cand se uita la mine cu ochii lui aia mari si rotunzi si plangea. Numa' nu spunea: mami, mi-e foame, de ce nu-mi dai sa pap?

Azi dimineata l-am dus la doctor, am cerut si vaccinare si deparazitare interna si acum cateva minute m-au sunat ca baiatul meu s-a trezit din anestezie, e bine, a primit vaccin si medicamente pentru deparazitare si-l mai tin sub observatie macar pana la 5. Dupa aia ma pot duce sa-l iau. Eu o sa ma duc la 6.30, dupa ce termin lucrul.
A fost super stresat pe drum, se facuse mic-mic intr-un colt de transporter si se vedea pe transporter cum tremura bietul pisoi

Da' de-acuma nu-l mai stresam pana la vaccinul de anul viitor

Postat 02 October 2012 - 11:53 AM

Postat 02 October 2012 - 11:58 AM
Veber, tinem pumnii sa fie totul bine.Poate e doar o perioada mai sensibila si are ghemuri de blanitza in stomacel.
Domnul meu iara a fost haplea azi si a vomitat.Mancat hrana umeda din castronel, mutat la sor-sa in castron lins resturile ei, dupa un timp a aparut plangand langa castronel, i-am pus cativa crantanei si a halit in graba si normal ca a vomitat.E asa pofticios ca de multe ori cred ca din cauza repeziciunii vomita.Desi le pun la amandoi aceeasi cantitate el tot timpul termina inaintea Mitzulenei.

Intr-o seara am gasit-o dormind in canapea

da nu orcum, cu capu in jos si fundu pe pernutza

La un moment dat cred ca s-a intins si a darmat telecomenzile de m-am si speriat ca eram singura in casa, noapte si aveam si usa deschisa.Dai aprinde toate luminile in casa, uita-te sa vazi pe jos, nimic, cand ma duc unde dormea ea

Postat 02 October 2012 - 12:10 PM
Cody cu ochii lui albastri!

Sanatate Smokey, ce-i mai rau a trecut deja!
Postat 02 October 2012 - 12:25 PM
Iar de baiat, ce sa zic, Cody nu se grabeste la mancare nici nu are cu cine sa o imparta, Ursula mananca separat. Chiar ma uit mereu la el ca mananca incet, cu pauze, Ursula este mai haplea si mai vomita cateodata, dar ea nu este asa sensibila ca Cody.
Postat 02 October 2012 - 01:11 PM
Mi l a dat acasa cu multe antibiotice de luat....nu maninca si de abia lipaie putina apa

I am luat si mincarica RC renal dar nu i spune mare lucru
pina acum mi a cerut 170e.....dar as da inzecit ca sa l salvez
Ce spirite si alte alea sa mai invoc???

Mai nou maninca nisipul din wc lui......asta e nociv nu??
Voi ce ma sfatuiti?
Postat 02 October 2012 - 02:06 PM
In rest tot e bine ca bea apa, maimutele mele, cand zaceau nici apa nu beau!
Despre mancat nisipul chiar nu stiu, m-ai blocat total
Postat 02 October 2012 - 02:08 PM
Nu vreau sa te demoralizez,dar asta este o boala de care nu se scapa, se poate tine sub control(si sa traiasca mult si bine chiar si cu o functionalitatea de 20% a rinichilor),dar daca nu este ingrijit cum trebuie o sa-l pierzi.

D´artagnian v-am mai povestit ca a avut pb cu rinichii, a fost tratat si ingrijit cum trebuie, dupa prima criza a mai trait cam 12 ani, avantajul lui a fost ca era tinerel cand a facut prima criza, urmatoarea data i-a fost fatala.Dar pentru al salva pe baiatul tau ai nevoie de un dr. competent.
Banuiesc ca ti-a dat si ceva regim, cam ce trebuie sa-i dai sa manance acum.Ce ma mira este ca in cazul pisicilor cu probleme la rinichi , acestea beau apa destul de in exces, pe cand al tau vad ca nici apa nu bea.