Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3161 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 September 2012 - 09:53 AM

Verber , off imi pare rau ca nu se simte blanosul mai bine, dar nu poti sa tragi de dr sa-i spui: "mai nene pe banii mei si nu vrei sa ii faci analize?"Doamne iarta-ma , dr de capre,dr de capre da e dr si tb sa se ocupe de orice animal.Fi mai infipta, nu cred ca daca ai insista nu ti-ar face un control mai amanuntit blanosului.Important e sa sti ce vrei si ce sa-i ceri.E pisoiul tau totusi , tb sa lupti pt el.

Maya, m-am uitat si eu pe cutiutele de Miamor de criozitate sa vad daca contin zahar,dar vad ca nici astea(eu le iau pe cele in sos propriu mai ales pui cu sunca ,peste nu mananca) nici cele de dieta nu au.Habar n-aveam ca RC are.

La crantanei mananca aproape orice, le-am dat RC, Orijean, Purina, doar dl nu a mancat Almo Nature si tot asa una de dieta de la Animonda, in rest de dieta de la Kattovit a mancat.

Apropo de mancare, fetele din De vedeti ca iarasi au de la RC oferta 400+400, iar cosma mancare umeda e in oferta de weekend 9+3 gratis.

Ca si calitate cum este ProPlan?Am comandat ceva si mi-au trimis gresit.Trimit inapoi sau pastrez?e vb de mancare uscata.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3162 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2012 - 11:56 AM

Vetul meu a zis ca Proplanul este varianta de lux de la Purina, uita-te ca e acelasi producator.
Eu, cum am zis, le dau de toate prin rotatie, asa ca si Proplan le-am dat si n-au facut niciun moft, n-au avut deloc probleme.Se vede si la pret ca nu e chiar whiskas.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3163 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 30 September 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaIoana, la 30 September 2012 - 09:53 AM, a spus:

Verber , off imi pare rau ca nu se simte blanosul mai bine, dar nu poti sa tragi de dr sa-i spui: "mai nene pe banii mei si nu vrei sa ii faci analize?"Doamne iarta-ma , dr de capre,dr de capre da e dr si tb sa se ocupe de orice animal.Fi mai infipta, nu cred ca daca ai insista nu ti-ar face un control mai amanuntit blanosului.Important e sa sti ce vrei si ce sa-i ceri.E pisoiul tau totusi , tb sa lupti pt el.

Ioana ...asa e ...ai dreptate.....

#3164 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2012 - 08:55 AM

Verber, imi pare tare rau ca Choupy sufera, trebuie sa se faca bine ca altfel nu se poate! Ii tinem labutzele stranse!

Ioana, ce frumos este albiciosul, ce ochi are si eu l-as fi smotocit! Pupici la taciuneii tai!

De odrasla mea va era dor!

Fisier atasat  IMG_2195.JPG (122.24K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  IMG_2196.JPG (119.08K)

Si el este prietenul lui Cody, Tomitza, pisoiul vecinului care in fiecare dimineata vine intr-o scurta vizita si am reusit cu greu sa-i fac o poza:

Fisier atasat  IMG_2197.JPG (130.62K)
GEORGIA

#3165 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 October 2012 - 12:27 PM

Am fost la vetul 1....cel cu caprele....m am certat cu el si cu tot neamu' lui apoi mi am luat odorul si am fost la vetul 2 cel care vorbeste si engkeza si fr
L a retinut pt perfuzii si ii recolteaza singele de abia in seara asta la ora 20.30....ca am facut prostia si i am dat vitamine la ora 8.30 dimineata.Zice ca hotareste daca trebuie sa i faca alte cele dupa rezultatele analizelor.L a cintarit are 4.66 kile....tot pierde:(
Ma duc miine sa l vad sau sa l iau
Nimic de pozitiv pt azi si pt mine am vesti ff proaste(apropos de 'sanatatea' mea)
Nimic in rest is cam neagra ,sper sa treaca
pup fetele mele!

#3166 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2012 - 12:33 PM

Bine macar ca-i face o data analizele! Macar stii ce ai de facut in continuare, ca e clar ca nu i-a nimerit diagnosticul si tratamentul!Sa stii ca vitaminele nu influenteaza analizele de ficat sau de pancreas, sau altele!
Stiu ca te necajesti si tu, nici tie nu-ti face bine la sanatate!
Daca ii face totusi perfuzii cu glucoza ce relevanta o sa mai aiba glicemia?? Bine el o sa se simta mai intremat, probabil e si deshidratat!
Nu dispera, uite si alti pisoi de aici sunt mai delicati si se joaca, sunt vioi, daca nu sunt bolnavi!
Important este sa afle ce are, pe urma mai vezi tu ce ai de facut!
Va pupam si noi!

#3167 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2012 - 02:11 PM

Si noi il pupam pe Choupy, imi pare rau ca a ajuns la perfuzii, am vazut si eu la vet-ul nosttru animalutze cu perfuzii si cu mutrisoare triste si m-au impresionat tare!
Ii trimitem un prieten care se roaga pentru sanatate lui:

Fisier atasat  thumb_389_x_510_26961-veryveryfun_com.jpg (106.27K)
GEORGIA

#3168 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 October 2012 - 02:16 PM

multumesc mult dragele mele....mi ati facut bine ca eram catranita rau!
:occasion14:
aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineata
La 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama

#3169 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 11:01 AM

Vezi postareaverber, la 01 October 2012 - 02:16 PM, a spus:

multumesc mult dragele mele....mi ati facut bine ca eram catranita rau!
:D
aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineata
La 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama

Te asteptam cu vesti bune despre baietu'lu'mama!!!! :105:
GEORGIA

#3170 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 October 2012 - 11:46 AM

Verber, multa sanatate si tie si puiului blanos.

Giorgi, de ochisori albastri ca cerul intotdeauna mi-e dor. Pupam nasuc de Cody. Ce frumos e Tomitza!

Smokey al meu s-a dus azi in sfarsit la castrat. L-am tinut nemancat de aseara si mi se rupea sufletul de mila lui cand se uita la mine cu ochii lui aia mari si rotunzi si plangea. Numa' nu spunea: mami, mi-e foame, de ce nu-mi dai sa pap? :D Da' n-am avut ce face, ne-a zis de la vet sa nu-i dam mancare peste noapte.
Azi dimineata l-am dus la doctor, am cerut si vaccinare si deparazitare interna si acum cateva minute m-au sunat ca baiatul meu s-a trezit din anestezie, e bine, a primit vaccin si medicamente pentru deparazitare si-l mai tin sub observatie macar pana la 5. Dupa aia ma pot duce sa-l iau. Eu o sa ma duc la 6.30, dupa ce termin lucrul.
A fost super stresat pe drum, se facuse mic-mic intr-un colt de transporter si se vedea pe transporter cum tremura bietul pisoi :D
Da' de-acuma nu-l mai stresam pana la vaccinul de anul viitor :105:

#3171 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 11:53 AM

Cami, un pupic pisicos pentru Smokey din partea mea si a lui Cody cu ochii albastri ca cerul! :D :105:
GEORGIA

#3172 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 October 2012 - 11:56 AM

Mersi, Giorgi. Pup back :D

#3173 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 October 2012 - 11:58 AM

Georgi, cat imi e de drag Cody.Pupam si pe Tomitza prietenul din vecini.

Veber, tinem pumnii sa fie totul bine.Poate e doar o perioada mai sensibila si are ghemuri de blanitza in stomacel.

Domnul meu iara a fost haplea azi si a vomitat.Mancat hrana umeda din castronel, mutat la sor-sa in castron lins resturile ei, dupa un timp a aparut plangand langa castronel, i-am pus cativa crantanei si a halit in graba si normal ca a vomitat.E asa pofticios ca de multe ori cred ca din cauza repeziciunii vomita.Desi le pun la amandoi aceeasi cantitate el tot timpul termina inaintea Mitzulenei. :D

Intr-o seara am gasit-o dormind in canapea
Fisier atasat  Mitzi somn.jpg (132.09K)

da nu orcum, cu capu in jos si fundu pe pernutza :D
Fisier atasat  Mitzi.jpg (129.42K)

La un moment dat cred ca s-a intins si a darmat telecomenzile de m-am si speriat ca eram singura in casa, noapte si aveam si usa deschisa.Dai aprinde toate luminile in casa, uita-te sa vazi pe jos, nimic, cand ma duc unde dormea ea :105: , telecomenzile jos.Imi statuse inima in loc,desi am dormit de atatea ori cu usa deschisa singura in casa , odata chiar si cu usa de la intrare deschisa ca dupa ce am aruncat o broasca adusa de Mitzi n-am inchis-o bine si in urma mea s-a redeschis, da nu stiu atunci chiar m-am speriat. :D

Acasa la mine

#3174 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 12:10 PM

Domnisoara cu manusi si ghetute!!!
Cody cu ochii lui albastri! :D
Sanatate Smokey, ce-i mai rau a trecut deja!

#3175 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 12:25 PM

Ioana si domnisoara ta este dulce foc cum doarme, ma mir ca nu a invatat sa foloseasca telecomenzile!
Iar de baiat, ce sa zic, Cody nu se grabeste la mancare nici nu are cu cine sa o imparta, Ursula mananca separat. Chiar ma uit mereu la el ca mananca incet, cu pauze, Ursula este mai haplea si mai vomita cateodata, dar ea nu este asa sensibila ca Cody.
GEORGIA

#3176 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 12:26 PM

Vezi postareazerda, la 02 October 2012 - 12:10 PM, a spus:

Cody cu ochii lui albastri! :D

Si salata de pisici :105:
GEORGIA

#3177 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 October 2012 - 01:11 PM

Choupylica nu e bine are o f importanta anemie si rinichii deteriorati 75%
Mi l a dat acasa cu multe antibiotice de luat....nu maninca si de abia lipaie putina apa :D :D :105:
I am luat si mincarica RC renal dar nu i spune mare lucru
pina acum mi a cerut 170e.....dar as da inzecit ca sa l salvez
Ce spirite si alte alea sa mai invoc??? :D :D
Mai nou maninca nisipul din wc lui......asta e nociv nu??
Voi ce ma sfatuiti?

#3178 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 October 2012 - 01:57 PM

Vezi postareazerda, la 02 October 2012 - 12:10 PM, a spus:

Sanatate Smokey, ce-i mai rau a trecut deja!

Ioana, frumoasa foc pufoasa ta :(
Zerda, multumim :)

Verber, imi pare tare rau pentru pufosul tau :( , Doamne ajuta sa se faca bine.

#3179 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 October 2012 - 02:06 PM

Verber, daca are probleme cu rinichii, ce soi de probleme?? Pietre?? sau ce??Poate are o piatra, stiu ca se fac interventii sa se elimine!
In rest tot e bine ca bea apa, maimutele mele, cand zaceau nici apa nu beau!
Despre mancat nisipul chiar nu stiu, m-ai blocat total

#3180 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 October 2012 - 02:08 PM

Verber imi pare rau sa aud asta.Cati ani ae Choupy?Tu spuneai ca tb sa pleci in Franta-Belgia, ceva de genul, nu poti pleca mai repede?Medicul la care mergi acum mi se pare incompetent.
Nu vreau sa te demoralizez,dar asta este o boala de care nu se scapa, se poate tine sub control(si sa traiasca mult si bine chiar si cu o functionalitatea de 20% a rinichilor),dar daca nu este ingrijit cum trebuie o sa-l pierzi. :) Nu vreau sa te sperii,dar ar fi bine daca ai posibilitatea de a pleca si al duce in alta tara la control sa mergi neaparat cu el sa-l mai vada un dr.

D´artagnian v-am mai povestit ca a avut pb cu rinichii, a fost tratat si ingrijit cum trebuie, dupa prima criza a mai trait cam 12 ani, avantajul lui a fost ca era tinerel cand a facut prima criza, urmatoarea data i-a fost fatala.Dar pentru al salva pe baiatul tau ai nevoie de un dr. competent.

Banuiesc ca ti-a dat si ceva regim, cam ce trebuie sa-i dai sa manance acum.Ce ma mira este ca in cazul pisicilor cu probleme la rinichi , acestea beau apa destul de in exces, pe cand al tau vad ca nici apa nu bea.

Acasa la mine

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou