Giorgi, tare frumoasa s-a facut fata voastra! O lungana! Si uite ce se iubeste cu frate-su'
De-acum noptile sînt mai reci, asa ca le dorm în casa, însa peste zi, de cum rasare soarele dimineata, ies în recunoastere. În fiecare dimineata, dupa ce-si întind ciolanele pe terasa - adica îsi întind corpul pe picioarele din fata, apoi îsi întind pe rînd cîte un picior din spate, se aduna cococlosi, se aseaza pe poponetele din dotare, se uita în sînga apoi în dreapta... de parca ar avea de traversat vreo strada, apoi privesc în sus spre pasarele... "mda, frumoase ele, dar noi prea lenesi!"

, adulmeca adînc aerul prin parti, dupa care ies la cercetat gradina. Miros frunzele, copacii, pomii, tufele, iarba... În timp ce se plimba ei si culeg informatii, lasate probabil de felinele vecine, se tot întîlnesc si-si dau raportul. Banuiesc si eu ca asta fac. Cel putin asa arata. Dupa ce "inhaleaza" mirosurile de pe anumite frunze, tufe... se dau nas în nas si se miros pe ei. Cîteodata se miros cu nasurile si gurile întredeschise, si din expresii se vede ca stiu ei ce fac. Daca le place se miros în continuare si-si freaca blanile din mers, atunci merg în acel loc si-si freaca si ei boticurile de ramurelele tufelor... lasa si ei informatii pentru cei din tura de noapte

Altadata se vede clar ca prin revierul lor a patruns cineva de care nu le place... atunci schimba priviri taioase.
(pozele sînt de la sfîrsitul lunii trecute, prin 25)
"Neata buna!
Hai sa ne plimbam rapid pe frunzele cazute, pîna nu le aduna bibezii astia!"
Toamna (1).jpg (286.33K)
Number of downloads: 0
"Da, ca bine zici!"
Toamna (4).jpg (273.97K)
"La magnolie se pare c-a fost Mitzy!
Da, vin imediat, stai sa-i raspund, ca doar stii ca o plac!"
Toamna (5).jpg (825.48K)
"Ia, da-te pe lînga mine, sa vad cum miroase. Da, ea a fost. Eu n-o am la inima!"
Toamna (2).jpg (304.66K)
"Destul cu plimbatul! Mi-e frica sa nu slabesc cumva!"
Toamna (7).jpg (844.74K)
"Ai dreptate! Nu ma mai misc nici eu, ca mi-am propus sa te ajung din urma la talie!"
Toamna (3).jpg (783.33K)
Boys (2).jpg (294.64K)