Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4361 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 November 2013 - 01:06 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 November 2013 - 11:51 PM, a spus:

Mai dorm un pic

E superba! :love7:

#4362 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2013 - 01:49 PM

Ce exemplare feline minunate pe aici.
Pupam mustaciosii si pe Giorgi, ca prea nu o "vazusem" demult.

#4363 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 November 2013 - 12:51 AM

Giorgi, tare frumoasa s-a facut fata voastra! O lungana! Si uite ce se iubeste cu frate-su' :thumleft:

De-acum noptile sînt mai reci, asa ca le dorm în casa, însa peste zi, de cum rasare soarele dimineata, ies în recunoastere. În fiecare dimineata, dupa ce-si întind ciolanele pe terasa - adica îsi întind corpul pe picioarele din fata, apoi îsi întind pe rînd cîte un picior din spate, se aduna cococlosi, se aseaza pe poponetele din dotare, se uita în sînga apoi în dreapta... de parca ar avea de traversat vreo strada, apoi privesc în sus spre pasarele... "mda, frumoase ele, dar noi prea lenesi!" :rolleyes: , adulmeca adînc aerul prin parti, dupa care ies la cercetat gradina. Miros frunzele, copacii, pomii, tufele, iarba... În timp ce se plimba ei si culeg informatii, lasate probabil de felinele vecine, se tot întîlnesc si-si dau raportul. Banuiesc si eu ca asta fac. Cel putin asa arata. Dupa ce "inhaleaza" mirosurile de pe anumite frunze, tufe... se dau nas în nas si se miros pe ei. Cîteodata se miros cu nasurile si gurile întredeschise, si din expresii se vede ca stiu ei ce fac. Daca le place se miros în continuare si-si freaca blanile din mers, atunci merg în acel loc si-si freaca si ei boticurile de ramurelele tufelor... lasa si ei informatii pentru cei din tura de noapte :71: Altadata se vede clar ca prin revierul lor a patruns cineva de care nu le place... atunci schimba priviri taioase.

(pozele sînt de la sfîrsitul lunii trecute, prin 25)

"Neata buna!
Hai sa ne plimbam rapid pe frunzele cazute, pîna nu le aduna bibezii astia!"

Fisier atasat  Toamna (1).jpg (286.33K)
Number of downloads: 0

"Da, ca bine zici!"

Fisier atasat  Toamna (4).jpg (273.97K)

"La magnolie se pare c-a fost Mitzy!
Da, vin imediat, stai sa-i raspund, ca doar stii ca o plac!"

Fisier atasat  Toamna (5).jpg (825.48K)

"Ia, da-te pe lînga mine, sa vad cum miroase. Da, ea a fost. Eu n-o am la inima!"

Fisier atasat  Toamna (2).jpg (304.66K)

"Destul cu plimbatul! Mi-e frica sa nu slabesc cumva!"

Fisier atasat  Toamna (7).jpg (844.74K)

"Ai dreptate! Nu ma mai misc nici eu, ca mi-am propus sa te ajung din urma la talie!" :D

Fisier atasat  Toamna (3).jpg (783.33K)

Azi, cu toate ca a fost frumos, dupa-masa s-a racorit si înnorat. Pe înserate mi-am gasit baietii dormitînd pe canapea printre paturi si perne.
Dan era de servici. Îi mîngîia cu rîndul :D

Fisier atasat  Boys (1).jpg (254.54K)

Fisier atasat  Boys (2).jpg (294.64K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4364 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 November 2013 - 01:23 PM

Maya, Cody este "unchiul" Cody, asa s-a stabilit. Si imi place ca se iubesc, se cauta unul pe celalalt, dorm unul langa altul si normal, firesc, se mai si caftesc, iar Cody o domina pe Fifi. Si imi place la Fifi nasucul roz si blanita ei tare fina.

Sunt dulci baietii tai, ca intotdeauna! Pupici pe nasucul lor umed!
GEORGIA

#4365 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 14 November 2013 - 07:45 PM

Buna dragele mele,iubitoare de feline. Intai pup pufosii vostri apoi va spun oful meu...

Duminica Mihaita a fost neutered. L-am adus acasa si vreau sa spun ca totul a parut normal,adica a mancat,baut apa,folosit "toaleta" si chiar sa jucat putin. Am crezut ca totul e normal dar ieri dimineata a inceput sa vomite si sa faca diaree :biggrin: M-am dus cu el la vet si au spus ca poate fi din cauza medicamentelor sau chiar a anesteziei. I-au dat un lichid,de fapt i l-au pus cumva sub piele ca sa nu se deshidrateze.
De azi noapte pana acum nu a mai facut diaree,doar pipi.Dimineata a mai vomitat putin...mai tarziu a mancat fff putin.

Am scris sa va spun necazul meu dar orice sfat e bine venit!
Enjoy the silence!

#4366 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 November 2013 - 11:27 PM

Vezi postareaRain, la 14 November 2013 - 07:45 PM, a spus:

Buna dragele mele,iubitoare de feline. Intai pup pufosii vostri apoi va spun oful meu...

Duminica Mihaita a fost neutered. L-am adus acasa si vreau sa spun ca totul a parut normal,adica a mancat,baut apa,folosit "toaleta" si chiar sa jucat putin. Am crezut ca totul e normal dar ieri dimineata a inceput sa vomite si sa faca diaree :) M-am dus cu el la vet si au spus ca poate fi din cauza medicamentelor sau chiar a anesteziei. I-au dat un lichid,de fapt i l-au pus cumva sub piele ca sa nu se deshidrateze.
De azi noapte pana acum nu a mai facut diaree,doar pipi.Dimineata a mai vomitat putin...mai tarziu a mancat fff putin.

Am scris sa va spun necazul meu dar orice sfat e bine venit!

Imi pare rau sa aflu ca aveti probleme.... Cu rinichii sta bine? Daca analizele sunt bune (creatinina, uree), poate ca problemele sunt de la operatie / anestezie.
Va tin pumnii sa fie totul bine si sa-si revina repede mustaciosul! :biggrin:

#4367 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 November 2013 - 11:30 PM

S-ar putea sa fie efectul anesteziei. Important e sa bea apa totusi ca sa se hidrateze - cu mancatul, pot sa faca o mica pauza, pana isi mai revine.
Ce vomeaza? Par, mancare, sau doar spuma?
A cat is a friend fur-ever !

#4368 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 15 November 2013 - 05:46 AM

Uma de dimineata mi-a spus sotul ca a baut multa apa,la pranz a mancat ff putin apoi a vomit iar acum seara a facut diaree :biggrin:
Ieri a vomitat mancare digerata,azi un lichid galbui. Am facut deja programare la vet dar sa vedem cum se simte pana dimineta...In momentul de fata se plimba prin casa iar eu ii dau din cand in cand apa cu lingurita.

Foxy sar'mana. Si noi ne rugam sa-si revina.
Enjoy the silence!

#4369 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,005
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 15 November 2013 - 01:21 PM

Rain i-au facut analiza de sange inainte sa-l opereze?Daca analizele erau ok, atunci este un effect al anestezicului. In general si oamenii dupa anestezie vomita.
Nu te ingrijora daca nu mananca, poate sta 2-3 zile fara mancare, important e sa bea apa ca sa nu se deshidrateze. Posti sa incerci sa-i dai un pilaf, daca manaca asa ceva sa-i inchege un pic diareea, dar nu-l forta sa manance daca nu vrea
Multa sanatate!

#4370 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 November 2013 - 03:57 PM

Daca nu manînca pilaf, fierbe bine/moale niste orez cu bob rotund, cel pentru lapte, ca e mai molcut, si amesteca-l în hrana umeda.
Mike a suportat bine narcoza. Adica fara efecte dupa... doar ca el nu se mai trezea din narcoza. Era sa fac cu nervii! Interventia a avut loc dupamasa, iar el abia a doua zi dimineata s-a trezit... :biggrin:

A primit cumva dupa anestezie/interventie injectie de trezire?
Ce vîrsta are. Parca nu mai mult de 7-8 luni, nu?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4371 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,005
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 15 November 2013 - 05:57 PM

Si inca ceva:" ca sa vezi daca matulinul este deshidratat, ii apuci pielea de pe ceafa si o tragi in sus(nu tare), exact cum ii apuca mama lor.
Daca pilea nu isi revine imediat si ramane usor ridicata, inseamna ca e deshidratat si tre sa-l duci urgent la dr pentru perfuzie de rehidratare.

Aici este un filmulet de pe youtube despre cum sa verifici daca este hidratat.

Multa sanatate.

#4372 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 15 November 2013 - 08:44 PM

SILVESTER

http://www.youtube.c...h?v=o1Wj98Y01NE

#4373 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,528
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 17 November 2013 - 04:32 AM

Salutari tuturor mustaciosilor, vin aici si va citesc mereu chiar daca nu scriu.
Rain sper ca Mihaita se simte mai bine intre timp.
Vreau sa va prezint noua membra a familiei- micuta Olive a venit acasa in seara asta. Are 6 luni, e foarte prietenoasa. Cainele a adoptat-o din prima, acum dorm unul langa altul. Tom e inca suspicios si o cearta cand vine prea aproape. Sper sa se imprieteneasca cu timpul.
Deocamdata nu am decat poza asta care nu arata cat de frumoasa si fina e Olive dar nu vreau sa-i stressez cu aparatul deocamdata. Are ochii portocalii (harvest moon eyes mi s-a spus ca se cheama) si coada stufoasa, si ca si Tom si Ziggy este o pisica adoptata.
Fisier atasat  olive.jpg (97.09K)
brain loading....please wait....

#4374 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 November 2013 - 09:50 AM

Frumusete mica de Olive! Bun venit in casa cu pitici!

Inteleg ca in curand va mutati in Europa?

#4375 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2013 - 04:00 PM

Vezi postareaUma, la 17 November 2013 - 09:50 AM, a spus:

Da,

E adevarat Uma, pentru urmatorii 4 ani. Catelul vine cu noi, pisicile raman acasa cu Andrei si prietena lui. Asta a fost unul din motivele care ne-au determinat sa mai luam o pisica, sa-i tina companie lui Tom.

#4376 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 November 2013 - 04:02 PM

Vezi postareablack_cat, la 17 November 2013 - 04:00 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 17 November 2013 - 09:50 AM, a spus:

Da,

E adevarat Uma, pentru urmatorii 4 ani. Catelul vine cu noi, pisicile raman acasa cu Andrei si prietena lui. Asta a fost unul din motivele care ne-au determinat sa mai luam o pisica, sa-i tina companie lui Tom.

Aha, o sa aiba parte de dragoste multa de la Andrei :toothy9; Deci 4 ani te pierde Canada :)
Si ce minunat ca si piticuta a fost adoptata! Atat de multi pufosi adorabili, fara parinti, gata de iubire!

#4377 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 November 2013 - 07:59 PM

Tare dragalasa e Olive! Ce bine ca Tom va avea companie. Se vor întelege ei :toothy9;
Ai rezolvat cu Ziggy, avion si toate cele? Nu tre' sa stea în carantina, nu? Ca nu nu cunosc regula, dar tot aud de animalute în carantina cînd se muta peste balti si munti :)

Rain, cum e Mihaita? Sper ca e bine!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#4378 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2013 - 08:52 PM

Vezi postareaMaya, la 17 November 2013 - 07:59 PM, a spus:

Tare dragalasa e Olive! Ce bine ca Tom va avea companie. Se vor întelege ei :toothy9;
Ai rezolvat cu Ziggy, avion si toate cele? Nu tre' sa stea în carantina, nu? Ca nu nu cunosc regula, dar tot aud de animalute în carantina cînd se muta peste balti si munti :)

Rain, cum e Mihaita? Sper ca e bine!

Din fericire Ziggy nu trebuie sa stea in carantina pentru ca vine dintr-o zona cu risc mic de rabie, are microchip si toate vaccinurile la zi. Ingrijorarea mea e in legatura cu zborul in sine dar o sa treaca si asta si o sa uite. Ziua zborului va fi una lunga si grea pentru el dar o sa uite.
Olive se adapteaza nesperat de bine, n-au trecut nici 24 de ore si deja il urmareste pe Tom peste tot, se joaca cu el. La inceput l-a lasat pe Tom sa-si vocalizeze frustrarea, azi noapte a dormit cu mine in camera insa dimineata a decis ca gata, daca restul familiei o iubeste e vremea ca si Tom sa se indragosteasca de ea asa ca i-a ignorat reclamatiile si s-a bagat cu tupeu in sufletul lui. Si uimitor, dupa asta Tom s-a relaxat si el si n-o mai cearta.
Pun o poza mai buna de astazi cu Olive.

Fisier atasat  DSC04649.JPG (527.12K)

#4379 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 November 2013 - 09:20 PM

Wow ce negruta frumoasa ai Ariico; Unde in Europa dragutza mea? poate macar reusim odata sa ne vedem :toothy9;

#4380 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2013 - 09:30 PM

Vezi postareastella, la 17 November 2013 - 09:20 PM, a spus:

Wow ce negruta frumoasa ai Ariico; Unde in Europa dragutza mea? poate macar reusim odata sa ne vedem :)

Stelluto, dai un miel daca ne vedem? :toothy9; Eu nu sint Ariela desi as vrea ca mi-e draga rau si e si frumoasaaaaa.
Ma mut la Luxembourg - de locuit voi locui intr-un satuc la nord de oras. Cu mare drag oricand as vrea sa ne vedem, ar fi o onoare si o mare placere, sincer. Eu voi fi acolo incepand din februarie.
Micuta Olive l-a epuizat pe Tom asa ca se joaca singura. Incepe sa-si demonstreze talentele.
Azi in program : upside down kitty.

Fisier atasat  upsidedown.JPG (393.38K)

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221