Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1801 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 13 October 2011 - 10:53 PM

Vezi postareazerda, la 13 October 2011 - 10:37 PM, a spus:

Daca te pricepi la pisici, era maxim de nervoasa! Nu stiu din ce motive n-o placea pe persoana aia, dar ca N-O placea, era clar!

Eu zic ca chiar mai mult, se si simtea amenintata de ceva..Ala e sunet de razboi!
A cat is a friend fur-ever !

#1802 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 October 2011 - 01:45 AM

Pai mai mult de maxim, nu am ce spune!! :(

Dar ca o paranteza Pisi a zgariat multi barbati( sotul si tatal, amici care o stresau cu joaca), sau poate trebuia sa spun ca de mai multe ori, in fine, dar cu exceptia mea, pe care cad de pe dulap noaptea si altele, doar doua femei!

Pe fosta soacra si pe o amica. Pe fosta soacra a atacat-o sistematic: s-a uitat cum isi incheie sandalele,ii batea coada, s-a uitat cum ne-am pupat,deja se arcuise, suna de la taxi: coborati! si in acel moment fix, Jaaap! Deci avea ea ceva de platit! Deci chestie mai calculata nu am vazut!

Si pe amica in speta, n-a bagat-o in seama vreo 3 ani, coabitau prietenos. In ziua in care ea mi-a zis ceva veninos si culmea pe ym, eu, ca om, am zis ca ne intelegem si discutam la o cafea. Pisi dormea pe calorifer. Atat i-a trebuit sa se apropie de ea s-o mangaie, a sarit Pisi la bataie! A muscat-o, nu a zgariat-o!

Deci daca nu eram singura acasa cu Pisi, ziceam ca m-a auzit la telefon ceva, poate a inteles ceva, nu, doar am clapacit in taste! Si cand a intrat, Pisi a scanat-o si harsht! va zic, se stiau cu 3 ani inainte, fara probleme, labutzele alea mici dansau in jurul ei ca era de-a casei!
Cu exceptia lui Pisi, niciuna din pisicile mele nu a zgariat vreodata! Cu exceptia cazului ca sar de pe biblioteca si se agata fix de mine! Se numeste accident de munca....

Am zis sa fiu mai atenta la mesajele animalelor!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1803 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 October 2011 - 03:37 PM

Azi am avut iara musafiri.Cu Woody n-am poze pe aparat cand era sus.

Intai Deigo a intrat, a hapait putin si in momentul in care m-am ridicat sa-i fac poza a zbughit-o.Dupa vreo 5 minuntele apare fratisu, Woody.S-a speriat si el si a plec.Atunci mi-am luat aparatul si am coborat in curte

Diego

Fisier atasat  diego.jpg (68.19K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  IMG_1396.JPG (80.2K)

Fisier atasat  IMG_1398.JPG (62.02K)

Woody

Fisier atasat  woody.jpg (73.58K)

Woody e mai timd, lui nu prea am putut sa-i fac poze.

M-am intors in casa si

Fisier atasat  IMG_1404.JPG (52.8K)

oare cine doarme aici?

Fisier atasat  IMG_1412.JPG (55.36K)

pana la urma l-am scos ca-mi era ca apare Mitzi si se iau la alergat prin casa si.... cine apare in zare?

Fisier atasat  IMG_1415.JPG (82.81K)

iara m-a prins pe teritoriul ei

Fisier atasat  IMG_1416.JPG (71.9K)

sa ma stramb la ea inainte sa ma ascund

Fisier atasat  IMG_1418.JPG (66.06K)

e las sa vad eu pe unde mai iesi acum

Fisier atasat  IMG_1423.JPG (98.7K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1804 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2011 - 05:11 PM

Vezi postareazerda, la 14 October 2011 - 01:45 AM, a spus:

Am zis sa fiu mai atenta la mesajele animalelor!

Oh da....Maya mea o singura data a sarit direct in bratele unui nou venit -era sotul colegei mele, mare iubitor de animale. In rest e mai retrasa, vine la tine in timpul ei-insa daca esti de incredere, e ok, o sa te dragaleasca.
A avut nasuc bun la o asa zisa prietena...a trebuit sa ma conving dupa niste ani ce si cum, dar ea a stiut din prima sa stea departe :notworthy: Nasucul lor dragele mamii...

Adorabili picii Ioana - eu sper sa se imprieteneasca cu Mitzi!

#1805 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 October 2011 - 10:47 PM

Un Garfield!!!!!!!!

Si un nepot de-al lui Pisi ca se stie ca taica-su era mare plimbaret!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1806 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 16 October 2011 - 02:49 PM

Vezi postareaUma, la 13 October 2011 - 10:53 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 13 October 2011 - 10:37 PM, a spus:

Daca te pricepi la pisici, era maxim de nervoasa! Nu stiu din ce motive n-o placea pe persoana aia, dar ca N-O placea, era clar!

Eu zic ca chiar mai mult, se si simtea amenintata de ceva..Ala e sunet de razboi!

Exact asa facea Smokey cand am adus acasa pufosenia cheala. M-am prins eu ca era sunet de razboi, desi n-am auzit vreodata o pisica ca urle in halul ala.
Intre timp a revenit la sentimente mai bune si la harjoneala de plozi bezmetici :scratch:

#1807 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 October 2011 - 01:30 PM

Vezi postareaIoana, la 14 October 2011 - 03:37 PM, a spus:

Intai Deigo a intrat, a hapait putin si in momentul in care m-am ridicat sa-i fac poza a zbughit-o.Dupa vreo 5 minuntele apare fratisu, Woody.S-a speriat si el si a plec.Atunci mi-am luat aparatul si am coborat in curte

Ioana, cei doi frati vin la voi in vizita, dar Mitzi se duce cumva la ei!?!? Na, sa le intoarca vizita, nu de altceva!
Oricum Diego este tare simpatic si indraznet!
Iar Mitzi se vede pe mutrita ei ca este stapana pe teritoriul ei!
GEORGIA

#1808 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2011 - 02:02 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 17 October 2011 - 01:30 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 October 2011 - 03:37 PM, a spus:

Ioana, cei doi frati vin la voi in vizita, dar Mitzi se duce cumva la ei!?!? Na, sa le intoarca vizita, nu de altceva!
Oricum Diego este tare simpatic si indraznet!
Iar Mitzi se vede pe mutrita ei ca este stapana pe teritoriul ei!

Georgiana, nu cred ca Mitzi intra la ei in casa, dar zilele trecute o vedeam ca sta pe terasa la ei :rolleyes: .Ea e mai retrasa de fel, ca sa nu zic neprietenoasa:))

Acasa la mine

#1809 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 October 2011 - 02:38 PM

Vezi postareaIoana, la 17 October 2011 - 02:02 PM, a spus:

Georgiana, nu cred ca Mitzi intra la ei in casa, dar zilele trecute o vedeam ca sta pe terasa la ei :rolleyes: .Ea e mai retrasa de fel, ca sa nu zic neprietenoasa:))

Este o lady, are mult bun simt! In cazul lor poate fi: doamna si vagabonzii! :lol:
GEORGIA

#1810 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 19 October 2011 - 10:04 AM

Vezi postareaMaya, la 07 October 2011 - 01:08 PM, a spus:

Felix îmi face griji. Nu prea vrea sa manînce. Nu prea îi place nimic.
Asa... se joaca, doarme, se da d'a dura... dar parca manînca prea putin...

I-a revenit pofta de mancare Felix-ului?

Am fost la deparazitare cu cei 3D ai mei care erau purecosi si vet-ul mi-a dat niste pastile pt. anxietate sa le dau 10 zile motanilor. Darwin manca mai bine dar pe Diego nu stiu cum sa-l mai pacalesc sa mance macar cateva bobite. Ii amestec bobitele de Urinary cu pliculete cu mancare umeda dar si asa manca foarte putin. E clar dupa comportament ca ii deranjeaza Daisy (Diego s-a pisulit la ea in cosulet, ambii motani sunt zgariati pe botic)si in plus sunt suparati ca stau in casa de cand a venit frigul.
Dupa cateva zile de tratament am observat ca sunt mai sociabili, Darwin o fugareste in joaca pe Daisy. Sper sa se rezolve problema mancarii cu Diego. Am acum 6 tipuri de mancare si nu-l atrage nici una. Vad ca galbenus de ou lipaie vreo 3 limbute, a mancat un pic de carne cruda de pui (fiarta nu ii place).
Am inteles ca se mai intampla ca un nou pisicos sa nu fie niciodata acceptat de cei mai vechi, sper sa nu fie cazul ca nu sunt dispusa sa mai renunt la Daisy.
Uitati ce relaxata e bestia mica!

Fisier atasat  Picture 003.jpg (286.12K)

Salutari mustaciosilor!

#1811 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 19 October 2011 - 12:06 PM

Vezi postareazerda, la 12 October 2011 - 02:12 PM, a spus:

Eataly, esti una din putinele persoane careia i-as da desteptatorul, dar omul meu o iubeste tare!!deci mi-as lua numai :floare:

Sunt onorata.Iubesc pisicile si sper si ele pe mine.Deocamdata le iubesc pe ale voastre, ale mamei.A vecinei, cu care vorbesc de pe balcon.Cui ii pasa ca lumea se uita-n sus si ma intreba"cu mine vorbiti?",.
Nu cu Sleepy! :wub:

Tpa-i mai toata ziua plecata, mai bine mi l-ar lasa mie cateva ore pe zi, ce ne-am mai juca si eu si Manu!

#1812 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2011 - 12:25 PM

Mitu , ce dulce e Daisy :floare: .
Si eu ma gandesc cu groaza cum v-a accepta Mitzy un al pisoi langa ea, ca e tare geloasa.Al meu spunea ca sa luam un pui, pai ce e pe alese, e in functie de ce gasim in adapost si ce se v-a lipi in momentl ala de sufletul nostru.

Domsoara mea a inceput sa cam plece pe coclauri.Luni, plecata de pe la 11 pana la 6 dupa amiaza n-a mai aparut.Incepusem sa-mi fac griji,desi nu stam la strada principala, iar ea nu e una sa nu stie sa se fereasca, da am zis, cine stie.Asa ca pe la vreo 6 am iesit in cautarea ei.Initial am vrut sa o iau spre partea cu soseaua,da m-am razgandit si bine am facut.Fiinc ain partea opusa este campul , iar cand m-am apropiat cine credeti ca era la vanatoare de soricei?Domsoara Mitzy:).Bine nu era singura , mai sus era si Woody, iar cand am plecat se duce asi Diego pe camp.

Azi, iara , e iesita de pe la 6,30 dimineata si nici pana acum nu s-a intors.Nu s-o plictisi oare sa ii tot vaneze? :lol: :wub:

Acasa la mine

#1813 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 October 2011 - 12:37 PM

Vezi postareamitu, la 19 October 2011 - 10:04 AM, a spus:

Am inteles ca se mai intampla ca un nou pisicos sa nu fie niciodata acceptat de cei mai vechi, sper sa nu fie cazul ca nu sunt dispusa sa mai renunt la Daisy.
Uitati ce relaxata e bestia mica!

Salutari mustaciosilor!

Este o scumpa, Daisy, te inteleg ca nu iti vine sa te mai desparti de ea!
GEORGIA

#1814 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 October 2011 - 12:41 PM

Vezi postareaIoana, la 19 October 2011 - 12:25 PM, a spus:

Mitu , ce dulce e Daisy :floare: .
Si eu ma gandesc cu groaza cum v-a accepta Mitzy un al pisoi langa ea, ca e tare geloasa.Al meu spunea ca sa luam un pui, pai ce e pe alese, e in functie de ce gasim in adapost si ce se v-a lipi in momentl ala de sufletul nostru.

Domsoara mea a inceput sa cam plece pe coclauri.Luni, plecata de pe la 11 pana la 6 dupa amiaza n-a mai aparut.Incepusem sa-mi fac griji,desi nu stam la strada principala, iar ea nu e una sa nu stie sa se fereasca, da am zis, cine stie.Asa ca pe la vreo 6 am iesit in cautarea ei.Initial am vrut sa o iau spre partea cu soseaua,da m-am razgandit si bine am facut.Fiinc ain partea opusa este campul , iar cand m-am apropiat cine credeti ca era la vanatoare de soricei?Domsoara Mitzy:).Bine nu era singura , mai sus era si Woody, iar cand am plecat se duce asi Diego pe camp.

Azi, iara , e iesita de pe la 6,30 dimineata si nici pana acum nu s-a intors.Nu s-o plictisi oare sa ii tot vaneze? :lol: :wub:

Mai pleaca si Cody asa si stau ingrijorata, dar acum de cand s-a lasat frigul nu ii mai arde de iesit pe coclauri, scoate doar capsorul si o zbugheste inauntru. O sa-i treaca si lui fata ta de umblat brambura pe campuri! :D
GEORGIA

#1815 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 October 2011 - 01:10 PM

Cody daca nu mai iese pe afara, nu isi gaseste locul prin casa:

Fisier atasat  IMG_0986.JPG (114.86K)
Fisier atasat  IMG_0990.JPG (122.37K)

Aici nu stiu dupa ce se uita:

Fisier atasat  IMG_0989.JPG (89.12K)

Si o poza mai veche, umblam prin arhiva de poze si am dat peste ea:

Fisier atasat  Poze diverse calculator acasa 911.jpg (111.06K)
GEORGIA

#1816 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 24 October 2011 - 04:39 PM

Gio, dar de ce nu mai iese afara? Nu-l lasi tu, sau nu mai are el chef de frig? Tzuculim flocosul! :hug:

Ai mei foarte scurt ies pe afara. Mike e racit putin. Asa e mereu cînd începe frigul. Nu am apucat a-l vaccina, si acum mai astept saptamîna asa sa se faca bine(se face de la sine cu mult somn lînga calorifer), apoi merg cu amîndoi la vaccinat. De fapt nici nu stiu ce sa zic despre vaccinat. Multi spun ca dupa 10 ani, e bine sa nu mai vaccinez felinul... e vorba de Felix :hug:

În rest...
Mike a suferit un mic soc, dar si-a revenit. Noi am fost vineri în Austria toata ziua, iar Denise cu o prietena cu teleleu. Au mai venit ele pe acasa, dar au tot iesit prin oras, si într-una din dati cînd au iesit, de la curent s-a închis usa la dormitor, unde Mike facea nanita. Dupa vreun ceas si jumatate cînd a ajuns Denise acasa, Mike zbiera cît îl tineau puterile la usa. De atunci, cu multi ani în urma, cînd a fost disparut o saptamîna(unii din voi mai stiti povestea), reactioneaza foarte panicos la usi închise. Si mie mi s-a întîmplat odata sa-l închid tot în dormitor, asta acum vreo doi ani, si a fost vorba de vreo cîteva minute. Cînd l-am auzit am si fugit la el. De panica a facut pe mine cînd l-am luat în brate. Acum n-a facut pe nimeni si niciunde, dar nu mai sta deloc singur în dormitor. Chiar daca doarme bine, în momentul în care parasim dormitorul fuge dupa noi si se culca mai departe în sufragerie. Sa ne vada, si sa nu ramîna singur.

Acum e si racit, si i-am facut instalatie de dormit lînga calorifer.
Doua patucuri sa-i fie molcut la curut :hug:

Fisier atasat  mike nani (1).jpg (677.73K)

What????

Fisier atasat  mike nani (2).jpg (664.58K)

Felix, el a fost taaare amarît vreo luna. Suparat rau ca nu mai poate dormi la Denise în camera. Atît de trist nu l-am mai vazut demult. Nu a vrut sa manînce. Abia de-l puteam îmbia cu ceva carnita cruda, iaurt sau alte chestii la care nu prea rezista tentatiei... dar nu-s prea bune pentru el. A protestat complet. Toata luna a dormit în baie (i-am pus patutul lui îmblanit pe covoras), care e usa în usa cu camera Denisei. De acolo putea urmari cînd iese/intra, si cînd si cînd mai încerca si el sa se piteasca perintre usi. Acum a renuntat, si-a revenit, chiar si manînca bine, si a început sa mai doarma la noi în pat, în sufragerie pe canapea, dar înca are patutul în baie. Cînd si cînd mai merge si acolo.

A început sa se tina si de prostii. Se catara pe unde nu ar trebui.
Era sa-mi sparga doua vazuce de decor, mi-a izbit niste rame cu foto pe jos,
musca daca cumva nu-i convine ceva... deci the same old story/cat :D

Ma vedeti???

Fisier atasat  Fel musca (1).jpg (400.11K)

Nu vreau jos!

Fisier atasat  Fel musca (2).jpg (349.18K)

Hatz!

Fisier atasat  Fel musca (3).jpg (448.88K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1817 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 October 2011 - 09:24 PM

"Catelul" meu iubit Felix! Ca si nevasta-sa, care composteaza daca nu are ea chef de mine cand am eu!
Bietul pui Mike..credeam ca i-a mai trecut de usi inchise...cum de a racit? E ok acum?

Sambata a fost ziua de apreciat cumparatorii la magazinul de unde ii cumpar Mayei mancarea - eu nu aveam chef de mancare, cafea sau dulciuri, Maya nu era caine cu mine sa manance o bucata de biscuite de catel asa ca pitica mea a primit cadouri jucarii de la patroni.
Cel mai tare a speriat-o/agitat-o un bat de plastic care are la capat fasii de folie sclipicioasa si zgomotoasa. Ar apuca-o, ar bate-o, dar cand face galagie o ia la fuga :hug:
A primit si un soricel din acelasi material..si parca l-ar lua la bataie..parca s-ar ascunde de el :hug:

#1818 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 October 2011 - 11:26 AM

MAYA, Cody numai vrea el sa iasa pe afara, deschid usa, scoate capul, constata ca este frig si o zbugheste la locul lui cald.

Pupam un Mike racit, insanatosire grabnica si un Felix muscator, sa-i fie rusine pe la nasuc!
GEORGIA

#1819 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 31 October 2011 - 10:27 PM

Uma, uite-l pe jinerica cum îsi pazeste borcanele!

Mai dureaza mult pîna se raceste?

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (1).jpg (337.84K)

Acum le-a mai si culcat... poate se racesc mai repede? Hmmm...
Cine-i acolo? Hotii! Aaaa, nu e crocantosu' de frate-meu.
Nu prezinta nici cel mai mic pericol. El serveste doar crontanele, nu stie ce-i bun!
Nu-i nimic, mai mult pentru mine :floare:

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (2).jpg (340.17K)

Tre sa recunosc ca-i frumusel! :pupic:

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (3).jpg (283.36K)

Parca a mai slabit?! Îi sade bine.

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (4).jpg (353.49K)

Iar le-a schimbat pozitia, dar de racit înca nu s-au racit!
Mi-e foameeee!

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (5).jpg (313.21K)

Doamne ajuta! Liniste, acum manînc!

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (6).jpg (593.38K)

(disparut precum magaru-n ceata)

Fisier atasat  Fel+Mik+papica (7).jpg (235.88K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1820 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 31 October 2011 - 10:31 PM

Vezi postareaMaya, la 31 October 2011 - 10:27 PM, a spus:

Uma, uite-l pe jinerica cum îsi pazeste borcanele!
Doamne ajuta! Liniste, acum manînc!
(disparut precum magaru-n ceata)

Superbe patrupede! :pupic:
Stimabile, sa-ti fie de bine! :floare: Lins-prelins strachinuta! :pupic:

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93