Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 20 November 2011 - 05:19 PM
Carmen, te inetereseaza de LIDL din Romania, sau asa în general?
La noi în LIDL se gaseste, asta fiind marca magazinului de mîncare Premium pentru patrupede, Cat and Dog.
Dar nu stiu cît de buna este...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 November 2011 - 10:52 AM

Carmaw, o sa ma uit mai atent la Lidl, marca OPTICAT am observat ca are, dar cutii de tabla de 400 g.
Postat 21 November 2011 - 05:27 PM
Giorgiana, la 21 November 2011 - 10:52 AM, a spus:

Carmaw, o sa ma uit mai atent la Lidl, marca OPTICAT am observat ca are, dar cutii de tabla de 400 g.
Giorgiana multumesc de info....stii am deschis si un topic cu magazine(Lidl,Mega image AUchan) o sa ne fie mai usor(sper)
Nu stiu catre ce gara se duce cafeluta noastra....Est,Nord....
pupici catre mustaciosi si nu numai!!

Postat 21 November 2011 - 09:16 PM
Nu e inca foarte sigur cand va fi, dar nu va mai dura mult!
Postat 22 November 2011 - 01:52 PM
zerda, la 21 November 2011 - 09:16 PM, a spus:
Nu e inca foarte sigur cand va fi, dar nu va mai dura mult!
Da, cu siguranta, de abia astept sa le cunosc si sa le smotocesc labutzele!
Spor la treaba si pupici tie si blanoaselor!
Postat 22 November 2011 - 02:56 PM

Postat 23 November 2011 - 09:30 AM

Number of downloads: 0
Postat 24 November 2011 - 09:35 AM

Aici uitandu-se dupa "mami" cum pleaca la servici.

Postat 24 November 2011 - 10:38 AM
Mai mult vroia sa se joace cu el in casa.
Am ajuns la un consens ..sa nu l pedepsesc de intentii criminale dar nu l mai dragalesc !(azi)

Postat 24 November 2011 - 11:07 AM
carmaw, la 24 November 2011 - 10:38 AM, a spus:
Am ajuns la un consens ..sa nu l pedepsesc de intentii criminale dar nu l mai dragalesc !(azi)

Toti fac asa, nu iti fa griji! Noroc ca pe la noi nu prea sunt soricei. Dar in schimb avem cuib de vrabii si toata vara alearga dupa ele, mai si prinde cate una si tot asa mi le aduce mie pe post de trofeu, dar nu le mananca. Si ma supar si eu pe el, dar daca dumnealui este vanator!
Postat 24 November 2011 - 02:16 PM

deci eu n-ar tb sa o dragalesc pe Mitzi tot sezonul soarecilor

chiar daca stau in casa,au instictul de vanatoare oricat am vrea noi sa nu fie asa.
Postat 24 November 2011 - 02:40 PM
Ioana, la 24 November 2011 - 02:16 PM, a spus:

deci eu n-ar tb sa o dragalesc pe Mitzi tot sezonul soarecilor

chiar daca stau in casa,au instictul de vanatoare oricat am vrea noi sa nu fie asa.
Pe mine ma termina cu nervii cîteodata cînd aduce si cîte trei pe noapte! Macar de i-ar aduce ziua! Bine zici sezon. Auzi, nu ti se pare ca atunci cînd ploua aduce cei mai multi si des? Acum se rareste cu vînatul, ca se ascund si astia mai bine, sau îngheata prin composturi. Noi nu avem compost în gradina, extra sa nu se adune soricarie! Dar au vecinii mei

Doamne ajuta ca nu e si Mike la fel, si aduce doar rar, ca altfel ieseam eu la vînatoare, ca sa nu mai aiba ei de prins

Felix mai si manînca din ce prinde. Pasarile cam de obicei, iar soarecii... depinde de culoare, vîrsta... marime, ce stiu eu? În orice caz îi alege dupa anumite criterii

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 24 November 2011 - 05:58 PM
Maya, la 24 November 2011 - 02:40 PM, a spus:
Pe mine ma termina cu nervii cîteodata cînd aduce si cîte trei pe noapte! Macar de i-ar aduce ziua! Bine zici sezon. Auzi, nu ti se pare ca atunci cînd ploua aduce cei mai multi si des? Acum se rareste cu vînatul, ca se ascund si astia mai bine, sau îngheata prin composturi. Noi nu avem compost în gradina, extra sa nu se adune soricarie! Dar au vecinii mei

Doamne ajuta ca nu e si Mike la fel, si aduce doar rar, ca altfel ieseam eu la vînatoare, ca sa nu mai aiba ei de prins

Felix mai si manînca din ce prinde. Pasarile cam de obicei, iar soarecii... depinde de culoare, vîrsta... marime, ce stiu eu? În orice caz îi alege dupa anumite criterii

Mitzi a inceput cu pasarelele, apoi s-a reprofilat pe soricei

La noi nu din compost ii aduce ci de pe camp.cand e porumb mai greu,da cand nu e nimic e patria lor.toti martanii dein zona acolo ii gasesti.
Azi am vrut sa ne imprietenim cu Diego si cu ocazia asta am obs ca ea s-ar imprietenii,da domsoru o hasie.Pana acum cand incerca el sa se apropie Mitzi ii dadea castane acum ea vine spre el, el hasie si fuge

Postat 24 November 2011 - 06:53 PM
Postat 25 November 2011 - 02:40 PM
zerda, la 24 November 2011 - 06:53 PM, a spus:
Asa s-a intamplat cu ai mei. Dupa ce le-am dat 10 zile motaneilor niste pastile pt. anxietate, s-au linistit si acum sunt mai sociabili cu bestia mica. E drept ca mai au nasucul zgariat dar e mult mai bine. Cred ca si Diego a avut cateva "discutii" cu Daisy si acum au stabilit cine e seful.
Acum sunt multumita şi ca au inceput sa manance si au fiecare 5 kg.
La fel are si frumoasa mica

Aici Darwin intr-o dispozitie de joaca

Aici Daisy parca vrea un pupic

Aici le-am pus niste bobite intr-un cofrag sa se distreze

Daisy nu stie cum sa ajunga la bobite

Si Diego, scumpul mare si dragastos

Sunt asa fericita cand venim acasa si-ii vad cum ne asteapta unul pe calorifer, doi la usa, ca nu mai am grija ca li s-a intamplat ceva.
Anul asta s-au adaptat mai repede la statul in casa, nu au plans decat vreo 2-3 zile. Regret acum ca nu-i mai vad imbratisati, a acaparat Daisy canapeaua.
Mai fac prostioare, au gaurit perdelele si au tras fire din draperii. Canapeaua e praf. Diego mai face pisu la Daisy in cosulet.
Au impins intr-o seara sita de la geamul din dormitor si au tulit-o toti trei. Pe Darw si pe Daisy i-am recuperat rapid din gradina vecinului. Pe Diego nu am reusit sa-l convingem sa se intoarca decat dupa vreo 3 ore de haladuit prin toate curtile.
Intotdeauna cand ma gandesc la ei ma trezesc ca zambesc. Sunt niste scumpi.
Ce ma bucur ca ii am pe toti 3!

Sper sa fie si ei le fel de fericiti cum suntem noi.
Postat 25 November 2011 - 02:53 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 25 November 2011 - 02:59 PM

http://www.youtube.c...h?v=A3JC24p0YsA