Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 30 May 2012 - 06:14 PM

Postat 30 May 2012 - 10:49 PM

Postat 31 May 2012 - 06:48 AM
Maya, la 30 May 2012 - 12:54 PM, a spus:
O sa vad daca gasesc la PetShop, daca nu, comand de pe net.
Exact asta este, insa ai grija cu el ca face pofta de mancare, daca Mike are ceva tendinte de a se babani. Mister rade tot ce e in farfurie cu praful asta pe el :rolleyes
Mister pazeste apa...
Fisiere atasate
-
DSC_7730-1.jpg (308.81K)
Number of downloads: 0
Postat 31 May 2012 - 07:50 AM
clau_ash, la 31 May 2012 - 06:48 AM, a spus:
Maya, la 30 May 2012 - 12:54 PM, a spus:
O sa vad daca gasesc la PetShop, daca nu, comand de pe net.
Exact asta este, insa ai grija cu el ca face pofta de mancare, daca Mike are ceva tendinte de a se babani. Mister rade tot ce e in farfurie cu praful asta pe el :rolleyes
Mister pazeste apa...
Ce pufoooos e!
Postat 01 June 2012 - 08:22 AM
Diseara ajung si io la ai mei...... ce scarmaneala ii paste.......

Postat 01 June 2012 - 08:30 AM
Ioana, cum se mai simte domnisorul Schatzi?
Postat 01 June 2012 - 02:26 PM

Pun si cateva poze. 2 sunt negri, unul maro bejuliu si unul negru cu alb (acesta e atat de haios si expresiv

Orice idee sau sfat sunt binevenite

Postat 01 June 2012 - 03:13 PM

Curata-le putin ochisorii cu un pad de vata si apa calduta.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 01 June 2012 - 05:57 PM
Si sa-i tineti la cald, puneti-le o sticla cu apa calda si ceva de lana in jur sa-i incalzeasca, sunt mici si pierd repede din caldura corporala.
Postat 01 June 2012 - 06:48 PM

Postat 01 June 2012 - 07:02 PM
ce mila mi-e de puiuti!
Postat 01 June 2012 - 09:29 PM

Am incercat la un petshop, dar se pare ca au nevoie de carnet de sanatate ca sa-i poata lua... Cum se obtine asa ceva?
Edit: fetelor din Bucuresti, vreti sau poate stiti pe cineva care vrea sa adopte unul?

Postat 01 June 2012 - 09:41 PM
Uite hai sa-ti ridic spiritul putin ala alb cu negru care iti place tie , seamana cu Figaro, care a fost ingrijit la noi la munca, pisic de birou, a ajuns foarte bine, sef la el in casa la o familie care-l iubeste!
Hai sa fim putin optimiste , or avea si puii astia un dram de noroc!
Postat 01 June 2012 - 11:12 PM
Ala negru cu alb e atat de haios si are o fata atat de expresiv...e si un mancacio si abia daca miauna, in timp ce ceilalti plang intr-una dupa mama lor.

Postat 02 June 2012 - 09:10 AM
Saracutii, sunt asa mici si plapanzi!
Postat 02 June 2012 - 10:12 AM
Am sa incerc sa descar pozele si sa vad daca reactioneaza cineva de pe FB poate le gasim parinti.
Noi am fost ieri la dr, culmea ca ieri avea putina voce,desi cu o seara inainte abia ca mai mieuna.
Nu stiu cum de nu era dr noastra la cabinet, era o alta, mi s-a parut putin aeriana, nici vaccinul nu-mi place cum l-a facut,cealalta a fost mai finuta.
Oricum cu vocea a zis ca e ca si la oameni,poate fi o raguseala, sa incerc sa-i dau ceai de musetel, sau sa cumpar inghalator si apoi sa-l inchid in cusca si sa pun in fata cuschii inhalatorul ca altfel se zbate.Off, acum n-am de unde sa iau inhalator,defapt as avea eu unul al meu cosmetic,da parca imi e frica sa-l stresez si chinui cu asta.I-am facut ceai de musetel,sa vedem daca bea.
Lui ii mai curg ochii, cand unul, cand altul, il curat eu cu tampoane inmuiate in apa calduta si scot destul din ochi,dar dr s-a uitat a zis ca-s curati ochii, nu-s probleme.
O alta buba este ca se scarpina la cap destul de des si mult fata de MItzi, dr zice ca poate fi solutia de purici/capuse, ca sa-l dau cu asta de o am si daca tot asa face e posibil sa fie reactie adversa de la ea si sa o schimb.
Un lucru bun e ca am luat 100 gr, semn ca e ok.
Sunt constienta ca nu a fost ingrijit cum trebuie, blanita acum e mai lucioasa(bine cnad am ajuns la dr, ii cadea ca la balamuc din cauza de stres), a mai luat in greutate singura chestie care ma mai deranjeaza este cu vomitatul.Bine, de cand am schimbat mancarea odata sau de doua ori a vomitat, da ca e haplea si azi dimineata iar.Dimineata la 5 i-am pus sa manance cand m-am trezit vomitase langa castron si printre resturi se vedeau urme de soarece.N-am cum sa -l fac sa nu-i mai manance.Mitzi nu-i mananca, el da

Crantaneii care pana acum ii manca, acu ii refuza, tb sa cumpar altii sa mai probez.
Postat 02 June 2012 - 10:21 AM
Bine ca dr a zis ca e ok, Veve a avut o perioada in care-i curgeau ochii, dar i-a trecut de la sine, si eu tot asa, o curatam, am vrut s-o duc la doctor sa-i ia cultura, dar era dupa castrare si Veve a avut piometru a fost foarte urat, n-am vrut s-o mai stresez!!
Postat 02 June 2012 - 10:52 AM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 02 June 2012 - 11:00 AM
Ce m-a mirat dimineata a fost ca avea mancare din cea in sos propriu, felii de carnita de pui,care e usoara,dar cred ca din cauza soarecelui a momitat, probabil ii cazuse greu la stomac

Oricum ma bucur ca desi uneori mai vomita , a luat in greutate si dr s-a bucurat ca a vazut cat avea data trecuta,facm pasi mici dar face.
Aaa si apropo de ragusit, i-a luat temperatura , era totul ok.
Culmea e ca ii luasem niste crantanei pt digestie, la inceput ii papa, acu nu mai papa de nici o culoare.
Off, grea meseria asta de parinte de blanos

Postat 02 June 2012 - 04:08 PM

Se pare ca acolo este unul dintre putinele locuri unde poate dormi linistit fara ca Thalia sa ajunga la el...