Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3061 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 August 2012 - 08:32 AM

Si uite asa am citit eu presa astazi si am dat peste niste reportaje foarte interesante, frumoase si pisicoase! :toothy9;

Pup eu dulce toti mustaciosii si mustacioasele pe nasucurile lor umede! :-*
GEORGIA

#3062 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 23 August 2012 - 09:49 AM

Krisa, e superb Tomi al tau :toothy9;
Zerda, n-am mai vazut de mult blanoasele tale, tare frumoase sunt.
Maya, frumosi baietii tai iubareti. Ma bucur ca au ajuns sa fie prieteni si sa se iubeasca.

Am primit o veste buna de la asociatia pisiceasca care ii cauta casa lui Snowbell. Au gasit o familie care ar fi interesata, da' s-a trezit si soacra-mea ca s-ar puta sa-l vrea asa ca o asteptam pe ea din vacanta sa-mi dea un raspuns clar. Daca o intinde c-o fi, c-o pati, il dau acelei familii si gata.
Zilele trecute Snowbell si pufosenia se bateau ca bezmeticii pe hol, urland unul la altul si maraind si vine Nera (ea e arbitru in bataliile lor) prin spatele lui Snowbell si-l pocneste scurt de cateva ori. El, surprins, se intoarce sa vada cine-l cafteste, pregatit sa riposteze. Cand a vazut-o pe Nera, s-a potolit ca prin farmec, s-a facut mic si n-a mai scos un sunet. Stie cine-i sefa in casa :-*

#3063 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 August 2012 - 09:58 AM

Aseara motanii de pe acoperisul de la garajul din spate, se cafteau cu sunete din alea agresive rau... se plimba Pisi cu nervii prastie, sa vada cine face atata kiloman sub nasul ei, deci avea o fata indignata, pe bune, o vedeai ca nu mai suporta!

Cu aceasta ocazie am decis sa-i stric distractia porcului cu garajul, care starneste cainele pe pisici si aseara arunca cu pietre dupa ele. O sa arunc eu o galeata cu apa, pisicile se despart, lor nu le face rau, cum ar fi o piatra si offff, l-a stropit si pe el UPS! Sa-l ia naiba! :toothy9;
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3064 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 23 August 2012 - 11:41 AM

Pentru fetele care comanda mancare pe zooplus, este o oferta buna la RC: o punguta de 400 g (fit 32, sensible 33, sterilised 37) plus o punguta de 300 g de pure feline beauté sunt 4,5 euro.
Poate va este de folos. (Eu rareori ma-ncurc cu pungute asa mici, da' astea mi-au luat ochii!)

#3065 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 August 2012 - 01:14 PM

Vezi postareaMyra, la 23 August 2012 - 11:41 AM, a spus:

Pentru fetele care comanda mancare pe zooplus, este o oferta buna la RC: o punguta de 400 g (fit 32, sensible 33, sterilised 37) plus o punguta de 300 g de pure feline beauté sunt 4,5 euro.
Poate va este de folos. (Eu rareori ma-ncurc cu pungute asa mici, da' astea mi-au luat ochii!)

Chiar ce mi-a ajuns pachetul. Am luat tot setu' de patru feluri plus atasament. Voiam sa vad de unde vin, dupa codul EAN. Astea ce le-am luat sînt din Franta, deci ok. Am avut odata din Cehoslovacia si nu a pus Mike gura pe ele! Nu stiu de ce... ma rog. Asa ca mai comand sa trimit si la Felixutu lu' mama =))

Fisier atasat  RC.jpg (323.68K)
Number of downloads: 0

Cami
, pufosenia dadea impresia de liniste pura :-* Auzi la el, bataus! :toothy9;
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3066 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 August 2012 - 09:36 AM

Vezi postareaMyra, la 23 August 2012 - 11:41 AM, a spus:

uite ca pe astea nu le vazusem, doar oferta de la Hill´s.
Merg sa trag un ochi sa comand,numai ce mi-a sosit pachetul ce comandasem ieri.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3067 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2012 - 11:07 AM

:tongue3: Deci nu-s numa' eu asa pragmatica. De cand mi-a zis barbat-miu ca parca-s Peggy Bundy (era un episod in care statea lipita de telefon si comanda tot ce vedea la teleshopping), chiar am retineri in a face ditama' comenzile pe net.
Acuma am postarile voastre ca incurajare si ca dovada ca nu-s eu singura care fac stocuri de zeci de kile de mancare. :tongue3:

(eu am facut 2 comenzi, ca la mine nu merge sa iau mai mult de 3 pachete de un fel/comanda.)

#3068 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 24 August 2012 - 03:23 PM

Vezi postareaMyra, la 24 August 2012 - 11:07 AM, a spus:

Acuma am postarile voastre ca incurajare si ca dovada ca nu-s eu singura care fac stocuri de zeci de kile de mancare. :tongue3:

Eu cand cumpar mancarea Mayei, cumpar cate o cutie de 24 de cutiute in cele trei combinatii care ii plac ei -deci 72 de cutiute. Daca ma duc la locul unde ma stiu deja patronii (ca de acolo cumpar de cand era Maya mica) e ok , insa daca ma duc in alta parte mereu sunt intrebata cate pisici am. Una zic...si se uita foarte mirati :tongue3: Frumos e ca cand cumpar dublu, deci 144 de cutiute, ca ii duc si lui frati-su (daca tot sunt la magazin..)
A cat is a friend fur-ever !

#3069 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 26 August 2012 - 11:26 AM

Ai mei mananca mancare uscata Royal Canin. Si iau cate un sac de 10 kg o data. Scot din el si pun intr-o cutie cam de 2kg sa fie mai la indemana, iar sacul mare il inchid si-l pun bine. Asa iau mancare uscata o data la cateva luni.
Asa ca si eu fac stoc de mancare pisiceasca :love7:

#3070 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2012 - 06:02 PM

Vezi postareaUma, la 24 August 2012 - 03:23 PM, a spus:

Eu cand cumpar mancarea Mayei, cumpar cate o cutie de 24 de cutiute in cele trei combinatii care ii plac ei -deci 72 de cutiute. Daca ma duc la locul unde ma stiu deja patronii (ca de acolo cumpar de cand era Maya mica) e ok , [...]

Si nu ti-au facut legitimatie de "client VIP"? :D

Cami, si tu ai camara mare, a? :D La fel iau si eu, cate un sac de RC de 8 sau 10 kile de baza, pe care il "portionez" (si ne tine cam 2 luni.)
Dar mai iau, in paralel, inca 4-5 sortimente (in pungute de 2 kg, sau in functie de ce gasesc la pret bun) pe care le tot schimb, ca sa nu se plictiseasca. Asa le-am invatat (rau, stiu.) Mi-e tare urat sa ramana cu unu'-doua feluri de mancare de care s-au plictisit, si sa arunce priviri lungi si nemultumite catre castronel, cand li-e foame.

#3071 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2012 - 09:14 PM

Si eu le schimb mancarea desi teoria este ca sa manance ce le place! Eu le schimb ca am luat sac de 7,5 kile
si dupa o vreme nu mai mancau deloc, doar asa cat sa nu moara de foame.

#3072 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 27 August 2012 - 12:49 AM

Nu :D ...azi mi-au dat 5% discount..dar la cat costa, ce sa zic, ma bucur ca e de calitate. Oricum pentru mine e important sa manance ea si sa-i fie bine.
Eu nu pot sa iau de exemplu in cutii mai mari, pentru ca Maya odata ce i-ai deschis cutia, mananca atunci, dupa care chiar daca incalzesc usor de la frigider nu se atinge de ea. Asa ca oricum biscuiteii i-am redus ca o balonau, asa ca baza e mancarea umeda, 2 cutiute mici pe zi :D

#3073 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2012 - 06:57 AM

La pepeni ajung cu 8 cutiute mici pe zi pentru artiste!!! Ori 30/31 de zile...
Le iau cand si cand ca le face bine la burtica, le iau schessir sau gastriintestinal.

#3074 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 27 August 2012 - 12:40 PM

Vezi postareazerda, la 27 August 2012 - 06:57 AM, a spus:

La pepeni ajung cu 8 cutiute mici pe zi pentru artiste!!! Ori 30/31 de zile...
Le iau cand si cand ca le face bine la burtica, le iau schessir sau gastriintestinal.

Te cred Cafe...eu ii dau acum 90% umed ca ea e mai constipata din fire :) De la uscat,facea saraca niste pietrisoare de kk si se si chinuia. Mancarea umeda insa o ajuta.
Dar am una, tu cu atatea labute, usor nu e..

#3075 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 August 2012 - 03:55 PM

aseară, tîrziu de tot, am ieşit cu gunoiul şi un mîţ mic de tot, negru cu botine albe, stătea la uşa inchisă a vecinei, dar cum m-a văzut, a inceput să miaune şi să fugă spre mine. i-am zis, du-te bre acasă, dar cînd am trecut inapoi, miorlăia aşa de jalnic că l-am luat in braţe. de cum l-am luat in braţe a inceput să toarcă şi m-am topit complet şi irevocabil. am bătut la uşa vecinei, care din fericire a deschis şi a confirmat că era mîţul el. nici nu ştia că nu-i acasă ;)

#3076 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2012 - 03:56 PM

bine ca nu era alungat, ca mai sunt din astia care-i dau afara, poate scapa de ei!

#3077 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 28 August 2012 - 11:21 AM

Acu' cateva seri a sunat cineva la usa noastra pe la 1.30 - 2 noaptea, din greseala. A deschis sotul, fara sa aprinda lumina in hol. Vizitatorul si-a dat seama de greseala, s-a scuzat si-a plecat, iar sotul s-a intors la tv. Dupa cateva minute a auzit ca zgarie ceva la usa si-a vazut-o pe pufosenie fugind agitata spre usa. S-a dus sa deschida si cine era la usa? Mister Snowbell, care se strecurase afara cat a vorbit sotul cu cel care sunase, iar sotul nici n-a observat ca are un blanos lipsa la apel.

#3078 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 28 August 2012 - 12:42 PM

De aia eu cand ies din casa localizez in primul rand labutele..dupa care ma uit in jur nu cumva sa nu fi observat...paranoia e in floare, dar mi-e mereu teama sa nu o pierd :lol:
Sunt asa de rapide, nu stii cand o iau la fuga..

#3079 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 28 August 2012 - 02:00 PM

V-am mai povestit eu dar cred ca dincolo, de motanul pescuit pe vreme de viscol din nameti! O frumusete!! A stat cu noi 10 zile, ca eu m-am culcat ca mergeam devreme la munca si-l lasam cu exul in sufragerie, si ala nu s-a uitat ca motanul gasise cum sa se urce la o ferestruica 20x20cm de la balcon, ca se juca pe calculator si motanul a evadat!
Am plans dupa el de m-am rupt!
Atunci era numai Pisi, dar acum cand sunt 4, nu ies din casa fara recensamant, asa ii zic eu! Asta e si groaza mea, dupa ce am pierdut-o pe Pisi atunci cand a venit Salvarea la mine. Singurul motiv pentru care nu ma simt vinovata este ca nu ma puteam misca macar de rau!
A tasnit pe langa brancardieri si s-a dus la plimbare prin bloc, noroc ca au gasit-o doua studente si au vazut ca e obisnuita cu oamenii, ca are blana matasoasa, au pus afis!!! UFFFF

#3080 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2012 - 09:42 AM

Sunt foarte obosita sa ma spal:

Imagine postata

Cu noi vorbeai??

Imagine postata

cuvertura aia e de sacrificiu ca are un material de care nu se prind firele de par!

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul