Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3281 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 October 2012 - 08:39 PM

Tie!Pe tine te raportez tie!
Atat am avut de spus, pune-te si in pielea noastra care nu avem o gradina, cel mult un balcon si daca am avea o curte nici asta nu poate fi foarte de succes cum iti poate spune si Giorgi!
Tu imi datorezi, zic eu, niste scuze pentru ca ai sarit prea tare cum ai recunoscut, intentionat!
Ma banuiesti de niste intentii rele care nu-mi stau in fire.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3282 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 October 2012 - 08:43 PM

Bun, multumesc pentru întelegere, am luat la cunostinta. O sa dau reportul mai departe.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3283 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 08:46 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 10 October 2012 - 08:32 PM, a spus:

Offfff :floare: am citit aseara si mi se invartea capul, am iesit repede de pe forum ca nu mai puteam de plans, l-am speriat si pe Pic, l-am luat in brate si am plans, nu puteam scrie. Verber, imi pare extrem de rau, stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar te imbratisez strans, mi se face rau cand ma gandesc la voi, prin ce treceti si la bietul pui cat a suferit :D(

Stai linistita draga mea....eu iti multumesc din suflet ca ma intelegi si esti alaturi de mine!!!
Da e f greu.....eu si omu ne strigem in brate si plingem.....trebuie sa ne facem doliul!
Ce nedreptate cu porcaria asta de boala(am pus niste linkuri ai citit?)
Pupicei si seara calma draga mea chiar imi trebuie...peste linistea si compasiunea voastra va venii curind si acceptarea resemnarea! :D
ma plec in fata sortii nemiloase caci alt chip nu i!!

#3284 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 October 2012 - 08:49 PM

Verb , inima mea plange , sincer , imi pare atat de rau . Nu am cuvinte sa iti alin durerea , te inteleg perfect , am trait-o si eu si nu as mai vrea sa trec prin asta .

#3285 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 10 October 2012 - 08:50 PM

Vezi postareaizuk, la 10 October 2012 - 08:49 PM, a spus:

Verb , inima mea plange , sincer , imi pare atat de rau . Nu am cuvinte sa iti alin durerea , te inteleg perfect , am trait-o si eu si nu as mai vrea sa trec prin asta .

Iti multumes ca esti alaturi de mine!!
azi a fost prima zi de lucru nu??
PUPICEI IZUKULUI!

#3286 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 October 2012 - 09:00 AM

Verber, of, ce rau imi pare :) :) . Tu trebuie sa ai constiinta impacata ca ai facut tot ce-a fost omeneste posibil in conditiile date sa salvezi pufosul :floare: :) :)

#3287 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 11 October 2012 - 11:59 AM

Vezi postareaCami, la 11 October 2012 - 09:00 AM, a spus:

Verber, of, ce rau imi pare :) :) . Tu trebuie sa ai constiinta impacata ca ai facut tot ce-a fost omeneste posibil in conditiile date sa salvezi pufosul :) :) :)

dA iubita am incercat sa i dau viata dar nu a mers.....azi i am impartit unele lucruri,medicamente mincare
D amiaza sau miine dimineata luam o glicina si i o plantam la caputz
Asta e cu nenorocita asta de boala.
Multumesc ca mi esti aproape!! :floare: :)

#3288 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 11 October 2012 - 04:47 PM

Vezi postareaverber, la 10 October 2012 - 04:29 PM, a spus:

fetele mele dragi iata un alt link pe care trebuie sa l cititi mai ales caca vreti sa adoptati cumparati o pisica.
Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa....

Condoleante pentru Choupy :-* Nu este exclus sa fi luat boala chiar de la maica-sa, deci faza cu tinutul în casa...Bof!...
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#3289 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationParis, France

Postat 11 October 2012 - 04:50 PM

Vezi postareaMaya, la 10 October 2012 - 08:43 PM, a spus:

Bun, multumesc pentru întelegere, am luat la cunostinta. O sa dau reportul mai departe.

:-* :D

#3290 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationParis, France

Postat 11 October 2012 - 04:53 PM

Vezi postareaMaya, la 10 October 2012 - 06:45 PM, a spus:

Eu nu vad asa, dar asta e parerea mea. Deci nici ca tu esti gardianul pisicilor si nici ca pisicile nu au ce cauta afara. De ce ne lasam copiii afara? De ce mai iesim noi din casa?

Atît în casa cît si afara, ni se pot întîmpla de toate... atît noua cît si pisicilor. Bineînteles ca unele chestii se pot evita stînd în casa, ca sa nu spun captivitate, la fel valabil pentru feline, pentru noi sau oricar alta fiinta.
Si va rog nu ma întelegeti gresit. Nu am nimic împotriva celora care tin pisoii în casa. Sînt constienta ca sînt situatii în care o pisica nu poate avea acces afara din mai multe motive (strazi circulate de exemplu, etc, etc...) si e mai bine asa pentru ea.

Daca o pisica de exemplu ar trebui sa stea doar în casa, eu nu as putea avea pisici. Constelatia asta nu s-ar potrivi stilului meu de viata/locului si felul în care traiesc. Nu intru în alte amanunte, dar doar simplul fapt ca nu as mai putea sta cu toate usile si geamurie deschise, m-ar împiedica sa am pisici, ceea ce mi-ar face viata mai saraca. Asta este...

Verber, veterinarii recomanda dezinfectarea cu detergenti dezinfectanti si apoi cu apa (pentru chestiile mari ce nu merg în masina de spalat, si la jucarele sa se renunte de tot), iar în cazul în care se aduce o alta pisica în casa, nu mai repede de 4 saptamîni.

Ai mei fac ce vor, umbla creanga pe gîrla, trec sa dea bonjur pe la toti vecinii, la mine vin în mare doar ca sa manînce si sa doarma. Plus scarpinatul pe ceafa si alte delicateturi din astea. :-*
Altfel spus, îsi traiesc viata lor de motani.
De doua ori l-am sechestrat pe Mishu : cînd a avut accidentul de masina si cînd si-a taiat tendoanele cu un ciob. Nu as putea spune ca a fost încîntat.

#3291 Useril este offline   Patrick968 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2012 - 05:16 PM

Carmen, citesc si nu-mi revin. Choupi nu mai e....imi inchipui ce durere a avut inainte sa isi dea ultima suflare si nu vreau sa ma gandesc prin ce treci tu. Nu am cuvinte de consolare....doar o imbratisare lunga :-* din partea mea si sa reusesti sa treci peste.

#3292 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2012 - 05:36 PM

:D Of, Verber, am citit cu greu ce s-a intamplat cu Choupy si ma doare sufletul!
Eu am trecut prin asta si tot asa am suferit cu totii, mergeam pe strada si in fiecare pisica il vedeam pe tigratul meu. Asa ca iti inteleg perfect durerea, care din pacate chiar doare!
Choupy este acum in raiul animalutzelor, cum imi place mie sa spun, alaturi de alte suflete indragite si vegheaza asupra "parintilor".
Dupa un timp intr-adevar noi l-am luat pe domnul cu ochii albastrii, de dragul lui Alex care era tare trist, si ne-a umplut sufletele cu dragostea lui, dar pe tigrat, pe negricios (care mi-a fost furat) nu i-am uitat si ne aducem aminte cu drag de ei.
Te imbratisez cu tot sufletul si imi pare nespus de rau! :-*

Parerea mea este ca si daca tinem pisicile in casa, neavand in alta parte unde, si la curte, soarta lor nu o putem schimba.
GEORGIA

#3293 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 October 2012 - 05:41 PM

Mai, eu sunt in postura de "mamica" si de pisici crescute in casa si afara.

E adevarat ca e mai bine sa traiasca in habitatul lor natural, dar asta nu inseamna ca daca n-avem posibilitatea sa nu avem pisici.
Eu le inteleg si pe Maya si pe Zerda.
Cu o chestie nu-s de acord doar,daca am posibilitatea nu le-as tine in casa doar ca sa le feresc de boli, pot sa se imbolnaveasca prea bine si in casa.

Stiti prea bine ca timp de 9 ani pisicile mele din tara au trait intr-un apartament, dar le vedeam ca tanjesc dupa libertate desi s-au nascut pe canapea si nu au cunoscut libertatea.Am fost foarte suparata pe mama cand le-a dus la tara si mai ales speriata ca nu se vor acomoda la curte, ca nu stiu sa se apere, ca se vor pierde.Ei bine, amandoua au fost super, nu ieseau din curte, o urmau pe mama la poarta apoi se intorceau cu ea.D´artagnian a trait 9 ani in apartament , apoi inca 3 ani la curte.Babutza -Negruta traieste si acum, numarand 9 ani in apartament si 5 la curte.
Si mult le-au cunoscut drept pisicile parasutiste, deoarece amandoua ca doar erau frati si nu tb sa fie una mai prejos ca alta, au cazut de la et 7 de cate 3 ori.

Am suferit alaturi de Mitzi cand 2 ani de zile n-am mai avut posibilitatea sa o las afara si am facut tot posibilul sa gasesc o locuinta cu gradina unde sa fiu acceptata cu pisica.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3294 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 11 October 2012 - 05:43 PM

Vezi postareaAlexandru, la 11 October 2012 - 04:47 PM, a spus:

Vezi postareaverber, la 10 October 2012 - 04:29 PM, a spus:

fetele mele dragi iata un alt link pe care trebuie sa l cititi mai ales caca vreti sa adoptati cumparati o pisica.
Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa....

Condoleante pentru Choupy :D Nu este exclus sa fi luat boala chiar de la maica-sa, deci faza cu tinutul în casa...Bof!...

multumesc de cuvintele frumoase ALEXANDRU!
:-*

#3295 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 11 October 2012 - 05:47 PM

Vezi postareaPatrick968, la 11 October 2012 - 05:16 PM, a spus:

Carmen, citesc si nu-mi revin. Choupi nu mai e....imi inchipui ce durere a avut inainte sa isi dea ultima suflare si nu vreau sa ma gandesc prin ce treci tu. Nu am cuvinte de consolare....doar o imbratisare lunga :D din partea mea si sa reusesti sa treci peste.

Multumesc de consolare si de cuvintele ce vin din suflet! :-*
Papaceste ti mustaciosu si din partea mea iar noi o sa ne tzucam cind ne vedem!!
seara buna draga mea!

#3296 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 11 October 2012 - 05:51 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 October 2012 - 05:36 PM, a spus:

:( Of, Verber, am citit cu greu ce s-a intamplat cu Choupy si ma doare sufletul!
Eu am trecut prin asta si tot asa am suferit cu totii, mergeam pe strada si in fiecare pisica il vedeam pe tigratul meu. Asa ca iti inteleg perfect durerea, care din pacate chiar doare!
Choupy este acum in raiul animalutzelor, cum imi place mie sa spun, alaturi de alte suflete indragite si vegheaza asupra "parintilor".
Dupa un timp intr-adevar noi l-am luat pe domnul cu ochii albastrii, de dragul lui Alex care era tare trist, si ne-a umplut sufletele cu dragostea lui, dar pe tigrat, pe negricios (care mi-a fost furat) nu i-am uitat si ne aducem aminte cu drag de ei.
Te imbratisez cu tot sufletul si imi pare nespus de rau! :D

Parerea mea este ca si daca tinem pisicile in casa, neavand in alta parte unde, si la curte, soarta lor nu o putem schimba.

georgi multumesc ca ma intelegi :-* :D
Incet,incet,durerea apriga se duce....azi am putut deschide putin si televizorul ,totul de va atenua dar niciodata nu mi voi uita pufosul mic fara noroc!
Sarut mina !!

#3297 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2012 - 06:21 PM

Nu vreau sa stric episodul de condoleante,dar diagnosticul lui Choupy mi-a amintit de Turi si de cum si-a batut veterinara aia joc de mine si de prietena mea. Puteam sa le contaminam pe toate pisicile noastre, ei nu i-a pasat!

Norocul meu ca nu m-am dus acasa imediat si m-am scufundat in cercetari pe net despre PIF.
Acum sa bat in lemn, au avut noroc, dar nu gratie ei!
Eu v-am spus de ce le tin in casa: nu am cum sa le scot! Pe Pisi cand era mai mica o scoteam in rucsacel si cu lesa, era rasul lumii, dar sa stiti ca a fost si la restaurant, a dormit pe terasa, intre petunii, dar nu pot face asta cu 4, mai bine pazesc un card de iepuri!
Nu am decat sa ma multumesc cu cat de putin le pot oferi, nu arata prea rau daca te uiti la ele, nici obeze nu sunt, in afara de Pisi care mananca si scandura de la pat, dar tot n-are decat 6,9 kg!
Altfel asa cum am scris la mai multe topice, eu n-am avut in viata mea" tara" toti ai mei sunt crescuti in oras, toti suntem copii de apartament!
Nu pot sa le ofer pisicilor mele ceva ce eu insami nu am cunoscut!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3298 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 October 2012 - 07:04 PM

Zerda, nimeni nu zice ca n-ar fi ingrijite pisicile tale ca le ti in casa.

Ideea e si tind sa cred ca la asta se referea Maya , ca daca exista posibilitatea de a iesi nu le poti tine in casa doar ca s-ar putea imbolnavii.Daca nu ai conditii sa le lasi libere, pot traii bine merci si intre 4-6-10 pereti.
Ideea e ca daca poti nu trebuie private de libertate.E ca si cum ai creste un copil sub un glob de cristal.

La tine s-a inteles de ce nu le lasi afara si e normal, in Bucuresti e greu de tot,mai ales daca traiesti la bloc.Eu probabil ca daca inca eram in tara pisicile mele tot la bloc ar fi fost,dar cand am plecat mama stand mai mult la tara le-a luat cu ea si m-a convins sa i le las desi in 2007 ma dusesem special sa le aduc aici.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3299 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 11 October 2012 - 07:06 PM

Am gasit un cabinet super, am ramas impresionata de blindetea, rabdarea si interesul pe care si-l dau, baiatul meu nici nu a clipit cind i-au facut vaccinul, nu mai zic ca a stat in brate la asistenta de zici ca o stia de o viata, el care nu sta asa nici la sor-mea pe care o stie de un an. Preturile sunt la fel ca la nemernicul ala de l-a castrat desi cabinetul nou e in centrul orasului, chiar linga Teatrul Toma Caragiu. Doamne-ajuta sa fie bine!
Baiatul meu are 4,1 kg la un an si doua luni, am baiat mare!

#3300 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 October 2012 - 07:38 PM

Vezi postareaIoana, la 11 October 2012 - 07:04 PM, a spus:

Zerda, nimeni nu zice ca n-ar fi ingrijite pisicile tale ca le ti in casa.

Nici prin cel mai întunecat colt al capului meu patrat, nici dupa delirul trezirii din narcoza, nu as fi insinuat vreodata ca nu si-ar îngriji pisicile cum trebuie! Sînt convinsa ca le "creste" ca pe niste copilasi!

Verber, ai spus ca ai dat din lucrusoare. Daca dai paturici, cosuri, sa le speli/dezinfectezi.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167