Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 11 October 2012 - 07:38 PM
Am si poze cu pisicile din fata de la matusa-mea, pot sa le pun!
Dar in Bucuresti, ca nu locuiesc in zona rezidentiala, e crima! Alaltaieri mi-a spus o amica, poate o stiti si voi de pe alt forum ca s-a certat cu tatal unui copil care incerca sa infiga un pisoi in gardul de la municipalitate! Si raspunsul a fost: Dar ce daca, se distreaza, e doar o pisica!!
Postat 11 October 2012 - 07:41 PM
zerda, la 11 October 2012 - 07:38 PM, a spus:
Am si poze cu pisicile din fata de la matusa-mea, pot sa le pun!
Dar in Bucuresti, ca nu locuiesc in zona rezidentiala, e crima! Alaltaieri mi-a spus o amica, poate o stiti si voi de pe alt forum ca s-a certat cu tatal unui copil care incerca sa infiga un pisoi in gardul de la municipalitate! Si raspunsul a fost: Dar ce daca, se distreaza, e doar o pisica!!
unde esti tu Tepes Doamne??
Postat 11 October 2012 - 08:35 PM

Mai mult, daca nu o stiu langa mine cand ma duc la culcare, nu pot sa adorm ca lumea si tot ma trezesc sa o vad...as vrea sa am gradina? Da!
Dar si atunci as sta cu inima mica ca vin coiotii, ratonii,sconxi, alti pisoi...si eu sunt un mare fricos si probabil ca as lasa-o doar intr-o mini-gradina ingradita.
Cat despre Maya si Cafe, e clar o ne-intelegere data de tonul care "transpira" din cuvantul scris. Daca erau fata in fata ar fi fost amandoua de acord, una cu cealalta - ca amandoua iubesc matzele asa cum stiu eu

Postat 11 October 2012 - 09:53 PM
Pe mine m-ar durea sa cred ca ea chiar crede ca eu chiar niciodata nu inteleg nimic!
Postat 12 October 2012 - 05:22 AM
Uma, la 11 October 2012 - 08:35 PM, a spus:
Cat despre Maya si Cafe, e clar o ne-intelegere data de tonul care "transpira" din cuvantul scris. Daca erau fata in fata ar fi fost amandoua de acord, una cu cealalta - ca amandoua iubesc matzele asa cum stiu eu

Iata de ce intotdeauna sentimentele,caldura ce se revarsa din sufletul nostru......vorbeste cel mai bine si cunoaste toate limbile pamintului!
Postat 12 October 2012 - 01:56 PM

Dupa cum se pare, nu ne-am înteles în scris... asta este. S-a întîmplat KaBoooooomul! Vom trece noi si peste asta, ca doar n-o sa lasam matusile fara nepoti sau pe nepoti fara matusi

Ca sa ne mai descretim fruntile si inimile, ca prea e multa tristete la noi, aici între pisoiasi, hai sa va spun ceva "jenant" ce face Sam.
Daca stam pe canapea, el se urca în bratele/poala noastra si scarmana/sapa/scormone cu labele din fata la noi între picioare ca si cum ar cauta dupa aur si apoi se cuibareste în poala. El doar îsi afîneaza parcela, îsi face loc mai bun în sinea lui, dar arata foarte ciudat. Atîta timp cît o facea doar cu noi si nu vedea nimeni era ok... pîna nu a încept sa faca si la mama, care abia l-a cunoscut si înca nu-l vazuse în actiune, si nici nu-i maaare amatoare de pisici... si mai aveam si-un musafir care a facut ochii cît cepele cînd Samy a început sa sape de zori între picioarele lu' mama

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 12 October 2012 - 04:04 PM

la luat in vizor

se duce sa se catere pe el

Mister scapa cat poate ca daca pune mana pe el....

Thalia e lesinata dupa el si cum il prinde nu-l mai lasa, iar Mister si-a invatat bine lectia

Postat 12 October 2012 - 04:16 PM
Maya, la 12 October 2012 - 01:56 PM, a spus:

Dupa cum se pare, nu ne-am înteles în scris... asta este. S-a întîmplat KaBoooooomul! Vom trece noi si peste asta, ca doar n-o sa lasam matusile fara nepoti sau pe nepoti fara matusi

Ca sa ne mai descretim fruntile si inimile, ca prea e multa tristete la noi, aici între pisoiasi, hai sa va spun ceva "jenant" ce face Sam.
Daca stam pe canapea, el se urca în bratele/poala noastra si scarmana/sapa/scormone cu labele din fata la noi între picioare ca si cum ar cauta dupa aur si apoi se cuibareste în poala. El doar îsi afîneaza parcela, îsi face loc mai bun în sinea lui, dar arata foarte ciudat. Atîta timp cît o facea doar cu noi si nu vedea nimeni era ok... pîna nu a încept sa faca si la mama, care abia l-a cunoscut si înca nu-l vazuse în actiune, si nici nu-i maaare amatoare de pisici... si mai aveam si-un musafir care a facut ochii cît cepele cînd Samy a început sa sape de zori între picioarele lu' mama

pup mustaciosul cautator de aur

Postat 12 October 2012 - 04:44 PM
Samyyyyyyy ai nevoie de educatie sa fii politicos, doar nu vrei s-o trimit in vizita pe matusa ca asta nu stie multe!
Postat 12 October 2012 - 05:43 PM
clau_ash, la 12 October 2012 - 04:04 PM, a spus:
Thalia e lesinata dupa el si cum il prinde nu-l mai lasa, iar Mister si-a invatat bine lectia

Ce e Mister de frumos, dar Thalia..

Sammy e mai grobian si el stie una si buna

Postat 12 October 2012 - 06:52 PM
Cody il suporta pe Alex sa-l jughineasca cum vrea el, dar alt copil nu suporta, nu stie cum sa se mai ascunda.
Cred ca si Mister face la fel.
Postat 12 October 2012 - 07:01 PM

Postat 12 October 2012 - 07:54 PM
dupa mai bine de doi ani de rugaminti fierbinti, tati a cedat si Yasminei i sa indeplinit dorinta, are pisoi! am incercat sa ii ofer la schimb bicicleta, tableta, role si multe alte chestii. nimic, de fiecare data raspunsul a fost ferm ''eu vreau pisica!''.
am dat sfoara in tara ca vreau o pisica mica, am insistat ca trebuie sa fie fetita si in cateva zile o cunostinta, ne-a adus pe la 10 seara un pisoi. nu am intrebat-o de unde este pisoiul, l-am inhatat si am fugit cu el la Yasmine, primind insa asigurarea ca este fetita.
a trebuit sa ii fac baie, era murdara si plina de pureci.
a doua zi dimineata, ascunsa sub o gramada de rufe pt calcat

Number of downloads: 0
dupa o vreme si-a facut mai mult curaj

dupa ce ne-am imprietenit asa dormea si tot asa am facut si treaba prin casa cu pisoiul dupa mine.

nu mai stiu exact momentul, dar uitandu-ma cu atentie sub coada ei, ''ea'' a devenit un ''el''. numele nu a suferit nici o transformare, Nessie a devenit Nessi si gata, avem un baietel!
mai pun cateva poze si gata, aveti noroc ca restul nu le-am descarcat din aparat

Number of downloads: 1

Postat 12 October 2012 - 08:06 PM
Sa va traiasaca bebelul
Postat 12 October 2012 - 08:43 PM