Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3321 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 October 2012 - 08:43 PM

E superb, Nessi!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3322 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 12 October 2012 - 08:52 PM

M-au topit ochisorii de bebelus si boticul roz bombon :) !

Bun venit Nessi drag :)

Si sa stii ca nu esti singura care plimbi matzul in san :) Cat era Maya micuta, ala era locul ei preferat..mai mult o puneam si direct pe piele (cand era bebe, mi-era mila ca am luat-o de la mama ei pufoasa) si dormea ore asa!
A cat is a friend fur-ever !

#3323 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 October 2012 - 01:52 AM

Sa traiasca frumusetea de pui de Messi!!
Is topita.....acum la un anisotr poti face castrarea.
Daca as fi tinara si daca nu as calatorii cu experienta acumulata i as face testul FIP,SIDA si Leucemie......dar decizia va apartine ca uite ce am patit eu..
In orice caz are o mutrita adorabila un botic de l as papa.....ce mai o dulceata de bebel :floare: ;) ;)

#3324 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2012 - 08:35 AM

Amina, sa va traiasca pufosul!!!! Sa-i pup eu nasucul lui roz!
GEORGIA

#3325 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 14 October 2012 - 10:31 AM

clau_ash, zerda, Maya, Uma, Georgiana, multumim frumos pentru urari :) si inca un :) pt blanosii vostri, inmultiti voi cu 2, cu 4 acolo unde este cazul :D
verber, multumim , te pupam, la veterinar inca nu am fost spre rusinea mea. insa in astea trei saptamanai de cand il avem pe Nessi, am avut nevoie toti astia trei cu 2 picioare, de vizite la doctor, cate doi pt fiecare. de obicei mergem pe rand fiecare cu problema lui, la distante mai mari de timp, acum a fost situatia de asa natura, de nu mai imi aduceam aminte care si cand si unde :) trebuie sa mergem.
din toate problemele medicale, decat una este in legatura cu pisica, doctorita de la alergologie, ne-a interzis cu desavarsire sa tinem pisica in casa. sunt multe de spus pe tema asta, dar pe scurt, nu, nu si nu, nu dau pisica atata timp cat nu este alergica la pisica ( nu sunt ferm convinsa, inca nu am facut testul pt pisici). exista decat suspiciunea ca va dezvolta in viitor alergie si la parul de pisica( ma rog, nu la par se face alergia, ci la proteina aia care nu stiu io acum cum se numeste, dar e mai scurt sa zic par ).
as dori sa deschid un topic separat pt alergii, si sa discutam mai multe acolo, pt. ca Yasmine este alergica, insa suntem la inceput cu investigatiile.

#3326 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 October 2012 - 12:12 PM

Clau, m-am topit toata la vederea carliontilor :)

Amina, e un dulce Nessi, eu sper sa nu fie totusi nici o alergie :faceti cel mai bine testele sa vedeti ce si cum.
Pupam nasucul rozaliu
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3327 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 October 2012 - 01:38 PM

Vezi postareaAmina, la 14 October 2012 - 10:31 AM, a spus:

clau_ash, zerda, Maya, Uma, Georgiana, multumim frumos pentru urari :) si inca un :) pt blanosii vostri, inmultiti voi cu 2, cu 4 acolo unde este cazul :D
verber, multumim , te pupam, la veterinar inca nu am fost spre rusinea mea. insa in astea trei saptamanai de cand il avem pe Nessi, am avut nevoie toti astia trei cu 2 picioare, de vizite la doctor, cate doi pt fiecare. de obicei mergem pe rand fiecare cu problema lui, la distante mai mari de timp, acum a fost situatia de asa natura, de nu mai imi aduceam aminte care si cand si unde :) trebuie sa mergem.
din toate problemele medicale, decat una este in legatura cu pisica, doctorita de la alergologie, ne-a interzis cu desavarsire sa tinem pisica in casa. sunt multe de spus pe tema asta, dar pe scurt, nu, nu si nu, nu dau pisica atata timp cat nu este alergica la pisica ( nu sunt ferm convinsa, inca nu am facut testul pt pisici). exista decat suspiciunea ca va dezvolta in viitor alergie si la parul de pisica( ma rog, nu la par se face alergia, ci la proteina aia care nu stiu io acum cum se numeste, dar e mai scurt sa zic par ).
as dori sa deschid un topic separat pt alergii, si sa discutam mai multe acolo, pt. ca Yasmine este alergica, insa suntem la inceput cu investigatiile.

Amina...uite iti relatez cazul meu....Locuim in F cind omu face alergie.....isi face testele....si ce sa vezi cade rezultatul Pisica si Polen
Bun polen poate cu toate ca in nord unde eram noi....era cam ploie....dar pisica, cind noi aveam teckelasul PEPE....??????
De tot risul testele astea.....
deci parerea mea ....nu sunt f fiabile!

#3328 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 October 2012 - 04:44 PM

Amina, fiica-mea e alergica la pisici. Nu a avut probleme pîna nu demult (vreun 1 an si... nu mai stiu exact), dar de cînd am aflat, singurul lucru schimbat (sînt mai multe, dar ma refer strict la pisici), e ca nu au voie în camera ei, sa-si lase matreata pe acolo. Ei îi este dor de dormit în brate cu Mike, si îl mai ia cîteodata si-l baga sub plapuma, si dorm amîndoi ca doi bebei. Samy însa, are interdictie totala în camera, dar nu pentru protectia ei, ci a lui :) pentru ca Denise are peste tot lucruri mici care el le-ar fura si cara în gura, si mi-e frica sa nu înghita ceva.

Alergologul, normal ca a recomandat renuntarea la pisici, si, si, si... Denise i-a zis ca decît sa ducem pisoii de acasa, mai bine pleaca ea :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3329 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2012 - 06:12 PM

Vezi postareaMaya, la 14 October 2012 - 04:44 PM, a spus:

Denise i-a zis ca decît sa ducem pisoii de acasa, mai bine pleaca ea :)

Copilul minunat :) :)
A cat is a friend fur-ever !

#3330 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 14 October 2012 - 08:18 PM

Fetelor multumesc de complimente la adresa carliontilor, si eu lunt lesinata dupa eisi duma nazdravana bineinteles.

Mister saracul nu mai stie pe unde sa intre cand o vede pe Thalia, dar sper sa-i mai treaca entuziasmul Thaliei in timp ...

#3331 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 October 2012 - 09:02 PM

Vezi postareaclau_ash, la 14 October 2012 - 08:18 PM, a spus:

Mister saracul nu mai stie pe unde sa intre cand o vede pe Thalia, dar sper sa-i mai treaca entuziasmul Thaliei in timp ...

Ei, norocul lui ca se mai poate catara în locuri unde Thalia nu ajunge! Sînt niste scumpi amîndoi! Superbi cîrliontii Thaliei! :)

V-am mai spus eu ca Mike e mare amator de TV. El urmareste cu mare interes filme. La War Horse s-a uitat în jur de o ora, pîna a adormit. La nici un film nu s-a uitat asa mult.
Sam se uita la emisiuni cu animale. Bun, deci noi sîntem amatori, ca nu-si pune el tv-ul pe canalul cu animale :) , dar si el urmareste animalutele cu mare pasiune. Îi plac în mod special pasarile. Chiar acum urmareste un reportaj din Groenlanda pe Anixe HD.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3332 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 October 2012 - 09:39 PM

Clau, superba Thalia si cam speriat Mister de ce-l asteapta :)
Amina , splendida mâtzuca voastra...are niste ochi...

#3333 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 15 October 2012 - 01:37 PM

Aaaaaa, m-am indragostit :angryfire: de Nessi!
Seamana cu Vasilicu' meu cand era bebelus...
Pup guritele si nasucul roz (asa raman, vei vedea!) =)) :-*
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#3334 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 October 2012 - 02:28 PM

Vezi postareaMotana, la 15 October 2012 - 01:37 PM, a spus:

Aaaaaa, m-am indragostit :angryfire: de Nessi!
Seamana cu Vasilicu' meu cand era bebelus...
Pup guritele si nasucul roz (asa raman, vei vedea!) =)) :-*

Motana, nu te-am mai vazut cam de multisor si apropos Vasilicu'tau ce mai face? Sa-l pupi pe nasuc din partea mea!
GEORGIA

#3335 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2012 - 10:38 AM

Azi sunt fericita, l-am cantarit pe Schatzi si a depasit 4 kg :thumleft: ,conform cantarului meu are 4,050, fata de 3,400 cat avea acu 7 luni B)

Peste doua saptamani tb sa ajung cu Mitzi la vaccin, sa vad cum ,poate il iau si pe el la verificat si eventual sa-l cipez ca sa-l inscriu si pe el la Tasso

Acasa la mine

#3336 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 October 2012 - 12:50 PM

Vezi sa nu ajungi ca mine care le dau mancare prea putina ca Pisi dadea sa ajunga la 7 kg!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3337 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2012 - 01:59 PM

Vezi postareazerda, la 16 October 2012 - 12:50 PM, a spus:

Vezi sa nu ajungi ca mine care le dau mancare prea putina ca Pisi dadea sa ajunga la 7 kg!

Nici o sansa.E pisoi in libertate,probabil ca perioada iernii v-a mai lua in greutate ca nu o sa mai iasa asa mult,dar altfel zburda pe campii, la propriu ca langa noi la 50 m incep campurile, cat vezi cu ochii pana la padure :drool:

De ex Negrutza si D´artagnian pisici de apartament aveam 7 respectiv 6 kg.Mitzi 2 ani cat a stat inchisa in casa a ajuns la 5 kg.
E adevarat ca d-lui i-am tot dat mancarica mai multa ca sa puna ceva pe oscioare ca prea ii simteam toate coastele cand il mangaiam.Acum arata si el cat de cat a pisoi normal si bine ingrijit.Blanitza ii luceste si nu-i mai cada ca inainte cand se scarpina.

Duminica cand am luat lapte proaspat de la taran i-am pus si lui in castronel, a lipait cu pofta apoi alerga ca zbenghea prin casa, parca ar fi baut energizant ;) .
Mitzi nici laptele special de pisici nu-l bea si nici nu e pofticioasa ca domnul care a lipait inclusiv supa de dovleac :105:

Acasa la mine

#3338 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 October 2012 - 03:02 PM

Vezi postareaIoana, la 16 October 2012 - 01:59 PM, a spus:

Acum arata si el cat de cat a pisoi normal , a barbat poate vroiai sa spui :D si bine ingrijit.Blanitza ii luceste si nu-i mai cada ca inainte cand se scarpina.

Duminica cand am luat lapte proaspat de la taran i-am pus si lui in castronel, a lipait cu pofta apoi alerga ca zbenghea prin casa, parca ar fi baut energizant =)) .
Mitzi nici laptele special de pisici nu-l bea si nici nu e pofticioasa ca domnul care a lipait inclusiv supa de dovleac :appl:

Pup eu pe ei de taciunei!
Cody are mai bine de 7 kg., dar este si ditamai lunganul si din pacate nu mai are voie lapte si chiar daca apuca sa lipaie vreun pic imediat se deranjeaza la stomac. Iar laptele de la taran ii face cel mai rau si ii place.......
GEORGIA

#3339 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 October 2012 - 03:10 PM

Eu le-am dat azi ou fiert zdrobit cu furculita! Pisi a lipait 60% si Cafe restul, celelalte nici macar nu se uita la ou! Tot asa nu mananca iaurt!
Lor sa le dai carne si atat, sau rontzanele!
Culmea e ca dupa Pisi, cu care m-am resemnat ca e Garfield, cea mai grea este Squeaky, pe care eu una o vad mancand o data pe saptamana! Zici ca mananca pe ascuns! :appl:
Pufoasele sunt cele mai slabe cam la fel amandoua vreo suta de grame ce le desparte! Dar sunt si inalte si lungi, dupa tata deh!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3340 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 October 2012 - 09:17 PM

Samy, manînca precum spartu' satului :appl: A ajuns la 4,6 kg, si sigur mai pune acum iarna. A si crescut, dar daca i-as da cît vrea el, s-ar face ca un tanc. Nush ce e asa fomicios de-o perioada. Cred ca de la frig. Mike tot gras este si nu manînca mult. E însa la fel de puturos ca totdeauna...
Vetul spune mereu ca e ok, dupa controlul normal, si ca asta se întîmpla multor feline care refuza hrana umeda si se hranesc doar cu crontanele. Adica ca sînt grase. (Mîncarea uscata contine foarte multa grasime, în jur de 20% chiar si peste. În comparatie cu cea umeda, care are 4-5-6-maxim 7 % grasimi - e mult. Plus de asta mîncarea uscata este si mai nesanatoasa din multe puncte de vedere... Mike ar putea oricînd mînca hrana umeda, dar nu se atinge de nimic altceva decît uscaturile lui. Ce ma enerveaza e, ca si crontanelele dietetice au multa grasime... mai rau, alea chiar l-au balonat (nu la cîntar)). Eu tot ma panichez si îl întreb daca nu e posibil sa aibe una alta. El spune ca daca ar avea ceva, as observa în comportament, aspectul ochilor, blanii, mucoasa, nas, fund, gura... Dar tinînd cont ca e la fel ca totdeauna, adica pufos si lucios, ochi clari, nasuc umed, jucaus, dar puturos, are aceeasi greutate de ani de zile (cu diferenta cînd îl mai "chinuiam" eu cu RC Light), comportamentul e neschimbat... adica e la fel de vioi si dragastos, nu bea mai multa apa si nu are nici alte apucaturi, toane sau schimbari... vetul zice ca e ok.
Oare sa-i cer data viitoare cînd mergem la vaccin + control, sa îi faca analizele la sînge?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169