Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 01 November 2012 - 03:35 PM

Postat 02 November 2012 - 12:59 PM
Bina ca s-a terminat totul cu bine!
Postat 02 November 2012 - 01:06 PM
Postat 02 November 2012 - 01:27 PM
Si eu cand l-am gasit pe Cody dupa doua zile aproape, in afara ca era mort de foame era plin de scaietzi si negru din albul lui ca laptele si primul lucru a fost sa-l bag sub dus.
Postat 02 November 2012 - 03:10 PM
Bine ca s-au regasit

Ioana

Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 02 November 2012 - 03:27 PM
Martogolanul meu e putin bolnavior, a facut o infectie la ureche, sper ca suntem acum pe calea cea buna, ce e drept e mai vioi si a reinceput sa manance, dar doua zile cu diaree si nu a pus gura pe mancare, apoi alte doua zile manca 2-3 boabe din mana mea si alea fortat, m-au adus la disperare, am bocit de mi-au zis ai casei, unii in special, ca-s nebuna.
Dupa ce ca l-am fortat sa manance si i-am curatat urechea si pus picaturi desi stiam ca-l doare si mieuna a jale in bratele mele, tot ma dragaleste, il iau in brate si-si baga botul in gatul meu ca un copil si sta acolo si ma miroase si ma pupa,am sa revin cu o poza.
Postat 02 November 2012 - 04:07 PM

Daca mananca inseamna ca e mult mai bine!
Postat 02 November 2012 - 05:29 PM
Maya mea cand a durut-o poponeata (se constipase si facuse glanduta plina, ca la catei) mi se vaita, parca sa-mi arate, ma doare , fa ceva..si se baga cand cu capul in palma mea, cand se impingea cu funduletul...si am dus-o la vet, i-au stors glanduta si cand am ajuns acasa era ok, nu m-a mai certat, era numai in pupaceli. Crezi ca ei nu stiu ca noi avem grija de ei?
Postat 02 November 2012 - 05:45 PM
Multumim pentru gandurile bune!
Postat 02 November 2012 - 06:23 PM
alimocanu, la 02 November 2012 - 03:27 PM, a spus:
Martogolanul meu e putin bolnavior, a facut o infectie la ureche, sper ca suntem acum pe calea cea buna, ce e drept e mai vioi si a reinceput sa manance, dar doua zile cu diaree si nu a pus gura pe mancare, apoi alte doua zile manca 2-3 boabe din mana mea si alea fortat, m-au adus la disperare, am bocit de mi-au zis ai casei, unii in special, ca-s nebuna.
Dupa ce ca l-am fortat sa manance si i-am curatat urechea si pus picaturi desi stiam ca-l doare si mieuna a jale in bratele mele, tot ma dragaleste, il iau in brate si-si baga botul in gatul meu ca un copil si sta acolo si ma miroase si ma pupa,am sa revin cu o poza.
alina dupa ce ii faci tratamentul da i o recompensa ceva de mincare o jucarioara o mingiiere

Ioana bine ca esti linistita acum!!
pup mustaciosii!!
Postat 02 November 2012 - 09:34 PM
Eram disperata, Mitzuleana e o pisica descurcareata care s-a adaptat f usor peste tot unde am stat.Desi stiu ca nu iese in strada si cand dupa ziua de ieri nu am reusit sa dam de ea si nici nu raspundea pe nicaieri, m-am gandit la situatii negre.
Azi sotul a iesit singur sa o caute, a iesit si in strada principala s-a indepartat si de perimetrul domsoarei, pana cand l-a un moment dat a aparut dansa mieunand de mama focului.Initial am crezut ca sotul a gasit-o,pana cand dupa vreo 5 minute apare si el cu o fata lunga ca n-a gasit-o.Atunci i-am aratat ca in fata castroanelor sunt iarasi 2 pisici nu doar una:))
Domsoara avea pe cap/mustati,sprancene panze de paianjen.Ne-am gandit ca a fost inchisa in vre-un garaj pe undeva.Ne si faceam dimineata ganduri ca poate unii au un weekend mai lung si daca e inchisa acolo o sa stea pana duminica cand se intoarce lumea.
Oricum bine ca s-a intors.
Acum pe seara am sunat la vecinii care imi aduc oua si ii spune vecina sotului ca Mitzuleana a fost la ei in casa

Acum stau si ma gandesc, cum de n-au observat ca e la ei in casa, ca ieri ei au plecat pe dimineata.In fine, e acasa si asta conteaza.
Alina, sanatate multa lui Adrian.Greu e si cu blanoasele astea.
La chestii din astea cu inima nu mai stau bine.Mai trecusem printr-o sperietura din asta acum vreo 12 ani cu D´artagnian care o saptamana mi-a disparut din casa, de pusesem afise pe un perimetru de 2strazi, in toate scarile, inclusiv cu ofer recompensa.
Postat 02 November 2012 - 10:19 PM

Uf, bine ca a trecut, ca numai la ea îmi statea capul. Exact asta a zis si Dan, ca Mitzuleana e fata descurcareata. Chiar eram pe drumuri cînd am primit mesajul (merci ca mi-ai scris. Mi-ai luat o piatra de pe suflet ), iar el cica: "Na vezi, ti-am zis ca vine ea!" ... asa ca aia mici care le stiu pe toate

Felix disparea cînd si cînd în tinerete, si ma dispera! Pe el nu-l închidea nimeni, el pleca de teleleu ca asa era el. Nebunatic si mare bataus. Probabil a fost un motan vagabond care pîna atunci cînd a fot prins/gasit în statia de autobuz a hoinarit cum i-a placut. Cumva ma "obisnuisem" cu escapadele astea. S-a potolit si cumintit odata cu aparitia lui Mike.
Mai stii ca si Mike disparuse chiar scurt timp dupa ce l-am luat din adapost! De luni pîna luni a fost disparut. Aproape opt zile de cosmar. Am murat pernele din cauza lui. Stiam ca e asa de nestiutor, naiv, fiind nascut în adapost, nu stia înca cum sta treaba cu viata pe afara. Era practic lipsit de orice cunostinta... pierdut în spatiu. Pe el sigur l-a luat cineva, ca era extrem de prietenos pîna atunci... si sigur nu s-a descurcat cu el, fiind dificil la mîncare si multe altele, si l-a lasat din nou pe strada. Sigur nici n-a fost prea departe, ca a gasit drumul acasa. Era moale, curat, pufos si avea niste pernute ca un nou nascut. Deci a fost tinut în casa si nici n-a hoinarit prea mult spre casa, ca ar fi fost mai jegos. Doaaamne cît s-a mai plîns cînd a ajuns acasa. De atunci rar pleaca mai mult de 15-20 m de casa si îi este frica de toata lumea în special de copiii mici...
Ma bucur ca Sam e copil de casa. A disparut si el odata vreo 5 ore. Stiu ca nu e mult, dar na, cum era nou în zona, mai tolomacel din fire si nici nu lipsise pîna atunci mai multe de juma de ceas, hai o ora, clar ca am umblat dupa el ca bezmeticii, de la miezul noptii pîna dimineata pe la cinci, cu lanternele prin întuneric, uitîndu-ne prin curtile vecinilor si pîsîind. Bine ca nu a sunat careva la politie

Sa speram ca povestile astea cu plecat (de felinele noastre) în delegatie se vor termina mereu cu bine si se lasa doar cu olecuta foame si nimic mai rau.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 02 November 2012 - 10:44 PM
Dimineata desi el doarme mai mult cand e liber s-a trezit si el devreme cu gandul la ea.
Mitzi pleaca cu orele si chiar nu-mi fac griji, vara chiar sta mai toata noaptea afara ca iese la vanatoare.
Schatzi e la fel ca Sam, e casnic

Sa sti ca la Felix m-am gandit ieri ca stiam ca statuse o saptamana inchis pe undeva.
Nu cred ca v-am povestit.Acum o saptamana lasasem masina sotului la service sa schimbe cauciucurile de iarna si ca sa nu se duca si apoi sa se intoarca sa ma ia pe mine cu cosul de cumparaturi am zis ca mergem pe jos pana la servici,care era la 2 strazi de noi.
O luam noi pe strada care merge in continuare cu a noastra si dam la un moment dat de Mitzi, o strig si incepe sa miane si da sa se tina dupa noi.Ii zic sa se duca acasa, a inceput din ce in ce mai tare sa miaune,da un miunat de ti se rupea sufletul.La un mom dat au inceput niste caini dintr-o curte sa latre si n-a mai coborat dupa noi, s-a bagat sub o masina.Am coborat in soseaua principala noi, pret de 1-200 m fata de unde era ea si o tot auzeam cum plange.Si eu si sotul ne inmuiasem de tot, ni se rupsese sufletul auzid-o cum plange dupa noi.A tb sa-i dau sotului cosul si m-am intors la ea ca sa o duc acasa.
Ehe, a venit dupa mine, a inceput sa se alinte, sa se intoarca cu labutele in sus.Pana la urma am bagat-o in casa si am plecat in treburile mele.
Postat 02 November 2012 - 11:40 PM

Postat 02 November 2012 - 11:42 PM