Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3421 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 November 2012 - 02:22 PM

Vezi postareazerda, la 06 November 2012 - 11:16 PM, a spus:

Ce frumosi sunt Ioana!! =))

:rolleyes: pupam si noi blanoasele tale.

Vezi postareaverber, la 07 November 2012 - 06:09 AM, a spus:

IOANA sa ti traiasca pufaciosii pupaciosii!!
sunt adorabili!!!! :( :( :(

Multumim.D´artagnian din pacate e in raiul pisicesc de 2 ani :thumleft: , dar sper ca macar babutza mea sa fie bine si sa ii serbam si ce-a de-a 15-a aniversare.

Acum cand vin ai mei o sa le zic sa-mi aduca poze , inclusiv albumele cu Misu si Printesa, parintii Negrutzei si ai lui D´artagnian.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3422 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2012 - 03:34 PM

Astazi cei doi vecini ai mei

Fisier atasat  Diego si Woddy.jpg (112.3K)
Number of downloads: 0

Mamica lor bipeda ii lasa afara de dimineata cand pleaca la munca pana pe seara dupa ora 17.Norocul lor ca eu am pe terasa 2 scaune cu pernute,plus pe unul am un covor vechi(cel din poza) care l-am lasat special acolo pe post de culcus.
I-am bagat in casa, au mancat si apoi s-au tirat iarasi.

Acasa la mine

#3423 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 04:25 PM

Asa ma 'nerveaza pe mine oamenii astia! Asa fac si unii din vecinii mei, chiar mai rau, ca ramîn felinele foarte des si peste noapte afara, neavînd clapa din anumite motive/ca aduc soareci, pasari. Ei dorm ca ursii, asta ca sa nu le spun altfel, iar felinele dorm prin vecini sau cine stie pe unde. N-o fi noapte de noapte la fel, dar destul de des pentru gustul meu! E frig si va fi si mai frig în curînd! Dar unii sînt de parerea ca pisicile au blana si nu le este frig =))

Multi chiar nu stiu ca de fapt pisicile pot fi chiar foarte sensibile la frig...

Ai mei baieti au momentan o faza extrema... de lene. Ies la pishulica si un cinci minute de aer proaspat, în rest naneaza prin pene, paturi si perne, cu noi, pe noi, sub noi, unu peste altu :D

Ioana, pupam babuta, dar si îngerasul... îi pupam si pe ei în gînd =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3424 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2012 - 05:34 PM

Chiar vb azi cu al meu ca-i povesteam de amaratii astia doi care stateau afara pe scaun si zicea ca nu o intelege pe vecina, desi a sustinut ca iubeste animalele, a mai avut o pisica care a tb sa o eutanasieze si nu putea sta fara,asa i-a luat pe cei doi frati.

Nu stiu,eu ori iubesc si ma dedic lor atat cat pot,ca si cum ar fi copii bipezi,ori ma las pagubasa.

Ei si pe timpul verii ii lasau afara, eu daca nu sunt acasa vara las jaluzeaua cat pot intra pisicile si pun ceva in usa ca sa nu se inchida,dar nu le inchid afara.

Cand am fost plecati in concediu la fel am facut si a venit soacra vecinei in cauza sa le dea sa manance pruncilor mei.In una din zile a gasit femeia usa la bucatarie deschisa si crantanei insirati pe scari pana afara pe terasa unde a gasit si punga.Fusese mare party la mine in casa =))

De atunci noaptea inchid usa la bucatarie cu cheia si cand plec de acasa usa de la intrare.Ca Schatzi e mare deschizator de usi si nu vreau sa ma trezesc cu ele deschise.

Mai acum ceva timp tot vecina cu cei 2 i-a inchis in balcon.Ea acasa, ii auzeam cum plang, intre timp a venit si el ca eram in gradina si l-am vazut, putea sa se duca sa-i zica " mai femeie baga pisicile in casa" .Aiurea, pana la urma ambele pisici au sarit la mine in balcon si au iesit pe usa.Acum Diego a prins un obicei, intai daca era inchis in balcon sarea la mine, mai nou sare de afara,intai pe gardul dintre noi si apoi se catara pe zid si la mine in balcon ,nu la el.

Ale mele ies dimineata, Schatzi sta doar putin si cere inapoi, da are u n tigdal ca-l aud imediat.Mitzi sta mai mult.In schimb iarasi a pus pe ea si chiar vb cu al meu.el e pofticios tb sa fie la masa cu noi cand mancam, dar ea e fomista.Mai nou ii mananca si lui mancarea :D

Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una =))

Acasa la mine

#3425 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 November 2012 - 05:35 PM

Tare nu-mi place mie asta cu lasa ca se descurca ele ca sunt pisici au 9 vieti!
V-am zis de abuzivul de frati-miu care fuma ca un furnal industrial si pe urma deschidea usa de la balcon, cand afara erau -15 grade!!
Cand am vazut-o pe Veve ca stranuta, m-am repezit in el si i-am zis ca daca mai face bancuri din astea, jar mananca! Ca plateste el vet-ul!
Cica ce ai mah, ca eu stau la bustul gol si ele au blana! Da, dar aveau urechile reci si labutele jos nefiind covor, ci mozaic, tot reci, gheata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3426 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 05:49 PM

Vezi postareaIoana, la 07 November 2012 - 05:34 PM, a spus:

Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una =))

Why not? Daca o faci, poate e mai bine sa fie tot baiat, ca fetele sînt mai dominante, si-o fi razboi apoi. Vai de chelicica lu' Schatzi atunci =))

Hai ca editez sa bag si io vreo doua poze cu Sam, asistentul meu =))
De fapt pozam lucratura, nu pe Sam, doar ca el este peste tot :D

Fisier atasat  Sam cu nuca (1).jpg (736.51K)

Fisier atasat  Sam cu nuca (2).jpg (687.03K)

Fisier atasat  Sam cu nuca (3).jpg (763.98K)

Fisier atasat  Sam cu nuca (4).jpg (762.5K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3427 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2012 - 06:04 PM

Vezi postareaMaya, la 07 November 2012 - 05:49 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 07 November 2012 - 05:34 PM, a spus:

Why not? Daca o faci, poate e mai bine sa fie tot baiat, ca fetele sînt mai dominante, si-o fi razboi apoi. Vai de chelicica lu' Schatzi atunci :D

Oricum daca e sa mai luam, e mai bine mai spre primavara ca apoi sa iasa afara mai cu drag.
Chiar vazusem cateva matzulene si al meu zice: "pai ia vb cu mama ta, il baga la bagaje si-l aduce cand vine" =))
Si el zicea ca daca ar fi dupa el, pe toate de pe strada le-ar strange.

Vazusem un reportaj zilele trecute facut prin sect. 3 in Bucuresti.Multi caini otraviti.Au bagat otrava in mezeluri si le-au aruncat saracelor patrupede.Va dati seama cum au murit saracutii.Eu le-as da otrava alora care o fac cu saracele necuvantatoare ,asa cum i-as arunca in strada pe aia de fac acelas lucru cu pisicile si cateii.

N-am sa inteleg niciodata oamenii care fac asa ceva.

Pe mine nu m-ar lasa sufletul, mai bine imi iau de la gura decat sa arunc in strada.
Eu chiar daca statea in apartament cu 2 cam cand eram in tara am avut pe rand 1, 2 pana la 6 pisici.Apoi am ramas cu 2 si intre timp un caine.Cainele i l-am dus mamei si dupa un an am mai salvat o catelusa de pe strada si a stat si ea cu noi in casa, pana s-a intremat si am du-o tot mamei.Catelusa si acum traieste, are cam 10 ani, catelul s-a prapadit acum 6 ani.Dar au fost amandoi salvati de pe strada, vaccinati si ingrijiti.Baiatul a crescut odata cu pisicile mele, era mai mic ca ele cand l-am adunat de pe strazi.Si a ajuns sa fie cat mine de inalt cand se ridica in 2 labe.

ia uitat aici, cei doi baieti ai meu, care din pacate acum sunt in raiul animalelor
Fisier atasat  Skip si d´artagnian.jpg (195.62K)

Acasa la mine

#3428 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 07 November 2012 - 08:34 PM

ouff fetele mele ce frumosi sunt pufosii vostri....eu dau de mincare la cei 3 orfelini si la o viitoare mamica gestanta(cit are gestatia o pisica???)
Pacat ca nu pot pune poze v ati fi indragostit de toata menajeria....intrebare....ce se va alege de ei dupa10 dec cind o sa plec???? =)) =)) =)) ....m ai ales astia 3 micutii care nu stiu nici sa vineze......:D

#3429 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 09:19 PM

Vezi postareaverber, la 07 November 2012 - 08:34 PM, a spus:

cit are gestatia o pisica???)

În jur de 64-65 de zile. Posibil ± 1-2 zile.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3430 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 07 November 2012 - 10:23 PM

Aha, deci Sam s-a apucat de tricotat! Si vrea sa faca un fular cu nuci!

Pupam ochisori de vecini frumosi si musteti de Veve si Cafe si ce l-as zmotolea pe domnisorul Sam =)) Trimitem pupici si puilor din rai, ca ei sunt in continuare in sufletele noastre, chiar daca s-au dus :)

Eu sunt paranoica, acum e mai rece in casa si eu cum nu prea am covoare (doar unul mic in sufragerie) o tot culeg pe mandra mea de pe unde sta sa o pun ori pe pat, ori pe fotoliu, numai sa nu o vad cu blanitul rece! Dar nici ea nu se lasa, de doua nopti a descoperit ca nu exista salteluta mai calda si pufoasa decat ma-sa...deci dorm cuminte pe spate cu un pitic intins pe mine :((
A cat is a friend fur-ever !

#3431 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaUma, la 07 November 2012 - 10:23 PM, a spus:

Aha, deci Sam s-a apucat de tricotat! Si vrea sa faca un fular cu nuci!

Pupam ochisori de vecini frumosi si musteti de Veve si Cafe si ce l-as zmotolea pe domnisorul Sam =)) Trimitem pupici si puilor din rai, ca ei sunt in continuare in sufletele noastre, chiar daca s-au dus :D

Eu sunt paranoica, acum e mai rece in casa si eu cum nu prea am covoare (doar unul mic in sufragerie) o tot culeg pe mandra mea de pe unde sta sa o pun ori pe pat, ori pe fotoliu, numai sa nu o vad cu blanitul rece! Dar nici ea nu se lasa, de doua nopti a descoperit ca nu exista salteluta mai calda si pufoasa decat ma-sa...deci dorm cuminte pe spate cu un pitic intins pe mine :((

Pai da, normal ca doarme pe mami-sa. Clima perfecta, plus ca mai pica si-o mîngîiala, pupaceala... chestii de astea nasoale :)

Ia ca am descarcat doua pozici de pe telefon. Le-am micsorat ca mari sînt nasparlite.
Facute cu blitz pe întuneric. Dar na, mi-s tare dragi ca dorm ei asa ca porcusorii :)

Fisier atasat  nani (1).jpg (175.03K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  nani (2).jpg (161.27K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3432 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 08 November 2012 - 05:54 AM

Doamne MAYA ce frumosi sunt mustaciosii!!
I as pupacii fara istovire!!
Si da sa ne gindim si la pufosii nostrii INGERASI!!!...sunt bucuroasa caci bouganvillierul (pe care l am plantat la capul lui Choupy) a prins!!
MAYA inca odata multumesc de raspuns( aseara viitoarea mamica a prins si o vrabiuta.....s a cam saturat de crontzanelele mele...)

#3433 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 November 2012 - 08:05 AM

Vezi Maya ca ai ajuns pana la urma si la salata de pisici?? :occasion15:

Foarte draguti sunt!
Eu nu inteleg alta chestie, eu va cunosc toate pisicile si le recunosc si dintr-o privire, totusi, fratele meu si vara-mea nici dupa atata stat cu pisicile mele bot in bot, nu stiu care e Pisi si care e Squeaky!
Eram pe celalalt forum cand am primit un PM de la o fata care ma recunoscuse dupa pozele puse pe animalutze, deci o fi o treaba intre noi pisicoasele, altii vad o pisica tarcata si atat!

Eu, de exemplu i-as recunoaste imediat pe Sam si Mike, inca din fundul gradinii, nu la 2 metri in fata nasului!

#3434 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 November 2012 - 12:58 PM

Vezi postareazerda, la 08 November 2012 - 08:05 AM, a spus:

Vezi Maya ca ai ajuns pana la urma si la salata de pisici?? :rolleyes:

Foarte draguti sunt!
Eu nu inteleg alta chestie, eu va cunosc toate pisicile si le recunosc si dintr-o privire, totusi, fratele meu si vara-mea nici dupa atata stat cu pisicile mele bot in bot, nu stiu care e Pisi si care e Squeaky!
Eram pe celalalt forum cand am primit un PM de la o fata care ma recunoscuse dupa pozele puse pe animalutze, deci o fi o treaba intre noi pisicoasele, altii vad o pisica tarcata si atat!

Eu, de exemplu i-as recunoaste imediat pe Sam si Mike, inca din fundul gradinii, nu la 2 metri in fata nasului!

Da, cred ca e o chestie între noi pisicosii. E normal sa ne recunoastem si sa ne distingem copiii. Pentru restul sînt pisici. Unii nici nu fac diferenta între tarcate si patate, iar pentru noi, fiecare dintre copiii nostri pufosi e altfel. Are alta fata, alte trasaturi, alt comportament, alta voce, caracter, si, si... sa nu mai spunem ca le recunoastem "mimica", body language, din voce si felul cum miauna stim daca sînt plictisite sau vor ceva, chiar si ce anume. Vreau sa ma joc, vreau iubita, scarmanata, as mînca ceva, mi-e foame sau mi-e foaaaameee graaav :) ... etc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3435 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 08 November 2012 - 01:10 PM

Noi avem aici niste cunostinte(belgieni)...el fost politzai ea avocata....au o resedinta acilea si zic ca iubesc rau animalele
Nu aveau dar cum aici e plin de pisici au infiat un baietel, l au primit in casa ,l au culcat pe perne spuneau ca e adorabil, calm ,frumusel ,blind.
Asa de tare iubeau pisicutul ca au plecat si nu l au luat cu ei:rolleyes::)......au plecat cu masina si le as fi dat eu cusca lui Choupy....deci bietul animalutz este singur ,nu are papa, nu are stapin:(
Ii urasc!!

#3436 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 November 2012 - 01:22 PM

Stii care e raspunsul meu?? Nu te mai chinui, doar daca nu vrei sa-l iei tu in cusca, pe care tot o ai si nu se mai chinuie nici el ,nici tu! Doar n-o sa zica dupa aia ca l-ai rapit, zici ca l-ai gasit pe strazi!
Ura iti face rau si nu-ti poti permite!

#3437 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 08 November 2012 - 02:02 PM

Vezi postareazerda, la 08 November 2012 - 01:22 PM, a spus:

Stii care e raspunsul meu?? Nu te mai chinui, doar daca nu vrei sa-l iei tu in cusca, pe care tot o ai si nu se mai chinuie nici el ,nici tu! Doar n-o sa zica dupa aia ca l-ai rapit, zici ca l-ai gasit pe strazi!
Ura iti face rau si nu-ti poti permite!

Iubita....casa lor e la 20 km de mine.....pisicutzul cu siguranta s a dus in alta parte.....
Mai eu daca nu vreau sa ma implic dar iubesc animalele ,le dau de papa dar nu le primesc in casa pe pernutze....
In fine....iar ai dreptate,sunt' chestii' pe care nu mi le mai pot permite:(

#3438 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 November 2012 - 07:53 AM

Ai dreptate Verb, nu poti abandona asa un animal, mai ales daca l-ai *adoptat*.
Eiiii, eu ca sa plec la Romanica, l-am adus aici pe fratello sa faca catsitter :floare:...
Fiocco care este un porc de caine de matz...a facut ce-a vrut din el ( fratemeu este mare iubitor de animale...
cand era mic ne aducea pe la casa tot felul de amarasteni abandonati...are un caine pe care-l chiama *àl nick* ...nu
vreti sa stiti ca vorbeste cu nevastul lui la skype, si daca e cainele in preajma, converseaza si cu el :floare:
deci dl Fiocco, aseara cand am ajuns acasa...a sarit in brate la fiimea...si astepta majestuos la scari :floare:

Fisiere atasate

#3439 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 November 2012 - 10:55 AM

Ce pufos alb si fericit!

#3440 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 11 November 2012 - 11:25 AM

stella...desenul de pe cap ....seamana cu cel al lui CHOUPY :floare:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
HELP SOLUTII

Ma tot invirt noaptea in pat sa gasesc solutii pt cei 3 pufosi frati (au 3 luni) care vor ramine peste o luna singuri aici printre oamenii' astia rai carora nu le pasa de animale ba mai mult le fac rau

1 nu stiu sa vineze.....si va venii si aici frigul

2 la adapost ma costa 6 e/ZI/pisica plus ca nu au vaccinuri.....si 4 luni(cit voi lipsi) e mult

3 as fi dispusa sa dau 100e :luna si sa ofer mincare.....dar sa le dea....nu sa dea crontzanelele la gaini

4 Nu cunosc pe nimeni fiabil.....

5 Le am facut pe balcon o casuta in care dorm.....

sunt frumusei foc ,se joaca intre ei sunt adorabili si cind ma gindesc ca trebuie sa plec mi se sfisiie inima

CE SA FAC?????????????
S.V.P. ajutati ma cu niste idei

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou