Chiar vb azi cu al meu ca-i povesteam de amaratii astia doi care stateau afara pe scaun si zicea ca nu o intelege pe vecina, desi a sustinut ca iubeste animalele, a mai avut o pisica care a tb sa o eutanasieze si nu putea sta fara,asa i-a luat pe cei doi frati.
Nu stiu,eu ori iubesc si ma dedic lor atat cat pot,ca si cum ar fi copii bipezi,ori ma las pagubasa.
Ei si pe timpul verii ii lasau afara, eu daca nu sunt acasa vara las jaluzeaua cat pot intra pisicile si pun ceva in usa ca sa nu se inchida,dar nu le inchid afara.
Cand am fost plecati in concediu la fel am facut si a venit soacra vecinei in cauza sa le dea sa manance pruncilor mei.In una din zile a gasit femeia usa la bucatarie deschisa si crantanei insirati pe scari pana afara pe terasa unde a gasit si punga.Fusese mare party la mine in casa
De atunci noaptea inchid usa la bucatarie cu cheia si cand plec de acasa usa de la intrare.Ca Schatzi e mare deschizator de usi si nu vreau sa ma trezesc cu ele deschise.
Mai acum ceva timp tot vecina cu cei 2 i-a inchis in balcon.Ea acasa, ii auzeam cum plang, intre timp a venit si el ca eram in gradina si l-am vazut, putea sa se duca sa-i zica " mai femeie baga pisicile in casa" .Aiurea, pana la urma ambele pisici au sarit la mine in balcon si au iesit pe usa.Acum Diego a prins un obicei, intai daca era inchis in balcon sarea la mine, mai nou sare de afara,intai pe gardul dintre noi si apoi se catara pe zid si la mine in balcon ,nu la el.
Ale mele ies dimineata, Schatzi sta doar putin si cere inapoi, da are u n tigdal ca-l aud imediat.Mitzi sta mai mult.In schimb iarasi a pus pe ea si chiar vb cu al meu.el e pofticios tb sa fie la masa cu noi cand mancam, dar ea e fomista.Mai nou ii mananca si lui mancarea
Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una