Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 17 March 2013 - 06:41 AM
Postat 18 March 2013 - 10:09 AM
Si eu am crescut cu animalutze si l-am crescut si pe Alex tot asa si mi-a spus ca si el la randul lui isi va creste copilul tot asa si isi va lua o sotie care sa iubeasca animalutzele. Chiar m-am amuzat, daca o mai trai Cody pana atunci, Alex a zis ca nu isi alege o sotie decat daca Cody o va accepta.
Postat 18 March 2013 - 11:26 PM
Uma, la 17 March 2013 - 03:29 AM, a spus:
zerda, la 17 March 2013 - 06:41 AM, a spus:
Asta-i mentalitatea mostenita de la tarani (ca deh, am fost atata vreme popor eminamente agrar): pisica tre' sa stea in curte si sa manance soareci. Cainele trebuie dus "la rapa" cand imbatraneste/se-mbolnaveste, ca sa nu manance mancare pe degeaba. Omu-i varfu' lantului trofic (ma rog, in alte cuvinte, ca nu le-au retinut pe toate astea) si este indreptatit sa-si haleasca si calu' cu care a fost prieten o viata.
Iar copilului tre' sa-i pui trei caciuli una peste alta, ca sa nu raceasca.
As zice ca-i haios daca n-ar fi atat de tragic.
Postat 18 March 2013 - 11:30 PM
Giorgiana, la 18 March 2013 - 10:09 AM, a spus:
Mi-l si imaginez pe Cody punandu-si "tarife" ca sa le bage-n seama pe gagici:
- un pliculet si nu te scuip;
- 2 conserve si te las sa ma mangai;
- un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc.

Postat 18 March 2013 - 11:46 PM
[/quote]
[quote name='zerda' date='17 March 2013 - 05:41 AM' timestamp='1363495290' post='189825']
[...] Bucurie de nedescris in tot neamul, dar sa dea din pisici!! [...]
[/quote]
Asta-i mentalitatea mostenita de la tarani (ca deh, am fost atata vreme popor eminamente agrar): pisica tre' sa stea in curte si sa manance soareci. Cainele trebuie dus "la rapa" cand imbatraneste/se-mbolnaveste, ca sa nu manance mancare pe degeaba. Omu-i varfu' lantului trofic (ma rog, in alte cuvinte, ca nu le-au retinut pe toate astea) si este indreptatit sa-si haleasca si calu' cu care a fost prieten o viata.
Iar copilului tre' sa-i pui trei caciuli una peste alta, ca sa nu raceasca.
As zice ca-i haios daca n-ar fi atat de tragic.
[/quote]
Mdaaa, mi-a duc aminte faza horror: vara-mea cea mica facea babysitting si ma duc s-o receptez si intru in casa! Ma jur ca nu sunt astmatica, dau in scris, ma duc si la analize!
In casa aia erau 3 radiatoare pozitionate pe bietul copil, infasurat in tot ce vreti voi, plus patura si caciula! 38 de grade si umezeala! Mi s-a taiat respiratia pe cuvant, cald, innabusitor! Eu cum stau prost cu calciul m-a luat cu lesin, acum pun si eu o intrebare daca si copilul ala avea probleme la metabolizarea calciului, este ca murea inainte de doi ani??
Postat 18 March 2013 - 11:58 PM
Myra, la 18 March 2013 - 11:30 PM, a spus:
- un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc

ia de-l vedeţi pe şmecheros, îi place la zăpadă, da' să nu se ude pe lăbuţe

Number of downloads: 0
Postat 19 March 2013 - 09:46 AM
Citeaza
Pai da, da' macar murea de prea bine, nu de par de pisica.
Postat 19 March 2013 - 09:48 AM
Dexter, la 18 March 2013 - 11:58 PM, a spus:
- un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc

E superb smecherila!

Postat 19 March 2013 - 09:58 AM

E negociator de profesie. Inca nu s-a hotarat sa-ti spuna ce-l intereseaza cu adevarat.

A franat cu picioarele din spate, sau imi pare mie?

Postat 19 March 2013 - 11:01 AM
Sunt pe net clipuri cu pisici care se joaca in zapada, dar ele nu au fost aruncate acolo!
Postat 19 March 2013 - 02:26 PM
Am blanita mare si ma doare in tenisi de zapada

Postat 19 March 2013 - 04:44 PM

de ce să-l fi aruncat bre cineva cu bună stiinţă în zăpadă, mi se pare cam extrem. nu ştiu cum a ajuns pe stâlp dar tac-su îmi spune că îi place zăpada şi stă şi priveşte cum ninge ore intregi. de ieşit, iese numai într-o inspecţie scurtă, vine repede inapoi şi se scutură de fulgi ca un cîine.
iaca-l gata de negociere, poză tot din decembrie, mă atingea cu coada, aşa en passant dar fără să mă bage în seamă. dacă nu percutam imediat, se uita în ochii mei şi trăgea nişte miorlăituri aşa de expresive, de ziceai că nu primise treat de 3 luni

Number of downloads: 1
Postat 19 March 2013 - 09:28 PM

Pe mine asa m-a crescut bunica (partea materna), primii 3 ani din viata. Venea mama de la servici si gasea mîtza lînga mine, se agita si o certa pe bunica. La care 'mneaei a poftit-o sa-si creasca singura copiii daca nu-i convine

Nu pot sa-mi dau seama cum de mama, crescuta de doi parinti iubitori de animale, mai ales pisici, nu a îndragit niciodata animalutele astea. Acum de cîtiva ani a devenit mai toleranta cu motanul pe care-l are... adica îl mai mîngîie, mai vorbeste cu el, îi cumpara crontanele, l-a castrat...
Mira, iti dai seama ca si eu am grija sa nu se taie, loveasca. De aia îmi fixez figurinele

Singurele obiecte mai periculoase sînt vasele cu orchidee. Le-a mai rasturnat, dar nu i s-a întîmplat lui nimic, ci orhideelor

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 March 2013 - 10:37 PM
Postat 20 March 2013 - 11:20 AM
- un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc.

Asta chiar mi-a placut!

Si la ce figura este dumnealui, nu m-ar mira sa procedeze in felul acesta!

Postat 20 March 2013 - 11:21 AM
Dexter, la 19 March 2013 - 04:44 PM, a spus:

Ce dulce este, mâţosul! Ce mustăţi are!
Postat 20 March 2013 - 07:26 PM
Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!!

Cum?
Adoptati un pisoi limburicios!

(Asta ca tot va agitarati pe aceasta tema.... poate va mai descretiti fruntile

Daca ma înjurati, sa va fie totusi de bine

Number of downloads: 1
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 March 2013 - 09:14 AM
Maya, la 20 March 2013 - 07:26 PM, a spus:
Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!!

Cum?

Sa-i mananc eu limbutza lui!
Cum il spala el pe tati lui!
Si Cody face idem: pe frunte, pe obraz, pe par si pe maini in mod special!

Postat 21 March 2013 - 09:33 AM
Maya, la 20 March 2013 - 07:26 PM, a spus:

Cum?

(Asta ca tot va agitarati pe aceasta tema.... poate va mai descretiti fruntile

Daca ma înjurati, sa va fie totusi de bine

Si pisicuta mea face la fel. Pe frunte, pe nas, pe mana... Mai ales cand are chef sa se alinte, sa fie bagata in seama. Daca-i bag eu mana sub nas, da o limbuta-doua, iar daca insist, ma mai si capseaza, daca nu-s atenta...

De ceva timp a inceput si motanelul, dar mai usurel si doar pe mana. El e cu saru' mana, tanti!