El a incercat sa o scoata,dar n-a reusit.Am incercat si eu aseara(nu e unflata, e cam seaca),dar tot n-am reusit nici cu penseta aia speciala cea mai mica.Pana acum am scos usor cu penseta,dar acum nu si nu.
Dimineata nu am reusit sa vad daca mai era ca a tulit-o repede afara.
Ce capuse mutant sunt astea de rezista si la solutiile anti?
Plus ca nu stiu pe unde haladuie Mitzi ca le aduna pe toate

Maya, am reusit si a luat usita de la Zooplus cea pe care o aratasei si tu

Oricum acum sta partial ridicata clapitza pana domsoara se invata,apoi o inchidem ca sa inceapa sa o deschida ei singuri.
Editare: ca dimineata am scris pe fuga inainte sa plec si intrebarea n-am mai pus-o.
Ce sa fac cu capusele astea ca m-au disperat.Chiar asa de modificate genetic sunt incat rezista la solutie?
Cand am venit in pauza am verificat.o iarasi, nu mai avea la ochi capusa, era doar ca un fel de bubita.In schimb am luat-o iar la cautat si i-am gasit una pe gat.De data asta am reusit sa o scot, era mai babana, probabil ca s-a pricopsit azi cu ea.
O alta chestie e ca pe ceafa (banuiesc) ca in locul unde am aplicat solutia are doua portiuni de marimea unei monezi de 1leu(euro) fara blanitza.Sa fi facut vreo alergie de la solutie si nici sa nu fie activa ca sa zic solutia?rosie, nu e aolo, e pielea normala.Maine am sa sun la dr sa vad ce pot face, nici nu stiu daca am cum sa ajung la dr cu ea maine ca sunt eu la dr dimineata in München si nu stiu cand ma intorc

Aceasta postare a fost editata de Ioana: 26 May 2013 - 09:52 PM