Uma, la 29 June 2010 - 11:02 PM, a spus:
Eheheee

De ce nu ma mir..si banuiesc ca amicii erau romani nu?
Mama mea ne are pe noi dar Luluca a fost al treilea copil al ei..asa am vazut in familie, asa am invatat sa iubim si sa respectam animalele, asa simtim...ai de dau cu piciorul si zic, ne' animal doar..animale sunt ei.
Da,romani,mai exact un neam de-al meu

Dupa discutiile penibile cu prapastia si pe cine aleg,mi-a spus(a se citi acuzat) ca eu i-am facut si pe ei asa."Ei" fiind Dan si Denise...stiindu-ma pe mine de mic copil,cum adunam toate "gaselnitele" de pe strada.Dan a fost un iubaret de feline din frageda pruncie,iar Denise,e clar ca e o iubareata ca e fata noastra,si ca a crescut cu Fel de cînd avea 3 ani.Mike e la fel de atasat de noi si noi de el,la fel ca Felix,cu toate ca el e mai nou la noi.
Noi toti avem o relatie,o legatura.Ne iubim,ne simtim starile unul altuia...felin sau nefelin
Chiar am avut prieteni cu care nu mai "circulam" din cauza animalelor.Stiu ca se aude asa,dar asta e adevarul.Eu tolerez pe fiecare,si nu impun nimanui sa iubeasca sau sa-i placa animalele,nici macar pe ale mele,ca nu au ele nevoie de dragostea altora.Au destula de la noi

Relatia s-a racit dupa o discutie despre circ.M-a întrebat daca nu o las pe Denise cu ei la circ de animale.Le-am spus ca eu nu trebuie sa o las,pentru ca stiu ca nu merge ea."Cum nu merge?Toti copii adora circul de animale!"La care Denise le-a explicat de ce nu vrea,dupa care si cei doi copii ai respectivilor nu mai erau asa siguri ca vor

...în final s-a ajuns la concluzia ca noi sîntem anormali,si prostim copiii ... si asa am divortat încet