Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1021 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 05 October 2010 - 04:08 PM

Uma, mai pune poze cu frumoasa ta ca n-am mai vazut-o demult :pupic: .

#1022 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 October 2010 - 09:46 PM

Berry-Cici,cum va spuneam,vine des,si de 5-6 ori pe zi,dar nu mai sta mult la noi,si nici pe afara la joaca pentru ca e rece si baietii mei sînt frigurosi :headbang: Manînca cît pentru doi,cîteodata manînca asa de repede de-i da înapoi...Berry umbla foarte mult,si tare departe de casa,si mi-e groaza ca într-o zi o sa-l vad plat pe sosea.V-am mai zis ca l-a vazut odata Denise mergînd spre centrul orasului,si Dan la fel l-a vazut pe un pod.Asta nu e chiar asa departe dar este foarte circulat de masini.
Acum cîteva zile însa,mi-a stat inima în loc cînd l-am vazut din masina peste drum de o drogherie,care se afla la o distanta destul de mare,si pentru a ajunge acolo se trece peste doua sosele circulate...mai era si lînga calea ferata.Nu înteleg de ce umbla pe acolo...chiar nu este nimic interesant pentru pisici.Niciodata nu am vazut o alta pisica pe strazile alea,deci chiar nu are ce cauta.În afara de cîteva magazine de haine,drogerie si supermarketuri nu e nimic...e chiar galagie,agitatie,circulatie...iar pisicile cauta de obicei locuri linistite.

În rest,este extrem de obraznic.Nu ma asculta deloc.Se urca peste tot...daca-l certam ne mîrîie.E foarte agitat si salbaticut.Sper ca dupa ce începe a se raci/ninge,vine si ramîne mai mult la caldurica :bounce:

O sesiune foto de acum 3-4 zile,nu mai stiu exact.

Berry

Se lingea de zori pe bot!

Fisier atasat  Berry (1).jpg (200.13K)
Number of downloads: 9

...apoi a început a roade de-o cutie.

Fisier atasat  Berry (2).jpg (203.5K)
Number of downloads: 7

Aici spala blana lui Dan ;)

Fisier atasat  Berry (3).jpg (217.65K)
Number of downloads: 8

...dupa care a început sa se spele.

Fisier atasat  Berry (4).jpg (266.25K)

Devine din ce în ce mai curat!

Fisier atasat  Berry (5).jpg (257.86K)

...si arata tot mai barbat! ;)

Fisier atasat  Berry (6).jpg (254.2K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1023 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 October 2010 - 05:59 AM

Numai frumuseti pe topicul asta!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Choupy al meu nu se opreste cu vinatul....azi dim se scoala si se duce pe balcon...apoi aud niste tipete ascutite
Zic iar se bat si se maninca iepurii lui Matheo....O Doamne e atita cruzime la cretanii astia de nu mai pot!
In fine ma scol sa pun de cafea...cind vad pe jos pene
Doamne NU!
Ce Nu....... ca Coupy al meu prinsese un pui de pasare i-a zmuls cam multe pene l am luat e sub o cutie acum strivesc brinzica peste galbenus de ou fiert ca poate salvez pasarica
Ea a treia oara cind face chestii din acestea iarsi sunt suparata pe el
Da cum le face ca e noapte ...zboara vrabiutele noaptea parca nu....sau poate dormea intr-o cutie pe balcon exact acolo unde Choupy are mincarea??
Habar nu am...........l-am impins pe Choupy afara ca nu mai pot si acum ma pregatesc sa dau pe ascuns mincare si la prietenii lui(mama lui si in ca doua pisici)
Nu de alta dar nu ma supun ideilor lui Georges de a nu mai le da papica!!
Uite asa!!
----------------------------------------------------------------
edit
pasarica a murit! :headbang:

#1024 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 October 2010 - 01:50 PM

MAYA, chiar ca Berry s-a facut un adevarat barbat si este tare frumusel, sper sa se si cuminteasca de aici incolo, adica sa o lase mai moale cu drumurile!
Si lui Cody ii place sa-l spele pe taticutul lui pe cap, pe mine, nu!!! :)
Poze cu Cody nu mai pot posta, din lipsa de calculator, o decedat, sarmanu, dupa 10 ani ii ajunge, cred, pana la altul nou mai trebuie sa asteptam nitel.

CARMAW, exista niste legi ale naturii nescrise peste care nu putem trece, asa ca nu avem ce la face la mustacioase cand mai vaneaza si pasarele si mie imi este mila de ele, dar...tot mustaciosul tau iubit ramane!

Pupam dulce toate mustacioasele si mustaciosii!!!
GEORGIA

#1025 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 October 2010 - 12:39 PM

Fetelor, CODY a facut in dimineata aceasta pipilica in patul nostru, nu imi dau seama ce o fi fost cu el, nu a facut niciodata, cred totusi ca Alex cat sta cu el dimineata, il sacaie foarte mult, sa fi fost o razbunare, dar de ce nu a facut in patul lui Alex?!?!
GEORGIA

#1026 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 October 2010 - 01:49 PM

Vezi postareacarmaw, la 11 October 2010 - 05:59 AM, a spus:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Choupy al meu nu se opreste cu vinatul....azi dim se scoala si se duce pe balcon...apoi aud niste tipete ascutite
Zic iar se bat si se maninca iepurii lui Matheo....O Doamne e atita cruzime la cretanii astia de nu mai pot!
Doamne NU!
Ce Nu....... ca Coupy al meu prinsese un pui de pasare i-a zmuls cam multe pene l am luat e sub o cutie acum strivesc brinzica peste galbenus de ou fiert ca poate salvez pasarica
Da cum le face ca e noapte ...zboara vrabiutele noaptea parca nu....sau poate dormea intr-o cutie pe balcon exact acolo unde Choupy are mincarea??
Habar nu am...........l-am impins pe Choupy afara ca nu mai pot si acum ma pregatesc sa dau pe ascuns mincare si la prietenii lui(mama lui si in ca doua pisici)
Uite asa!!
edit
pasarica a murit! =))

1-cel mai important de stiut-orice pasare atinsa de dintele si saliva unui pisoi,MOARE!!!Nu încercati sa le salvati,pentru doar le lungiti chinurile!!!
2-nu uitati ca pisoii sînt vînatori extrem de talentati,asa se nasc,asta le sta în fire,si n-o sa-i dezvatati niciodata.

Desi mi-e groaza de soareci,ma doare sufletul cînd le aud ultimul tipat...de pasarele mi se rupe sufletul mai tare,dar accept natura.Asta este...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1027 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 02:37 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 13 October 2010 - 12:39 PM, a spus:

Fetelor, CODY a facut in dimineata aceasta pipilica in patul nostru, nu imi dau seama ce o fi fost cu el, nu a facut niciodata, cred totusi ca Alex cat sta cu el dimineata, il sacaie foarte mult, sa fi fost o razbunare, dar de ce nu a facut in patul lui Alex?!?!

poate asa a vrut sa te atentioneze cva fratiorul il cam sacaie

Vezi postareaMaya, la 13 October 2010 - 01:49 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 11 October 2010 - 05:59 AM, a spus:

Doamne NU!
Uite asa!!
edit
pasarica a murit! =))

1-cel mai important de stiut-orice pasare atinsa de dintele si saliva unui pisoi,MOARE!!!Nu încercati sa le salvati,pentru doar le lungiti chinurile!!!
2-nu uitati ca pisoii sînt vînatori extrem de talentati,asa se nasc,asta le sta în fire,si n-o sa-i dezvatati niciodata.

Desi mi-e groaza de soareci,ma doare sufletul cînd le aud ultimul tipat...de pasarele mi se rupe sufletul mai tare,dar accept natura.Asta este...

subscriu, la fel a facut si al meu cu prima pasare prinsa de Mitzi oricat i-am spus eu ca degeaba, ea tot o sa moara :D

Noi raportam o perioada plangacioasa.Data treacuta cand ne-am mutat si a stat in casa un an nu a facut ca acum,poate unde a si dat cu nasu de aer din prima zi cand am ajuns.
Nu va spus cat plangea cand ma vedea in casa si daca apoi ieseam iara.Acum s-a mai linistit,i-am pus plasa la balcon si sta acolo cand vrea,are un scaunel pe care doarme in rest se uita cu jind la pasarelele de afara si alte surate de-ale ei care se plimba in libertate.Mi se rupe sufltul cand o vad si imi vine sa urlu de nervi ca nu am reusit sa gasesc o casuta cu gradina ca sa poata si copilul sa iasa afara :) :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1028 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 October 2010 - 02:49 PM

Ioana,îmi pare rau de voi,si mi-e mila de biata fata.Dar asta este.Trebuie sa faci ce-i mai bine pentru ea.Nu poti sa-i dai drumul printre masini...

Gio,si eu cred la fel ca mustacila a vrut sa te anunte/sa-l pîrasca!Daca facea în patul lui Alex,nu stia el ca o sa vezi tu asta...asa a facut direct la tine,ca sa stii ca e suparat!Cît despre Alex,spune-i ca vin si-l trag de urechi!Sa nu mai sîcîie motanul,ca e mare si ar trebui sa stie ca nu-i frumos ce face.Cearta-l putin! =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1029 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 13 October 2010 - 03:36 PM

Vezi postareaMaya, la 10 October 2010 - 09:46 PM, a spus:

Berry-Cici,cum va spuneam,vine des,si de 5-6 ori pe zi,dar nu mai sta mult la noi,si nici pe afara la joaca pentru ca e rece si baietii mei sînt frigurosi :) Manînca cît pentru doi,cîteodata manînca asa de repede de-i da înapoi...Berry umbla foarte mult,si tare departe de casa,si mi-e groaza ca într-o zi o sa-l vad plat pe sosea.V-am mai zis ca l-a vazut odata Denise mergînd spre centrul orasului,si Dan la fel l-a vazut pe un pod.Asta nu e chiar asa departe dar este foarte circulat de masini.
Acum cîteva zile însa,mi-a stat inima în loc cînd l-am vazut din masina peste drum de o drogherie,care se afla la o distanta destul de mare,si pentru a ajunge acolo se trece peste doua sosele circulate...mai era si lînga calea ferata.Nu înteleg de ce umbla pe acolo...chiar nu este nimic interesant pentru pisici.Niciodata nu am vazut o alta pisica pe strazile alea,deci chiar nu are ce cauta.În afara de cîteva magazine de haine,drogerie si supermarketuri nu e nimic...e chiar galagie,agitatie,circulatie...iar pisicile cauta de obicei locuri linistite.

În rest,este extrem de obraznic.Nu ma asculta deloc.Se urca peste tot...daca-l certam ne mîrîie.E foarte agitat si salbaticut.Sper ca dupa ce începe a se raci/ninge,vine si ramîne mai mult la caldurica :)

[center]
[b]O sesiune foto de acum 3-4 zile,nu mai stiu exact.

Berry

Se lingea de zori pe bot!

...apoi a început a roade de-o cutie.

Aici spala blana lui Dan :D

...dupa care a început sa se spele.

Devine din ce în ce mai curat!

...si arata tot mai barbat! :P

Ce-mi place cand il spala pe Dan pe cap! Ce dedicat e =)) !

#1030 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 October 2010 - 03:41 PM

Vezi postareaMaya, la 13 October 2010 - 02:49 PM, a spus:

Gio,si eu cred la fel ca mustacila a vrut sa te anunte/sa-l pîrasca!Daca facea în patul lui Alex,nu stia el ca o sa vezi tu asta...asa a facut direct la tine,ca sa stii ca e suparat!Cît despre Alex,spune-i ca vin si-l trag de urechi!Sa nu mai sîcîie motanul,ca e mare si ar trebui sa stie ca nu-i frumos ce face.Cearta-l putin! :floare:

Asta am si facut aseara l-am certat tare pe Alex, i-am spus ca pe amandoi ii iubesc si ma doare sufletul de amandoi.Of!sper sa fi inteles!
Astazi a facut pipilica Cody in locul lui, fara nici o problema, deci baiatul nu este sigur bolnav, a fost speriat sau necajit si nu i-a convenit, tocmai asta i-am explicat lui Alex si cum am mai spus, sper sa fi inteles acum.
PUPICI!!!!
GEORGIA

#1031 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 October 2010 - 03:26 PM

Am "furat" o imagine cu copilasii mei,în timp ce erau în elementul lor...în patul meu :D

Fisier atasat  d+m (1).jpg (373.86K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1032 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 October 2010 - 04:22 PM

Sa-ti traiasca fericiti copilasii, ce drag imi e cand ii vad asa!! ;) ;) :D
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1033 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 19 October 2010 - 07:46 PM

;) Dragii mamii de copii frumosi ;)

Denise ii tine in palma grasimica de pe burta...Mike e dolofanel ca si cumnata-sa :D
A cat is a friend fur-ever !

#1034 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2010 - 08:13 PM

Superba poza , Maya draga. :D

#1035 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 October 2010 - 08:41 PM

Vezi postareaMaya, la 19 October 2010 - 03:26 PM, a spus:

Am "furat" o imagine cu copilasii mei,în timp ce erau în elementul lor...în patul meu :D

Superbi copilasi!!!

#1036 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 20 October 2010 - 05:29 AM

azi am vazut o indianca mincatzash ... m-a dus cu gindu' la categoria "blanoasele noastre". not sure daca asa ceva face viata mai frumoasa. poate lu' yeti.
Lasati dolarii sa vina la mine!

#1037 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2010 - 08:12 AM

[center][b]Am "furat" o imagine cu copilasii mei,în timp ce erau în elementul lor...în patul meu :rolleyes:

Este mai mult decat frumos, este fara cuvinte, cat de frumos pot ei sa doarma, tuca-i mama pe toti copilasii!!!!
GEORGIA

#1038 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2010 - 08:45 AM

Am "furat" o imagine cu copilasii mei,în timp ce erau în elementul lor...în patul meu :rolleyes:

Extraordinar de frumosi!

#1039 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 October 2010 - 03:51 PM

Vezi postareazerda, la 19 October 2010 - 04:22 PM, a spus:

Sa-ti traiasca fericiti copilasii, ce drag imi e cand ii vad asa!! :)

Da,si mie mi-s dragi.Ei doi au avut de la început o relatie speciala.Pîna s-a culcat cu noi în pat a durat mai mult.Cu Denise în schimb,a dormit deja dupa scurt timp,si nu numai ca dormea lînga ea,ci asa îmbratisati,sub plapuma cu capetele pe perna amîndoi ;)

Vezi postareaUma, la 19 October 2010 - 07:46 PM, a spus:

:) Dragii mamii de copii frumosi :)

Denise ii tine in palma grasimica de pe burta...Mike e dolofanel ca si cumnata-sa :)

Nici nu i se vede adevarata "maretie"!Îl avantajeaza pozitia si unghiul + cacheatul cu palma Denisei ...ca el e grasun bine ;)

Vezi postareastella, la 19 October 2010 - 08:13 PM, a spus:

Superba poza , Maya draga. :)

Multumesc,draga mea Stella ;)

Vezi postareaFoxyy, la 19 October 2010 - 08:41 PM, a spus:

Superbi copilasi!!!

Da,adormisera amîndoi uitîndu-se la un film...la noi în pat :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1040 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 October 2010 - 03:55 PM

Vezi postareaCalugaru, la 20 October 2010 - 05:29 AM, a spus:

azi am vazut o indianca mincatzash ... m-a dus cu gindu' la categoria "blanoasele noastre". not sure daca asa ceva face viata mai frumoasa. poate lu' yeti.

Hhahaahhahah!Ce nu ai tras-o în blitz! :)

Vezi postareaGiorgiana, la 20 October 2010 - 08:12 AM, a spus:

Este mai mult decat frumos, este fara cuvinte, cat de frumos pot ei sa doarma, tuca-i mama pe toti copilasii!!!!

Da,ei dorm tot timpul în pozitii de astea :)

Una mai veche.

Vezi postareaAdriana, la 20 October 2010 - 08:45 AM, a spus:

Extraordinar de frumosi!

Uite o poza mai veche.

Fisier atasat  post-3966-1240601893.jpg (363.73K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53