Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 05 October 2010 - 04:08 PM

Postat 10 October 2010 - 09:46 PM

Acum cîteva zile însa,mi-a stat inima în loc cînd l-am vazut din masina peste drum de o drogherie,care se afla la o distanta destul de mare,si pentru a ajunge acolo se trece peste doua sosele circulate...mai era si lînga calea ferata.Nu înteleg de ce umbla pe acolo...chiar nu este nimic interesant pentru pisici.Niciodata nu am vazut o alta pisica pe strazile alea,deci chiar nu are ce cauta.În afara de cîteva magazine de haine,drogerie si supermarketuri nu e nimic...e chiar galagie,agitatie,circulatie...iar pisicile cauta de obicei locuri linistite.
În rest,este extrem de obraznic.Nu ma asculta deloc.Se urca peste tot...daca-l certam ne mîrîie.E foarte agitat si salbaticut.Sper ca dupa ce începe a se raci/ninge,vine si ramîne mai mult la caldurica

O sesiune foto de acum 3-4 zile,nu mai stiu exact.
Berry
Se lingea de zori pe bot!

Number of downloads: 9
...apoi a început a roade de-o cutie.

Number of downloads: 7
Aici spala blana lui Dan

Number of downloads: 8
...dupa care a început sa se spele.

Devine din ce în ce mai curat!

...si arata tot mai barbat!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 11 October 2010 - 05:59 AM
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Choupy al meu nu se opreste cu vinatul....azi dim se scoala si se duce pe balcon...apoi aud niste tipete ascutite
Zic iar se bat si se maninca iepurii lui Matheo....O Doamne e atita cruzime la cretanii astia de nu mai pot!
In fine ma scol sa pun de cafea...cind vad pe jos pene
Doamne NU!
Ce Nu....... ca Coupy al meu prinsese un pui de pasare i-a zmuls cam multe pene l am luat e sub o cutie acum strivesc brinzica peste galbenus de ou fiert ca poate salvez pasarica
Ea a treia oara cind face chestii din acestea iarsi sunt suparata pe el
Da cum le face ca e noapte ...zboara vrabiutele noaptea parca nu....sau poate dormea intr-o cutie pe balcon exact acolo unde Choupy are mincarea??
Habar nu am...........l-am impins pe Choupy afara ca nu mai pot si acum ma pregatesc sa dau pe ascuns mincare si la prietenii lui(mama lui si in ca doua pisici)
Nu de alta dar nu ma supun ideilor lui Georges de a nu mai le da papica!!
Uite asa!!
----------------------------------------------------------------
edit
pasarica a murit!

Postat 11 October 2010 - 01:50 PM
Si lui Cody ii place sa-l spele pe taticutul lui pe cap, pe mine, nu!!!

Poze cu Cody nu mai pot posta, din lipsa de calculator, o decedat, sarmanu, dupa 10 ani ii ajunge, cred, pana la altul nou mai trebuie sa asteptam nitel.
CARMAW, exista niste legi ale naturii nescrise peste care nu putem trece, asa ca nu avem ce la face la mustacioase cand mai vaneaza si pasarele si mie imi este mila de ele, dar...tot mustaciosul tau iubit ramane!
Pupam dulce toate mustacioasele si mustaciosii!!!
Postat 13 October 2010 - 12:39 PM
Postat 13 October 2010 - 01:49 PM
carmaw, la 11 October 2010 - 05:59 AM, a spus:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Choupy al meu nu se opreste cu vinatul....azi dim se scoala si se duce pe balcon...apoi aud niste tipete ascutite
Zic iar se bat si se maninca iepurii lui Matheo....O Doamne e atita cruzime la cretanii astia de nu mai pot!
Doamne NU!
Ce Nu....... ca Coupy al meu prinsese un pui de pasare i-a zmuls cam multe pene l am luat e sub o cutie acum strivesc brinzica peste galbenus de ou fiert ca poate salvez pasarica
Da cum le face ca e noapte ...zboara vrabiutele noaptea parca nu....sau poate dormea intr-o cutie pe balcon exact acolo unde Choupy are mincarea??
Habar nu am...........l-am impins pe Choupy afara ca nu mai pot si acum ma pregatesc sa dau pe ascuns mincare si la prietenii lui(mama lui si in ca doua pisici)
Uite asa!!
edit
pasarica a murit!

1-cel mai important de stiut-orice pasare atinsa de dintele si saliva unui pisoi,MOARE!!!Nu încercati sa le salvati,pentru doar le lungiti chinurile!!!
2-nu uitati ca pisoii sînt vînatori extrem de talentati,asa se nasc,asta le sta în fire,si n-o sa-i dezvatati niciodata.
Desi mi-e groaza de soareci,ma doare sufletul cînd le aud ultimul tipat...de pasarele mi se rupe sufletul mai tare,dar accept natura.Asta este...
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 October 2010 - 02:37 PM
Giorgiana, la 13 October 2010 - 12:39 PM, a spus:
poate asa a vrut sa te atentioneze cva fratiorul il cam sacaie
Maya, la 13 October 2010 - 01:49 PM, a spus:
carmaw, la 11 October 2010 - 05:59 AM, a spus:
Doamne NU!
Uite asa!!
edit
pasarica a murit!

1-cel mai important de stiut-orice pasare atinsa de dintele si saliva unui pisoi,MOARE!!!Nu încercati sa le salvati,pentru doar le lungiti chinurile!!!
2-nu uitati ca pisoii sînt vînatori extrem de talentati,asa se nasc,asta le sta în fire,si n-o sa-i dezvatati niciodata.
Desi mi-e groaza de soareci,ma doare sufletul cînd le aud ultimul tipat...de pasarele mi se rupe sufletul mai tare,dar accept natura.Asta este...
subscriu, la fel a facut si al meu cu prima pasare prinsa de Mitzi oricat i-am spus eu ca degeaba, ea tot o sa moara

Noi raportam o perioada plangacioasa.Data treacuta cand ne-am mutat si a stat in casa un an nu a facut ca acum,poate unde a si dat cu nasu de aer din prima zi cand am ajuns.
Nu va spus cat plangea cand ma vedea in casa si daca apoi ieseam iara.Acum s-a mai linistit,i-am pus plasa la balcon si sta acolo cand vrea,are un scaunel pe care doarme in rest se uita cu jind la pasarelele de afara si alte surate de-ale ei care se plimba in libertate.Mi se rupe sufltul cand o vad si imi vine sa urlu de nervi ca nu am reusit sa gasesc o casuta cu gradina ca sa poata si copilul sa iasa afara

Postat 13 October 2010 - 02:49 PM
Gio,si eu cred la fel ca mustacila a vrut sa te anunte/sa-l pîrasca!Daca facea în patul lui Alex,nu stia el ca o sa vezi tu asta...asa a facut direct la tine,ca sa stii ca e suparat!Cît despre Alex,spune-i ca vin si-l trag de urechi!Sa nu mai sîcîie motanul,ca e mare si ar trebui sa stie ca nu-i frumos ce face.Cearta-l putin!

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 October 2010 - 03:36 PM
Maya, la 10 October 2010 - 09:46 PM, a spus:

Acum cîteva zile însa,mi-a stat inima în loc cînd l-am vazut din masina peste drum de o drogherie,care se afla la o distanta destul de mare,si pentru a ajunge acolo se trece peste doua sosele circulate...mai era si lînga calea ferata.Nu înteleg de ce umbla pe acolo...chiar nu este nimic interesant pentru pisici.Niciodata nu am vazut o alta pisica pe strazile alea,deci chiar nu are ce cauta.În afara de cîteva magazine de haine,drogerie si supermarketuri nu e nimic...e chiar galagie,agitatie,circulatie...iar pisicile cauta de obicei locuri linistite.
În rest,este extrem de obraznic.Nu ma asculta deloc.Se urca peste tot...daca-l certam ne mîrîie.E foarte agitat si salbaticut.Sper ca dupa ce începe a se raci/ninge,vine si ramîne mai mult la caldurica

[center]
[b]O sesiune foto de acum 3-4 zile,nu mai stiu exact.
Berry
Se lingea de zori pe bot!
...apoi a început a roade de-o cutie.
Aici spala blana lui Dan

...dupa care a început sa se spele.
Devine din ce în ce mai curat!
...si arata tot mai barbat!

Ce-mi place cand il spala pe Dan pe cap! Ce dedicat e

Postat 14 October 2010 - 03:41 PM
Maya, la 13 October 2010 - 02:49 PM, a spus:
Gio,si eu cred la fel ca mustacila a vrut sa te anunte/sa-l pîrasca!Daca facea în patul lui Alex,nu stia el ca o sa vezi tu asta...asa a facut direct la tine,ca sa stii ca e suparat!Cît despre Alex,spune-i ca vin si-l trag de urechi!Sa nu mai sîcîie motanul,ca e mare si ar trebui sa stie ca nu-i frumos ce face.Cearta-l putin!

Asta am si facut aseara l-am certat tare pe Alex, i-am spus ca pe amandoi ii iubesc si ma doare sufletul de amandoi.Of!sper sa fi inteles!
Astazi a facut pipilica Cody in locul lui, fara nici o problema, deci baiatul nu este sigur bolnav, a fost speriat sau necajit si nu i-a convenit, tocmai asta i-am explicat lui Alex si cum am mai spus, sper sa fi inteles acum.
PUPICI!!!!
Postat 19 October 2010 - 03:26 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 19 October 2010 - 04:22 PM

Postat 19 October 2010 - 07:46 PM

Denise ii tine in palma grasimica de pe burta...Mike e dolofanel ca si cumnata-sa

Postat 19 October 2010 - 08:41 PM
Postat 20 October 2010 - 05:29 AM
Postat 20 October 2010 - 08:12 AM
Maya, la 19 October 2010 - 03:26 PM, a spus:

Este mai mult decat frumos, este fara cuvinte, cat de frumos pot ei sa doarma, tuca-i mama pe toti copilasii!!!!
Postat 20 October 2010 - 08:45 AM
Postat 20 October 2010 - 03:51 PM
zerda, la 19 October 2010 - 04:22 PM, a spus:

Da,si mie mi-s dragi.Ei doi au avut de la început o relatie speciala.Pîna s-a culcat cu noi în pat a durat mai mult.Cu Denise în schimb,a dormit deja dupa scurt timp,si nu numai ca dormea lînga ea,ci asa îmbratisati,sub plapuma cu capetele pe perna amîndoi

Uma, la 19 October 2010 - 07:46 PM, a spus:

Denise ii tine in palma grasimica de pe burta...Mike e dolofanel ca si cumnata-sa

Nici nu i se vede adevarata "maretie"!Îl avantajeaza pozitia si unghiul + cacheatul cu palma Denisei ...ca el e grasun bine

stella, la 19 October 2010 - 08:13 PM, a spus:

Multumesc,draga mea Stella

Foxyy, la 19 October 2010 - 08:41 PM, a spus:
Superbi copilasi!!!
Da,adormisera amîndoi uitîndu-se la un film...la noi în pat

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 20 October 2010 - 03:55 PM
Calugaru, la 20 October 2010 - 05:29 AM, a spus:
Hhahaahhahah!Ce nu ai tras-o în blitz!

Giorgiana, la 20 October 2010 - 08:12 AM, a spus:
Este mai mult decat frumos, este fara cuvinte, cat de frumos pot ei sa doarma, tuca-i mama pe toti copilasii!!!!
Da,ei dorm tot timpul în pozitii de astea

Una mai veche.
Adriana, la 20 October 2010 - 08:45 AM, a spus:
Extraordinar de frumosi!
Uite o poza mai veche.

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges