Implinesc 11 ani si aproape 11 ani de cand am o mama bipeda (mama naturala a fost draguta si m-a lasat sa plec in lume cand aveam doua luni si jumatate). Am fost un pui mic, plin de personalitate dar si de iubire. Daca mama mea ma enerva sau ma inchidea in baie ca sa dea cu aspiratorul, eu ma suiam pe capacul de la wc si derulam toata hartia igienica! Ca sa ma sui in pat, ma urcam din cateva miscari, cu rabdare si unghiutele ascutite ca acele...ace cu care am inceput sa smotocesc covoare, scaune si evident patul..pentru ca stiu ca trebuie sa folosesc copacelul, dar mami nu zice nimic..Am un frate care a fost adoptat in aceeasi zi cu mine -e Parcisor muscaciosul si mancatorul de paine. Mama lui Parcisor e matusa care are grija de mine cand pleaca mama in vacanta. Cu Parcisor ma vedeam foarte des cand eram mica, ne jucam si ne alergam de mai plecam cu kk atarnat ca nu aveam rabdare sa ne facem nevoia linistiti, adormeam in timp ce boxam, dar ne iubim ca in prima zi si acum, cu toate ca mari fiind, nu ne mai place sa plecam in vizita.
Mami ar fi vrut sa aiba un pui frumos de la mine, dar s-a gandit ca nu e corect, ca sunt atatia puiuti mici care trebuie sa fie adoptati..asa ca eu sunt castrata si fericita, sefa in casa mea. Mami stie ca eu sunt sefa, pufoasa care trebuie iubita in fiecare clipa, vorbareata care cere atentie cand mami vorbeste la telefon, logodnica motanului Felix(cu soacra mea vorbesc la telefon si tare mi-e drag) si pur si simplu, bulgarul de iubire nepretuit. Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:)

Number of downloads: 0