Adriana si pentru fetele din Italia le-am luat de la Viridea.Daca nu gasiti, fluierati-ma!
Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra
#1021
Postat 17 March 2012 - 07:21 PM
Adriana si pentru fetele din Italia le-am luat de la Viridea.Daca nu gasiti, fluierati-ma!
#1022
Postat 17 March 2012 - 08:29 PM
Eataly, la 17 March 2012 - 07:21 PM, a spus:
Adriana si pentru fetele din Italia le-am luat de la Viridea.Daca nu gasiti, fluierati-ma!
Waaaw, ce fain
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#1023
Postat 17 March 2012 - 09:41 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#1024
Postat 18 March 2012 - 01:56 AM
S-o stapanesti sanatoasa.
#1025
Postat 18 March 2012 - 01:14 PM
#1026
Postat 18 March 2012 - 04:08 PM
#1028
Postat 27 March 2012 - 07:48 AM
Dana, daca citesti pe aici, am vazut ca aveau biblia gratarului editata de Weber, o cunosti? Merita achizitia? Costa mi se pare 24,90 €
#1029
Postat 27 March 2012 - 10:08 AM
Adriana, la 27 March 2012 - 07:48 AM, a spus:
Dana, daca citesti pe aici, am vazut ca aveau biblia gratarului editata de Weber, o cunosti? Merita achizitia? Costa mi se pare 24,90 €
Au si pe site-ul lor de vanzare online, placi de cedru.
#1032
Postat 27 March 2012 - 12:16 PM
#1033
Postat 27 March 2012 - 01:01 PM
#1035
Postat 06 April 2012 - 11:41 AM
Din ce pricep eu, acele lamele intra in carne si o gauresc, condimentele se patrund mai bine, iar carnea se coace mai usor. Corect?
Chiar e diferenta intre bucata de carne fiarta / fripta intreaga si cea "fragezita"?
Poza de pe net:

Multumesc pentru lamuriri!
#1036
Postat 06 April 2012 - 01:07 PM


#1037
Postat 06 April 2012 - 01:57 PM
Carmen, la 06 April 2012 - 01:07 PM, a spus:
Copaceii inca nu i-am folosit, dar platoul pentru oua umplute, da. L-am luat cu inima indoita ca-i cam subtire, dar vad ca a rezistat. Oricum e cam "molice", trebuie atentie in manevrare, altfel se face praf.
#1038
Postat 06 April 2012 - 03:01 PM
#1039
Postat 06 April 2012 - 05:02 PM
Foxyy, la 06 April 2012 - 11:41 AM, a spus:
Din ce pricep eu, acele lamele intra in carne si o gauresc, condimentele se patrund mai bine, iar carnea se coace mai usor. Corect?
Chiar e diferenta intre bucata de carne fiarta / fripta intreaga si cea "fragezita"?
Poza de pe net:
Multumesc pentru lamuriri!
N-as baga chestia asta în carne pentru nimic în lume
Binînteles ca asta e doar parerea mea. Sigur nu a fost inventata degeaba, doar ca nu potriveste cu mine. Eu am pasarelele mele, adica stolu', ca nu suport "structura stricata" la carne.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#1040
Postat 07 April 2012 - 01:39 PM
Stefano a zis ca se duce sa caute scindura de cedru si face el placutele

Ajutor









