Kiva, la 01 February 2013 - 09:51 PM, a spus:
O sa ma uit de astea colorate, ti-am zis ca imi place sa imi inveseleasca bucataria. Dupa ce mi-ai spus atunci ca nu sunt bune, nici nu m-am mai uitat dupa ele, dar o sa re-investighez.
Zic ca s-au nasolit in sensul ca au inceput sa lipeasca. Tigaile sunt din inox, ea le pastreaza bine, are set de 3-4 de diverse marimi, le tine una in alta, cu separatoare de fetru sa nu se zgarie, are grija de ele. Ma rog...
Asta a ta arata bine si o sa tin cont de comentariile tale cand ma duc sa imi cumpar. Sa o stapanesti mult si bine

Dupa cum stii, si eu ador coloratele prin bucatarie. De cutitele alea care am dicutat înainte, nu au supravietuit frumos. Dar eu nu le-am avut, ci o cunostinta. Eu mi-am luat anul trecut în primavara pe
cel negru sa vad cum se comporta astea de la WMF, ca au si ei mai multe modele si culori. Cum mie îmi plac cutitele mici am luat acelasi model. Taie perfect si acum, si-l folosesc zilnic de mai multe ori. Nu as fi crezut ca nici macar nu se va zgîria. Arata ca nou si acum.
Cît despre tigaie, pîna in prezent sînt super multumita. Daca face nasoale, vin si anunt, dar sincer nu cred
Ellani, la 01 February 2013 - 10:24 PM, a spus:
Sa va folositi cu placere toate care v-ati innoit,adica Kiva,Maya ,Adriana si Any,daca mi-a scapat cineva,sa ma scuzati.
Eu am boala la cratite (in special la Creusete,dar nici la aia a Mayei n-as zice nu

) dar n-am ajuns deocamdata la nivel inalt.Folosesc chestii mai ieftine si da,nici eu nu sunt incantata de inox,mai degraba ceva teflonat cu exteriorul emailat.
Amu' sa videm cand mi s-or 'lipi' si din astea pe la casa mea.Acuma se 'lipeste' ce tine de electrocasnice

Ellani, eu prefer sa am mai putine oale, tigai and Co, dar sa fie bune. Plus de asta, încerc sa scot si ultimele doua tigai de teflon pe care le mai am. Dar serios, nu vor sa se zgîrie. Am avut multe tefloane în cariera mea

, dar niciuna nu m-a tinut pe mine ca cele de la Tefal.
Oalele de inox sint foarte bune, din astea am de la Berndes si sînt multumita. Am avut si din fonta teflonata pe interior, tot Berndes, au fost bune, dar cum spuneam am vrut sa scap de teflon, asa ca le-am dat. Am pastrat doar o tigaita pitica din set
Interior teflonat si exterior emailat, nu vad rostul. Mie mi-e important ca interiorul sa nu fie teflonat. LeCreusetele mele sint din fonta, emailate colorat la exterior si emailate bejuliu pe interior.
Cu toate ca "stilul" meu este LC, recunosc ca de exemplu asta de la Silit e pefectiunea întruchipata, daca vorbim de prelucrare. E made in Germany, de aia

Dar e prea moderna/stilata pentru mine ca înfatisare. Mie îmi plac chestiile mai clasice.
Pretul vaselor Silit sînt la fel de piperate ca cele de la Le Creuset. Mai vreau o
lecreuseta verde kiwi, dar din pacate n-o gasesc la noi. În fiecare tara vînd astia, în afara culorilor clsice, si cîte o alta paleta de culori, care difera de la tara/zona/continent ( nu stiu exact

). Ei, si la noi nu vor sa vînda kiwi