2 cepe verzi, sau 2 cepe micute, 6 ciuperci champinion, 1/2 ardei verde gras, 1/2 ardei rosu gras
1 morcov, 1/2 varza mijlocie, 3-4 fruze telina (eu 1 tulpina), 2 linguri ulei, 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf, 1 catel usturoi zdrobit, 1 pahar incoltituri (eu nu)
Pentru sos
1/2 pahare supa legume, 2 linguri sos soia, 1 lingura vin alb (eu pas), 1/2 lingurita zahar, sare, piper

Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm, iar cepele obisnuite in sferturi. Se taie ardei si ciupercile in
feliute. Morcovul se taie in felii subtiri, iar feliie in chibrite. Telina am taiat-o bucatele mici. Varza se taie in felii subtiri. Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. Se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut.

Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente.

Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata.