Baclavale traditionale
#21
Postat 12 December 2010 - 10:20 AM
#22
Postat 12 December 2010 - 11:35 AM
Cand am vazut foile alea intinse cu asa maiestrie m-au trecut fiorii.
#23
Postat 12 December 2010 - 03:40 PM
Geany, la 12 December 2010 - 09:14 AM, a spus:
Geany, te stiu fata curajoasa, nitel tupeu ai, de iesit sint convinsa ca-ti vor iesi exceptionale. Iti tin pumnii! Sa vii cu poze frumoase.
Piscotel, la 12 December 2010 - 09:44 AM, a spus:
Asa ca am apucat si eu sa o gust.
Piscotel, e buna treaba cu musafirii, noroc cu ei ca n-ai mincat toata tava. Ti-au iesit asa de frumos aliniate si colorate, cred ca au fpst excelente la gust.
sissi, la 12 December 2010 - 10:20 AM, a spus:
Sissi, pentru antrenament fa mai intii niste placinte cu foi de-astea, trebuie sa intinzi mai putine ca le faci mai mari... sa vezi ce frumos se intind foile. Apoi o sa fii deja obisnuita si o sa stii cum sa-ti programezi toata treaba.
Lapona Enigel, la 12 December 2010 - 11:35 AM, a spus:
Lapona, sa stii ca in mod constient am resuscitat subiectul, m-am gindit eu ca vin sarbatorile si ca poate vrea lumea sa le bage in meniu... eu de Revelion le cam fac, au devenit cumva traditionale la noi in familie.
Na, belea, cind sa trimit raspunsurile cica am prea multe emoticoane... le scot pe toate, ca nu stiu cite vrea sa las, adaugati voi cite un zimbet, un facut cu ochiul pe acolo pe unde vi se pare util
#24
Postat 24 January 2011 - 04:19 PM
#25
Postat 24 January 2011 - 10:41 PM
#26
Postat 25 January 2011 - 08:51 AM
#27
Postat 12 January 2022 - 07:07 PM
#28
Postat 12 January 2022 - 09:58 PM
Adriana, la 12 January 2022 - 07:07 PM, a spus:
Da, cam așa. Nu știu dacă am scris, o să verific acum, ca să ajustezi cantitățile în funcție de necesități, se pune aproximativ același volum de iaurt pentru fiecare ou și cîte 2 linguri de ulei. Făina e tot "cît cuprinde" La început eu puneam ouăle într-un pahar, goleam, puneam iaurt pînă unde erau ouăle și apoi ulei. Acum fac ochiometric, nu e extrem de pretențioasă rețeta.
#29
Postat 13 January 2022 - 10:16 AM
volum iaurt=volum 1 ou
1 volum iaurt + 1 ou + 2 linguri ulei + faina cit cuprinde = aluatul
Mersi frumos